Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Cxx
Cxx
4.3.2020 04:02

Näkyihän siellä naisiakin…puhelimet latingissa

hieno homma
hieno homma
4.3.2020 08:29
Vastaa...  Cxx

Jokunen nainen, pieniä taaperoita muutama. Vaan enimmäkseen taistelukuntoisia miehiä ja muunsukupuolisista en ole varma….

Jaaha
Jaaha
4.3.2020 08:55
Vastaa...  Cxx

Oletteko ihan varmoja? Minusta tuossa näkyy vain oudosti molottavaa jätelietteen väristä mössöä.

rocky
rocky
4.3.2020 09:53
Vastaa...  Cxx

Pisti heti silmään,hyvin on latauspisteitä löytynyt kun älyleluissahan akku kestää hädin tuskin päivän.Hyvin pelaa linjat myös siellä sodan alaisessa lähtömaassa.

peräpää
peräpää
4.3.2020 12:37
Vastaa...  Cxx

Jep. 1 lapsi tai nainen 200 keski-ikää lähestyvää miestä kohti. (Puhe vekkulia kun kuuntelee tupla nopeudella)
Eihän nuo ole edes taisteluikäisiä vaan toista nostoluokkaa.

Täh
Täh
4.3.2020 04:22

Ja Orpoja. Ja Ohisalolla suunnitelma valmiina perheenyhdistämisiä orvoille. En vain ymmärrä miten orvoilla voi olla perhettä, mutta ehkä vihervasemmistolla on eri logiikka.

Vasemmistolaiset on tyhmiä ja hulluja
Vasemmistolaiset on tyhmiä ja hulluja
4.3.2020 10:30
Vastaa...  Täh

Hutisalo vois ottaa Kockoomuksen Orpo pirun ittelleen hoidokiks ja unohtais noi maailman orvot. Niitä on niin hirveesti,että ei niitä pysty tänne ottamalla auttaan.
Maan talous siinä vaan luhistuu.

Mummeli 62
Mummeli 62
4.3.2020 04:42

NIINPÄ NÄKYY OLEVAN….

huutavan ääni erämaassa

Googlen käännökset: youtube kommenteista: arabit rukoilee allahia, jotta saataisiin mahd. paljon allahin agentteja vääräuskoisten maahan.
Euroopassa sijaitsevan maahanmuuttajan päiväkirja.
Kreikan rajat on suljettu Turkin maahanmuuttajille
Lasket Jumalan ja agentin siunaukset 😭 tuntemattomaan kohtaloon
Hevin Khalid
Hevin Khalid
2 päivää sitten
Jumala vapauttaa hänet
Narin Nassan
Narin Nassan
7 tuntia sitten
Jumala auttaa ihmisiä
Euroopassa sijaitsevan maahanmuuttajan päiväkirja.
Euroopassa sijaitsevan maahanmuuttajan päiväkirja.
2 päivää sitten
Jumala on antelias

hieno homma
hieno homma
4.3.2020 08:31

Jokunen nainen, pieniä taaperoita muutama. Vaan enimmäkseen taistelukuntoisia miehiä ja muunsukupuolisista en ole varma….

Anonymous
Anonymous
4.3.2020 08:34

Samat on sävelet kuin 2015. Ja suvakit kiljuu että ” avatkaa silmänne ” . Siellä on lapsia hädässä. Kas kun ei ole partalapsille ruotsin ja suomen lippuja jaeltu sympatiaa keräämään. Niitä siellä heiluttelisivat suvakkien tanssiessa aidan toisella puolella.

toni lajos
toni lajos
4.3.2020 08:55

Oululainen ” suvakko ” tanssiryhmä kiireesti Kreikan rajalle, Turkista joukkovoimaa hyväksi käytten maallisen mammonan taivaseen pyrkivät näkevät heti ettei tämä taivas ole, tussuun ei saa koskea, saati muuten hyväksi käyttää, siitä paikasta partalapset poistuvat sinne mistä tulivatkin….ehkä.

Hajaantukaa
Hajaantukaa
4.3.2020 09:49

Jos tuola rajalla ammuttaisiin vaikka ilmaan niin johan porukka häipyis paikalta niin että sandaalit vaan jäis.
Miksei ne tosiaan ammu ilmaan niin porukka lähtis kotiinsa takaisin.

54000 linnanvenkulaa tulossa Iranista
54000 linnanvenkulaa tulossa Iranista
4.3.2020 10:30

Migrantin ampumisesta on noussut iso haloo mutta migranttien kivenheittelyä ei ole kukaan maininnut. Se on ihan yhtä hyvä ase kun puolenkilon kivenmurikka osuu täysillä ja nämähän ovat heitelleet kiviä koko ikänsä.
”Naisia, lapsia, vanhuksia” ne olivat viimeksikin ja kuinkas kävi, mitä saatiin? Ei pidä mennä samaan halpaan toista kertaa, eikä kolmatta. Ja oli miten oli, emme voi antaa ikuisten sossuelättien ja rikollisten pilata maitamme. Piste.

