Suomi ja Ruotsi vaatii Kreikkaa avaamaan rajan

Skärmbild (153)

Suomen sisäministeri Maria Ohisalosta paljastui se fanaattinen turvapaikka-aktivisti, jos joku ei sitä vielä ole huomannut. Ohisalo kertoo Ylen uutisissa, että jos vuoden 2015 tapahtumat uusiutuvat niin Suomi käsittelee kaikki turvapaikkahakemukset laadukkaasti.

Aluksi Ohisalo yritti olla vastaamatta Sannikan haastattelussa esitettyihin kysymyksiin, mutta kun vauhtiin päästään niin tuutista tulee selvää tekstiä:

– Kun katsotaan kansainvälisen oikeuden isoa kuvaa niin siinä mielessä Kreikka tekee väärin. Turvapaikkahakemukset pitäisi aina ottaa vastaan.

Ohisalo siis tarkoittaa, että Kreikan pitäisi avata rajansa ja ottaa kaikki Turkin puolelta tulevat joutomiehet vastaan. Ohisalo vetosi edelleen mystisiin kansainvälisiin oikeuksiin ja sopimuksiin, joita on noudatettava.

____________

Mitä ovat nämä kansainväliset sopimukset, joihin vedotaan? On mahdollista, että pakolaisten oikeusasemaa koskevasta yleissopimuksesta, joka on ns. 1951 laadittu Geneven sopimus, löytyy säädöksiä, joiden nojalla Kreikka voitaisiin velvoittaa noudattamaan sopimusta. Sopimus on kuitenkin liki 70 vuotta vanha sopimusmalli, joka laadittiin aivan erilaisessa maailmatilanteessa kuin nyt.

Turkki ei kuulu tähän pakolaissopimuksen allekirjoittaneisiin maihin. Mutta Turkilla oli EU:n kanssa oma erillissopimus, joka oli voimassa muutaman vuoden. Tällä sopimuksella Turkki sitoutui olemaan päästämättä Turkista Kreikkaan tulijoita ja ne, jotka sinne pääsivät, palautettiin Turkkiin.

Turkki on yksipuolisella ilmoituksella irtisanonut tämän sopimuksen, joten tässä tilanteessa pitäisi mennä tämän sopimusrikon pohjalta, ei Geneven sopimuksen, sillä vaikka se määrittelee pakolaisille oikeuden hakea turvapaikkaa niin Turkki ei kuitenkaan ole sellainen sotaakäyvä maan, jossa ihminen ei voisi elää turvassa.

Niin ikään olisi järjetöntä ottaa vastaan Turkin puolelta tulleet tulijat, sillä Turkki ilmiselvästi ohjaa ihmisiä Kreikkaan aiheuttaakseen EU-maiden kesken kaaosta ja eripuraa. Nimittäin nythän on ilmiselvää, että Länsi-Eurooppa on jakautunut kahtia; niihin, joiden mukaan rajat pitää avata apposen selälleen ja niihin, jotka haluavat rajat kiinni.

Joka tapauksessa tekeepä Kreikka mitä tahansa niin jossain vaiheessa Kreikka nostaa kädet pystyyn ja päästää vyöryn kulkemaan maansa kautta edelleen Eurooppaan. Kun Kreikassa tajutaan, että merkelit, ohisalot ja lööfit vaativat Kreikkaa avaamaan rajansa eivätkä edes aio auttaa vyöryn tukkimisessa, niin siinä vaiheessa Kreikassa järjestetään läpikulkureitti edelleen Eurooppaan ajatuksella: siinäpähän huolehditte niistä jos sitä niin haluatte. Kreikka järjestää kuljetuksia, tekee ikään kuin väylän, jota pitkin tulijat voivat tallustaa Eurooppaan aiheuttaen vähiten vahinkoa Kreikalle.

Se, mikä reitti tulee olemaan, on toistaiseksi arvoitus. Luultavasti uusi reitti tulee olemaan se, että Kreikka avaa Turkin maarajan kokonaan. Tulijat ohjataan busseilla ja junilla Kreikan Albanian vastaiselle rajalle, josta tulee ensimmäinen merimatka, Italiaan. Tämä on tällä hetkellä ainoa vaihtoehto, sillä Balkanin kautta ei pääse yhtään ainoaa tulijaa ja Unkari on viimeinen stoppi, joka pysäyttää viimeisetkin.

On myös olemassa se mahdollisuus, että Kreikkaan pystytetään jättimäisiä leirejä, joista aletaan kuskaamaan lentokoneilla joutomiehiä pitkin Eurooppaa. Kukin maa hakee omilla koneillaan haluamansa määrän miehiä. Luultavasti tämä on tulevaisuuden visio, se todennäköisin.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

52 thoughts on “Suomi ja Ruotsi vaatii Kreikkaa avaamaan rajan

 1. Ei Ruotsi ole vaatinut Kreikkaa avaamaan rajaa, mistä sellaisen keksit? Kuka mukamas on vaatinut?

  8
  13
  1. Esimerkiksi hallituspuolue miljööpuolue on vaatinut rajaa auki. Kuten keskusta.

