Åkesson Turkin rajalla: Ruotsi on täynnä

Ruotsissa on syntynyt kohunpoikanen, koska sverigedemokraattien Jimmie Åkesson seurueensa kanssa on matkustanut Kreikan Turkinvastaiselle rajalle. Siellä Åkesson muutaman muun sverigedemokraatin kanssa jakaa lentolehtisiä tulijoille, joissa viesti on ”Ruotsi on täynnä”. Rajat kiinni.

”Teimme mitä pystyimme estääkseen invaasion 2015. Me teemme nyt saman estääksemme uuden invaasion”

Åkesson on keskiviikon aikana oleskellut Turkin vastaisella rajalla ja kertoo mm. Twitterissä, että on tärkeää olla paikanpäällä ja saada oikea kuva tapahtumista, sillä valtamedioihin ei tällaisissa tilanteissa ole luottaminen.
– Olemme kulkeneet täällä ympäriinsä ja kyselleet ihmisiltä mihin he ovat menossa. Useimmat sanovat, että heidän päämäärä on Pohjois-Eurooppa. Nimeltä mainitaan useimmiten Saksa, Ruotsi ja Suomi.
Åkesson kertoo, että hän ja muu SD:n valtuuskunta yrittää kertoa ihmisille, että Ruotsi ei ota vastaan ihmisiä eikä Ruotsissa ole mitään tulevaisuutta.
– Maa on täynnä. Ei ole asuntoja eikä työtä. Emme voi enää tarjota tulijoille rahaa, Åkesson kertoo heidän viestistään tulijoille.
Lentolehtisissä, joita Åkesson jakaa, kerrotaan lyhyesti, että Ruotsi on täynnä eikä rahaa ole. Allekirjoituksena on Ruotsin kansa ja Sverigedemokraatit.
Åkesson sanoi, että ymmärtää kyllä ihmisiä, jotka haluavat parempaa elämää Euroopassa, mutta ymmärtää myös ruotsalaisia veronmaksajia, jotka eivät halua elättää tulijoita
Kohu syntyy luonnollisesti siitä, että valtamedian mukaan toiminta on anteeksiantamatonta.

Subscribe
Notify of
guest
68 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Satans

Eli Jimmie siellä mainostaa SUOMEA. Vitun homo.

Et osaa lukea?

Satans idiot = sinä.

Pertti Grandell

sinne pitäisi myös sipilän mennä ja kertoa että kempeleen mökki on täynnä ja pelimerkit loppu….sen hän on vähintään meille veronmaksajille….velkaa….

Matti

Muistaakseni Sipilä meni shokkiin n vuonna 2016..ja siellä on pysynyt..ja se on ihan helvetin hyvä paikka Sipilälle.

allu

Sipilä ja Orpo on syyllinen aika moneen raiskaukseen ja pään irroitukseen.

hieno homma

Samaa mieltä! Sipilältä vaan loppuu pätäkät jos meille veronmaksajille aikoisi velkansa maksaa…..

Mikä pykii?

Ei Sipilän rahat lopu. Kyllä tää lesta sellaiset diilit teki. Mut ne on nyt ”Sipilän rahoja”.

hieno homma

Saattaapi olla niinkin, kyllä se selustansa on turvannut…..

Kumman

Sipilän vai Allahin?

Anonymous

No yllätys että pohjoiseurooppa. Hyvin on viesti mennyt partalapsille perille. Stna jos tämä hölmölä ei ala heräämään. Täyskäännös mamu ja matu politiikkaan.

Piikki lihassa

Ne on lukeneet Kelan arabiankielisiä sivuja.

hieno homma

Vihervassariperkeleet kun vallassa vielä tovin ovat niin tilanne on katastrofaalinen, maamme on jo lähellä konkurssia jos ei ole jo? Sitten on tämä Urpilainen jonka kutsumus on työntää eurot Afrikkaan…. huom. meidän veroeurot+lainarahat……

GLGL

Ählämiit suuntaa Pohjois-Eurooppaan, eli Islantiin.
Jimmie voisi katsoa jo tulevaan ja kertoa siellä, että Suomikin on täynnä – siten alottaen, jo ennakkoon ennen pääministeriksi nousemistaan, uudentyyppisen pohjoismaisen sotilasyhteistyön Suomen kanssa.

