"Ruotsi on täynnä! Empaattisia ja rakastavaisia ihmisiä!"

Bilden kan innehålla: 2 personer, personer som står, möjlig text som lyder Sverige ÄR fullt! Αν empatiska, kärleksfulla människor som VET att asylrätten ar okränkbar. /majoriteten av svenska folket
“Ruotsi on täynnä! Empaattisia, rakastavaisia ihmisiä, jotka tietävät että turvapaikkaoikeus on koskematon”, sanotaan mm. Jag är 2015 FB:ssä.

Ruotsissa on tällä hetkellä päällänsä täysi sota kun turvapaikka-aktivistit ja turvapaikkamaahanmuuttokriittiset kinastelevat siitä pitääkö Kreikan ja ennen kaikkea Ruotsin avata rajat ja ottaa vastaan miljoona kehitysmaista tulevaa miestä.

Peli on kuntatasolla kovaa ja kaikki kynnelle kykenevät tahot “kommentoivat” asiaa. Asettelu on lähinnä se, että kun sverigedemokraatit ovat aloittaneet oman kampanjansa “Ruotsi on täynnä” niin aktivistit yrittävät todistaa tätä valheeksi.
Esimerkiksi Tingsrydin kunnassa syntyi mielenkiintoinen asetelma. Sverigedemokraatit julkaisivat sosiaalisessa mediassa päivityksiä “Ruotsi on täynnä, raja kiinni”. Tästä syntyi raivokas vastareaktio. Tingsrydin kunta julkaisi nettisivuillaan vastineen, jossa kerrotaan, että Tingsryd ei todellakaan ole täynnä ja SD:n lausunnot vahingoittavat kuntaa. Kunnan johto irtisanoutuu täysin rajat kiinni-lausunnoista.
– Kunnan johto ei seiso tuollaisten lausuntojen takana vaan kuntaamme ovat kaikki tervetulleita. Olipa muuttanut tai haluaa muuttaa niin miellä on tilaa kaikille, jotka kokevat Tingsrydissä tulevaisuutensa.

87564922_2751536081548739_7857761273553879040_n
Rajat kiinni, Tingsryd on täynnä!
 
Turvapaikka-aktivistit taas ovat kaivaneet tilastoja. Tingsrydissä asui vuonna 1950 yhteensä 17 679 asukasta kun viime vuonna heitä oli enää 12 363 henkeä. Tämä on herättänyt turvapaikka-aktivisteissa hilpeää naurua. “Eikö SD:llä ole joku idea saada 50-luku takaisin?”, “Maaseudulla on monin paikoin muuttotappiota. Mikä idea SD:llä on väittää, että kunta on täynnä jos se on muuttotappiokunta?”, kirjoitetaan mm. Facebookissa.
Lisäksi ympäri sosiaalista mediaa on täräytetty massiivisia kampanjoita “Jag är 2015”-häshtägillä. Tuhannet vuonna 2015 kehitysmaista tulleet henkilöt todistavat, miten ovat oppineet vuodessa kielen ja opiskelleet kahdessa raketti-insinööriksi.
Tilanne on siis se, että vaikka pääministeri Stefan Löfven ei toistaiseksi ole sanonut oikein juuta eikä jaata, niin yhteiskunnassa on menollaan niin massiivinen rummutus miljoonan uuden tulijan puolesta, että ei ole epäilystäkään kuka menollaan olevassa “pelissä” on voittaja ja kenen kannalle päädytään kevättä ja kesää kohti mennessä.

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
GSX-R

Lähinnä ihmettelen sitä miten ja kauanko länsinaapurillamme riittää rahaa tuon touhun ylläpitämiseen. Ei ole halpaa lystiä eikä kaikkea voida verottaa valtiolle tulijoiden elättämiseen.

