Lyhyt tiivistelmä Turkki-Kreikka-tilanteesta

Skärmbild (160)

Tässä vaiheessa kannattaa ottaa pieni tiivistelmä mistä Turkin ja Kreikan välisellä rajalla olevasta kahinasta on kysymys. Seuraavat faktat on kerätty vähän sieltä sun täältä, mutta pääpaino on eri eurooppalaisilla medioilla.

Kreikan vastaisella maarajalla Turkin puolella on tällä hetkellä kymmeniätuhansia kolmansista maista kotoisin olevia miehiä. Suurin osa heistä on afgaaneja, pakistanilaisia ja bangladeshilaisia. Joukossa on myös jonkin verran pohjois-afrikkalaisia kuten marokkolaisia jne.
Rajalla ei siis ole, kuten perinteiset mediat yrittävät väittää, syyrialaisia naisia ja lapsia. Rajan tuntumassa toki on lapsiakin, mutta he ovat vanhempiensa mukana liikkeellä olevia pikkulapsia. Eikä tämä joukko ole kuin yksittäisiä perheitä. Mitään “yksintulleita alaikäisiä turvapaikanhakijalapsia” rajalla ei ole. Kyse on aivan samanlaisesta illuusiosta kuin 2015, jolloin annettiin ymmärtää, että sieltä tulee syyrialaisia lapsia ja naisia. Joita nyttemmin tiedetään tulijoiden joukossa olleen erityisen vähän.
Nämä afgaanit ja pakistaanot ovat useissa tapauksissa asuneet Turkissa jo vuosia ja olleet mukana ihan normaalissa turkkilaisessa työelämässä.
Turkki on tässä tilanteessa kertonut näille miehille, että Euroopan raja on nyt auki, ei muuta kuin menoksi. Turkki ohjaa ja “työntää” näitä tulijoita Kreikan rajalle. Monien medioiden mukaan Istanbulista ja muista kaupungeista on kuskattu bussikaupalla miehiä rajalle ja kehotettu jatkamaan matkaa rajan yli Kreikkaan.
Tässä tilanteessa kun tulijat sitten ovat aivan Kreikan rajan pinnassa niin turkkilaiset sotilaat ja poliisit eivät anna enää mahdollisuutta perääntyä takaisin Turkkiin sisämaahan päin. Tulijat ovat ikään kuin eturintamassa, josta ei pääse eteen- eikä taaksepäin.
Ongelma syntyy Euroopassa nyt siitä, että on olemassa kaksi leiriä:
A) Ensimmäinen pooli sanoo, että Kreikan on noudatettava Geneven sopimusta, jonka mukaan turvapaikanhakijalla on oikeus hakea Kreikasta turvapaikkaa. Tätä koulukuntaa edustaa esimerkiksi selviten Suomen sisäministeri Maria Ohisalo. Myös esimerkiksi Tanskan merivartioston alukset ovat kuskanneet merellä seilaavia kolmansien maiden miehiä Kreikkaan.
Ohisalo on kertoillut selväsanaisesti, että Suomi tukee sitä, että tulijoiden on saatava hakea turvapaikkaa Kreikasta. Kreikan on avattava raja.
B) Toisen koulukunnan mielestä Turkin toimet ovat puhtaasti invaasiota. Turkki käyttää kolmansien maiden miehiä jonkinlaisina sotilaina, “pehmittäjinä”. Kreikka tietenkin vastata invaasioon pyrkimällä pitämään rajan kiinni, että kymmenet tuhannet miehet eivät pääsisi Kreikkaan. Sillä sen jälkeen heitä ei saa enää ikinä pois Kreikasta.
Tässä yhteydessä kannattaa huomata se, että Turkin ja Kreikan välillä on ollut enempi tai vähempi erilaisia jännitteitä jo vuosikymmeniä, joten Kreikan näkökulmasta tilanne on tällä hetkellä puhtaasti Turkin hyökkäys, eli invaasio.
_______________
Tilanne on skitsofreeninen. Se kuvastaa hyvin millaista on eurooppalainen solidaarisuus ja ketä kohtaan: Kun Kreikka haluaa pysäyttää invaasion rajalleen niin jotkut Euroopan maat vaativat Kreikkaa lopettamaan invaasion estämisen ja jotkut maat jopa konkreettisesti tukevat Turkin puolelta tulevia hyökkääjiä pääsemään Kreikkaan.
On mahdollista, että Kreikkaan jopa syntyy tilanne, jossa Itä-Euroopan maat tukevat Kreikkaa kun Länsi-Euroopan maat tukevat Kreikkaan kohdistuvaa invaasiota. Konkreettisesti.
________________
Tässä tilanteessa koko Geneven pakolaissopimus pitäisi romuttaa, sillä sitä käyttävät hyväkseen turvapaikka-aktivistit. He eivät näe Turkin toimissa mitään invaasiota vaan tulijat reppanoina sotaa, vainoa ja kidutusta paenneina henkilöinä. Samalla tulijat käyttävät turvapaikkasysteemiä väylänä parempaan ja ilmaiseen elämään.
Turvapaikka-aktivistit vaativat, että Kreikan raja on saatava auki ja kaikkien turvapaikkaa hakevien hakemus on käsiteltävä. Ohisalo ja muut Pohjois-Euroopan kiiluvasilmäiset aktivistit näkevät tässä tilaisuuden: Koska on selvää, että vuoden 2015 tapaista Euroopan läpikävelyä ei tule, niin Kreikasta voidaan aina lennättää tuhansia tulijoita lentokoneilla Euroopan joka kolkkaan.
 

