Myös Norja ottaa kovat keinot koronaviruksen torjunaan, iso lista kiellettyjä toimia

Skärmbild (179)

Norja ottaa koronaviruksen torjunnassa kovat keinot käyttöön. Norjan hallitus piti iltapäivällä tiedotustilaisuuden, jossa listattiin joukko kovanpuoleisia rajoituksia ja määräyksiä.

Kaikki koulut, päiväkodit, yliopistot ja muut koulutuslaitokset suljetaan torstai-illasta alkaen ja on voimassa ainakin seuraavat kaksi viikkoa. Kieltoa voidaan jatkaa tarpeen mukaan.
Niin ikään kieltolistalla on urheilu- ja kulttuuritapahtumat niin sisä- kuin ulkotiloissa, kaikki ravintolat, paitsi ruokapaikat. Sielläkin ehtona aukiololle on se, että asiakkaat voidaan mitään metrin etäisyydellä toisistaan. Ruokaa ei saa tarjoilla buffet-tyyppisestä noutopöydästä.
Kiellettyjen listalla ovat myös kuntosalit, parturit, ihonhoito- ja hierontapalvelut, tatuointi- ja lävistystoiminta, uimahallit, vesipuistot ja kaikki vastaava toiminta.
Sairaaloissa työskentelevät eivät saa matkustaa ulkomaille ja ulkomailta palaavat joutuvat kotikaranteeniin.
Vanhempia muistutetaan myös, että lastenhoitoa ei saa jättää vanhuksille, sillä vanhukset ovat suurin riskiryhmä sairastuessaan.
Kaikki ihmiset, jotka matkustavat Norjaan Pohjoismaiden ulkopuolelta joutuvat kahden viikon karanteeniin. Julkista liikennettä pidetään yllä mahdollisimman normaalisti, mutta ihmisiä kehotetaan välttämään julkisia jos mahdollista.
Maailma valmistautuu siis rajojen sulkemisiin. Sen sijaan Kreikkaan pyrkivät joutomiehet pitäisi monien mielestä kuitenkin päästää rajan yli.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Klarsyn

Euroopasta tuli koronaviruksen epidemiakeskus, ja vain siksi, ettei maailmanpelastustöiltä osattu, jaksettu ja välitetty ennakoida viruksen leviämistä ja varautua siihen konkreettisesti eikä vain vakuuttamalla valmiutta.
YK ja WHO eivät uskaltaneet julistaa tautia epidemiaksi, kun oli huolehdittava talouden joustavasta sujumisesta, ja vaalittava agendaa, jonka mukaan myös tätä hoidetaan globaalisti ja rahat haalitaan rikkailta mailta kuten ilmastonmuutosagendassakin. Paikallisesta selviämisestä edes vauraissa maissa ei ole välitetty. WHO on tämän epidemian aikana ja vuoksi menettänyt uskottavuutensa.
Suomen tyttöhallitus reagoi kun on pakko, ei ennakoi, eikä varaudu. Huolissaan on oltu edelleen enemmän turvapaikanhakijoista ja pohdiskeltu heidän selviämistään; ilmiselvä hybridivaikutus Kreikan rajalla otetaan tosissaan kuin kyseessä olisivat aidot pakolaiset, vaikka pitäisi ottaa vakavasti, jotta väkivaltainen invaasio saadaan torjutuksi. Tietenkin Ohisalon lupaus ottaa Kreikan leireiltä turvapaikanhakijoita on suhteellisesti avokätisin tarjous EU:n taakanjaossa, useimmat maat eivät ole valmiita ottamaan yhtäkään.

pensavero ylös - vihreät yhteydet

Ei Suomi voi irtaantua kansainvälisistä sopimuksista! Pakolaiset on pelastettava!

Bar Baari

Hyvin sanottu. Kautta aikojen on onneksi irtauduttu huonoiksi paljastuneista sopimuksista.

T

Tärkeä syy koronan leviämiseen oli Italian melko huoleton suhtautuminen kyseiseen tautiin alkuvaiheessa sekä toisaalta maan suosio turistikohteena. Itsekin suunnittelin keväälle Italian matkaa, mutta taitaa jäädä tekemättä.

Erpa

Eikös Italiassakin ole vihervasemmistolainen hallitus vallassa?

Svennepappa

Valtion pitäisi siinä tapauksessa myös olla valtuudet ”pysäyttää” vuokriin ja vastaaviin juokseviin kustannuksiin liittyvät asiat. On todella väärin jos on niin että yrittäjät laitetaan yksipuolisesti vastuuseen, ei se niin saisi mennä.
Ehkä on varmaan lisäysten paikka lakeihin Suomessa, Norjassa, Ruotsissa jne.

