Tanska tositoimiin koronaviruksen alla, koulut ja päiväkodit kiinni

Viron lisäksi myös Tanska tekee nyt isoja toimia koronaviruksen ehkäisemiseksi. Tanskan pääministeri Mette Frederiksen kertoi keskiviikkoiltana pitämässään tiedotustilaisuudessa, että mm. kaikki koulut tullaan sulkemaan.

Frederiksenin mukaan kaikki julkiset koulut ja lastentarhat pitää pitää kiinni maanantaista alkaen. Kaikkia vanhempia, joilla on mahdollisuus, kehotetaan jäämään lasten kanssa kotiin.
Niin ikään kaikki virkamiehet, joiden toimenkuvaan ei kuulu mitään kriittistä työtä, tullaan vapauttamaan toistaiseksi virastaan. Myös kaikki erilaiset kulttuuri-instituutiot, kuten kirjastot, tullaan sulkemaan ainakin seuraavaksi kahdeksi viikoksi kuten myös yhdistykset ja seurakunnat.
Maanantaista alkaen on myöskin kielletty kaikki kokoontumiset, joihin osallistuu enemmän kuin 100 ihmistä. Tarkoittaa siis käytännössä, että esimerkiksi jalkapallopelit, erilaiset urheilutapahtumat, konsertit ym ovat kielletty lähiviikkojen ajan.
Frederiksenin mukaan Tanskaa ei tule kohtaamaan elintarvikekriisi, joten elintarvikkeita ei tarvitse hamstrata.
– Teemme kaikkemme, jotta kansanterveyteen kohdistuva kriisi saadaan hoidettua, Frederiksen kertoi.

38 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pauliina
Pauliina
22.3.2020 14:35

Jaan tämän viestin täällä, jotta ihmiset tietävät, että Annie Finance Company on todella laillinen ja hallituksen hyväksymä yritys. Minulla oli epätoivoisesti rahaa, en voinut mennä pankkiini, koska niiden korko oli korkea, ja ajattelin, että mahdollisuutta saada lainaa pankistani ei taattu huonojen luottojen takia. Tarvitsin todella apua. Yritin valitettavasti useita online-lainaajia, en valitettavasti voinut saada lainaa heidän yritykseltään, koska he kysyivät jatkuvasti maksuja. menetin vähän rahaa, joka minulla oli niille yrityksille. Toivo saada online-laina kuollut huusin silmäni. Olin niin katkera ja masentunut, etten pystynyt keskittymään. Mietin, miksi joku hyödyntäisi köyhiä ja tarvitsevia? Minun piti siirtyä eteenpäin, mutta taloudellinen taakka oli edelleen olemassa. Tarvitsin niin epätoivoisesti rahaa, mutta toivoin, että ihme tapahtuu. Kun luin joitain artikkeleita verkossa vasta viime viikolla, tutustuin siihen, mitä naisen nimeltä Elena julkaisi sieppauksen (kuinka sain taloudellista apua, kun menetin perheeni tulipalo-onnettomuudessa) napsautin tätä viestiä nopeasti, lukeessani kaksi ensimmäistä riviä Olin innostava. tämä nainen on menettänyt aviomiehensä, kaksi poikaa tulipalon onnettomuudessa, mutta hän ei koskaan anna periksi. hän kertoi paljon, kuinka asiat tulivat hänelle taloudellisesti erittäin huonoiksi, kunnes Annie Financial Investment -niminen yritys hyväksyi minulle 60 000,00 euroa. lukeessani viesti itkin ja tiesin, että minulle on myös tullut mahdollisuus saada lainaa. Otin yhteyttä tähän yritykseen sähköpostitse info.annie_finance@yahoo.com ja pyysin 60 000,00 euroa. tämä yritys on niin mukava. tapa kohdella ja kunnioittaa ihmisiä, jotka tarvitsevat apua, on hämmästyttävää. 60 000,00 euroa hyväksyttiin ja johdotettiin pankkitililleni 4 päivässä. Hyvänä Suomen kansalaisena neuvon taloudellista apua tarvitsevien ihmisten kiirettä ja ota yhteyttä osoitteeseen info.annie_finance@yahoo.com tähän yritykseen, jota olet rukoillut. ota heihin yhteyttä ja saat lainaa 4 päivässä.

