"Avatkaa rajanne ja toivottakaa ihmiset tervetulleiksi koteihinnne!"

Skärmbild (154)

Ruotsin turvapaikka-aktivistit ovat pyöräyttäneet käyntiin näyttävän kampanjan, jonka nimi on ”Jag är 2015”, minä olen 2015. Kampanjassa invaasiovuonna 2015 tulleet kertovat kuinka tulivat tuolloin Ruotsiin ja haluavat nyt lisää tulijoita.

Nyt ääneen päästetään naisia, ikään kuin antaen ymmärtää, että naiset olivat 2015 niitä, jotka maahan tulivat. Joukossa on kuitenkin myös miehiä, pääsääntöisesti afgaaneja, joilla on selvä vaatimus. Muuan Rahimi kirjoittaa:

”Olen yksi vuonna 2015 Ruotsiin tulleista, niitä, joita äärioikeistolaiset nyt pelkäävät. Kun pakenin sotaa, vainoa ja kidutusta, ajattelin, että minulla on oikeus ihmisenä liikkua missä tahansa maapalloa. Niin ajattelen myös tänään.
Minulla on oikeus jäädä ja asua Ruotsissa, sillä olen paennut siitä maailmasta, jonne suurvallat ja Länsimaat myyvät aseita. Ihmiset jotka pakenevat, joutuvat jättämään kotinsa ja lähtemään muualle. Jokaisella ihmisellä on oma värinsä ja kertomuksensa. Sinä [rasisti] kerrot asioista luvuilla, esimerkiksi ”2015 marraskuussa tuli 100 000 ihmistä”, mutta et ole koskaan saanut kokea sitä inhimillisyyden tunnetta näiden lukujen takana, joita poliitikot tuovat esille. Etkä tiedä keitä ovat nämä henkilöt.
Paras ja hienoin ja inhimillisin tapa on se, että eurooppalaisten valtioiden on nyt pakko seisoa rinta rinnan ja toivottaa pakolaiset tervetulleeksi. Ne ihmiset, jotka pakenevat sotaa, vainoa ja kidutusta. He ovat taistelleet kovia aikoja vastaan selvitäkseen vaikeuksista ja pelastaakseen elämänsä. He tietävät tasan tarkkaan minkä arvoista elämä on.
Avatkaa rajanne ja toivottakaa ihmiset tervetulleiksi koteihinne!”

 
Kirjoittaja on parikymppinen afganistanilainen nuorukainen, joka on asunut ikänsä Iranissa. Jätän linkin Facebook-sivulle julkaisematta, sillä kaikesta huolimatta en halua, että nuorukaisen Facebook-priva pommitetaan täyteen väkivaltafantasiaa.
Jos kiinnostaa niin häshtgillä #jagär2015 löytyy monenlaista todistausta.

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Rajat ja turvat kiinni
Rajat ja turvat kiinni
6.3.2020 15:29

Kuka haluaa maansa täyteen rikollisia ja muuta paskaa?
Varasromput nukahtivat autopesulaan ja kieltäytyivät tulomasta ulos. Poliisi kutsuttiin paikalle, romput senkun nukkuivat. Auto täynnä varastettua tavaraa, katso kuva:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/lag-och-sov-i-biltvatten-da-hittade-polisen-gods-fran-flera-stoldbrott-aldrig-hort-talas-om-forut

Sataa hIljaa ropisee
Sataa hIljaa ropisee
6.3.2020 17:20

Veden ropinalla on tunnetusti unettava vaikutus.

Hermanni
Hermanni
8.3.2020 20:41

vihreät

Jyrä
Jyrä
9.3.2020 15:50

Vaikka muutoin olen pääsääntöisesti samaa mieltä, kuin suurin osa täällä kommentoineista…en tästä jutusta kyllä löytänyt mitään mikä olisi viitannut rosmojen syntyperään ?