Mistä sitä tietää

Luultavasti näin kärjistäen pitäisi siljan sekä vikingin laivat ohjata satamaan, mistä otetaan ”hädänalaisia” mussukoita laivat täyteen. Ja suomeen. Mutta onneksi näin ei käy. Tai laitetaan varmuuden vuoksi että eihän?!

jippos123

Eipä kosketa laivoihin muutoin loppuu nuuskat, p….kele.

jippos123

Meidän huulihölkkähallituksemme on näyttänyt kyvykkyytensä kriisijohtamiseen. Sormien napsautuksella ollaan valmiita ottamaan jokainen rajalle läpsyttelevä sotilaskarkuri elätiksi mutta kun on kyseessä Suomalaisten terveys niin jauhetaan paskaa viikkotolkulla ja sitten ilmoitetaan ”nyt on myöhäistä tehdä mitään, kikkeliskokkelis kuolkaa pois”.
Tuo nautalauma kusisi mammapöksyihinsä saman tien jos vaikkapa tsaari Putin päättäisi aloittaa sotilaallisen painostuksen Suomea kohtaan.
Saisikohan ensimmäisen laukauksen ampua siinä vaiheessa kun panssarit olisivat Kauppatorilla?
Säälittäviä luusereita.

Fatwantarkistaja

Jos nätisti kysyy, saa ehkä ampua, mutta kenen päähän? Venäläinen se ei olisi, sillä kun on jakamattomat päällänsä.

rocky

Tämä Koronavirus on hallituksen märkä uni.Kun annetaan räjähtää käsiin saadaan kansalaisten liikkuminen rajoitettua ilman bensan hinnan nostoa ja autoilijoiden kurittamista.

rocky

Juuri sitä tämä sähköautokiima ja polttomoottorien vainoaminen on.Kun ihmiset saadaan julkisiin on vapaus viety kun mihinkään ei enää pääse.Päästöjen vähentämisen kannalta ei ole maailmalle mitään merkitystä.Tahdotonta busseihin ja ratikoihin ahtautuvaa lammaslaumaa on helppo kontrolloida.

Anonymous

Ilmaston takia, Paavo, ilmaston.

Rahat pois = hyvä

Kansa joka ei liiku ei myöskään osta ja sehän on kauhistus. Kansan pitää shoppailla että pyörät pyörivät.

Anonymous

Rahat voidaan ottaa kansalta ilman shoppailuakin. Nostavat veroprosentit tarpeeksi korkealle.

Back to Rinkeby!

Ruotsin tiedustelupalvelu MUST varoittaa juuri nyt tsaarin joukkojen liikehdinnästä (SVT).
Voi tulla Paavollekin lähtö takaisin Swedulan kalifaattiin.

Rtellinen

Siellähän ruotsin hallinnossa ne on jo pitkään liikehtineet. Paskoneet ruotsin pilalle. Ruotsin haloset ja tuomiojaset.

KAA OS

Ruotsissa alkaa kertakäyttöhanskat, muoviesiliinat, desinfektioaineet ja tehohoitopaikat loppua sairaaloista. Koronatapauksia ei enää lasketa koska niitä on liian monta, 650+.
Vaan eipä lopu discorahat sitä tarvitseville. Varmaan ne kodinperustamislainatkin annetaan nyt anteeksi eli nahkasoffien ostot.

Aappa

Hamstraamista kuitenkin toppuutellaan näissä yhteyksissä. Se on ihan eri asia, jos ensimmäiset 100 saa muoviämpärin ilmaiseksi.

Säästöä

Näin öljylämmittäjänä ja säiliö lähes tyhjänä olen tyytyväinen. Vielä kun venäjä ja saudit aloittaisvat kunnon hintasodan niin avot.

Fatwantarkistaja

Ostat maajussilta muutaman kuution vetoisen säiliön talonpäätyyn ja pumppailet siitä ensi vuoden löpöt. Saa sen myytyä tyhjänä, maalaat vaikka kesätöinä.

Nyt ovat pirut merrasta

Uppsalan mos-keija peruu perjantaihoilotuksen coronan takia (vaikka se onkin Allahin coronaa).
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/moskens-beslut-staller-in-valbesokta-bonerna

Voi sentään

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/6ceed945-bc09-44a6-86ee-202ae5a941d1
Se että perseestä pyyhitään paskat käsillään ei liity tähän mitenkään. Tämän syy on rasismi, vihapuhe ja islamofobia!

Anonymous

Kattelin Marinin lässytystä tv:stä. Ei ole tyttösellä oikein johtajanominaisuuksia. Yrittää peittää oman osaamattomuutensa runsaan puheen alle.

VAGINAPOWER!!!!!

MISOGYNISTI !!!!!!!!!!!!!! OLET VAIN KATEELLINEN KOSKA SINÄ ET OLE MITÄÄN JA SANNA ON VUOSIKYMMENIEN KOVIEN UURASTUKSIEN JÄLKEEN TAISTELLUT PÄÄMINISTERIPAIKAN ITSELLEEN, PÄIHITTÄEN TUHANSIEN ANKARIEN UUVUTTAVIEN TESTIEN JÄLKEEN KAIKKI MIEHET !!!!!! RASISTIHETERO !!!!!! HELVETIN AUTOILIJA !!!!!!!!!!

noinkinon

Päättäjien toiminta tai toimimattomuus vaikuttaa asioihin ihan eri mitassa kuin palstakommenttien panettelut.

Lisko

Onko tuo eukko joku humanoidi.

Panokset kovenee

”Laitetaan tuosta pikkasen pepantteenia, joo. Ja katotaan ne verenpaineet, joo.”