Globaalia toimintaa

Islannin pääkaupunki Reykjvik on hieman Oulua etelämpänä ja Islannin pohjoiskärki on napapiirin tasalla eli Suomi, Norja ja Ruotsi ulottuvat pohjoisemmaksi. Islanti ei sijaintinsa vuoksi ole kokenut muiden Pohjoismaiden tavoin matuvyöryä, mutta Islannin valtion tilastojen mukaan esimerkiksi tammikuussa 2020 turvapaikkaa haki 88 henkilöä eli jotkut heitä kuljettavat Pohjois-Atlantille. Hakijat näyttävät muutoin olevan tyypillisistä muslimimaista, mutta ylivoimaisesti suurin yksittäinen määrä hakijoista (27 kpl) tuli Venezuelasta!

Anonymous

Että näin, ruotsin pelle ajaa ählämeitä suomeen, yllätys, yllätys.

Suomi suomalaisille

Onneksi meillä on Ohisalo edistämässä Suomen parasta, eiku.

Terhomatti Hämeenkorpi

Ei Åkesson aja ählämeitä Suomeen! Kertoopahan vain asiat julki: Saksa, Ruotsi ja Suomi. Järjestyksestä en tiedä, mutta varmaa on että täällä ollaan taas kerran niin euroopan ja maailman humanitaarista, että perkele.

Anonymous

Toivottavasti hän ei puhu pelkästään ruotsista. Kyllä on muutkin maat täynnä ja rahat loppu.

Näin haastattelun

Suomea ei mainittu ollenkaan.

Anonymous

Suomi mainittu…. torilla tavataan ???

Puolueeton

”Rooman valtakunta (usein myös antiikin Rooma) oli antiikin aikaisen Rooman kaupunkivaltion pohjalta kasvanut laaja imperiumi, joka käsitti koko Välimeren alueen. Varhaisimmat merkit asutuksesta Rooman kaupungin alueella ovat pronssikaudelta noin 1300-luvulta eaa.[1] Kaupungistuminen lienee alkanut 700-luvulla eaa. Rooma kehittyi vuosisatojen aikana Välimeren ympäröiväksi maailmanvallaksi. Vuonna 395 valtakunta jakautui kahtia, Länsi- ja Itä-Rooman valtakunniksi, joista Länsi-Rooma kuitenkin kukistui jo vuonna 476, jolloin sen viimeinen keisari syrjäytettiin. Rooman valtakunnan yhdistämisyritykset Itä-Rooman johdolla päättyivät islamin nousuun 600-luvulla.”
”Länsimainen kulttuuri on Länsi-Euroopassa alkunsa saanut kulttuurin muoto, joka on myöhemmin levinnyt muihinkin maanosiin, erityisesti Pohjois-Amerikkaan ja Australiaan. Länsimaisen kulttuuripiirin paikalliset ja ajalliset rajat eivät kuitenkaan ole aivan yksiselitteisesti määriteltävissä. Toisinaan myös Latinalainen Amerikka luetaan länsimaiseen kulttuuripiiriin kuuluvaksi. ”
Länsimainen kultuuri kehittyi 500 vuotta, mutta ”miksi 1960-luvun optimistinen asenne on vaihtunut 2000-luvulle tultaessa neuvottomuudeksi ja voimattomuudeksi”. Helppo vastata, 1950 luvulla alkoi kehittyä postmoderni filosofia, joka on pilannut länsimaisen ihmisen ajatumaailman. Tieteellinen ajattelu ja terve järki roskakoriin ja tilalle mielikuvitusta ja simulointia millainen maailma meillä on tulevaisuudessa. Taas historia tulee toistumaan.

Anonymous

Niin, Länsirooma antoi itägoottilaisille luvan ylittää Tonavan puolustuslinja ja tulla suojaan hunnien ahdistellessa heitä. Ajatuksena, joka myös toteutui, oli värvätä uutta verta armeijaan. Palkkasotilaiden uskottiin olevan luotettavampia, kun he saivat naiset ja lapset mukaansa. Kiitokseksi, saatuaan sotilaskoulutuksen nämä uudet legioonalaiset valloittivat ja ryöstivät Rooman ja tappaen lähes koko väestön. Sen jälkeen Rooman vaikutus lakkasi. Siinä esimerkkiä.