Anonymous
Anonymous
4.3.2020 11:09

Kreikan sotilaat ei ole ampuneet ketään, tuo oli isis maa turkin Propagandaa.
Ei mene yhtään huti jos sanoo että viimeistään tuolla turkki kertoi totuuden itestään, täysi saakeliin islamin suunnitelmallinen ujuttaminen valloitusmielessä eurooppaan.
Nuo on turkin isis sotilaita siitä ei päästä mihinkään.

GLGL
GLGL
5.3.2020 05:52

Kreikan pitäisis vastata kivenmurikoilla. Se, kun näkyy olevan “humaania” ja “hyväksyttyä”. Kivenmurikat toki voivat olla vähän isompia kreikkalaisilla.

allu
allu
5.3.2020 14:18
Vastaa...  GLGL

Päitä on ainakin niin paljon että olisi jopa mahdoton ohi heittää. 🤔

Särmääjä
Särmääjä
4.3.2020 10:53

Se on ihan sama siellä on, mutta tänne niitä ei kaivata.

Tänne ei enää yhtään kappaletta
Tänne ei enää yhtään kappaletta
4.3.2020 11:50

Ei enää liikuta noi lapset, naiset ja vanhukset. Pysykää vaan siellä kotiseuduillanne. Olette muokanneet elämänne ja ymäristönne oman näköisiksenne, jotan pysykää nyt ihmeessä siellä.

Suur-Britannia on ykkönen!
Suur-Britannia on ykkönen!
4.3.2020 20:26

Niin, nimenomaan kaikilla tukirahoillamme autettaisiin tuhat kertaa tehokkaammin paikan päällä niitä kaikkein avuttomimmassa asemassa olevia vanhuksia, lapsia ja naisia, jos niin haluttaisiin. Mutta jos auttamisen tehokkuus ei olekaan tavoite, vaan länsimaiden hävittäminen, niin sitten tätä ihmissalakuljetusta voi ymmärtääkin jonkin verran, siinä on isot mafiostojärjestöt ja -rahat liikkeessä, YK, Eu, jne.

Pear Genocider
Pear Genocider
4.3.2020 11:57

Sossuun on tunkua.

Jones
Jones
4.3.2020 11:57

Muutamat lapset, joita näkyy, ovat vain säälinkerjäysvideoita varten.

Anonymous
Anonymous
4.3.2020 12:19
Vastaa...  Jones

Propagandasota menossa, jossa käytetään lapsikorttia häikäilemättä. Kuitenkin se mellakoiva sakki on asekuntoisia miehiä.

hieno homma
hieno homma
4.3.2020 12:26
Vastaa...  Jones

Näin on ja tv-kuvaajat etsimällä etsivät naisia, lapsia ja vanhuksia löytämättä heitä kuin muutaman…..

Kulttuuriuutiset
Kulttuuriuutiset
4.3.2020 12:22

Tänä kesänä voi siis Suomen kesäterasseilta ja puskista bongata kännissä ja kiimassa niinkin harvinaislaatuisa yksilöitä kuten Mwabwtwu ja Kwibwoolbwmbwo, 14-vuotiaita keeneripoikia Syyriasta!

https://www.aftonbladet.se/tv/a/308001/slickar-pa-heliga-platser--i-protest-mot-corona
https://www.aftonbladet.se/tv/a/308001/slickar-pa-heliga-platser--i-protest-mot-corona
4.3.2020 13:02

Vihersossut ovat sopineet lipiraalien ja keskustan kanssa että työaikoja ja palkkaa saadaan pienentää coronan takia.
Uusimman kännykkämallin jakamista turviksille jne tokko aiotaan rajoittaa missään vaiheessa.

