Ruotsin turvapaikka-aktivistit täydessä vauhdissa – invaasio alkaa hetkenä minä hyvänsä

89167658_2518448631708689_1775031282456068096_n

Olen jo aikaisemminkin kertonut Ruotsiin perustetusta ”Jag är 2015”-ilmiöstä, joka löytyy eri sosiaalisista medioista. Esimerkiksi Facebookissa ryhmä on saanut muutamassa päivässä hulppeat 10 000 seuraajaa ja lisää tulee.

Ryhmän on perustanut laittomasti maahan tullut syriaano. Uho on kova. Hän kertoo taistelevansa mm. rasisteja vastaan. Abdullah kirjoittaa Facebookissa:

”Kun perustin tämän ryhmän niin ajatuksenani oli perustaa kohtaamispaikka, jossa uskallamme kertoa unelmistamme ja tarinoita. Paikka, jossa ihmisten väliset kansallisuuksien rajat on pyyhitty pois ja voimme luoda enemmän ymmärrystä välillemme!
Olen niin iloinen kun olen kohdannut kaikki teidät fantastiset ihmiset, jotka tukevat  ja osoittavat empatiaa sekä rakkautta meitä kohtaan. Ja ne ihanat tarinat, joissa on tullut ilmi, että te [kolmansista maista laittomasti tulleet tulijat] olette Ruotsin tulevaisuus. Meitä ei voi enää laskea numeroina, me olemme osa tätä maata ja tulemme aina olemaan.
Me kohtaamme vihan rakkaudella ja kohta otamme seuraavan askeleen; meidän on aika alkaa vaikuttamaan. Kiitos kaikille, taistelu jatkuu.”

https://www.facebook.com/groups/827843567702246/permalink/830376040782332/
Tekstin sävy on tässä, ja tuhansissa muissakin ”Jag är 2015”-todistaneilla ei ihan suoraan uhoava, mutta vakuuttunut, että Ruotsin on heidän. He tulevat tekemään maan tulevaisuutta, pitämään sen yllä ja muovaamaan ylipäätään Ruotsin tulevaisuuden.
Jotta ymmärtää edes vähäsen sitä asiaa millaisen mahdottomuuden edessä ollaan niin kannattaa lukea ja seurata kyseistä liikettä yllä FB-linkin kautta tai Twitteristä samalla häshtägillä. Kannattaa seurata myös muita ruotsalaisia aktivistisivuja niin huomaa, että turvapaikka-aktivisteilla on moninkertaisesti tiukempi ote yhteiskuntaan kuin turvapaikkamaahanmuuttokriittisillä.
Nyt ruotsalaisten aktivistien tukena on kymmeniätuhansia 2015 laittomasti maahantulleita. Varsinkin afgaanimiehillä on täysi höyry päällä.
________________
Niitä ei enää pysäyttä mikään.

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa

Aktivistitytöt polvistuneina uuden isännän edessä.

Jatkaa...HyväTulee

Toivotetaan vaan vilpittömästi svedu-pelleille ja -palleille onnea! Ei olla yhtään kademielellä, kun naapuri saa rikkautta. Laitetaan vaan vaikka sitten kansalaisten toimesta raja pohjoisessa kiinni jos/kun vallanpitäjiltä se ei onnistu, niin saavat svedut pitää koko saaliin itsellään. Meille riittää jos mutukkasakki, joka pääsi läpi 2015.
Antaa vaan Abdullah:n nauttia olostaa Ruåttissa niin pitkään, kun siellä riittää sosialisoitavaa. Jossakin vaiheessa rahat loppuu valtioltakin (kunnissa on jo kassat tyhjinä) sitten joutuu Abdullah:kin miettimään mitä tehdä kun Kela-gold ei enää toimi ja Batiikki-noidankin rahat on hassattu.
Vielä kerran oikein ISOSTI onnea naapuriin!!!!

Voi tyttösiä

Joku itsetuhoviettikö näitä vaivaa vai millä pää on saatu sekaisin? Lapsuudesta asti aivopestyjä??

Rtellinen

Punamafian tarjoilemia etuisuuksia tytöt tienaamassa. Suojatyöpaikkoja, politrukin ura, toimittelija, pisnestilaisuuksia, tukiaisyritteliäisyyttä jne.
Punaklaanin tarjoilemasta rapakaukalosta lossutellen oma maa kehitysmaaksi.