Puolueeton

Nimetön kommentoi v. 2186 Kiinassa
Niin, Länsieurooppa antoi islamilaisille luvan ylittää rajat ja tulla suojaan jenkkien ahdistellessa heitä. Ajatuksena, joka myös toteutui, oli rikastaa kulttuuria. Maahantulijoiden uskottiin olevan luotettavampia, kun he saivat naiset ja lapset mukaansa. Kiitokseksi, saatuaan majoituksen ja sosiaalista rurvaa nämä uudet muuukalaiset valloittivat ja ryöstivät Euroopan ja tappaen lähes koko väestön. Sen jälkeen Euroopan vaikutus lakkasi. Siinä esimerkkiä.

Anonyymi

Ex-presidentti on myös esittänyt, että kun perheenyhdistäminen toimii ja muslimipojat saavat äitinsä tänne, he lopettavat suomalaistyttöjen raiskaamisen.

Anonymous

Halosen logiikalla muslimipojat raiskaavat sitten aitinsa. Arajarvi on semmoinen polkukone etta Tavja tietaa…

Mr.Reese

Ohisalo menee tuonne sen sijaan jakamaan flaijereita, joissa sanotaan, että hölmölään mahtuu vaikka kaikki. Tervetuloa.

Anonyymi

Ja Marin, sen sijaan että ottaisi vakavasti uuden kansainvaelluksen mahdollisuuden ja koronaviruksen torjunnan, lähtee New Yorkiin osallistumaan YK:n masinoimaan Naistenpäivään ja keskustelemaan tasa-arvosta ym. nykyhetken tärkeämmästä asiasta.

Anonymous

175 turviksen mainos meni samantien perille jokapaikassa tiedetään missä otetaan vastaan hyvillä eduilla sen takia ne lähtökohtaisesti kääntävät kompassin tähän suuntaan nekin jotka loisivat pitkin Eurooppaa sanoma on mennyt perille Veronmaksaja nöyrtyy lälleen kerran kunniakansan edessä.

ro

Pian lähtenee Suomesta tervetuloa valtuuskunta .Frankenstaini morsian Hutikorpi,Liimaletti Li ja pahnan pohimmaisena pilalle pantu Hanuripekka Pakaraporari.

GLGL

…Ja striimaavat jokaiselle notkujalle no-no-square-videon.

Anonymous

Liimaletti Li jee…

Tämän takia Suomi taisteli sodissa

Vasemmisto ottaa tämän oikein KUNNIA-ASIANA että Suomeen halutaan, meillä on kansainvälistä VETOVOIMAA! Tämähän pitää rinta rottingilla hyödyntää! KAIKKI tänne haluavat ovat tervetulleita! SUOMALAISET MAKSAA! Kitisevät ja narisevat vähn mutta maksavat kuitenkin kiltisti, muuten haukutaan rasisteiksi! TERVETULOA!!!!!! Voimme alkajaisiksi ottaa pienen koe-erän, puolitoista miljoonaa muslimia on sopivasti. Jos he kotoutuvat hyvin ensimmäisten kolmen neljän tunnin aikana niin voimme ottaa 7-8 miljoonaa lisää. Kaikki saavat omat talot ja presidentiltä diplomit sekä luottokortit!

RESPECT!!!

Heja Jimmie! Fantastinen idea, voin kuvitella miten Punainen Annie etc. kiehuu.