   61
   1
   1. Miljöpuolueen kannatus on 4,3% eli nippanappa hallituskynnyksen yli,
    keskustan kannatus on 8,3%. Yhteenlaskettuna heidän kannatuksensa on siis 12,6%.

    87,4% Ruotsin puolueista ei ole vaatinut Kreikan rajan avaamista.

    https://val.digital/

    29
    4
  2. Totta. Vain Suomen sisäministeri Ohisinisalo jäi EU-päätöksen (rajojen turvaaminen) ulkopuolelle eli vaatii rajat auki. Ja sen hän on vahvistanut jopa eduskunnassa Ylen lisäksi.

   54
   1. HULLU, HULLUMPI, OHISALO. Kuinka tuollainen läjä voikaan olla tyhmä, ennemminkin hullu. Menisi itse sinne, jos on kullia vaille, niin kuin varmasti on. Onhan se hankalaa, kun pitää jatkuvasti pikkuhousupyykkiä pestä, visvoista puhtaiksi. Sairas tyyppi, ei siis edes ihminen.

    11
    1
   1. Kansainvälisen oikeuden professori Martti Koskenniemi sanoi tänään, että Kreikka rikkoo Geneven sopimusta, kun ei päästä tulijoita maahan. Edellisen vyöryn aikaan hän sanoi, että valtion oikeus määrätä, ketkä sen rajan yli tulevat, menee yli kaikkien sopimusten eli hän on muuttanut kantaansa.

    Aika moni muu asiantuntija on eri mieltä kuin nykyinen Koskenniemi. Kannattaa myös muistaa, että vaikka kuka asiantuntija sanoo mitä tahansa, hän ei voi määrätä valtiota tekemään mitään. Myöskään millään YK:n elimellä ei ole tällaista käskyvaltaa.

    55
    1
    1. Totta kai YK turvaneuvostolla on, se voi vaikka kasketa minkä vain maan höyrypelloksi.

     10
     8
     1. HULLU, HULLUMPI, OHISALO. Kuinka tuollainen läjä voikaan olla tyhmä, ennemminkin hullu. Menisi itse sinne, jos on kullia vaille, niin kuin varmasti on. Onhan se hankalaa, kun pitää jatkuvasti pikkuhousupyykkiä pestä, visvoista puhtaiksi. Sairas tyyppi, ei siis edes ihminen.

      2
      1
 2. Kaikkea sitä pitää joutua lukemaan. Että kun vituttaa tuo turvapaikkarallin fanaattinen puolustaminen kaiken muun kustannuksella. Tuloksena ei voi olla mikään muu kuin täysi katastrofi, jos noiden tollojen päättäjien annetaan jatkaa. Nyt epäluottamusta vaan eduskunnan enemmistön voimalla ja unelmoijat oppositioon.

  76
 3. Se hullu akka ja sen puolue pitää kammeta pois vallasta. Tuhoisaa jälkeä tulee jos saa jatkaa mellastustaan. Onneksi perussuomalaiset tekee välikysymyksen, toivottavasti totuus kirkastuu äänestäjien enemmistölle.

  71
  1. Ei se taida kirkastua, keskiluokka on niin aivopestya ja Facebook-sukupolvi tulee perassa.

   22
   1. Älä sano. Eduskuntavaaleissakin Halla-aho sai eniten kannatusta ns. paremmilta asuinalueilta hesassa.

    14
   1. ”Kreikka järjestää kuljetuksia, tekee ikään kuin väylän, jota pitkin tulijat voivat tallustaa Eurooppaan aiheuttaen vähiten vahinkoa Kreikalle.”
    Entisen sisäministerin kokomuksen Urpon aikana lause kuului: Ruotsi järjestää kuljetuksia, tekee ikään kuin väylän, jota pitkin tulijat voivat tallustaa Suomeen aiheuttaen vähiten vahinkoa Ruotsille. Ministerin toiminnan hyväksyi silloin kepulainen pääministeri nyt hyväksyy sossu. Mainituissa puolueissa on hyvä yhteisymmärrys.