Pieleen menee jos ei tyyli muutu
Pieleen menee jos ei tyyli muutu
6.3.2020 15:37

Sain tavaratoimituksen toissapäivänä, kuskina yksinkertaisen sorttinen matubiaano.
Tuli 2,5 tuntia myöhässä ja kun siitä mainitsin räkäisi rakettitutkija jalkoihini.
Tätäkö me haluaisimme maihimme. Ei kiitos!

ike
ike
6.3.2020 16:20

Tässä se asennevamma näkyy selvästi. Et ole islamilainen niin et ole mitään.

Anonymous
Anonymous
6.3.2020 22:57

Yks mulle tuntematon somaliroikale rupesi räkimään katuun kun näki mut. Tapahtu monesti. Aattelin ottaa sorkkaraudan reppuun kun tulee seuraava kerta. Ei ole typpiä enää näkyny, liekkö menny terrostiksi ja saanu surmansa. Toivottavasti.

Jukka Kinnunen
Jukka Kinnunen
6.3.2020 16:16

Pitäisi ymmärtää että ihmiset jotka näitä haluavat ovat usein Soroksen rahoittamien yliopistojen tuotosta. He ovat niitä todistuksen ”kympintyttöjä”, jotka eivät kyseenalaista mitään. Ystäväpiiri meillä jokaisella yleensä koostuu lapsuuden kavereista, perhetututuista jolla samanalainen elämänkatsomus. No yliopisto paasaa tiettyä asiaa ja kaikki muu kuin yle- sekä HS ovat valemediaa. En ymmärrä miksi tällaisia uutisia tällä sivustoilla julkaistaan.
Halutaan vastakkainasettelua ihmisten välille, sekä negatiivistuutta. Onhan nuo suvaitsevaiset ihan pihalla, mutta ei niistä juttua pidä tehdä. Pitäisi keskittyä siihen ettei haukuta toisia. Annetaan näiden tiettyjen ihmisten haluta rajat auki kuinka paljon tahansa, sillä ei ole väliä. Väliä on sillä MIKSI ja MIKÄ on tämän päämäärä? Ja mikä on suunnitelma sille että nuoria jätkiä lapataan tänne, ja rikollisia, sotakarkureita.
Vihapuhelait, sananvapauden kaventaminen. Tätä sivustoa olen paljon tukenut rahallisesti. Pitäisi Paavo Keskittyä isomaan kuvaan, Tottakai salaliittoteorioita jne ei pidä hyväksyä tai tiettyjen ihmisryhmien haukkumista. Kiitos! Teet hyvää työtä!

Dickie
Dickie
6.3.2020 16:42

vai viellä koteihin? sure pal

hieno homma
hieno homma
6.3.2020 17:03
Vastaa...  Dickie

Syövätkö nuo suvakkisaastat jotain hallusogeeni sieniä? Ei saatana mene tajuntaan noiden sekasikiöiden aivoitukset…. Eilen yritin heittää keskustelua näiden maailmanparantajien kanssa vaan ainoat vastaukset olivat notta teen kielioppivirheitä ja toki teenkin mutta keskustelemaan näitä ”rasmushomoja” ei saa kun niiltä loppuvat argumentit kesken…..

hieno homma
hieno homma
6.3.2020 17:06
Vastaa...  hieno homma

Luojan kiitos Suomi kusipääpäättäjineen jää taaksemme syksyn tullen……

hieno homma
hieno homma
6.3.2020 17:36
Vastaa...  hieno homma

Toki Isänmaamme säilyy aina meidän sydämmissämme vaan kun nämä huulipunapäättäjät ovat alkaneet vituttaa politiikansalla, syvä kunnioitus säilyy maamme rakentaneelle sukupolvelle jotka tämä viherkommareiden ministerit ovat tyystin unohtaneet…..