Subscribe
Notify of
guest
42 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Acc358

Kreikan kannattaisi sulkea Turkin vastainen maarajansa kaikelta liikenteeltä. Ei vientiä, ei tuontia, ei mitään. Melko pian sen jälkeen meri- ja ilmaliikenne Turkin ja Kreikan välillä tulisi katkaista.
EU:lle ehkä sopii Kreikan ja muidenkin Euroopan kansallisvaltioiden tuhoaminen väestön vaihdolla. Siksi EU:sta tulee päästä pois.
Ceterum censeo EU esse delendam.

ÄObtestitnpäättäjille ja puusilmät pois päättämästä asioita

Ainoat reppanat ovat vähäjärkiset, jotka edustavat pahinta a-ryhmää.
Eivät ymmärrä tekojensa pidempiaikaisia seurauksia.

Anonymous

“Tässä yhteydessä kannattaa huomata se, että Turkin ja Kreikan välillä on ollut enempi tai vähempi erilaisia jännitteitä jo vuosikymmeniä,”
tai vuosisatoja, wikipediasta näin äkkiä:
“The relations between the Greek and the Turkish states have been marked by alternating periods of mutual hostility and reconciliation ever since Greece won its independence from the Ottoman Empire in 1832. Since then the two countries have faced each other in four major wars—the Greco-Turkish War (1897), the First Balkan War of 1912 to 1913, the First World War (1914 to 1918) and finally the Greco-Turkish War (1919–22),”
https://en.wikipedia.org/wiki/Greek–Turkish_relations

Klarsyn

Itse asiassa jännite turkkilaisten ja kreikkalaisten välillä on tuotakin aikaa vanhempaa perua. Bysantin eli Itä-Rooman aikana sunni-islamiin kääntyneet turkkilaisperäiset selžukit häiritsivät jatkuvasti jihad-hyökkäyksillään Vähä-Aasian kreikkalaisia alueita.
Konstantinopoli, nykyinen Istanbul, oli kreikkalainen kaupunki, oli ollut sitä jo ennen ajanlaskumme alkua. 1071 käyty Manzikertin taistelu, jonka turkkilaismuslimit voittivat alkoi heikentää Vähä-Aasian (Anatolian) kreikkalaisten asemaa ja elintilaa. Jihad oli raakaa kristittyjen tappamista, alistamista, orjaksi ottamista, kreikkalaisten rikkauksien ryöstämistä, ja lopulta keskiajan loistavimpiin kaupunkeihin kuulunut Konstantinopoli jäi islamin haltuun v. 1453.
Ottomaanien joukkojen pääsy kaupunkiin aloitti valtavan ihmisteurastuksen, miehet, naiset ja lapset tapettiin, työkykyiset otettiin orjiksi ja nuoret naiset seksiorjiksi. Ottomaani-sulttaanit saivat tyhjän kaupungin omalla väellään täytettäväksi ja Euroopan puolella olevana tukikohtana antoi se mahdollisuuden tehdä iskuja Balkanille.
Erdogan rakentaa uutta ottomaanien valtakuntaa, työntyy valloittamaan Eurooppaa islamille. Euroopan tulisi tuntea historiansa, ja kristillinen arvopohjansa, ja pitää islam ulkopuolella. Kreikkalaisille kaikki tuki taistelussa Turkkia vastaan.