    10
   2. Sisäkköministeri Ohutsuoli on vihervassari psykoosissa Mulla On Valta, kuulin huhun että Suomalaisille rajavartioille ei ole annettu aseita kun ne menee Kreikkaan vaan konflikti tilanteessa ne ottaa kengän jalasta ja lyö sukalla se ei kuulemma riko ihmisoikeuksia ja on silleen vihreetä, sodatkin tulevaisuudessa tulee olemaan tyynysotia Ohutsuolen mukaan

    14
 4. Ei yhtää matulössiä tähän maahan. Nyt on muutenkin korona virus tosi pahssa vaiheessa leviämisen kannalta, niin pitäisikö matujen saada tuoda koronaa lisää ja näin viedä meidän resusseja hoitaa omia kansalaisia, sillä Ohipaska varmaan ohjeistasi että matut ensin…..lisäksi vielä muut taudit mitä tuovat tullessaan ja elitasovaatimukset. Toi hullu täyskahjo Ohisalo pitää erottaa, mieluimmin koko hallitus kumoon. Pitihän se tietää kun hullut humaanit idootit johtaa maata että tuhoon se vie.

  66
  1. Eivät noin perusteellisemmin ajateltuna ole edes humaaneja vaan vievät kaiken sivistyksen maapallolla tuhoon. Näi käy kun ideologia ottaa vallan tosiasioista.

   31
 5. Vihreät ottavat lkp:n pakko-otto määräyksillä åålanterien lautat, varsinaisesti niitä ei riisuta joukkojenkuljetusaluksiksi koska matkaajille tulee henkinen pipi kuskaamaan väkeä Turkin satamista samoin eurooppalaiset lentoyhtiöt lennättävät Ankarasta kaikki kynnelle kykenevät Ranskaan ja Saksaan. Harvempi himoitsee välttämättä Suomeen tai Viroon.

  6
  1
 6. Minä uskon, että Kreikka EI tule päästämään näitä maaperälleen. Siellä on tajuttu, että EU:n lupauksiin ei voi luottaa eikä maiden kesken saada mitään taakanjakosopimuksia tehtyä. Jos lössi pääsee Kreikkaan, suurin osa heistä jää sinne elättinä pyörimään ja aiheuttamaan ikävyyksiä. Toki jollain lainaerien jäädyttämisellä tai muilla talousasioilla EU saattaisi pystyä Kreikkaa kiristämään…

  30
  1. En minäkään usko, että Kreikka päästää heitä. Katsotaan asetelmaa. Kreikan puolella on koulutettuja sotilaita ja poliiseja. Samat ihmiset eivät ole siellä koko aikaa vaan vuorot vaihtuvat. Huolto ja lepo on turvattu.

   Turkin puolella ovat koko ajan samat ihmiset . Varmaan osa lähtee poiskin mutta lisää tulee tilalle. En tiedä, onko avustusjärjestöt hoitamassa, vai avustaako Turkki , mutta pääasiassa kaikki ovat vastuussa itsestään. Heillä ei myöskään ole tuliaseita. He ymmärtävät, että he eivät pääse rynnäköllä läpi.

   16
   1. Syöpä nimeltä eu ja yk tulee rynnimään väkisin kreikan rajan nurin läpsyille.
    Sinä vielä luulet olevasi kovastikkin isänmaallinen kun puolutelet eu:ta.
    Tuntuuko mukavalta olla se joka kannattaa läpsyjen euroopan valloitusta?

    4
    3
 7. Lihapatojen ääreen on vielä pitkä matka. Katsoin Pt-karttaa. Se, että tulisivat Italian kautta, ei onnistu, Italia taistelee oman Coronaviruksen kera, miksi ottaa lisää riesaa kun Italiassa alkavat sulkemaan oppilaitoksia Maanantaina Coronaviruksen myötä. Minun usko horjuu valtavasti siihen, että Italia ottaisi vastaan näitä, vaikka tilanne olisi mikä.

  Nyt varsinkin kun Coronavirus on valloillaan, niin miksi yleensä Eu-maat ottaa vastaan jouto sakkia.? Eihän tämä voi näin mennä, jos vain jokunen järkevä ajattelee asiaa tarkemmin.

  28
 8. No mites se menee, eli jos venäjä olisi vittumainen ja ilmoittaisi jotta heidän kauttaan suomen itärajalle. Eikös pimeä pimiä jotain idioottimaisuuksia laukonut suustaan, että suomi ei sulkisi rajojaan.

  14
  1. Katsos kun se kammottava ja kelvoton, vallanhaluinen diktaattori Putin ei halua maataan paskannettavaksi kauttakulkuväyläksi.

   11
   1
 9. Ohisalon kun heittäisi matulauman keskelle, niin loppuisivat paskapuheet. Paitsi ehkei, jos se lupaisi miljoonalukaalinsa niiden käyttöön…

  28
    1. Ootko koskaan funtsinnu kumpi on Butch ja Bitch eli kenen varsi on savessa?,, kerran olin Sillanpään kanssa samassa hississä ja vanhasta tottumuksesta kun se paino nappulaa, siis hissin nappulaa niin se sano ääneen pyllistys ja harotus

   1. ”Haavitonkin yksioon..”