Pelle Hemppainen

Rahaa on äärettömästi, mutta vain määrätahoille. Sen takaa heidän hallussa oleva rahan tyhjästä luomisen mekanismi. Nuo määrätahot ajavat omia valtapyrkimyksiänsä ja siinä sodat, nälänhädät sekä hätäperustaiset että elintasosurfauskansainvaellukset ovat vain välineitä noiden pyrkimystensä mukaisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
Jos rahan tyhjästä luomisen mekanismia ei lopeteta, tuntemamme tyyppiset kansakunnat yksinkertaisesti lakkaavat olemasta. Lopputulemana on globaali totalitaristinen tyrannia. Minkään kansan poliittinen järjestelmä ei tuota kehitystä estä olipa puolue mikä hyvänsä; ei ruotsidemokraatit, ei perussuomalaiset eikä kansallissosialismistakaan ole ratkaisuksi. Kokoomus, vihreät eivätkä muutkaan vasemmistopuolueet tietenkään auta, koska nehän ovat aktiivisesti toimineet ongelmien synnyttämiseksi eivätkä suinkaan niiden ratkaisemiseksi. Oikeuslaitoskin on valjastettu tuon totalitaarisen kehityksen työkaluksi.
Jos ongelmaan voidaan puuttua ihmisten välisellä yhteistyöllä, sen on oltava ylikansallista ja rahajärjestelmän ulkopuolisista tahoista mahdollisimman riippumatonta. Ehkä ensimmäiseksi tulisi opetella viestimään tarkoituksenmukaisilla tavoilla.
Pitäisi myös ratkaista miten ryhmittäytyä, kun valtion taholta vain sillä itsellään on oikeus erilaisiin henkilörekistereihin.

Anonymous

harva on tietoinen tästä pankkikartellista, olisi syytä palata takaisin kultastandardiin ja valtion painamaan rahaan.

Keke

Ruotsin kuntien velka on nyt 959 miljardia kruunua (n. 90,1 miljardia euroa) ja ylittää pian biljoonan eli tuhat miljardia kruunua. 2015 se oli 275 miljardia kruunua (26 miljardia euroa) ja nousi nopeasti alkaneen turvapaikkakaaoksen vuoksi. Suomen kuntien velka on hieman alle 20 miljardia euroa. Maahanmuutto velkaannuttaa kunnat vararikkoon.
https://www.friatider.se/kommunernas-skulder-snart-1000-miljarder

M

Olet nyt kyllä väärässä. Laina on lainaa. Minä tiedän tämän koska pääministeri Vanhanen on sanonut näin.

Puolueeton

Pitääkö paikkansa, kun valtiot eivät omista pankkeja. Valtio saa lainan pankeilta tai säätiöiltä, joilla ei velkaan liityvää rahaa ole, on vain numeroita tiedostoissa. Valtio maksaa oikeata rahaa korkoina samastaan rahasta, jota ei ole olemassakaan. Korkorahat otetaan valtion asukkaitten tekemästä työstä.
“Valtio maksaa 105 miljardin euron veloistaan korkoja 1,2 miljardia euroa tänä vuonna. Vuotuinen korkokustannus on laskenut 2000-luvun alusta nelisen miljardia euroa, vaikka lainan määrä on samalla kasvanut rajusti. ”
Edullista lainaa saa nyt, mutta kuka päättää korkojen määrästä tulevaisuudessa?
Tämän verran löytyy tietoa “Valtionvelan sijoittajat ovat muun muassa sijoitusrahastoja, eläkeyhtiöitä ja pankkeja. ” Pankit lainaavat rahaa, jota ei ole olemassakaan, mutta saavat silti korkoa.

Tapiola

Pieni muotovirhe tuossa siinä mielessä, että valtio ei saa lainaa, vaan valtio laskee liikkeelle obligaatioita/velkakirjoja. Pankkien kautta velkakirjat myydään ulkomaille, usein nykyään.
Valtio on se herra joka laskee velkakirjan liikkeelle, ja turvallista tasaista tuottoa hamuavat rahastot ym kilvan hamuavat.
Esim. Suomen S&P reittaus juuri pysyi ennallaan, eli edelleen luotettavan maineessa, esim. kun finanssikriisin jälkipyörteissä 2010 jälkeen, moni suursijoittaja oli onnessaan jos sai pääomiaan sijoitettua jonnekin luotettavaan miinuskorolla. Suomi maksaa plussakorkoa, menköön nelostie vaikka miten vituralleen kuoppia täyteen kunhan sijoittajat saa korkonsa ajallaan.