Huonolta näyttää

Tärkeää asiaa tämä. Käynnissä on Euroopan islamisaatio maahanmuuton kautta, miekoilla sitä ei onnistuttu tekemään. Nyt näyttää huonolta. Sanottaisiinko, että hyvin huonolta.

Jaaha

Lisäksi tietenkin Turkki miehittää jatkuvasti laittomasti Kyprosta joka on vahvasti etnisesti ja kulttuurellisesti Kreikkalainen. Turkilla ja Kyproksella on sekä maalla että merellä vuosikymmeniä jatkuneita rajakiistoja ja niiden välillä ei ole kansainvälisesti tunnistettua selkeää rajaa samalla kuin EU käytännössä teeskentelee, että Kyproksen ja Turkin välillä ei tapahdu mitään, koska EU:ssahan ei tietenkään ole mitään sotaa… EU:hun näet ei voisi liittyä sotaa käyvä maa tai maa jolla on aktiivinen rajakiista.

Anonymous

Paljon peli?

Anonymous

Arvasin että Frontex menee sinne kuljettamaan tunkeutujia Kreikkaan eikä takaisin Turkkiin. Frontex on edelleen pelkkä meritaksi eikä se ole täyttänyt missään vaiheessa sille asetettua tehtävää Euroopan rajojen turvaamisessa.

GLGL

Turkki tyhjensi myös vankiloitaan rajalle. On hyvin ymmärrettävää, ettei Turkki halua niitä nyt takaisin. Ei ollut ehkä ihan loppuun asti ajateltu tempaus.

Nike Lauta

Tilanne näyttää vahvasti siltä, että Kokoomuksella lentää paska tuulettimeen kun halusivat halpatyövoimaa/orjatyövoimaa maahamme. Se on myrkkyä kokkareille jos kommarihallituksemme nostaa veroja ja puuttuvat vieläpä veroprogressioon, mutta milläpä muulla näitä työllistymättömiä turisteja elätetään. 🤔

Totuus

2015 tuli venäjältä Suomeen “turvapaikahakijoita” jotka olivat olleet vuosia venäjän rakennuksilla töissä. Kuulivat varmaan somen kautta että nyt on paremmat ansiot luvassa Suomessa täysin ilmaiseksi. Ja sen eteen ei tarvitse tehdä yhtään mitään muuta kuin vaatia kelacold ja ilmainen omakotitalo kaikilla herkuilla koska pääministeri oli luvannut. Suurimmaksi osaksi tässä kanasainvalleuksessa on kyse juuri tästä, Saksa ja merkel olivat suurimpia syyllisiä kun rumpu oli lyönyt yli koko lähi-idän ja afrikan.EU on ollut täysin munaton ja rajat olisi pitänyt lyödä välittömästi kiinni ja maihin tunkeutuneiden palautukset välittömästi käyntiin. Mutta kun valtioiden johtajat lähtivät tähän “syyrian naiset ja lapset ja aleppon kirkonkellot” pelleilyyn, joka masinoitiin täysin salakuljettajien ja suvakkien juonimina, oli soppa valmis. Eurooppaan vaelti ilmaisen helpon loppuelämän toivossa satoja tuhansia nuoria taisteluja paenneita entisä sotilaista.