Eurooppa kuolee syöpään

Turhaa duunia toi Åkesson tekee. Ikäänkuin yksikään noista olisi TÖIHIN tulossa =) Ja euroopassa jo loisivat tuttunsa ovat tasan tarkkaan selittäneet että asuntojonojen ohi mennään niin että oksat pois! Kämppiä tulee, kukaan ei asu kadulla. ja se viimeinen Åkessonin möhläys: ”Ruotsi on täynnä” Se on muslimiloisen korviin: ”Sinunlaisia, uskonveljiä, saman kielen taitajia on maassa ihan saatanan helvetisti. Kaverit ei lopu koskaan. Islam on täällä ihan perkeleen kova sana!” Noi tietää tasan tarkkaan minne ovat menossa ja mitä määränpäässä tapahtuu, ei tuota estä kukaan. Kolmatta maailmansotaa odotellessa…

Ann On

Sisällissotia. Sitä se vaatii.
Silloin on oltava valmis koviin uhrauksiin. Wäkiwanha sisu palaa.
On pakotettava viranomaistenkin valitsemaan puolensa ja jos ei ole kansan puolella niin on vihollinen, petturi joka on valinnut saman kohtalon kuin muutkin maan ja kansanmurhaa harjoittavat viholliset.
Lukuisat ovat jo valmiina. Jopa poliisit ovat valmiina vallanvaihtoon. Kaikki vain odottavat jotain kulminaatiopistettä ja se voi syttyä.

Toimikaa

Vanhuksemme ovat tämän maan ja vaurauden rakentaneet, eivät sossumuslimit. Me emme ole muslimeille velkaa paskaakaan. Suomi ei ole heiltä ikinä vienyt mitään. Ei ole meidän asiamme hoivata heitä eikä ole meidän asiamme ratkoa heidän ikuisia, loputtomia verisiä riitojaan. Heillä ei ole tänne mitään asiaa, he eivät tänne kuulu. Tämän he myös saavat kokea, sillä vieraanvaraisuutemme on loppu nyt. Nyt siivotaan maa paskasta ja heitetään laidan yli painolasti joka meidät kaikki upottaa.

Moonman

Mikseivät persut tai joku tee samoin ja lähde levittämään lappusia, ettei kannata tulla Suomeen koska täältä ei saa juhlapaikkaa.. -Ainiin mutta sehän ei ole totta! meillä on koko maan historian löperöin ja vaarallisin hallitus joka hakee näitä notkujia jo lentokoneilla tänne. Ei tarvi edes lähteä mihinkään, kun voi odotella kyytiä paikan päällä. Toivottavasti sana ei leviä Suomen hallituksesta ja maria ohisalosta. Miksiköhän Åkessonille mainittiin Suomi useammin kuin Tanska tai Norja? En toki toivo enempää vitsauksia skandinaaveille, paitsi ruotsi nyt on itse kaivanut jo kuoppansa. Kelatkaa muuten jos suomalaiset vain osaisivat olla hieman vihamielisempiä ja rasistisempia, niin ei tännekään kukaan haluaisi, niinkuin ei halua esim. venäjällekään.

Anonymous

No, venäjällä on enemmän moskeijoita kun koko maapallolla yhteensä.

Anonymous

Hakkarainen on liian kiireinen EU meppinä laskemassa rahojaan ja lepertelemässä eksoottiselle naiselleen, siinä ei paljon Hölmölän asiat kiinnosta. Brysselissä muuten on ilmaisten ruokien ja juomien lisäksi EU mepeille myös hyvät huorapaikat missä he ravaavat. Kuultua faktatietoa.

Suomea ei ole mainittu

Jimmie Åkessonin live- haastattelussa (TV4 Nyheter klo 19) ei kukaan maininnut Suomea ylipäätänsä. Åkesson sanoi että ne maat, jotka laittomat tunkijat mainitsevat, ovat Ranska, Saksa ja Ruotsi.
Löfvén ja Johansson ovat kiitollisia kun Jimmie tekee likaisen työn vaikka ulospäin olevinaan paheksuvat. Ruotsi on on antanut ja antaa Kreikalle rahaa Frontexin kautta jotta EUn rajaa puolustettaisiin. Morgan Johansson jopa uskalsi sanoa että olisi katastrofi jos 1-4 miljoonaa pakolaista tulisi Kreikan maaperälle (sama TV4 Nyheter).

Anonymous

Ko paikassa kävi myös mtv kuvaamassa ja siellä mainittiin suomi, heti ruotsin jälkeen.

Who

Kuka mainitsi?

Anonymous

No mitä luulet, ketäs sieltä 3 maailmasta rynnii.
Luuletko että tunnen nimeltä joka saatanaan islamistirotan joka eurooppaan tunkee.