Anonymous
Anonymous
13.3.2020 00:34

Suomessa ei edes turhimmiksi tiedettyjä palveluja eli työkkärin kursseja ja kuntouttavaa työtoimintaa ole vieläkään keskeytetty. Tuo toiminta on monesti ristikoiden täyttämistä yms. jonninjoutavaa mutta tuo porukka kulkee julkisilla edestakaisin ja toimii taudin tartuttajana kun saa sen itse.
Ilmeisesti päättäjät miettii että hyvä vaan jos työttömiä ja vanhuksia kuolee mahdollisimman paljon niin kulut pienenee. Kätevää myös väestönvaihdon suhteen kun saadaan entisiä kantiksia alta pois.

Jälkipolvi
Jälkipolvi
12.3.2020 15:29

Luulisi että aika moni suomalaisperhe pitää nyt oma-aloitteisesti lapsensa poissa koulusta, koska joissakin maissa sellainen on jo ihan virallista.
Sitten vaan odottamaan sitä, millaisen kokoonpanon oppivelvollisuuspartio ilmestyy soittamaan ovikelloa…

Saunan taakse vaan
Saunan taakse vaan
14.3.2020 21:11
Vastaa...  Jälkipolvi

Viranomaisen tuntien: Ei edes ihmetyttäisi jos tulisi kiireellisiä huostaanottoja, sen verran sairaita ämmiä lastensuojelusta löytyy.

Parempia aikoja odotellessa
Parempia aikoja odotellessa
17.3.2020 09:01

Toivottavasti virkapsykot kakaroineen kuolevat koronaan

Catilina
12.3.2020 13:37

https://www.friatider.se/tegnells-vansterkanga-mot-spotify-inte-jamlikt-jobba-hemifran
Vasemmistolainen ajattelu parhaimmillaan.
”Folkhälsomyndighetens statsepidemiolog Anders Tegnell varnar för att Spotifys beslut att låta personalen jobba hemifrån strider mot ideologiska vänsterideal om hur samhället bör organiseras.
– Det handlar om jämlikhet. Det är bara vissa grupper i samhället som kan göra på det viset, säger han.
Det är i en intervju med Expressen som Tegnell förklarar att han tycker det är viktigt att alla i Sverige ska löpa samma risk att dö i coronavirus.”

Suomi Finland
Suomi Finland
12.3.2020 14:08
Vastaa...  Catilina

Ei jumalauta mikä idiootti. Voi saatana että tuollaisia paukapäitä on noinkin merkittävissä asemissa.

Koppava vihervassari paikallaan
Koppava vihervassari paikallaan
12.3.2020 20:09
Vastaa...  Suomi Finland

Juu minä ihmettelin asiaa jo noin 13 vuotta sitten yhdelle tutulle ylilääkärille.

”Ei vähempää vois kiinnostaa”
”Ei vähempää vois kiinnostaa”
12.3.2020 11:31

Suomessa Pillurallitus ja Ruotsissa kehnonpuoleinen Hitsari puikoissa
sekä koppava ja omahyväinen pösöttäjä Epidemiapäällikkönä, juuri Somaliasta tulleena ja ruskettuneena jostain SIDA/UNICEF- hommista.

Tulevaisuus koiranputkena
Tulevaisuus koiranputkena
12.3.2020 11:21

Ei coronaa voi todellakaan verrata tavalliseen flunssaan.
Tavallisen flunssan kuolleisuus on 0,1-0,3%
Coronan 3-5% paikasta riippuen.
Italiassa on kuollut noin 5 %.
Useimmat sairastuneet ovat 40-60- vuotiaita miehiä.
Italiasta näytettiin miten he makaavat alastomina mahallaan lakana pehvan peittona, letkuihin kytkettynä.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/9vdXOl/saras-man-nedsovd-i-respirator-efter-covid-19

Jälkipolvi
Jälkipolvi
12.3.2020 09:37

Suomalaiset peesaajapäättäjät ja -virkamiehet taitavat tulla kansalaisille vielä paljon kalliimmiksi kuin mitä ovat eräässä muussa yhteydessä v.2015 lähtien tulleet.

Särmääjä
Särmääjä
12.3.2020 09:03

Suomi on yhtä kyvytön kun Ruotsikin tän asian suhteen. Mikähän Norjan tilanne on?

Norskit kaputt
Norskit kaputt
12.3.2020 11:23
Vastaa...  Särmääjä

En tiedä mutta sen tiedän että siellä on ollut erittäin paljon sairastuneita jostakin syystä. (SVT)

Savon mies
Savon mies
12.3.2020 09:03

Suomessa varmaan on ryhmäseksi kieltolistalla ensinmäisenä.