    Haavisto asunee Yhdysvaltain lähetystöltä ostamassaan talossa Kulosaaressa. Hänen kanssaan asunee myös koira, porteilla on sellaisesta varoituskyltti. Muslut eivät tykkää.

 10. Kannattaa nyt ottaa sekin esille että tuon lisäksi vielä koko eu syöpä painostaa yk:n kanssa kreikkaa päästämään kaikki läpsyt sisään.
  Viimeisin noiden brysselin pellejen istunto päätti tuo asian kun eu yksiselitteisesti kertoi että ovat samalla puolella yk:n kanssa.
  Linkkiä unionin pdf sivulle en laittanut sillä se oli jo liikaa täällä oleville eu fanaatikoille., se nähtiin eilen.

  13
 11. Turvapaikahakemuksen voi turvallisessa maassa oleileva jättää kohdemaansa diplomaattiseen edustustoon. Luulisi jopa pelkän kirjeen riittävän.

  Kreikka on tilanteessa, jossa sen tulisi harkita rajaliikenteen ja maayhteyksien katkaisemista Turkin vastaisilla rajoillaan. Turkki käy Kreikkaa vastaan ”hybridisotaa” lähettämällä turvapaikan hakijoita Kreikan kiusaksi ja käyttää erikoispoliiseja estämään heti rajalla käännytettyjen palaamisen Turkin puolelle.

  ”Turkey has deployed 1,000 special forces police to its border with Greece to ensure that the migrants it has released don’t return to Turkey”
  https://gatesofvienna.net/2020/03/gates-of-vienna-news-feed-3-5-2020/

  13
 12. Ohisalon linja leviää mailmalle Suomen linjana Sipilän talomainioksen tapaan kyllä tietää mihin maahan tulee tunkua tulee vielä kalliimmaksi kuin Sipilä ensin Suomi ottaa 175 vielä perään ettei rajoja saa sulkea alkaa Venäjänkin rajalla olemaan ruuhkaa.

  23
  1. Eli jos itärajalle tulisi vaikka 100 000 venäläistä (tai minkä maan tahansa) sotilasta siviileiksi pukeutuneina, niin Ohisalo sisäministerinä päästäisi heidät kaikki maahan palloilemaan koska ”kaikilla on oikeus hakea turvapaikkaa”. Ei jumalauta mitä mielenvikaisia hulluja Hölmölässä on päässyt ministereiksi.

   23
 13. Onko kukaan kysynyt Ohisalolta sitä millaisena hän näkee Suomen tulevaisuuden, jos tämä velkaantuva maa ottaa jatkuvasti lisää vähäisesti koulutettuja, alistuskulttuurissa ja konfliktien keskellä varttuneita miehiä.
  Mistä hän uskoo sairaanhoidon, poliisitoimen, vanhustenhoidon, sosiaalitoimen, koulutoimen, vankeinhoidon yms. saavan resursseja taakanjaon seurauksena lisääntyviin tarpeisiinsa ?
  Miten hän kuvittelee naisten aseman kehittyvän patriarkaalisesti segregoituvassa yhteiskunnassa ?
  (toivottasti ei tullut liioiteltua liikaa !)

  31
 14. Tuo valkoinen noita-akka tosiasiallisesti johtaa tuota tyttö hallitusta. Luen myös kaikkosen ym. kuohitut cuck miehet noihin akkoihin. Marin on mannekiininä parastaaikaa YK:ssa ja sitä nyt ei hallitushommat paljoa kiinnosta, kun pääsee näyttelemään levenevää persettään wanhoille kuolaaville miehille kyseisessä turhassa järjestössä. Kulmuni on turpa mutrulla mutta hyväsyy kaiken, koska muuten MTK tiputtaa hänet oksaltaan kuin teeren pakkasaamuna. Saihan MTK omat vaatimuksensa jotenkin läpi hallitusneuvotteluissa ja muulla ei ole kepulle väliä. Oliko tässä kunnon vihapuhetta vai jäikö joku tärkeä pois.

  10
  1. ”pääsee näyttelemään levenevää persettään wanhoille kuolaaville miehille” ! Tuo oli hyvä.

   Ja näyttää tv-kuvien perusteella olevan kovasti otettu noiden wanhojen pukkien lääppimisestä.

 15. Eikö presidentti saa tukittua sitäkään suuta. Ilmeisesti ei. Jonkun muun maan tästä on nostettava iso meteli, ja typerä suomi painelee perässä.
  Ehkä kreikan kannattaa perustaa kauttakulkuväylä maansa läpi ja laittaa piikkilangan molemmin puolin väylää etteivät poikkea kreikan muulle alueelle.

 16. Suomilaiva vain uppoaa kovaa vauhtia näiden ansiosta. Vihreitä ei pitäisi äänestää kenenkään tästä syystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.