Repe
Repe
4.3.2020 13:56

Sieltä on tulossa erikoisesti toisen polven Iranissa asuvia koltiaisia. Neuvostoliiton tukeman kommunistisen Afganistanin hallituksen yrittäessä saada ateistista sosialismia iskostettua afganistanilaisiin, lähtivät syvästi uskonnolliset muslimit Iraniin asumaan. Radikaalit voimapolitiikkaan uskonnon jatkona uskovat jäivät sotimaan ensin venäläisiä ja sitten amerikkalaisia vastaan. Nyt nämä nuoret miehet, jotka koskaan eivät ole asuneet Afganistanissa, ovat kyllästyneet Iranin ahtaaseen koranin tulkintaan ja hakevat väljempää ja mieluisampaa elämää Euroopasta. Ovat älykännyköistään nähneet, miten Euroopassa on vapaat markkinat toteuttaa omia halujaan. Matka on käynyt Turkin kautta ja mukaan on liittynyt muita samoja asioita ihannoivia kavereita aivan kuin siinä hyvin tunnetussa lasten lorussa.
Tietenkin rekvisiittana on otettu joitakin pakolaisiakin mukaan, mutta yksin tulleita pieniä orpolapsia tuskin on vaellellut tuhansia kilometrejä päämääränään jokin Eurooppa. Historiassa on kyllä viljalti esimerkkejä kansainvaelluksista ja kuinka niissä on käynyt järjestäyneille yhteiskunnille, kun on annettu kontrolloimattomasti ylittää rajoja.
Sotaakäyvien maiden tulisi itse huolehtia siviiliväestön olosuhteista, että jonkinlaiset elämän edellytykset säilyisivät. Missään tapauksessa sotien aikana ja varsinkaan sisällissotien, ei siviiliväestön elämä ole ruusulla tanssimista. Turkki itse on yksi väestön etnisistä siirroista ja pakolaistulvan osapuolisista tekijöistä. Alueella kyllä riittää rahaa hankkia aseita ja muuta sotakalustoa loputomasti, mutta ei kunnollisten suoja-alueiden luomiseen taistelujen jaloista pakeneville siviileille. Niinpä unioninkin antamat miljardit ovat tainneet mennä parempiin suihin kuin pakolaisten. Näin yleensä käy, kun pukki on kaalimaan vahtina.
Ihmetellä vaan täytyy, miksi satelliitista katsellen niin kauniisti asutettua, hedelmätarhojen ja viljelyalueiden sekä suurien kaupunkien rikastamia maita ja asutuksia tuhotaan raunioiksi. On todella kaamean näköistä katsoa jyrkkää rajaa, siitä mistä hävitys alkaa ja missä on vielä koskematonta seutua. Mutta sitä se on, kun vihankylvö on valloillaan. Näin ne välit Suomessakin setvittiin aikanaan ja romua tuli ja väestön siirto johti katastrofiin.

Tuumaaja
Tuumaaja
4.3.2020 14:40
Vastaa...  Repe

Ensinkään neuvostoliitto ei ollut kovinkaan halukas tukeman silloista afganistanin presidenttiä, joka taasen oletti että kommunistinen puolue on hänen taustatukenaan kuten edellisen presidentin.
Mikähän väestönsiirto johti katastrofiin? Jos tarkoitat karjalaisia, niin katastrofin aiheutti itsekeskeiset suurtilalliset joilta pakkolunastettiin muutama hehtaari maata evakoiden viljeltäviksi, sitä kutsuttiin evakuoinniksi eli oman maan kansalaisia siirrettiin turvaan sodan jaloista, raakasti eri asia kuin tuolla lähi-idässä.
Suurin osa iranin, afganistanin, irakin pakolaisista on kurdeja ts. sen alueen mustalaisia jotka eivät haluakkaan tehdä mitään eikä heitä ole minkään maan väestörekistereihin merkitty, joten siksi heillä ei myöskään ole papereita ja mikään valtio ei tätä roskasakkia kansalaisikseen tunnusta.
Karjalan evakot olivat jo suomen väestörekisterissä, joten heidät oli helppo sijoittaa ja identifioida. Evakot myös sijoittuivat suurimmilta osiltaan tuottavaan työhön, tehtaisiin, maanviljelyyn etc. he eivät saaneet perustarpeita kummempia lähtökohtia ja heillä oli motivaatio elättää itsensä sekä perheensä.
Kannattaa myös ottaa selvää tuosta neuvostoliiton asemasta afganistanissa, muualta kuin valtamediasta, koska se ei mennyt lainkaan niin kuin annetaan julki, neuvostoliittoa puolustamatta.

Aappa
Aappa
4.3.2020 14:40

Olisko tuo jostain huippuosaajien rekrytointitapahtumasta.

Housuvelli
Housuvelli
4.3.2020 15:06

https://twitter.com/sdeuparlamentet/status/1234548518108434433/photo/1
Naisia ja lapsia niin kauas kuin silmä kantaa, ne harvat miehet jotka ovat joutuneet eturintamalta pakoon nuoren ikänsä vuoksi ovat kaikki 11-12 vuotiaita, ankarien taisteluiden karaisemia ja vanhentamia pieniä hukassa olevia poloisia jotka eivät muuta halua kuin rauhaa ja rakkautta.
Seuraavaksi ehdotan että lakkaamme avustamasta Afrikkaa rahallisesti, miksi kaivaa kaivoja ja perustaa kouluja sinne kyliin kun voimme tuoda koko kylän tänne! SUOMALAINEN MAKSAA AINA!!!! Kaikki muu on rasismia.

Pirtsakka
Pirtsakka
4.3.2020 20:12

Siis MITÄ nuo puissa roikkuvat tyypit esittää???

Erdokaan on sairas
Erdokaan on sairas
5.3.2020 15:01

Mielenkiintoinen tapaus. Jääpi vaan nähtäväksi millä kellonlyömällä valtaavat Kreikan.? Mitä Tapahtuu Bulgarian rajalla.? Mitä tapahtuu Unkarin rajalla.?