Nike Lauta

https://www.expressen.se/nyheter/jimmie-akesson-delar-ut-flygblad-kom-inte-till-oss/
On sangen pirullista tällaisissa tapauksissa, että on internet ja mobiilit joilla tieto kulkee kehitysmaihin juhlapaikoilta. Tänne jo tulleet lähettä tietoa, kuinka he kuukaudessa tienaavat enemmän kuin koko vuonna kotonaan ja vieläpä mitään tekemättä. Kukapa ei olisi valmis lähtemään, kun täällä on vastaanottamassa ahneita kokoomuslaisia jotka haluaa orja/halpatyövoimaa.
Lisäksi tietysti vastaanottajissa on heikkolahjaiset vihervasurit.

E- slami

Eslami- niminen asianajaja on nyt tehnyt Jimmie Åkessonista rikosilmoituksen (Epressen, Aftonbladet)

Anonymous

Syynäkö se, että Jimmie on valehdellut, että matuille ei ole enää rahaa.

Gubbels

Webbisivua pystyyn ankeilla loskapaskakuvilla, romani”kerjäläisillä”, puurolla, vellillä, koiralaumoilla/-näyttelyillä, oikeudenkäytäviltä & kelasta somppua etc. ja tekstiä ählykielillä, että rahat on loppu, Suomi täynnä, kaikki saavat kielteisen päätöksen, leiritetään jne. jne. jne.
Sitten spammia kaikkeen mahdolliseen aiheeseen liittyvään arabiaanotuuttiin netissä.

Takaisin kotiin

Uusia lasten raiskausaaltoja luvassa kun noita petoja päästetään maahan. Ohisalo miettii pää märkänä (ne molemmat) kuinka noita ”kuustoistavuotiata” saataisiin Suomeen. Huvittavinta että kun mm. YLE tekee juttua noilta elintasopakolaisleireiltä, eksyy poikkeuksetta aina haastateltavaksi se, joko alle tai tasan kuusitoista vuotias. Heille on neuvottu ”pakolaisavusta” näin sanomaan ikänsä.

King Kobra

Joo iltalehti haastatteli just jotain mohammedia, kaljuuntuvaa 16-vuotiasta afghaania.

Anonymous

No ei hätää Suomessa on varmasti tilaa, hallituksemme mielestä. Silti jotkin hölmöt uskovat tähänkin, ja että parempaan menee. Paskanmarjat. Maaseudun haluavat autioksi ja sitten otetaan lisää porukkaa.
Kuka äänestää oikeasti Suomessakin tällaisia hallituksia.
Perse edellä puuhun vain jatkuu aina.

Irmeli

Taitaa Åkesonnin toiveet kaikua kuuroille korville. Luueeko hän että noi kunnioittaa mitään, nehän menee minne vaan (ja suku perässä) vaikka väkisin. Ainoo pieni huoli tietty on se että osa voi kyllä lappusen nähdessään kääntää katseensa hölmölään (Suomi) päin, josta kuuluu vaan ilosanomaa miten sen vokit oikein on laitettu juhlakuntoon……hölmölän suvakit toivottaa tervetulleksi ja hölmölän väki raataa entistä kovemmin, että muhametti saa kaiken mitä ikinä on toivonut ja vähän päälle, pistämättä itse tikkua ristiin…Toi anteeksi pyytely kyllä lappusen lopussa on täysin turha, kun tietää mikä helvetti Ruotsissa on menillään juuri näiden miten ”kusetan yhteiskuntaa parhaiten” toimesta.

Olemme Erdon panttivankeja

Ei Åkesson luule yhtään mitään, hän on hyvinkoulutettu ammattipoliitikko. Kyllä hän tietää missä mennään, paremmin kuin moni muu.
Lentolehtisten jakamisella hän tekee sen minkä voi, proaktiivisesti, vaikuttaa ennenkuin vyöry tulee rajojemme yli ja uusi VOKkirumba etc etc etc alkaa.
Åkesson tulee saamaan kannatusta niiltä äänestäjiltä jotka tähän mennessä eivät ehkä ole äänestäneet Sverigedemokraatteja mutta jotka tajuavat että Turkista saattaa todellakin tulla NELJÄ MILJOONAA asylkokelasta Pohjolaan. Ja MILJOONA uutta toiverikasta siirtyy Syyriasta Turkkiin odottamaan vuoroaan.