Valtsu
Valtsu
6.3.2020 16:45

Nyt hieman näyttää, että Kreikka todella pitää rajansa kiinni, koska sen naapurit pitävät rajansa kiinni, ja silloin voisi Kreikalla jäädä miljoona mustaapekkaa käteen, ja sikäli Rahiman toive vuoden 2015 uusinnasta näyttää vain kauniilta haaveelta.

Suomi Finland
Suomi Finland
6.3.2020 16:53

Tanskan rajavartijat jo kuskasivat merestä noukkimansa ihmiset Kos:n saarelle. Kuulemma heidän kumiveneensä ei ollut enää merikelpoinen kun he olivat nousseet rajavartioalukseen. Ihmiset olisi pitänyt pakottaa takaisin Turkkia kohti aseella uhaten.
Voi helavata. Yleensä invaasio pysäytetään ampumalla kovilla tunkeilijoiden silmille. Eihän noista nysvääjistä ole mitään hyötyä.
Sen verran ideanpoikasta täältä löytyisi noille rajavartijoille, että merellä valvoville aluksille pitäisi mahduttaa uusia kumiveneitä. Näin voitaisiin ihmiset pistää takaisin kohti Turkkia, vaikka he olisivat alunperin rikkoneet oman veneensä. Eivätkä he voisi vedota siihen, että ei ole millä mennä.
Täytyyhän nuo penteleen tunkeilijat laittaa ruotuun. Niitä ei houkuta mikään muu kuin sosiaaliturva.
Ja suvakit voivat kampanjoida ihan niin paljon kuin lystäävät, mutta minä en todellakaan ala jakaa oman maamme varallisuutta ulkomaalaisille.

Aappa
Aappa
6.3.2020 17:12

”Kirjoittaja on parikymppinen afganistanilainen nuorukainen…”
Joku patiikkinoita tai muu vanaatikko lienee afittanut agfaaniboikaa syvien tuntojensa (?) ilmaisemisessa.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
6.3.2020 17:24

Rajat auki ja lukot pois kaikista ovista.
Muuta eivät matut halua.

Geenitutkija
Geenitutkija
6.3.2020 19:13
Vastaa...  Nestori Lundahl

Samantien ne ovet pois mitä niillä ovilla tekee kun pallerot on rakkautta täynnä.

Anonymous
Anonymous
6.3.2020 17:33

Ohisalo luulee etta Suomen 4 apuun lahetettya rajavartioston henkiloa menee Kreikkaan pitamaan rajaa auki ja ottamaan vastaan tulvapaikkahakemuksia, hi hih hii… Emma Kari kylla epailee sita mutta uskoo sitten kun Jani Toivolakin oli raskaana ja sai vauvan niin pakkohan se…

jukkis
jukkis
6.3.2020 17:51

oishan tuo kiva tietää, että paljonko esim. kaupan kassa tienaa Iranissa. Tai pankkivirkailija tai automyyjä afganistanissa. Tietäis vähän, että minkälaisin odotuksin sieltä (eritrea(käytännössä italiasta),pakistan, bangladesh muslimit ? lähtevät valloittaan maailmaa. Mielestäni elokuvastarat, jotka kannattavat globaalia liberalismia, voisivat näyttää esimerkkiä hyysäämisessä. Esim. Robert de Niro (miksei suulas Richard Gerekin) voisivat vuokrata new yorkin keskuspuiston vieressä olevat kattohuoneistot ilmaiseksi postiluukku- tai jätesäkkiperheille, kyllä sais lisänäkyvyyttä nämä jakamattomat ihmisoikeudet.

Timi T
Timi T
6.3.2020 18:26

Minulla on etuovi auki, tervetuloa. Ongelma vaan on että kuka tulee viemään pois kaikki ne raadot takapihalta ?

JuhoL
JuhoL
6.3.2020 18:31

Jaaha, että rotat nousee perheen ruokapöydälle vaatimaan palvelua!