Vitjaantunut Stadilainen

”Kun perustin tämän ryhmän niin ajatuksenani oli perustaa kohtaamispaikka, jossa uskallamme kertoa unelmistamme ja tarinoita…”
USKALLAMME?!?!
Ja tätä samaa diipadaapamultikultilässytystä joka tuutista jo ties monettako vuotta! Esimerkkinä YLE:n aamutv:n Jälkiviisaat.
Voi kuinka rohkeaa toistella samoja lauseita 20v. ajan koko yhteiskunnan tukemana ja maksamana!

Minä

”rajat on pyyhitty pois ja voimme luoda enemmän ymmärrystä välillemme”
Ja uskovat myös voivansa luoda enemmän ymmärrystä kehitysmaalaisten ja ruotsalaisten välille.
Eivät vieläkään käsitä, että ymmärtäminen ei ole tulijoiden paapomista ja niiden elämän maksattamista ruotsalaisilla.
Eivät vieläkään käsitä, että pääosalla tulijoista ei ole muuta mielessä kuin sossu ja miten siitä saa mahdollisimman paljon irti. Eikä tämä mieli lopu heidän elinaikanaan ja se jatkuu heidän seuraavissa sukupolvissa samalla tavalla.
Eivät vieläkään käsitä, että tulijat eivät jaa tätä keskinäisen ymmärtämisen kasvattamista, vaan ihan puhtaasti omien himojensa ja halujensa toteuttamista. Maksavat siitä sen verran hintaa, että hymyilevät näille hyväuskoisille hölmöille saadakseen mitä haluavat. Ja tietty jakavat tankoaan halukkaille auttajille. Kaupungilla sitten tungetaan tankoa keihin huvittaa.
Todellisuus ei todellakaan näitä haihattelijoita kiinnosta. Ideologinen unelma on niin kaunis, että ei haluta herätä?

Suomi suomalaisille

Olen kurkkua myöden täynnä näitä vtun tarinoita. Abdullah menee töihin siitä jorisemasta.

Kyllästynyt

Nimenomaan tarinoita. Oikeita tuhannen ja yhden yön sellaisia Totuuttahan noiden hourupäiden horinoista ei löydy siteeksikään.

Anonymous

Samat sanat. Täysin vittuuntunut näiden uhriutumiseen sekä ”rakkauden” sanomaan. Muslimi on muslimi. Ja he noudattavat koraania. Toiset maltillisesti ja toiset kiihkovaisesti. Mutta esimerkkejä on vaikka kuinka, miten maltillisestakin voi tulla heps vaan tiukka tulkitsija. Usein luodaan mielikuvaa siitä, että be jotka arvostelevat näitä mussukoita, ovat joitain äidin takakammarin poikia. Väärä luulo. Väitän näin. Itse olen helvetin kriittinen sen vuoksi, että a ) olen elänyt/asunut maissa / alueilla joissa tämä kehitys oli nähtävissä jo 90 – 2000 luvun alussa. B) olen tehnyt työtä jossa olen ollut tekemisissä näiden kolmansista maista tulleiden ksnssa. Joka helvetin päivö oli jotain prkl:n säätöä. Ja ongelmia. Kollegani sai turpaansakin eräältä paremman kulttuurin edustajalta. Toinen juoksi karkuun kun, terävön esineen kanssa takaa ajettiin. C ) tunnen monia ihmisiä kautta työelämän sekä harrastusten sekä tietenkin suvun kautta. Suvussa on paremman uskon edustaja. Kun hän päätti että uusi muija sekä lapset luonnollisesti hänelle, niin olen nähnyt mitä se on. Lasu myötäilee. D) Kun asuin esim ruotsissa, niin jo 90 livulla oli asiat oäin vittua. Mitä se on nykyään. Allekirjoitan paavon toteamuksen. Niitä ei enää pysäytetä. Tulevaisuudessa mielestäni 2 vaihtoehtoa. Alistuminen tai kaaos. Mona walter taisi näin myös todeta.

Anonymous

Js lisätään se että olen suvaitsevainen. On rakkautta harrastettu monen kansallisuuden kanssa. Siis naisten. Todella ssiallisis ja mukavia. Mutta. Nämä prkl:n tiedätte kyllä ketkä ja mistä ovat röyhkeitä kpäitä. Poikkeuksia on. Tietenkin.