ike

Joskushan tästä ehkä toivutaan. Menee kyllä kymmeniä vuosia, eli sitä aikaa en enää itse näe. Kun sitten aletaan ynnäämään tätä loppulaskua suomenkin osalta niin aletaan kyllä myös kyselemään että millä ansioilla ne täysin kokonaiskuvaa mistään asioista luomaan kyvyttömät ihmiset hallitukseen oikein valittiin. EU:sta en oikein tiedä ovatko vaan niin röyhkeitä vai tyhmiä. Jokatapauksessa pohjasakkaa sinne on valikoitunut. Uskoisin kuitenkin että ovat röyhkeitä vähän samaan tapaan kuin nämä maahantunkeutujatkin, joten vakka kantensa valitsee. Ainoa oikea tie on Britannian osoittama tie.

rtellinen

Paskat toivuta. Paskat britannian tielle. Britannian tuho ja kehitysmaalaistuminen on jo varmistettu. Brexitillä sitä ei korjata.

Valtsu

Positiivisen kautta: ensimmäinen kerta vuoden 2015 Euroopassa ollaan sitä mieltä, että rajat voi sulkea. Öljyprinsessa Ohisalo saattaa olla jopa vähemmistössä. Jopa Merkel on tajunnut olla hiljaa.
Erdogan laski selvästi väärin. Ei tullut Euroopasta helppoja miljardeja. Kreikalla on huippumotivaatio rajavalvonnalle: kehitysmaamuslimit eivät pakosti pääse Kreikasta eteen päin ja jäävät heinäsirkkailemaan Kreikkaan. Muutama miljoona vihaista musuäijää tuhoaa isommankin valtion.
Pohjoismaiden hybridijoukot ovat häpeällisiä. Ihan oikeasti mestaroidaan toisen valtion rajavalvontaa. Olisi ollut 2015 uskomattoman röyhkeää vaatia Suomea avaamaan itärajansa. Kreikan sisäministeri olisi lähettänyt joukkoja vannottaen auttamaan rajan ylityksessä.
Se miten ohisalot eivät ikinä kykene erottamaan oikeasti hädänalaisia siirtolaisista, voi parhaillaan johtaa koko pakolaisjärjestelmän romahtamiseen. Hyvä niin. Ihmiset ovat monessa ihan helvetin kyllästyneitä. Ei tule persujen kannatus tyhjästä.
Tuntuu kuin uhkan lisäksi tässä on myös mahdollisuus.

Repe

Jokatapauksessa EU:n loppu on tulossa hyvää vauhtia. Nimittäin Italian talous ei kestä tätä viruskriisiä. Kysymyksessähän on kuin pitkäkestoinen yleislakko. Ja italian raharuhtinaiden menetykset pörssissä ovat satumaisen suuria. Samoin vientiteollisuuden kompuroidessa tuotannon ja logistiigan kanssa. Puhumattakaan turismin tappioista. Unioni ei sitten vaan kestä muiden omien ongelmiensa kanssa Italian kansantalouden kokoisia velkojen kompensointia. Yksi koviten kärsivistä maista on Suomi, joka on sitoutunut suurempiin kompensaatiosopimuksiin, mitä kansantalous kestää. Monet suuret Suomessa raskaan- ja elokroniikkateollisuuden vanhat perinteiset yhtiöt ovat italialaisten hoteissa. Siellä alkaa pyörre käydä. Kun pako alkaa, jokainen valtio katsoo vain omaa etuaan. Suomi jää yksin maksamaan velkojaan, joita yritetään taas kerran puristaa tavan kansan selkänahasta. Nyt ei enää pystytä metsästä rahaa tekemään kuin sotavelkojen kanssa tehtiin. Meillä kun ei osata sanoa, että pitäkää tunkkinne, kun on ne kansainväliset ym. sopimukset…..

Anonymous

EU tulee kaatumaan näihin väestönsiirtoihin, kuilu on liian suuri kannattajien ja vastustajien välillä.