T

En kannata valtion toimintaa, jossa tulevat sukupolvet joutuvat maksamaan nyt otettujen lainojen korkoja. Voidaan myös miettiä missä määrin velkaantunut valtio on todella itsenäinen. Esim Kreikka.
Velkaa on myös maksettu pois
https://www.ksml.fi/kotimaa/Suomi-lyhent%C3%A4%C3%A4-valtion-velkaansa-ensimm%C3%A4ist%C3%A4-kertaa-10-vuoteen-%E2%80%93-Sipil%C3%A4-ja-Orpo-ottivat-ilon-irti/1299425

Kilttimies

Kyllä se valtionvelka on oikeeta ihmisten velkaa, koska koronmaksu. Ei sellaista juutalaista tai kiinalaista ole vielä syntynytkään, että hyvää hyvyyttään rahojaan valtioille jakaisi. Näistä paljon ymmärrä, mutta kultamunien velalla elättäminen laukee vielä käsiin, kuin yksintullut lapsokainen suvakin syleilyssä; väistämättä.

Keke

Suomen valtionvelasta: https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001806875.html
“Suomen julkisesta velasta 73 prosenttia on kansainvälisillä sijoittajilla. Suomen toiseksi suurin velkoja on hieman yllättävä. Viime vuosien tukiohjelmien seurauksena Euroopan keskuspankista tai Suomen Pankista osana sitä, on tullut Suomen toiseksi suurin velkoja 24 prosentin osuudella.”
https://www.satakunnankansa.fi/a/9f234982-615a-41d5-8425-dc8c92cbf87c

Boikotoin Kebabbia

Onhan valtionvelkaa välillä lyhennettykin, joka on hyvä asia, koska tällöin velan korkomenot laskevat. Tosin ei enää viime aikoina, kun ei ole ollut hyvin menestyvää Nokiaa tuottamassa verotuloja.
Valtionvelka on kaksinkertaistunut vuodesta 2008 jota ennen sitä onnistuttiin joitain vuosia lyhentämään.
https://www.veronmaksajat.fi/luvut/Tilastot/Julkinen-talous/Valtion-velka/#c093f448
2017 velasta maksettiin korkoja liki 1,4 miljardia euroa. Sillä rahalla rakentaisi aika paljon infraa tai terveydenhoitoa tjsp.
Vuonna 98 maksettiin korkoa 5.8 miljardia, koska korkotaso oli korkeampi, vaikka lainaa oli 50 mrd vähemmän kuin nyt. Jos korot taas kohentuvat aikaisemmalle tasolleen, mistä löytyy ~12 miljardia euroa vuodessa PELKKIIN KORKOIHIN. Melko lailla saa leikata aivan kaikesta mahdollisesta.
Poliitikoille se tulee tietysti “täytenä yllätyksenä” ja “ei kukaan osannut odottaa tällaista” kuten aina kaikki negatiivinen.
Ulkomaisille sijoittajille jos jää korot maksamatta, niin alkaa nousta korkoprosentti sinne kreikan useiden kymmenien prosenttien tienoille, ja muista maista ei aina löydy “me tienataan tällä” Kataisen ja “vakuudet ovat varmat” Urpilaisen kaltaisia pässeja rahaa lainaamaan…

Tapiola

Boikotoijalla on aika hyvää tekstiä. Ennen valtio hyvin yleisesti myi obligaatioita kansalle, mutta nyt EU aikana ne on menevinään ulkomaisille sijoittajille. Siinäkin omat harhansa, sillä valtion joukkovelkakirjoja liikkeelle laskevat pankit myyvät niitä rahastoihin ulkomaille, ja samoja rahasto-osuuksia on sitten myös suomalaisilla.
Valtiolla on sitten olevinaan rahaa.. esim. 2015 ryntäyksen mainingeissa oliko joku migrin vai spr idiootti, joka suu vaahdossa kiitteli vokkiohjelmia kuntiin, kun saadaan positiivista pöhinää. Ainoa positiivinen pöhinä oli matujen syöminen ja piereskely vokeissa, ja suomalaiset tosiaan ne korkomenot maksaa.
Säästetään tiestön kunnosta, vanhusten lasten ym hyvinvoinnista sitten ynnä muusta ynnä muusta ja kuten aik tuolla joku totesi, kyllä se jostain on pois ja onhan se pois. Suomi kurjistuu koko ajan.
Tulee tässä mieleen jälleen kipalakkinen arvoisa arvopresidenttimme, joka EY-neuvotteluiden aikaan oli aina huolissaan “minkälaisen viestin annamme ulkomaisille suursijoittajille jos vaadimme ” sitä ja tätä.
Suomihan ei mitään vaadi kun on köyhä. Rikkaudet maan povessa saa vallata ja kaivaa aika vapaasti, kunhan rikkaudet vaan vuotaa ulos maasta muutamaa hyvin voideltua lukuun ottamatta.
Tästä tulee taas hullun raamattu joten lopetan.

