Lukijan kolumni: Maahanmuutto vai maahantunkeutuminen?

Maahanmuutto on lähtökohtaisesti laillista ja osin jopa suotavaa. Maahanmuuttoa tapahtuu useilla eri tavoilla. On paluumuuttajia eli oman kansan muuttamista takaisin kotimaahansa. On työ-ja opiskeluperäistä maahanmuuttoa, joka on pääosin hyvä asia. Negatiivisiakin puolia tässäkin toki on. Sitten on perheperäinen maahanmuutto, muutetaan siis puolison tai muun perheen perässä. Kiintiöpakolaiset ovat myös osa maahanmuuttoa, vaikka eivät saakaan automaattisesti pysyvää oleskelulupaa Suomeen.

Maahantunkeutuminen on taas lähtökohtaisesti laitonta. Henkilöt joilla ei ole oleskeluoikeutta Suomessa tulevat rajan yli yleensä ilman minkäänlaisia hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja. Nämä ihmiset tulevat Suomeen pääsääntöisesti paremman elintason perässä, esittäen hädänalaisia.
Suomen kiintiöpakolaisten määrät ovat vuosina 2001-2019 olleet 750 pakolaista vuodessa. Vuosina 2014 ja 2015 otettiin kiintiöpakolaisina poikkeuksellisesti 1050 pakolaista vuodessa. Vuonna 2020 kiintiöpakolaisina otetaan vastaan 850 henkilöä. Suomelle maksetaan korvausta kiintiöpakolaisten vastaanottamisesta 10 000€/ pakolainen.
Vuonna 2015 Suomeen tuli yli 10000 paperitonta maahantunkeutujaa. Miten tämä on mahdollista? Eikö Suomella itsenäisenä valtiona ole oikeutta ja halua toteuttaa rajavalvontaa? Onko kiintiöpakolaisjärjestelmä turha? Onko meillä oikeasti varaa ja halua ottaa näitä ihmisiä verovaroin elätettäviksi? Paperittomat eivät ole oikeutettuja Kelan sosiaaliturvaetuuksiin, mutta kunnat maksavat näiden elämisen. Kunnat maksavat siis täysin tuntemattomille ihmisille asumisen, ruoan, vaatteet ja muun tarpeellisen. Mistä nämä varat otetaan? Varat otetaan suomalaisten selkänahasta, palkkatyön verotuksesta. Ja mitä hyödymme tästä? –emme mitään. Paperittomista Suomessa on pelkkää haittaa; taloudellisesti sekä myös siinä että nämä ihmiset tuovat tarttuvia tauteja joita Suomessa ei muutoin esiinny, raiskaukset ovat lisääntyneet kuten myös muut rikokset.
Mutta hei, vaalitaan monikulttuurisuuden hienoutta ja ihmetellään että missä ovat hädänalaiset naiset ja lapset. Maahantunkeutujista kun valtaosa on nuoria miehiä. Kiinnostaisi myös tietää, mitä valtio josta nämä miehet ovat peräisin ajattelevat kun maata puolustavat hyväkuntoiset nuoret miehet ovat karanneet paremman elintason perässä muualle. Suomessa kun vastaava toiminta olisi luokiteltu vakavaksi rikokseksi –sotilaskarkuruudeksi.
Islamilainen kulttuuri ei sovi Suomeen. Maahanmuuttajan ja maahantunkeutujan tulisi edes sopeutua suomalaiseen kulttuuriin. Tämä taas ei sovi Islamilaisen kulttuurin toimintaan lainkaan, vaan pyrkimyksenä on saada Suomi Islamilaisen kulttuurin alle kokonaisuudessaan, sitäkö täällä todella halutaan?
Jos muutoksia ei tapahdu päättäjissä ja kansalaistemme ajatusmaailmassa niin tämän vuoden aikana on odotettavissa seuraava massamaahantunkeutuminen. Siihen ei enää suomalaisten selkänahka veny. Mikäli tämä toteutuu niin voimme heittää hyvästit turvalliselle Suomelle, itsenäisyyden rippeille ja unohtaa että maa on joskus ollut hyvinvointivaltio. Petetään Suomen itsenäisyydestä henkensä uhalla taistelleet sotilaat. Miettikää mitä Suomi oikeasti merkitsee teille ennen kuin puolustatte maahantunkeutujia!
Jenna Kivistö, Puoluesihteeri, Suomen Kansa Ensin r.p.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
6.3.2020 13:17

Mutta kun.. Sukkahousuhallitus sanoo aina vastaukseksi jos kysytään miksi suomi ei valvo rajaa? ”Ihmisoikeudet”.. Taustalla kun kattoo videoita kreikasta kun maahantunkeutujat heittelee poliiseja polttopulloilla ja hajottvat paikkoja kuten myös kirkkoja, kuulostaa aika kornilta että noiden sekasikiöiden teot kuitataan yhdellä lauseella ”ihmisarvot”.. Mitään arvoa ei anneta euroopan alkuperäisasukkaille, meidät voi ja jopa pitää tuhota, eikä ihmisarvosta hiiskuta sanaakaan.