Toiv EU kaatuu mahd pian - ilman invaasiota

Ja vastustajien määrä kasvaa koko ajan.

Vittuuntunut Stadilainen

“EU tulee kaatumaan näihin väestönsiirtoihin…”
Juuri tuon takia tätä Kreikan rajasotkua on kutkuttavaa seurata! Viime “pakolais”-kokemuksen jälkeen EU-johdossa tiedetään, että uusi rajavyörytys lisää isosti “äärioikeiston” kannatusta luultavasti kaikissa seuraavissa vaaleissa ja saattaa jopa aloittaa EU:n hajoamisprosessin.
Toisaalta – pikku pakolaislapsia pitäisi auttaa! 🙂
Tulee olemaan valtavan mielenkiintoista seurata miten EU yrittää hämätä ja/tai hoitaa tämän parhain päin!
Ceterum censeo EU esse delendam!

Vitjaantunu Stadilaine'

Mitä ihmettä? Miksi ei lisäisi?
Olen aika varma, että 2015 oli ratkaiseva mm. Italian Legan ja Espanjan VOX:in kannatuksen nousun suhteen. Samoin eri maiden “vaihtoehto”-puolueiden ja Brexitin osalta… Lisäksi näitä ilmiöitä seurataan myös EU:n ulkopuolella.
Kun entiset paikat ovat täynnä niin taakanjaosta pääsee nauttimaan aina uudet eurooppalaiset syrjäseudut jotka luulivat siihen asti olevansa turvassa (kun kaikki tapahtuu aina jossain muualla).
EU:lla tulee olemaan aikamoinen työ korjata vahinkoa jota Erdogan muun ohella heille aiheuttaa. Munattomuus ja neuvottomuus eivät varmaankaan lisää EU:n uskottavuutta millään tavalla ja minä ainakin uskon että tämä sataa rasistifasistien laariin. Vai miten Baltiassa tätä kuviota luetaan?
Ruotsissa jo luultavasti liian suuri osa äänestäjistä on jo systeemistä hyötyviä mamuja niin vaikutus ei varmaan ole sama ja selittää myös Ruotsin jatkuvan sekoilupolitiikan.

Jones

Suomalaisetkin voisivat mennä huvittelemaan etelään. Suuri joukko menisi vaikkapa Turkkiin, Kreikkaan tai Espanjaan ja anoisi huvikseen turvapaikkaa, sanoen että Suomessa vainotaan isänmaallisia ihmisiä, joka pitää tosiasiassakin paikkansa. Näin saisi halvan loman etelässä. Sekä etelämaalaisten kustannuksella majoituksen ja ruuan. Psykopaattisesti vaatimalla vieläpä rahaakin huvitteluun. Mikä ettei. Senkuin lomailemaan halvalla etelään, etenkin jos on työtön ja aikaa riittää.

T

Mielenkiintoiseksi tilanne muuttuu kun koronavirus iskee tähän rajanylitykseen pyrkivään joukkoon. Huono hygienia, joka on ymmärrettävää kenttäoloissa + suuri määrä ihmisiä ahtaissa oloissa on ihanteellinen kasvualusta virukselle.
Historian aikana kulkutaudit ovat saattaneet tuhota kokonaisia joukko-osastoja tappamalla pääosan sotilaista, jonka jälkeen niiden käyttökelpoisuus sodassa on tippunut nollaan.

pöh

Siellähän on haastateltu jopa meksikolaista.
Turkki ilmeisesti tyjentänyt vankiloista ulkomaalaiset ja ajanut heidät kohti eurooppaa.
Ja näitä hullut vasemmistopoliitikot sitten haluaa jaella ympäri eurooppaa.