Boltteri
Boltteri
12.3.2020 08:52

Suomessa pimperohallitus on varautunut coronaviruksen taisteluun ennenkuulumattoman tehokkaasti: Hartwallin tehtaalle lähtee lähiviikkoina jämäkkä sähköposti jossa annetaan ymmärtää että lähikuukausien/vuosien aikana tullaan suht. luultavasti tarvitsemaan vähän enemmän keltaista jaffaa. Samoja, rankkoja mutta välttämättömiä toimia, harkitaan lähivuosikymmeninä myös Finrexin, Strepsils ja Vicks Vaporub tuotteiden suhteen. Mutta ensin täytyy tuoda Suomeen miljoona mukapakolaista sekä pelastaa maailman ilmasto kieltämällä vihapuhe, heteroseksuaalisuus, bensa, sähkö, valo, vesi sekä hengittäminen. Pimperohallitukselta löytyy sitä oikeaa talvisodan taisteluhenkeä!

Kuolkaa kaikki vaan
Kuolkaa kaikki vaan
12.3.2020 08:34

”kaikki virkamiehet, joiden toimenkuvaan ei kuulu mitään kriittistä työtä, tullaan vapauttamaan toistaiseksi virastaan.” TOI ON PAHA! Nyt jää kotiin peukaloita pyörittelemään puoli miljoonaa virkamiestä, ja heitä varmasti nyt vähän hermostuttaa kun tulee ilmi että heidän palkkansa ja työnsä ovat täysin turhia. Mitenköhän meidän terveyssidehallituksen avustaja-armeijalla pyyhkii tämän asian suhteen? Voikohan heidä keksittyä, tuulesta temmattua työtä tehdä kotoa? Kai siitä saa MUHKEAT korvaukset kuitenkin..? Olen huolissani.

Pitääkö olla huolissaan
Pitääkö olla huolissaan
12.3.2020 08:28

Kun ympärillä liikuskelee järkyttävät määrät ihmisiä jotka pyyhkivät perseensä paljailla käsillään, yritä siinä sitten palloilla viruslätäköiden välissä..

pöh
pöh
12.3.2020 06:32

Sanon vielä että miljoonat suomalaiset tulee sairastumaan.
Syynä se ettei matkustamista ja liikkumista rajoiteta mitenkään.
Kun alkaa läheisiä kuolemaan niin saa marin ja hallitus olla huolissaan jostain muusta kuin maalituksesta!

pöh
pöh
12.3.2020 06:27

Suomessa ei hätää, hallitus on varautunut
Varautunut noin 300 000 ihmisen kuolemaan, mutta onneks suurin osa on suomalaisia rassisteja..

Garfield
Garfield
12.3.2020 08:29
Vastaa...  pöh

Juu mutta suunnitelma on valmiina: kuolleet korvataan ”pakolaisilla”. Nou hätä.

Anonymous
Anonymous
12.3.2020 03:43

Jälleen kerran järkevä päätös Tanskan hallitukselta. Suomessa pitäisi tehdä täsmälleen sama NYT. Huulipunahallitus ei tietenkään kykene järkipäätöksiin. Voip olla että tanska selviää paljon vähemmällä tästä kuin hölmölä.

Ilmasto on tärkeämpi
Ilmasto on tärkeämpi
12.3.2020 03:08

Suomen päättäjille on paljon tärkeämpää kieltää polttomoottorien käyttö ja pelastaa maailman ilmasto. Tällaiset flunssat ovat heidän mielestään pikku juttu. Ovat sitä mieltä että ”pesee kädet”, kuten hallituskin on tainnut tehdä eikä mitään tehty. Sen eteen että olisi vältetty tämän coronan saaapuminen, rajoittamalla Italian matkailua.
Ketkä perkele näitä äänestävät ?

Tuumaaja
Tuumaaja
12.3.2020 06:15

Tätä huulipunahaallitusta liimatukka Litä lukuunottamatta ei valittu kuin sisäpiireissä.
Oikeaoppisesti olisi menettely ollut Rinteen ”hallituksen” eroamisen jälkeen pitää uudet vaalit nopeutetulla aikataululla.
Mutta kuten arvopohjaan soveltuvasti, lain rikkominen oman tai edustamansa poliittisen suunnan edun vuoksi on hyväksyttävää, näin ”oikeus”valtioperiaatesta näytetään esimerkkiä.

Aslakki
Aslakki
12.3.2020 01:47

Onneksi meidän yliopiston kurssille oli ilmoittautunut vain 92 opiskelijaa, joten voidaan järjestää

Anonymous
Anonymous
12.3.2020 01:37

Terveisiä nukkuvien puolueelle.
Heppatyttöhallitus hoitaa. Vai mitä?

