Julkisomalin mukaan koronahysteria on vain valkoisen pelkoa menettää etuoikeutensa

e0677580-3345-41c9-afc9-4c1416ef92a3

Ruotsin yksi julkismuslimi, somalialainen Rashid Musa on kavereineen aloittanut somepommituken, jossa nauretaan valkonaamojen virustartunnoille.

 ”Olkaamme rehellisiä. Koronan ympärillä pyörivä hysteria tuli faktaksi vasta silloin kun virus alkoi uhata etuoikeutettujen elämäntapaa. Jos virus olisi ongelma vain kolmannessa maailmassa niin useimmat vain haukottelisivat.
Paitsi jos ei olisi ilmiselviä taloudellisia kytköksiä johonkin yksittäiseen kolmannen maailman maahan.
Ps: Olen musta enkä luota historiallisista syistä Eurooppaan. Onko se oikeastaan edes kummallista?”

 
Joku kysyy somalilta, että sinä somali, olet ja asut Ruotsissa. Miksi asut Euroopassa ja Ruotsissa jos et luota heihin, maailmassahan olisi useita parempia maita sinulle.
Rashid Musa vastaa:

”Syy miksi olen MINÄ olen täällä [Ruotsissa] on se, että SINÄ olit siellä. Jos SINÄ et olisi koskaan ollut siellä en MINÄKÄÄN olisi koskaan tullut tänne!”

 
Onko julkkissomali oikeassa?

Subscribe
Notify of
guest
52 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
17.3.2020 12:45

sOMALI SANOI: ”Olkaamme rehellisiä”. HAH HAH HAA ja Perkele! Että somaliko ois rehellinen!!!

peräpää
peräpää
17.3.2020 12:46

Tuo selitys on niin sekava, että täytyy olla Husun serkku. Tai veli.

peräpää
peräpää
17.3.2020 12:51
Vastaa...  peräpää

Kuulin tässä välissä, että tuo onkin Husun äiti.
Sori.

Janis Petke
Janis Petke
17.3.2020 14:39
Vastaa...  peräpää

samaa rutsaa kuitenkin

Kainuunkonkari
Kainuunkonkari
17.3.2020 17:54
Vastaa...  peräpää

Kaveri on oppinut, mikä uppoaa ruotsalaisiin. Jos jotakuta ihmetyttää, niin onhan länsinaapurimme toiminta herättänyt muissakin heidän naapureissaan ihmetystä.

Jukkis-Joensuu
Jukkis-Joensuu
17.3.2020 17:58
Vastaa...  peräpää

Somalin selitys on se jonka hän kuullut suvakilta. Valkoisilla on mystinen ’syyllisyys’, josta heidän pitää ’maksaa’. Kaikki paha, mm. Paskamaa Somaliassa, on valkoisten syytä. Tämähän on näppärää, ei tarvitse olla kriittinen itseään tai kansaa kohtaa. Kaikki on ulkopuolisen, valkoisten syytä.
Somali ei ota huomioon että valkoinen on tuonut kaiken kehityksen Somaliaan. Valkoisen kehitysavulla turvotettiin somalien määrä 70 vuodessa 2,7 miljoonasta 18 miljoonaan. Ilman valkoisia somalit olisivat edelleen nuotion ympärillä polttamassa lehmänpaskaa. Ehkä tämä olisikin ollut hyvä, ainakin valkoisille.
Jos tarkasti otetaan, oli Somaliassa valkoisista italialaisia. Mogadishun asukkaista oli v. 1940 noin 40% italialaisia. Heidät sittemmin ajettiin ulos maasta. Voisiko olla niin että tämä Ruotsissa majaileva somali kuvittelee olevansa Italiassa:)

rtellinen
rtellinen
17.3.2020 20:21
Vastaa...  Jukkis-Joensuu

Kun länsi lähtee niin paska jää ja paskasta nousee …pää.

Primate
Primate
17.3.2020 12:57

Oishan se sääli jos tuommoinen ihmiskunnan voimavara sairastuisi, kärsisi kauheasti ja pitkään ennenkuin kuolisi äärimmäisen hitaasti ja ennätyksellisen kivuliaasti.

rtellinen
rtellinen
17.3.2020 20:19
Vastaa...  Primate

Ykkösluokan geenipulan paikkaaja.

sleepy
sleepy
17.3.2020 13:06

Totta puhuu. Jos tänne ei olisi rakennettu Kelaa, niin somalit pysyisivät Afrikassa mukavalla aurinkorannalla.

TRUTH
TRUTH
17.3.2020 16:19
Vastaa...  sleepy

Somali ei tiedä, että todella pahasti korona on iskenyt Iraniin.

Piikki lihassa
Piikki lihassa
17.3.2020 13:06

En minä ole ollut Somaliassa. Miksi minua rankaistaan tuomalla näitä tänne? Mitä siellä olisi ollut edes rohmuttavaa? Ei ole timantteja, pelkkiä merirosvoja, khatin myyjiä ja vauvatehtailijoita.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
17.3.2020 13:07

Ei ole oikeassa. Tatu Vanhanen oli/on oikeassa.

Anonymous
Anonymous
17.3.2020 13:12

Voiha ISO V Mikä lahopää taas päästelee aivopierujaan. Näitä mielisairaita ei olisi ikuna pitänyt päästää eurooppaan,ja se Sairaus on nimeltään ISLAM !