Anonymous

Jep. Sieltä sitä ” työvoimaa ” alati kasvaviin maahanmuutto taustaisiin jengeihin. Ja kaikkien suvut perässä. Kun yksi tulija kustantaa miljoonan, niin ei siinä nykypäättäjiä yms kiinnosta ns luottokorttien limiitit kun ihmisoikeudet ovat itseisarvo. 5000 tunkeutujaa perustaa pitserian ja ajelee mersuilla sekä bemareilla, niin kuten zyzkovitsi totesi tukholmassa käytyään jotta ruotsi ei toimisi ilman näitä insinöörejä jne ajamassa taksia jne. Muistakaa nyt kuten sisäministeri totesi että heidän oikeudet menevät kaiken edelle. Vitut mistään raiskausten uhrien oikeuksista jne.

Illuusio kovuudesta

Ni. Meksikolaisia ja latinoja tänne kaivataankin piristämään katukuvaa. Sieltä tulee armotonta jengiä, joka lentää ihan omalla tasollaan, mitä tulee väkivaltaan ja ihmisten kiduttamiseen. Jos haluaa kovaan seuraan, kannattaa pakata laukku ja suunnata Meksikoon ja Väli-Amerikkaan. Sieltä päin löytyy maailman väkivaltaisimpia kaupunkeja. Vankilatkin taitavat olla tasoa “maanpäällinen helvetti”. Hyvä paikka käydä testaamassa oma kovuuskerroin. Ettei vain pyöri täällä Suomessa vankeinhuollon ja muiden viranomaistahojen kainalopupusena ja sitten elä illuusiossa “olen kova”. Totuus vapauttaa.

Kyllästynyt

Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen (EIT) mukaan, joka on ylin oikeudellinen instanssi asiassa, laittomat rajanylittäjät saa palauttaa saman tien takaisin sinne mistä tulivatkin eikä heidän asyl-huutoja tarvitse noteerata:
https://www.euronews.com/2020/02/13/spain-wins-european-court-appeal-over-rapid-migrant-deportations-from-ceuta-and-melilla
Turvapaikkaa voi/pitää hakea joko raja laillisesti ylittämällä tai suurlähetystössä, ja näistä nyt rajalla riehuvista veijareista sitä ei ole tekemässä kukaan.

Särmääjä

Turkki on ollut myös vuosikaudet vihreiden linjalla ja päästäny miljoonat matut maillensa ja itkee nyt suvakkien tyyliin nyt pitää muidenkin ottaa vastuu ja puolustaa ihmisoikeuksia. Turkki harjottaa myös samaa bussikuljettelua mitä Ruotsi harjotti Suomee vastaan ja myös Venäjä. Silloin Orpot sun muut oli rajat auki aktivisteina mukana leikissä samalla kun vaikkapa Unkari viritteli rajoilleen piikkilankaa. Nytkin satoja ja tuhansia oli jo puskemassa kohti Kreikkaa niin EU-hännystelijät vielä vakuutteli kuinka kaikki siellä in ihan normaalisti. Kreikka joutui itse päättänään hyvin nopeesti että nyt lyödään portit kiinni sillä jos se olisi autistisesti suomityyliin jäänyt idottamaan jotain yhteisiä päätöksiä ja vatkaamaan ihmisiikeusjargoneita niin huonosti olisi käynyt. Jos syriza olisi ollu vielä päättämässä niin Kreikka olisi varmasti hukkunu matuihin.

hieno homma

Vaimoni vahvistamattoman teorian mukaan nämä vihervasemmisto suvakit elävät joukkopsykoosissa. Tiedä tuota kun vaimoni on lääkärinä älykkäämpi kuin meikäläinen joka kitisee näistä vitun maailmanhalaajista vaan samalla kannalla on poikani vaimo, ammatiltaan psykologi. Siinä mielessä hyvä notta onhan psykologin apu lähellä kun vitutuskäyrä alkaa saavuttamaan huippunsa……ps. voihan perkele tuota Euroopan unionin touhua ja kirottu olkoon Soros kumppaneineen!!!

hieno homma

Uskokaa tai älkää vaan noistakin ammateista löytyy kansallismielisiä ajatuksia vaikka he eivät sitä työssään voi ilmituoda……

Käpten Minätäällä

Siitä Finnair ja Suomi uuteen uljaaseen nousuun! Haetaan muutama miljoona sossumuslimia Finnairin koneilla Suomeen sossuilemaan, dokaamaan, raiskaamaan ja tappamaan. Kutsutaan sitä eläkkeiden pelastamiseksi. Suomen kansa maksaa lennot, ylihintaan tietenkin! Voidaan vaihtaa lentoyhtiön nimeksi WINAIR.

