Suomen Perusta-ajatuspaja: Yhden turvapaikan hinta on miljoona, mitä saisi samalla rahalla?

Kannattaa ehdottomasti käyttää puoli tuntia aikaa Suomen Perusta -ajatuspajan tutkijan Samuli Salmisen ja toiminnanjohtaja Marko Hamilon ohjelmaan.

Ohjelmassa puhutaan turvapaikanhakijoista ja heihin sijoitetusta rahasta, resursseista ja sen sellaisesta. Ehdottomasti kuuntelun arvoinen. Faktaa faktan perään ja sellaisia huomioita, joita ei välttämättä itse äkkiseltään edes huomaa.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh
pöh
10.3.2020 23:55

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/katri-kulmuni/varaudumme-kaikkeen/
Kulmuni ”varaudumme kaikkeen”
Siis oikeasti varautuvat antamaan kaiken rahan afrikkaan ja tuomaan kaikki lähi-itäläiset Suomeen.
Ei mitään väliä sillä että kuolleisuus koronassa on italiassa yli 6%. Miettikää paljonko se niittää eurooppalaisia.
Miksi kuolleisuus on yli 6% kun se aasiassa on ”vain” 2%?
Koska aasiasta lähteneeseen virukseen on jo aasialaisilla vastustuskykyä, se on siellä todennäkösesti miedompana ollut jo pidempään.
Kokonaisia kansoja on valloittajat tuhonnut taudeilla, heillä itsellään on vastustuskykyä mutta valloitettavalla kansalla ei.
Ja meidän hallitus puhuu vaan rahasta…

Anonymous
Anonymous
11.3.2020 13:16
Vastaa...  pöh

Voi ehkä sanoa, että tänään räjähtivät Suomen koronavirustilastot: 18 uutta.
Kansantalouden kehitys hyytyy nollille tai ehkä pakkaselle. Rahasta tulee uupelo. Hallituksen keskeiset ministerit eivät valitettavasti ymmärrä julkistaloudesta mitään.

Jotain pitäsi tehdä
Jotain pitäsi tehdä
11.3.2020 04:43

Yksi vitustus pankin räjäyttäjä on varmaan mm. teiden aina vain huonenova kunto helsingin ulkopuolella. Samaan aikaa rahaa lapoidaan kiihtyvällä vauhdilla ulkomaille tämän hallituksen toimesta kuten Peltokangas hyvin valaisi. Se raja alkaa olla hyvin lähellä. Nuo idiootit olettavat että kunhan narisevat, ei siitä ole vaaraa mutta saattavat erehtyä. Voi olla kuormaa jos jonkinlaista ja haisevaa pian eduskuntatalon edessä.

Suomi Finland
Suomi Finland
11.3.2020 10:45

Se on vain niin, että Suomi ei voi olla koko maailman sosiaalitoimisto. Eräs tunnettu uuninpankkoilija kuittasi tuon lauseen sillä, että ei Suomeen ole koko maailma tulossa. Mutta ei tuolla tarkoitetakaan sitä, että koko maailma olisi kerralla tulossa tänne, vaan sitä, että se olisi periaatteessa mahdollista. Ja sitä mahdollisuutta myös käytetään. Ei tänne tarvita koko maailman joutomiehiä notkumaan, että koko kansantalous sortuu. Jo muutama kymmenen tuhatta, niin varoja joudutaan ohjailemaan pois omilta kansalaisilta ja huonontamaan heidän asemaansa. Ei saada vanhuksille hoitajia, kun valtion kassasta ei vaan heru rahaa tuohon tarkoitukseen.

Klarsyn
Klarsyn
11.3.2020 11:15

Tässä on myös kysymys ideologisesta pelistä, globalistit vastaan kansallismieliset. Kulttuurimarxilaisuus on nykypäivän toksisen liberaalin enemmistön vallankumouksellisuutta. Postmodernismi, jälkistrukturalismi, konstruktivismi, kriittinen teoria, feminismi nousevat kaikki marxilaisuudesta, ja kaikki nämä ovat valtavirtaa yliopistoissa. Italialaisen kommunistin Antonio Gramscin vaatimus pitkästä marssista läpi instituutioiden on jo lähes toteutunut: missäpä ei vaadittaisi monikulttuurisuuden toteutumista, vähemmistöjen positiivista diskriminaatiota, moninaisuuden lisäämistä, tasa-arvoa, perherakenteen muutosta, transasioiden eteenpäin viemistä jne.
Läntisen kulttuurin hävittämiseksi ja epävakaisuuden aikaansaamiseksi tarvitaan uusi proletariaatti, uusi identiteettipolitiikka ja liittoutuminen islamin kanssa, mitenkä muuten sitä saataisiin kuin laajalla maahanmuutolla kehitysmaista ja vieraista kulttuureista, ja tietenkin siitä ollaan valmiit maksamaan, nöyryytetään kansaa panemalla veronmaksajat kustantamaan tämä diversiteetti, kaikenlainen sosiaalinen avustustoiminta ja media propagoimaan muutoksen ihanuutta.
Eksistentialismin isä Jean-Paul Sartre on sanonut: kansakunnat voidaan epävakauttaa ja hajottaa ottamalla kehittyneisiin maihin vastaan suuret määrät ihmisiä kehitysmaista. Näin tehdään tietä suurelle punaiselle vallankumoukselle. Nämä lisääntyneet talousmenot maahanmuuttoon tehdään uuden kulttuurin ja uuden yhteiskunnan luomisen tähden.

Rtellinen
Rtellinen
11.3.2020 12:23
Vastaa...  Klarsyn

Sano vaan, että kgb-kommareiden, perinteiden jatkajineen ja perässä hiihtävine nuoleskelijoineen harjoittamaa länsimaiden vastaista terroria.

Klarsyn
Klarsyn
11.3.2020 15:19
Vastaa...  Klarsyn

Tänään kerrottiin, ettei Suomalaisuuden liitto saa Opetus- ja kulttuuriministeriöltä yhtään avustusta. Muistelkaa millaisia avustussummia sai Veijo Baltzar monikulttuurisuusprojekteihinsa. Suomalaisuus on kirosana silloin kun se tarkoittaa suomalaisten kieltä ja kulttuuria, mutta kun sen varjolla haetaan rahaa ulkomaalaisten integroitumishankkeisiin ja suomalaisuuden moninaistamiseen niin se on kovaa valuuttaa. Tällä kertaa kulttuuriministerinä on keskustalainen, näyttää, että vihreät ja vasemmisto määrää hallituksen arvopohjaa.

Nygänen
Nygänen
12.3.2020 12:10

5000 corona testiä saisi yhden loisen hinnalla..