Åkessonin toimet jakavat mielipiteitä

Ruotsissa Jimmie Åkessonin toimet Kreikassa ovat herättäneet uinuvat turvapaikka-aktivistit raivon valtaan. Oikealta vasemmalle ovat johtavat poliitikot haukkuneet Åkessonin raukkamaiseksi ääntenkalastelijaksi.

Mutta jotain kummaa on tapahtunut. Kun esimerkiksi Ruotsin vihreiden Miljööpuolueen päällikköä Isabella Lövin twiittasi, että Åkessonin toimet eivät ole sisäsiistiä toimintaa. Ja me, jotka olemme saaneet voittoarvan elämän lotossa emme voi lyödä lyötyjä eli niitä, jotka pakenevat sotaa, vainoa ja kidutusta, niin liki 1 000 vastausta sisältäneessä viestiketjussa ei ole kuin yksittäisiä henkilöitä, jotka ovat Lövinin kanssa samaa mieltä. Sen sijaan Åkessonin toimia tuetaan.


 
Toisaalta, Ruotsin adresseihin “skriv under“:iin viriteltiin pystyyn manifesti, jossa ihmiset irtisanoutuvat Åkessonin toimista. Allekirjoituksia on reilu 50 tuhatta.

“Jimmie Åkesson on matkustanut Turkin ja Kreikan rajalle, jossa jakaa lentolehtisiä, joissa on allekirjoituksena “Ruotsin kansa”. Lentolehtisessä kerrotaan mm. että pakolaiset eivät ole tervetulleita Ruotsiin. Jos kuulut Ruotsin kansaan etkä tule tätä lentolehtistä, allekirjoita tämä. Tällainen on täysin epähyväksyttävää!”

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Punisher

Voittoarpa elämän lotossa? Niinkö se on? Entäs edellisten sukupolvien työt, uhraukset, liittyvätkö ne mitenkään tähän “arpajaisvoittoon”? ..helvetin tyhmä suvakkilehmä, turpa kii. Menkääs kertomaan sotaveteraaneille tästä teidän lottohommasta, kiittämättömät paskiaiset. Sossuilemaan tulevat, maahan tunkeutujat, pakolaisiksi tekeytyneet valehtelijat ovat LOISIA! Eivät mitään muuta.

Anonymous

Kylla se on enaa 3 ja vara ja 40 kruunua voittoa…

Minä

Vastustavat Åkessonia, mutta tekevät parhaansa, jotta hänen toimensa tulisivat kaikkien tietoon ja Åkessonin sekä Sveridemokraattien kannatus kasvaisi 🙂

Erdo ei tykkää Jimmiestä
Anonymous

Turkin linja: Start deportations!
Ei voi kun nauraa.

Kallukka

Totta kai Turkin poliisi ajaa Jimmyn pois.
Jimmy haittaa Turkin pisneksiä.

Aappa

Niinno, nykyäänhän kuka tahansa voi olla mitä tahansa kansaa, sukupuolta jne. Esim. itse olen suomenintiaani, tänään – huomenna ehkä jotain muuta

Äitykki

Rikkaat arabimaat joutavat huolehtimaan omistaan. Uskontokin sama. Kuinkahan paljon siellä rajavalvonnasta läpi tullaan? Tronella voisi noita flyierin jakohommia jatkaa tuolla.

Pasi T

Arabimaat olisivat kaikkein soveliaimpia vastaanottamaan afganistanin, pakistanin, iranin ja irakin pakolaiset, koska uskonto on sama, rahaa on vaikka lampaat söisi ja kulttuurisesti maat ovat paljon läheisempiä kuin euroopan kristityt maat.
Mutta arabimaat eivät ota turvapaikanhakijoita, ne eivät edes ole mukana geneven pakolaissopimuksessa.
( eivät ole myöskään mukana YK.n ihmisoikeusjulistuksessa, koska sinä on mainittu uskonnonvapaus )
Tämä ilmeinen ristiriita sivuutetaan mediassa, vai koska olette lukeneet jutun, jossa verrataan pakolaisten määrää asukaslukuun verrattuna, eurooppa vrt. muslimimaat?

Minä

Bahrainilainen ministeri kertoi aikoinaan, että he eivät ota näitä muslimipakolaisia, koska ne ovat onglemallisia.

Kaitsu

Niinpä,ja ovat sen verran viisaita etteivät ota tuollaista väkeä maihinsa.
Tietävät mihin sellainen johtaa,ovathan he nähneet esimerkkejä vaikka Euroopasta.

JuhoL

Latasin Pavelle kybällä kaljarahaa. Btw, kannattaa laittaa noi lukupaketti-mainokset aina kuun alkuun ku jengi muutenkin hoitelee laskujaan. Lisäks vois mainita, että jos ei pysty antaan rahallista tukee, niin voi osallistua jakamalla näitä uutisia eteenpäin.
Jos haluutte kontenttii nii pistäkää donatee 🙂

Vaatikaa terveystodistus

Voihan asia olla niinkin, että Åkeson:in maastakarkoitus pyyntö on tullut itse Ruotsin feministi hallitukselta Turkkiin.
Suurin voittaja tässä karkotuksessa on nyt sitten Jimmie Åkeson, kun otetaan huomioon videon tuleva levikki ympäri maailmaa, ja varsinkin Eu-maissa. Kuinka moni media, esim Eu-n ulkopuolella haluaa haastatella Åkeson:ia.?
Sekin ihmetyttää, että sosiaali, ja-terveysministeriö ei ota kantaa näihin sotaa, ja vainoa paenneitten terveydentilaan. Mistä me tiedämme mitä viruksia he tuovat mukanaan. Miksi näillä sotaa, ja vainoa paenneilla ei ole terveystodistusta mukanaan.?
On se kumma kun jopa Espanijassa on ollut Suomalaisia karanteenissa Coronaviruksen takia. Miksi näitten pitäis päästä ylittämään valtioiden rajoja ilman mitään terveystarkastusta saati sitten muuta kontrollia.?