Suomi Finland
Suomi Finland
12.3.2020 12:17
Vastaa...  Anonymous

Voi vittu, että jos nuo saatanan heppatytöt ovat vituttaneet aikaisemmin, niin nyt tuo touhu on jo sillä tasolla, että nuo saatanan perkeleen nysvääjät pitää tuomita joukkomurhista kun epidemia on ohi.
Näin perseestä olevaa toimintaa ei olisi uskonut Suomessa koskaan olevan vakavan epidemian uhatessa. Vittu mitä anaalista olevaa johtamista kriisin uhatessa.
Veikkan, että heidän agendansa on pitää rajat auki hintaan mihin hyvänsä ja sanoa, ettei rajoja tarvitse koskaa tai minkään takia sulkea. Heidän mielestään se edustaa menneisyyden ajattelua ja nykyaika ja kansainvälisyys ei saa vaarantua.
Sori kiroilu, mutta tämä menee jo yli kaiken sietokyvyn. Häppäisivät saatana rotkoon.

Anonymous
Anonymous
12.3.2020 14:36
Vastaa...  Suomi Finland

Sulla ei ole mitään konkreettisia eli toteuttamiskelpoisia esityksiä.
Tauti puskee päälle. Se on Pohjoismaissakin. Kun vähennetään ihmiskontaktit minimiin, koronavirus saa vähemmän mahdollisuuksia tarttua.

Suomi Finland
Suomi Finland
12.3.2020 14:57
Vastaa...  Anonymous

No mitäs kummaa minun pitäisi tässä nyt esittää?
Niin niin, ihmiskontaktien välttäminen. No shit. Ei näytä tapahtuvan kovinkaan hyvin.

Ankki
Ankki
13.3.2020 09:20
Vastaa...  Suomi Finland

Ei sinun tarvitse mitään esittää. Hallitus ja aluehallintovirastot ovat kieltäneet yli 500 hengen yleisötilaisuudet eli vähentäneet ihmiskontaktien määrää.

Anonymous
Anonymous
12.3.2020 01:35

Hölmölässä ei ole tehty mitään ennaltaehkäisevää ja lasku ja ruumiskasa tulee olemaan maksimaalinen.
Juuri nyt virus leviää rajusti ja aikaa on ollut viikkotolkulla tehdä strategisia siirtoja mutta mitään ei ole tehty.
Kaikki paitsi välttämättömät julkiset palvelut olisi jo pitänyt keskeyttää yms.

Anonymous
Anonymous
12.3.2020 11:12
Vastaa...  Anonymous

Eikös kesällä uutisoitu että valtio osti läjän ruumispusseja ja varautu isoon kuolleiden määrään.
Ihmettelin uutista silloin. Enää en.
Googletin ja tälläinen löytyi äsken:
https://www.nykysuomi.com/2018/09/22/ruumispusseja-varuskuntiin-ja-sairaaloihin-miksi/

Anonymous
Anonymous
12.3.2020 12:33
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

totta

Vain maksajan osa
Vain maksajan osa
12.3.2020 16:21
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Eihän kyse ole sen kummemmin salaliitoista vaan politiikan, hallinnon, talouselämän ja median yhteistoiminnasta. Me järjestelmän muurahaiset ja hammasrattaiston pykälät emme tiedä yhtään mitään siitä, mitä asioita on valmistelussa. Lobbarit painostavat ja hyvä veli-verkostot toimivat. Se on varmaa, että suomalaisen veronmaksajan etu ei ole ensimmäisellä sijalla.

Porukkaa kaatuu
Porukkaa kaatuu
12.3.2020 00:46

70% sairastuu, asukkaita 5 500 000, 3 850 000 saa taudin.
Tappavuus 3,9%, n. 150 000 haukkaa nurmikkoa.
Tuplaten se määrä mitä kaatui viime sodassa.
Ja tämä nykyaikaisesta terveydenhuollosta huolimatta,

allu
allu
12.3.2020 22:26
Vastaa...  Porukkaa kaatuu

Mut ans olla kun afrikassa putkahtaa ebola niin täälltä ryntää delekaatio välittömästi nujertamaan tautia, ettei afrikan uhanalainen kansa kuole sukupuuttoon. 💀

GoldenFinger
GoldenFinger
19.3.2020 16:51
Vastaa...  Porukkaa kaatuu

Korona viruksen TAPPAVUUS:
Suomi 0
Baltiassa, 0
Skandinaavia 0,4%
Shanghai Kiina 3 henkilöä (väestö 24 miljoona)
Beijing Kiina 8 henkilöä (väestö 22 miljoona)
Guangdong provinssi 8 henkilöä (väestö 101 miljoona)
jne..