Aappa
Aappa
6.3.2020 17:59
Vastaa...  Anonymous

Meikeläisenkin tekisi joskus mieli heitellä p*lttop*lloilla tms., mutta valitettavasti universaalit ihmisoikeudet eivät ulotu omaan rotuuni.

Anonymous
Anonymous
6.3.2020 13:17

”saakaanautomaattisestipysyvää” jne, kannattaa ne välilyönnit jne tarkastaa ennen lähettämistä.

Mummeli
Mummeli
6.3.2020 13:35
Vastaa...  Anonymous

nyt kun olet jo oikolukenut ja korjannut tekstin kirjoitusvirheet, miksi et toimita fixaamaasi versiota suoraan Paavolle?
voisit oikeastaan toimia näin kaikkien julkaistujen juttujen kohdalla. Monokulttuuri kenties voisi antaa sinulle vuoden päätteeksi Vihamukin valitsemallasi kuvalla palkkioksi työstäsi. Kätisyydenkin saisit jopa valita.
miltä kuulostaa? .. ehkä tiedät että Paavokaan ei tällä hommalla varsinaisesti rikastumaan pääse.

Anonymous
Anonymous
6.3.2020 17:47
Vastaa...  Mummeli

Mita sina sanoa, oleko sina suvaki vai houmo. Minulla olla oma firma, Toolon Pikapala, tule sine ja tila kebabi.

Keke
Keke
6.3.2020 15:59
Vastaa...  Anonymous
ike
ike
6.3.2020 16:39
Vastaa...  Anonymous

Pieniä ne on solakat joulukaloiksi.

Tuumaaja
Tuumaaja
6.3.2020 14:28

”Kiintiö”pakolaisetkin saadan lähtemään muiden sosiaalituristien tapaan sillä, että yhdenvertaistetaan heidän saama tuki samalle tasolle kuin kantaväestön, eikä makseta hamaan hautaan saakka 4x timeentulotukea/kk ja muita kuluja päälle.
Kahden vuoden maassaolon jälkeen on oltava opiskelu/työpaikka ja osattava sekä käsitettävä suomen kieltä niin että tulee itsenäisesti toimeen, tuet tippuvat normitasolle, ei ylimääräisiä sosiaalietuuksia joita ei ole kantaväestölläkään (auto, huonekalut, ajokortit etc.).
Jos em. kriteerit eivät täyty, niin itse saa hankkia paluulipun sinne mistä tulikin, muuten vain kärrätään halvimmalla tavalla rajan ulkopuolelle.
LAittomat maassaolijat tulisi kerätä ja sijoittaa valvottavaan kiinteitöön, heillä ei ole asiaa muun kansan joukkoon ja palautuksetkin hoituisivat ilman poliittisia väliintuloja.
EU:n pitäisi yksissä tuumin ottaa käyttöön seurantarekisteri, johon tallennetaan eurooppaan tulijan sormenjäljet, kuva ja dna näyte, näin henkilö ei voi nostaa useammasta maasta sósiaalitukea eri nimellä ja mahdollisella maan myöntämällä sos.turvatunnuksella, ensijaisesti yksin tulevat miehet.
Eu:n pitäisi myös painostaa USA:ta lopettamaan kaupallliset sotatoimensa lähi-idässä, jotta alueelle saataisiin stabiliteetti, osoittaa tukensa diplomaattisesti demokraattisten kansallisvaltioiden hallituksia kuten Syyrian ja Iranin.

Anonymous
Anonymous
6.3.2020 15:51
Vastaa...  Tuumaaja

Saako suomalaistyötön pientä tukea 3kk ajan jos menee toiseen EU-maahan työnhakuun (turvapaikkaan😂), jos ei onnaa niin rahahanat nyt vaan menee kiinni, kiitos ja näkemiin?
Ei millekkään EU-alueelle tunkeutuvalle turvikselle, siirtoloiselle tai pakoloiselle yhtään enempää, kaikki muu on järjen köyhyyttä ja vihamielistä toimintaa omaa kansaa kohtaan.

Timi T
Timi T
6.3.2020 20:24

Toivon todellakin että eurooppaan saadaan aikaiseksi WW3, jolloin taas kerran muslimit ajetaan takaisin omille mailleen

Anonymous
Anonymous
7.3.2020 00:59
Vastaa...  Timi T

on jo mänössä. ifromaatiokion on sotaa

M
M
6.3.2020 23:50

”Ja mitä hyödymme tästä?”
Eihän siitä olekaan kysymys, vaan siitä, että kansainvälisiä sopimuksia on noudatettava, vaikka henki menisi.

Juha Raahela
Juha Raahela
16.3.2020 21:10

Saadaanhan ne rajat kiinni täälläkin!