Anonymous

Luuletko tosissaan että islamirotat uskoo jotain paskapaperia kun ovat netistä jo nähneet ja tiedotusvälineistä mikä kultamunanahautomo pojoismaissa odottaa.

Voi Pyhä Yksinkertaisuus!

Ei siitä uskomisesta olekaan kysymys ensisijaisesti, tämä on signaalipolitiikkaa (jos tiedät mitä se tarkoittaa).
Jokainen, joka syystä tai toisesta jättää tulematta Pohjolaan, on iso tukku rahaa säästöä valtion kassalle.

Anonymous

Älä ala pätemään.
Vääntele ja kääntele miten haluat noilla papereilla ei ole mitään merkitystä, ei mihinkään.
Sitten vielä valkoihoinen levittelee papereita, se murentaa lopullisesti koko asian.
Olisi pitänyt ruottista ettiä joku oikeasti yhteikuntaan sulautunut työtä tekevä päivettynyt ja jos tuo olisi ollut mukana papereita jakelemassa niin asialla olisi ollut edes hitusen vaikutusta.

Anonymous

JÅ:n papereilla tehdään ennen muuta sisäpolitiikkaa mutta sitähän politiikkaa ymmärtämättömät tomppelit eivät tajua.

Anonymous

Nyt tuli nauru.
En ole mikään kataisesi kananmuna politiikan saralla vaan tietoa löytyy enemmän kun tarpeeksi.
Ite se paljasta aina vain enemmän mikä tietämätön pätijä olet.

Anonymous

”papereilla tehdään ennen muuta sisäpolitiikkaa ”.. Vertaat siis leirissä leviteltyjä papereita virallisiin hallituspapereihin, et helvetissä voi olla tosissasi.
Sitten vielä leuhkit tieodoillasi politiikasta 🙂

Synnytyskone voittaa aina pitemmän päälle

Valkoihoisten lasketaan jäävän minoriteetiksi USAssa noin vuonna 2045. Sitä passaa miettiä…
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/politiska-kartan-ritas-om-nar-vita-blir-minoritet-i-usa

Satans Erdogan

Oikea veto Jimmie Åkeson:ilta mennä paikan päälle, ja levittää totuutta. Eikö eurooppalaiset ymmärrä, että Erdoganilla on kova halu saada koko eu-alue kaaokseen..

Patrikki

Mikä feikkiviesti Åkesson levittää?
Eurooppalaiset eivät halua näitä matuja ollenkaan, ja ne tulee kaikki laittaa takaaisin mistä ovat tulleet. Åkesson EI OLE lähettämäss matuja takaisin, eikä sitä myöskään ole perussuomalaiset…
Miksi PT media uutisoi tällaisista pseudoisänmaallisista, täysin hyödyttömistä henkilöistä ja puolueista?

Patrikki

Halla-aho kannattaa kiintiöpakaloisuutta ja taakanjakoa – mikä on sairasta. Se on samaa vihervasemmistolaisuutta kuin huulipunatytöt.

Anonymous

Mä olen kaukopartiomies, joka iskee yllättäen yöllä.

Särmääjä

Eihän noista kukaan tuolta pääse edes Ruotsiin asti. Ruotsin hallitus niitä sinne maahan kuskaa eikä siinä paljon ole valustystyöllä merkitystä. Sama homma Suomessa.

Suurin osa pakolaisista nuoria miehiä, mukana mm marokkolaisia

Erittäin hyvä ja asiallinen Jimmie Åkessonin haastattelu suoraan paikan päältä:
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/akesson-sd-vid-grekiska-gransen-sverige-ar-fullt

Tommy the Who

Jos Pekka ja Maria olisivat tuolla jakamassa lappusia rikastuttajille, niin viesti noissa lapuissa olisi jotain tällaista:” Meillä on tilaa, vii lav juu, kelagoldit nyt bonuksen kera omaksi, keppostelusta ei rangaistuksia, jne…