rtellinen

Kolmannesta vaihtoehdosta.
Missä vaiheessa kaaos, pottunokkien nöyryyttäminen, yhteiskunnan harjoittama mokuterrori ja kanttiseurooppalaisten rakentamien yhteiskuntien tarkoituksellinen pilalle paskominen antavat oikeutuksen vuoden 1918(suomessa) tapahtumien toisinnoille???
Samalta punatunkioltahan nytkin tuulee. Kyseinen tunkiohan on nykyisin vieläpä moninkertaisesti sairaampi kuin silloin.
Punakapinan(tyrannian) torjumisestahan itseasiassa on kyse. Silloin punakapinaa yritettiin asein. Nyt punakapina on toteutettu pikkuhiljaa hiipimällä, solutuksella, propagandalla, median kautta manipuloimalla. Koulut, mediat, viranomaiskoneistot ja ties mitkä haltuunottamalla.
Haluammeko todellakin Beirutisointia??? Siitähän tässä on kyse.
Haluammeko todella asua aseellisten mokujoukkojen terrorisoimassa maassa??? Sitä kohdenhan tässä mennään.
Olisi jo syytä ottaa päät pois sieltä punikkipolponkin persereiästä ennen kuin aseellinen revohka jää kanttiksien ainoaksi keinoksi selvitä hengissä ja turvata kelvolliset elinolot itselleen!!!!!

hieno homma

Vittu! Kaikki ne on jotain muhametteja ja abdullaheja, eivät saatanan vuohennussijat viitsi edes ajatella töihin menoa… prkl….. nyt tarviin sitä psykologin apua kun nuo saatanan suvakit alkaa muhamettien lisäksi keittää päässä vaan vaimo kyllä voisi kirjoittaa jotain rauhoittavaa…….

Piikki lihassa

Alla har rätt till trygghet. Paitsi ruotsalaisilla tytöillä ja pojilla.

Anonymous

Kaikilla on oikeus turvallisuuteen omassa kotimaassaan.

Allah Nilsson

Alla har rätt till socialbidrag.

Acc358

Jotenkin suvakkien toiminta muistuttaa uskonnollista itseruoskimista.
https://en.wikipedia.org/wiki/Self-flagellation
Siis nykyversio olisi ”Katsokaa, kuinka vahingoitan yhteiskuntaani ja itseäni, olen siis hyvä”. Nyt invaasiota odottaessaan Ruotsin suvakit valmistautunevat kusemaan muroihinsa, omiinsa ja muiden, osoittaakseen hyvyytensä.
Olisiko niin, että suvakit uskovat hyvinvointinsa tulevan jostain loputtomasta lähteestä. Koska lähde on loputon, niin silloin pääsyn evääminen lähteelle on pahuutta. Siitä seuraa, että myös moniosaajat on päästettävä lähteelle ja moniosaajien puolustaminen tuo arvonnousua suvakkien keskuudessa.
(lääke: viestintä, joka korostaa resurssien rajallisuutta)
Ehkä suvakeista suurempi osa on sellaisia, jotka eivät ovat vastuuta omasta elämästään vaan siirtävät sen esimerkiksi valtiolle. He todella uskovat, että jonkun näkymättömän voiman, valtion pitää elättää heidät ja heidän kaverinsa.
(lääke: viestintä loisimisen hataillisuudesta jopa loiselle itselleen)

Nestori Lundahl

Tuo loputon lähde on niin sanottu valtion raha.
Taatusti Ruotsissa kuten Suomessakin on ihmisiä jotka kuvittelevat että valtiolla on jotain omaa rahaa.
Valtiolla ei ole penniäkään. Se on kaikki veronmaksajien rahaa.
Minullekin on sanottu ”eihän se sinulta ole pois koska se maksetaan valtion rahalla”.
Uskomattoman typeriä ovat ihmiset, ja nuoret ihmiset aivan huipputyperiä.

Samaa sumutusta

Samaa sarjaa ovat Suomen ”saamat” EU-tuet, kun Suomi on nettomaksaja eli Suomi maksaa itse kaikki saamansa tuet ja lisäksi runsaasti EU:n hallintoa, kehitysohjelmia ja tukia nettosaajille noin miljardilla eurolla joka vuosi; uutisointia jonkun urheilukilpailun poistumisesta ilmaiskanava YLE:ltä, kun se on ylivoimaisesti kallein maksukanavapaketti keräämällä joka vuosi puoli miljardia euroa eikä jäsenyyttä voi edes valita vaan pakko on maksaa. Muut maksukanavat perustuvat sentään vapaaehtoisuuteen.

Tapiola

Sulla on tuossa joku osa-totuus ”Katsokaa kuika vahingoitan itseäni”. Tytöillä on ongelmissaan myös Suomessa viiltelyä. Tuollaiset tytöt on kieroon vääntyneitä. Olen yhden sellaisen viiltelevän tytön itsekin nähnyt. Tämä oman elinpiirin saastaaminen ja vahingoittaminen jotenkin muistuttaa sitä viiltelytaipumusta.. kun nirhaa ranteisiinsa ym vuotavia haavoja. Jotain niin järkyttävää.