Anonymous

€urot tuplana takaisin ja takuutetusti!
Ostettiin saksasta miljardeilla ilmaa, nyt ostetaan miljardeilla matuja – kyllä kansa maksaa kunnes lakkaa maksamasta.
WinAir, FinitoAir tai MatuAir hällä väliä, samaa paskaa ja nöyryytysryöstöä suomalaiselta kansalta jo tuhat vuotta, saatanan tunarit!

JFK

AsylumAir. Turvapaikkahakemuskaavakkeet jaetaan jo koneessa ja matkustamohenkilökunta auttaa mielellään kupongin täyttämisessä.
KelaGold:t jaetaan myös ja ensimmäiset ostokset on mahdollista tehdä
verovapaasti jo koneessa. Tunti ennen laskeutumista aloitetaan halal-ruokatarjoilu.
Sitä ennen kone kääntää hetkeksi nokkansa kohti Mekkaa, jotta ruoan siunaaminen onnistuu istumapaikalla.

kanander

YK:n pakolaissopimus ei anna kenellekään automaattisesti automaattisesti turvapaikkaa. Sopimus suojelee niitä, jotka ovat jo maassa, joka on turvapaikan tms. antanut.

Tee uusiks, tee paremmin

Oli idioottimaista ottaa Turkki NATOon. Ei musudiktatuuri sovi mihinkään länsimaiseen konstellaatioon. Turkille potkut NATOsta ja sitten perkeleen korkea muuri koko EUn ympärille.
Tai sitten että koko unioni perutaan ja esim. Pohjoismaat muodostavat oman poppoonsa ja liittoutuvat yhteen Brittien kanssa.

RAID

Erdogan luulee olevansa kovin tärkeä jätkä, siitä tässä on kyse. Saanu hullu muslimi päähänsä että paska maansa on suurvalta. Juu kyllä rotat voivat laivan vallata, kuten luteet, kirput ja ja muut loiset.. mutta eivät ne laivoja ohjaa. Sama pätee länsimaissa loisiviin muslimeihin, lisääntyvät hurjaa tahtia, mutta heistä yksikään ei tee yhtään mitään tuottavaa tai ihmiskuntaa hyödyntävää. Ainoastaan lisääntyvät ja tuhoavat ympäristönsä, kuten loisilla on tapana.

Vittuuntunut Stadilainen

“heistä yksikään ei tee yhtään mitään tuottavaa tai…”
Tuo kyllä on liioittelua ja niissä kansoissa on huikeita eroja esim. älykkyyden, työllistymisen, yritteliäisyyden ja tietenkin rikollisuuden suhteen. Parhaimpana esimerkkinä Suomen tataarit.
Mutta se ei tietenkään poista demografista ongelmaa eikä islamisaatiota…

Juha 06

Nimenomaan tuo demografian muutos ja islamisaatio on ne kaksi lopullista asiaa joiden en halua nielaisevan Suomeakin. Ihan sama vaikka tulijat olisivat kaikki rauhallisia ja rehellisiä suoraan työmaille kelvollisia ja suomenkielenkin hallitsevia…en halua että Suomi muuttuu Lähi-idän näköiseksi ja islaminuskoiseksi…en.

Acc358

Turkin johto näyttää olevan henkisesti epävakaata. Kenties Turkkiin saataisiin vallanvaihdos kohdistamalla maahan saartoja ja pakotteita.
Turkki lienee 1900-luvun alusta lähtien harjoittanut etnistä puhdistusta poistaen alueeltaan kreikkalaisen ja armenialaisen väestön. Ehkä bulgaaritkin on poistettu. Poistaminen sisältää pakolaisuuteen ajamisen ja murhat.comment image
https://fi.wikipedia.org/wiki/Turkin_sota
Vuonna 1878 oli Euroopalla tilaisuutensa. Venäjän armeija sisältäen Suomen kaartin olivat noin kymmenen kilometrin päässä Konstantinopolista, jonka olisivat voineet ottaa haltuunsa. Sen sijaan upseerit kävivät siellä “lomilla”. Jos venäläiset eivät olisi taipuneet brittien uhkailuun, Eurooppa voisi olla kokonaan toisenlainen. Nyt tilanne on vaikeammin korjattavissa.