T

Rahanlainaus valtioille on paras bisnes mitä maailmassa on. Tämä teki muunmuassa maineikkaasta Rothschildistä upporikkaan. Tämä toiminta antaa rikkauksien lisäksi paljon poliittista vaikutusvaltaa kulissien takana.

Eräs

Eräs juutalainen rabbi totesi 1800-luvulla Rothschildien omistavan puolet kaikesta maailman omaisuudesta. Asioista tietämätön voisi suoralta kädeltä ajatella sen olevaa liioittelevaa paskapuhetta, mutta olisin kyllä taipuvainen tässä uskomaan rabbiin. Oli miten oli, niin eipä näy Rothschildeja listattuna maailman rikkaimpiin.
Harva Suomessa muuten tietää, että Suomen markka sai alkunsa juuri Rothschildin pankkisuvulta otetulla lainalla.

T

Kirjailija Mike King on todennut että Rothschildit ovat onnistuneet piilottamaan suuren osan omaisuudestaan onnistuneesti.

Rasistit takaisin kotimaihinsa

Ruotsalaiset ovat nykyään sen verran haitallinen naapuri että kannattaa ehkä boikotoida kaikkea ruotsalaista?

hieno homma

Suomihan nuo taistelukuntoiset lampaannussijat ottavat Ohisalon hellään huomaan ja verojamme korotetaan ynnä valtiomme ottaa lisää lainaa loisten elätykseen…. Passit jaetaan henkilöllisyyksillä jotka nämä vääräuskoiset ilmoittavat, ei mene pitkään kun Tornion rajalla on ruuhkaa……..

T

Harmi vain että Ruotsin tapahtumat voivat vaikuttaa Suomeenkin. Ruotsin hulluus on historiallista, sillä tämä ylittää jopa moriorien hulluuden. Moriorien kohdalla hulluus oli passiivista pasifismia, kun taas Ruotsi tekee kaikkensa oman tuhoutumisensa eteen.

Osman Käämi

Muuttotappioita siis yritetään paikata sellaisilla väestönsiirroilla joista seuraa uusia tappioita, kuten esimerkiksi turvallisuustappioita.

Suomi Finland

Lopulta ruotsalaiset huomaavat, että saadakseen maahanmuuttajat tehokkaammin mukaan työelämään, on Ruotsin virallinen kieli muutettava siten, että ruotsi lakkaa olemasta ja virallisiksi kieliksi tulevat kielet ovat ne kielet, joita maahanmuuttajat jo puhuvat. Ruotsalaiset siis alkavat opiskella muualta tulevien kieliä. Ruotsi sopeutuu sopeutumistaan ja varmaan arvaattekin, mikä on lopulta Ruotsin virallinen ja ainoa uskonto?

M

Mitäs kieliä maahanmuuttajat puhuvat? Dari, pashtu, farsi, turkki, arabia, urdu, kurdi, hindi, somali, oromo, bedža, awngi, bilin jne. Tässä vasta muutama yleisimmistä lähtöalueiden kielistä.

Idiotia kukkii

Geneven sopimus pitää neuvotella uusiksi, se on vanhentunut eikä sovi nykyaikaan. Jos ei sitä uusita niin olkoot sitten maat piittaamatta siitä.
Ei ole mikään ihmisoikeus että miljoonaporukka kävelee rajan yli toiseen maahan ja tuhoaa sen ja varsinkaan että EUn ulkopuolelta kävellään EUhyn. EU jelpatkoon vain jäsenmaitaan ja muut maat perustakoot omat unioninsa ja jos eivät viitsi niin olkoot ilman.
Afrikkaa on hyysätty 100 vuotta, ei se valmistu koskaan. Stoppi vaan koko homalle NYT HETI.
Ruotsin valtioepidemiologi A.T. on Somaliassa kehittämässä somppujen terveydenhuoltoa kun oma maa saa coronapotilas nr. 400n tänään tai huomenna. Punaviheridiotiaa!