M

”turvapaikka-aktivisteilla on moninkertaisesti tiukempi”
Mitenhän tämä käytännössä ilmenee? Siis jos seuraisin kehotuksen mukaisesti noita vasepuukin ryhmiä (ei tule tapahtumaan enkä omista käyttäjätunnusta), mitä minun pitäisi sieltä etsiä, jotta voisin todeta tämän tiukan otteen?

pöh

10 000 jotain tykkäystä on melko vähän, kun niitä on tullut satojatuhansia.
Selvästi suurin osa ei tykkää, ei vain ilmaise asiaa missään koska siitä tulisi tuomio, menisi työpaikka jne…
”Me kohtaamme vihan rakkaudella ” Tuohon ei voi oikein abdullahin sanomana miettiä muuta kuin, että tarkoittaako hän niitä tuhansia ruotsalaisia raiskattuja naisia ja lapsia, että heillä oli vihaa ja maahantunkeutujat antoivat heille rakkautta?

Kala-keepu

Aina kun ajattelee, että ruattissa on saavutettu pohjakosketus, sieltä tulee kuitenkin uusia pohjanoteerauksia. Ollaanko siellä saavutettu jo kriittinen massa, so. tilanne, jossa sekopäät yhdessä kehitysmaalaisten kanssa muodostavat niin merkittävän poliittisen voiman, että maa tuhoutuu omaan mahdottomuuteensa?

Anonymous

Samat ovat askeleet suomessa. Täällä on aikaisemminkin ollut juttua siitä, miten suojelette lapsianne. Viekää heidät itsepuolustus harrastuksen pariin. Kuten eräs äiti totesi jonka lapsi raiskattiin ja tapettiin, totesi että viekää lapsenne kontaktilajien pariin. Jne.

Anonymous

Tuo selin oleva ukko on lahtenyt mukaan toimintaan siksi etta saisi teinipillua tai paasisi vemputtamaan verhon takana….

kanander

Jokainen syyrialainen vihaa ainakin joitakin muita syyrialaisia. Maa on niin pirstoutunut ja sekaisin.

Rtellinen

Samaa pirstoutumista kohden mennään.

Raksaäijä

Nå hjuu… ei käy kateeksi ruåttalaisia ei…
Eniten ihmettelen sitä, miksi Ruotsi ei ole jo muuttanut maansa lainsäädäntöä moninulttuuriseen valtioon sopivaksi???
Eli kiristänyt rangaistuksia, leikannut sosiaalietuuksia, lisännyt ihmisten vastuuta valinnoistaan, sallinut vapaata aseenkantoa, edistänyt vapaaehtoista segregaatiota, sallinut itsensä ja omaisuutensa puolustamista yms. selviä monikulttuuriseen valtioon kuuluvia lainsäädännöllisiä toimenpiteitä…
Edellämainitut lakimuutokset joudutaan tekemään myös Suomessa, vaikka emme ottaisi enään yhtään ”pakolaista”, se on ollut selvää jo useita vuosia kaikille omilla aivoillaan ajatteleville…

JFK

Vasemmalla olevan sievän tytön paidassa lukee arabiaksi ”Olen dhimmi horo”.

Nih

Onhan tuo jo nähty monet kerrat ja tullaan vielä näkemään monet kerrat. Aivan päätöntä touhua nuorilta naisilta.

Moonman

”He tulevat tekemään maan tulevaisuutta, pitämään sen yllä ja muovaamaan ylipäätään Ruotsin tulevaisuuden.”
Okei, ruotsi on teidän. Hoidatte siis infrastruktuurin ylläpidon, talouden, ekonomian, huoltovarmuuden, vesi-ja jätehuollon, sähköverkon ja turvallisuuspoliittisen toiminnan (poliisi, armeija)? ai ettekö hoida? miksei? kuka ne sitten hoitaa? Ai olikin vain tarkoitus tehdä ruotsista paskanistan versio 2.0

Pitää silti koittaa

Toi on kyllä erittäin huolestuttavaa. Suomessa jopa hallitus ja etenkin mielenterveyshoitoa kipeästi tarvitseva sisäministerimmekin tukee asiaa.
Tällä menolla tää tulee päättymään tosi hunosti ja tän vuosikymmenen loppu on jo ihan totaalista kuraa.
Loppujen lopuksi noita aktivisteja on kuitenkin vähän suhteutettuna populaatioon ja täten heidän yksipuolinen asiasta päättäminen pitäisi saada estettyä. Tietty rivikansalaisena mahdollisuudet ovat hyvin rajalliset.