Anonymous

Turkki käpertyy itseensä ja lähetää rasistisesti ulkomaalaiset pois maasta. Ei noin Turkki, kansainväliset sopimukset velvoittavat teitäkin. Muistakaa että ihmisarvo on jakamaton ja monikulttuurisuus on rikkaus.

Hauki

Tuollaisessa suorassa toiminnassa on vain sellainen ikävä juttu kuin uskottavuuden menettäminen kun tarvittaisiin tahdikas ja hovikelpoinen porukka ajamaan tärkeää asiaa valtakunnan tasolla.
Kas kun ei ruvettu pelleilemään riimukirjaimien ja hakaristien kanssa.

GLGL

Ruotsi ei ole ollut käytännössä monarkia enää pitkään aikaan, siksi hovikelpoisuus ei ole enää vaatimus. Suomessa ei ole ollut onneksi koskaan sellaista taakkaa. Kontula hyödyntänyt 100%.
Tietenkin, jos hovikelpoisuudella tarkoitat valitusoikeutta hovioikeuteen, niin sitten on asia erikseen.

E Heikkinen

Voittoarpa elämän lotossa!
Aika mielenkiintoinen ideologia tuo punaviheroppi.
Sillä siis kuitataan kaikki se työ ja vaivannäkö mitä edelliset sukupolvet ovat aikaansaaneet , ja joiden jälkeensä jättämä perintö , joka tämän opin mukaan on kaikkien omaisuutta , siitä pitää kantaa huonoa omaatuntoa ???
Kyllä se vaan niin on, että perillisen oikeus perintöön on niin ja aamen . Se ei ole itsestäänselvyys, että mm suomen maamme on noussut siihen hyvinvointiin mikä meillä nyt on .
Ja myöskään se ei ole eikä tule olemaan itsestäänselvyys , että me nykyinen sukupolvi jätämme tämän maan lapsillemme edelleen hyvinvointi valtiona!
Me emme voi pelastaa koko maailmaa emmekä auttaakaan loputtomasti omat yhtälailla tasaveroiset mahdollisuutensa hyvinvointiin sössineiden maita ja kansoja. Jotakin voimme tehdä, ja palhjon hyvää suomalaiset on tehneetkin. Mutta oman perintömme halveksimisella ja sen jakelemisella koko maailmalle ja niin koko kansan ja maamme tuhoaminen ei tule lopulta auttamaan koko maailman mittakaavassa rahtusenkaan vertaa glopaalia ongelmaa.
Oma esimerkkimme siitä että ongelmiin on vain yksi ratkaisu, ja se on rakkaus omaa maata ja kansaa kohtaan ja armoton työ ja vaivannäkö sen eteen .
Tuollainen voittoarvoista puhuminen on fatalismia, joka on kaikkein älyttömintä mitä voi olla. Mikään ei voi olla typerämpää kuin kuvitella , että jollakin toisella toiselta puolelta maailmaa olevalla on ilmanmuuta oikeus kaikkeen siihen hyvään , mitä esim suomi voi kansalaisilleen tarjota .
Mitäs sitten kun kaikkien hyvinvointivaltioiden eväät on syöty ja jäljellä on vain savuavia raunioita , sittenkö kaikilla on hyvä olla , kun ei ole näitä “elämän lottoarvontojen ” miljoonapotteja kenellekään jaossa ??
Kaikkea idiotismia sitä saakin lukea ja kuulla! Ja vielä kouluja käyneiltä ” vaikuttajilta”.

Sandra

Joukkoja johdetaan edestä.

Toimintaa

Suomen vastaavat “voimat”, ottakaa oppia ja hiltakaa yhteiskunnan verorahoilla lihotetut perseenne eduskunna mukavista tuoleista sinne missä tapahtuu.

Sam Colt

Aivan selvä, että Jimmien operaatio ei vaikuta Kreikan rajalla notkuviin kulkureihin yhtään mitään.
Jimmie on musulmaanin vihollinen. Sitä kai jo opetetaan koraanikoulussakin.
Jimmien tarkoitus lie täysin sisäpoliittinen. Kun löveenihallitus puolisalaa lähettelee tervetulotoivotuksia, niin täytyy olla sille vastapainokin. Ainakin SD-n kannattajien takia.
Isoa osaa suvaitsevaisista on turha tavoitella, he ovat jo islamille menetettyjä.
Ruotsalaisten nuivuus jihadismia kohtaan lisääntyy sitä myöten, kun päivittäinen elämä kulkureitten kanssa vaikeutuu.