Vasemmiso naistenpäivämarssilla: Ruotsin pitää kuolla

Skärmbild (159)

Malmön vasemmistonuoret juhlistivat eillistä Kansainvälistä naistenpäivää marssimalla kyläraitilla.

Agendana kylteissä on kvinnokampen, klasskampen, transkampen (naistentaistelu, luokkataistelu ja transtaistelu) sekä antirasismi ja kolonialismi. Sanomaa oli maustettu mustalla nuorukaisella, joka kantoi kylttiä SVERIGE MÅSTE DÖ – Ruotsin pitää kuolla.
 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.