Acc358

Kuvassa eloi-väestön seniorit siinä toivottelevat morlokkeja tervetulleiksi. Ruotsissa lienee vallalla uskomus, että jos on reilu ja kiltti vieraskulttuurisille, siitä seuraa, että vieraat ovat vastavuoroisesti kilttejä ja reiluja ruotsalaisille. Kyseessä on mutaatio toisen posken periaatteesta.
https://en.wikipedia.org/wiki/Eloi

Los6666

tingsryd, tuleva velkakunta, josta kaikki täysjärkiset muutta hevon vittuun elätettävien moniosaajien nostaman veroprosentin ja monikuttuuripaskan takia.. lycka till fucktards 🤘

Tane

Ei muuta kuin ottakaa sinne 10 tuhatta miestä ,jos ei ole täynnä.. ja Hallelujaa ,onko sitten täysi ,vai vielä lisää??

Minä

“Mikä idea SD:llä on väittää, että kunta on täynnä jos se on muuttotappiokunta?”
Että Ruotsi on täynnä, ei tarkoita neliömetrien puutetta, eikä kunnan asukasmäärän täyttämistä. Sitä eivät nämä suvakit tietenkään halua tajuta, kun tuo väittämä tuntuu paremmalta. Eipä niillä ole mitään logiikkaa missään muussakaan.
Liikaa ongelmia ja kuluja jo nyt. Tupa on täynnä ja pitäisi tyhjentää, jotta Ruotsi ja ruotsalaisuus saisi jälleen hengittää vapaasti. Nythän ruotsalaiset tukehtuvat tuohon poliittiseen pelleilyyn.

Moonman

Mikä ihmeen itseisarvo se on, että kunnan ihmismäärän lisääntyminen on pelkkä hyvä asia? Eli tingsryd ei olisi enää muuttotappiokunta ja kaikki on hyvin, jos sinne tuodaan esim. 5000 monisairasta alkoholistia. Kehitysmaalaisilla on sama vaikutus, joskin eri tavalla. Eivät tuota muuta kuin kuluja sen jälkeen kun valtio lopettaa maksamisen.

TUHONTIE

Ei nämä muslimit eroa satoa syövistä heinäsirkkaparvista mitenkään. Ne on pysäytettävä, tavalla tai toisella.

Dickie

“tilaa” voi olla jooh, voidaanhan me verrata vaikka Hong Kongiin..mutta onko rahaa tai taloja/ kämppiä? Ne 50 luvun talot on jo ehtineet tässä 60 vuodessa lahota/ tuhoutua, jos ei oo pidetty huolta niin.
Matuthan helvetin varmasti kunnostaisi vanhat rämätalot itselleen ja alkaisivat pienviljelijöiksi?

Aappa

Ei mainoksiin välttämättä tarvita puoluetuilla kustannettuja kovapalkkaisia konsultteja – voin itse lahjoittaa tämän omakeksimäni sloganin maahanmuuton tukemiseksi täysin maksutta:
”Ruotsi on täynnä! Idiootteja! Vassokuud kaikki musu-ukot!”

¯\_(ツ)_/¯

“Maassa on tilaa”, “Kuntien väestön väheneminen” yms. ovat kivåja syitä päästää miljoonia kehitysmaalaisia riehumaan maahan. Rahaa touhun rahoittamiseen voi koettaa hankkia Zimbabwen malliin laittamalla painokoneet suoltamaan miljoonan kruunun seteleitä. Tai odottaa, kun maa on muutettu kehitysmaaksi, kehitysapua vielä sinnitteleviltä mailta. heja heja…

pöh

Se rummutus miljoonan läpsyttäjän puolesta on pedattu aikaa sitten.
Media on kaapattu vallan välineeksi, samoin oikeuslaitos, poliisi ja kansalaiset on tehty munattomiksi etteivät uskalla sanoa mielipidettään mistään.
Ainoat jotka vouhottaa on mielisairaalaan kuuluvat turhapaikka-aktivistit.
Sama on meneillään Suomessa..

Hauki

Tilanne hellittää kun noi mokkahuilua himoavat sosalistien riivaamat mummot potkaisee tyhjää ja talous on yhteiskunnan mukana tuhottu.
Miten siitä eteenpäin?

fatwantarkistaja

Toivon Tyysgöördiin kuutta miljuunaa turkkilaista pakolaista. Reikämamman jalkovälissä kuuluu olevan tilaa liikaakin ja sympatiat kohillaan.