Vittuuntunut Stadilainen

“Vääpeli Lemminkäisen päiväkirja
Suomen kaartin retkestä Konstantinopolin muurien edustalle
vuosina 1877-1878”
https://www.gutenberg.org/ebooks/25069
(https://www.gutenberg.org/browse/languages/fi)
Suosittelen.. Ei, KÄSKEN Teitä lukemaan tuon!

Acc358

Eräs Turkin EU:hun nyt kohdistaman invaasiopolitiikan mahdollistaja lienee tsaari Aleksanteri toisen veli, suuriruhtinas Nikolai Nikolajevitš vanhempi, joka johti Tonavan rintamaa Turkin sodassa 1877-1878. Synnyinlahjanaan oli saanut arvolleen riittämättömän viisauden. Lisäksi sai onnettomuudekseen hyveellisen, mutta vaatimattoman näköisen vaimon. Niinpä perusti sivuperheen erään oopperalaulajan kanssa. Eipä tuo mitään. Mutta naisasioiden hoito söi paljon Tonavan armeijan lennätinliikenteen kapasiteettia ja sillä oli vaikutuksensa. Tosin myös strategisten näkemysten taso lienee edesauttanut Konstantinopolin ja siten Bosborin salmen haltuunottamattomuutta.
Jos vaimo olisi ollut maallistuneempi, niin Istanbulin paikalla olisi Konstantinopoli. Kukaan muslimihörhö ei vittuilisi meille. Eläisimme onnellisina tietämättöminä vaihtoehtoisesta dystopiasta, jota nyt kutsumme todellisuudeksi.

Waatainen

Pieni utopistinen ajatus: mitäs jos joku virus tappaisi suurimman osan yli 65-vuotiaista suomalaisista? Silloinhan ns. eläkkeiden pelastajia ei tarvittaisi mihinkään, kuten ei nytkään, sehän on vain tekosyy. Vähän on kyllä naurattanut kun eläkkeidenpelastusverukkeella tuodaan järkyttävät määrät tukihuijareita..eikä ollenkaan ajatella sitä että ne tukihuijarimuslimitkin VANHENEVAT, hekin haluavat eläkkeitä ja helvetin paljon suurempia kuin me. Ja milläs ne sitten maksetaan? LISÄÄ TUKIHUIJAREITA! Täällä niinku ratkotaan torakkaongelmaa tuomalla lisää torakoita. Tämä sirkus lässähtää kulkaas IHAN JUST! Ja sitten ei ole kenelläkään mukavaa kun me vaihdetaan tolkku ja suvaitsevaisuus järkeen ja väkivaltaan. Voi että sitä tulevaa muslimien KITINÄÄ…

Juha 06

Pahintahan tässä on se että a-poolin vaikuttajat nimenomaan ymmärtävät mistä tässä on kyse. Toimillaan he tukevat sitä että Eurooppa murenee näiden islamilaisten maahantunkeutujien vaikutuksesta ja muuttuu sekasortoiseksi alueeksi…koska he hyötyvät siitä taloudellisesti ja aseman puolesta ja he ovat joko tietoisesti tai tietämättään samalla valmistamassa sen viimeisen ja suurimman antikristuksen saapumista hallitsemaan tätä kaikkea, valheellisella rauhallaan johon kuuluu kaikkien ihmisten alistaminen hänen ikeensä alle. Onneksi lopulta oikea Kristus saapuu kirkkaudessaan ja voimassaan ja tuhoaa tämän pahuuden suunsa henkäyksellä, pelastaen Häneen turvautuvat ihmiset.