Trampas
Trampas
6.3.2020 19:19

Jotta näin se homma etenee
https://twitter.com/AsianDef/status/1234445904557608960
https://www.facebook.com/refugeeswelcomesverige/photos/pb.402209799986565.-2207520000../1302840709923465/?type=3&eid=ARB7bCszEZzrnBxrXSnPxh3DSmFwzUqWRfwYln_C_oThmsp8lBmIdh5n4FtHkw543tK76U44RNSmVd-z

Trampas
Trampas
6.3.2020 19:23
Vastaa...  Trampas

Toi refugeeswelcome linkki:
https://tinyurl.com/unuo6hs

Refugees stay home
Refugees stay home
6.3.2020 20:38
Vastaa...  Trampas

Mitä jos ne idiootit järkkää taas jotain konserttii. Se pitäis periaatteessa estää. Pitäis saada tyyliin 10 000 paikalle niin vois onnaakin.

Toi sairaus pitää saada loppumaan
Toi sairaus pitää saada loppumaan
6.3.2020 20:20

Ei hemmetti noi on sairaita. Saa..tanan suvakit painukaa sinne etelän maille, siellä on lämmintäkin ja on nokinahkoi ja kaikkee kivaa.
Ootte täällä pohjosessa kuitenkin vähemmistönä ja me kun haluttais olla ihan omissa oloissa keskenämme.

Pojat kotiin
Pojat kotiin
6.3.2020 21:11

EU/Ursula on nyt päättänyt että ananakset (tänään 5500 kpl, huomenna ehkä 15000) pitää hakea pois
Kreikasta ja jakaa heidät jäsenmaitten kesken. Tai ainakin maksaa heidän ylläpitonsa Kreikassa
jos haluavat jäädä sinne. Ruotsin EU- migraatiokomissionääri Ylva J. (S, ent. VPK)
lähtee paikan päälle järjestelemään asiaa:
https://www.europaportalen.se/content/johansson-aker-till-grekland-att-bista-ensamkommande-barn

Nussin Ala Päätäh
Nussin Ala Päätäh
7.3.2020 09:42
Vastaa...  Pojat kotiin

Siis niitä samaisia nuoriamiehiä lähdetään oikeen hakemaan
mutta lapsiperheet jätetään oman onnensa nojaan?
Siitosoreiksiko nämä matupojat on meille tulossa? ”Parantamaan” geenejämme?
Siltä näyttää. Se on ollut afgaaniamnestinkin tarkoitus.

Acc358
Acc358
7.3.2020 01:01

”Avatkaa rajanne ja toivottakaa ihmiset tervetulleiksi koteihinnne!”
Tuo enteilee, että tilanteen pahetessa moniosaajia aletaan pakkomajoittaa ruotsalaisten koteihin. Koska tunkeutujat ovat aina omasta mielestään oikeassa ja oikeutettuja kaikkeen, he alkavat määräillä alkuperäisiä asunnon asukkaita. Siinä onkin ihmettelemistä, kun joka asuntoon tulee muutama roteva valloittajan lailla käyttäytyvä partainen mies, jotka edellyttävät akuperäisten asukkaiden palvelevan heitä.

Jukkis-Joensuu
Jukkis-Joensuu
8.3.2020 13:13

Afgaani on sitä mieltä että hänellä on o i k e u s liikkua Maailmassa missä tahansa ja asettua asumaan toisten kustannuksella minne tahansa.
No, menköön sitten vaikka Saudi-Arabiaan tai Israeliin….katsotaan miten käy yritykselle.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
9.3.2020 00:54

Painu afgaani sinne luolaasi. Tai no, olet varmaan se ainoa hyvä tyyppi, mutta kaverisi eivät ole, joten sama käsky.

Suomi Finland
Suomi Finland
9.3.2020 22:57

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006433617.html
”Kreikan Lesboksen saarella todettu ensimmäinen koronavirustartunta”
-No Comment