Anonymous
Anonymous
17.3.2020 14:44
Vastaa...  Anonymous

No pitihän sitä odotella, että nämä alkavat vittuilemaan. Ottaisi tämäkin itseään parrasta kiinni ja poistaisi pikavauhtia itsensä ja klaaninsa takaisin somaliaan. Kyllä ne rahat tulee sossusta perässä.

toni lajos
toni lajos
17.3.2020 13:18

Suomessa maahanmuuttajat ovat surmanneet enemmän kantaväkeen kuuluvia kuin korona tähän hetkeen mennessä 17. 03. 2020 klo 13.17.

Suomi Finland
Suomi Finland
17.3.2020 13:27

Somali ei nyt taida käsittää, että tässä on nyt kyse siitä, että jos katastrofi kohtaa omaa maata, niin katastrofia vastaan taistellaan. Jos somalialaiset eivät itse hanki valmiuksia oman maansa turvaamiseen poikkeuksellisissa olosuhteissa, niin ei ole meidän tehtävämme kohkata somalien puolesta. Heidän klaaninsa riitelevät keskenään ja maa jää retuperälle. Oma vika.
Autan paljon mieluummin maata ja sen kansalaisia, joka on jo tehnyt kaiken tehtävissä olevan ja silti joutuu onnettomuuteen.
Somalit ovat Suomessa vain sen takia, että osa kansasta on ääliöitä ja päästää heitä tänne. Vuosi 1990 -> oli virhe jota ei olisi pitänyt päästä tapahtumaan.

Anonymous
Anonymous
17.3.2020 13:36

Husuterveiset vaan radikaalille musulle.

James Jumppanen
James Jumppanen
17.3.2020 13:38

Oikeassa siltä osin että valkoiset yritetään suistaa pois vallasta. Mutta virusähky on raaka totuus! Italiassa kuollaan jo sairaalajonoihin kun potilasmäärä on ylipääsemätön ! Tämä tulee tapahtumaan myös Suomessa. Ylen suomalaisia vastaan kiihottamat viherstalinistit joutuvat tapattamaan myös suomalaisia sairaalajonoihin! Voi olla jopa niistä mieluista katsella kun potilaat viruu täysien sairaaloiden jonoissa joissa koronakin niittää polupaa, sen mitä pakkaselta jää. Älkää luottako mädätettyyn mediaan, olemme sodassa oikeasti.
https://banned.video/channel/5b885d33e6646a0015a6fa2d

Kainuunkonkari
Kainuunkonkari
17.3.2020 18:01
Vastaa...  James Jumppanen

Marinin hallituksen punikkilinja on selkeä. Tapetaan mummot, papat ja pari syrjäytynyttä kaupan päälle. Parannetaan maailmaa ihmisten perintöveroilla… Hei, me tienataan tällä.
Tästä syystä halki Euroopan epidemia alueiden marssineet pakolaiset ovat etuasemassa maahan tulossa, vaikka muita koskee Flu Man Chu karanteeni.

Anonymous
Anonymous
17.3.2020 13:43

Käyttää samoja termejä joita punavihernatsit on näille opettaneet.
Punavihernatsit radikalisoivat kehitysmaamuslimeja jatkuvalla rasismisössötyksellä ja tarinoilla valkoisista etuoikeutetuista.comment image
Todellisuudessa kehitysmaamuslimit ovat itse niitä rasisteja ja sortajia.
Olleet sitä islamin alusta asti.
https://www.americanthinker.com/articles/2014/05/the_greatest_murder_machine_in_history.html
https://thedailycoin.org/2018/11/26/the-4-stages-of-islamic-conquest/
https://ibnmatti.blogspot.fi/p/jihadin-saannot.html

murmeli
murmeli
17.3.2020 13:51

No, tarttuu tämä tauti somaleihinkin ja muihinkin matuihin. No Helsingissähän paperittomilla on ilmainen terveydenhoito, joten hehän pääsevät ensimäisinä sairaalaan, eikä tarvitse maksaa sairaalan päivämaksuja. Mutta sehän innoittaa hoitajia tekemään lisävuoroja, että paperiton somali saa maata hengityskoneessa ilmaiseksi monta viikkoa.

Klarsyn
Klarsyn
17.3.2020 13:52

Somalin vastaus viittaa kolonialismin aikaan, jolloin Euroopan kehittyneet valtiot toivat Afrikan alikehittyneille alueille sivistystä, lääketiedettä, tekniikkaa, maatalouden tehokkuutta, humaanimpia hallitusjärjestelmiä, mutta joita länsimaissa vallalle päässyt marxilaisuus ei pitänyt sorretuille kansoille sopivina ulkoa tuoda, ja alkoi manipuloida vasemmistolaisia velanmaksuun eli hyväksymään kehitysmaalaisten oikeuden kolonisoida länsimaat ja hajottaa järjestäytyneet yhteiskunnat. Somali katsoo olevansa oikeutettu ottamaan sellaista, mitä häneltä ei ole koskaan viety, mutta onnistuu huijaamaan ikäänkuin olisi. Aatteensakin somali ammentaa kuitenkin lännestä.

Anonymous
Anonymous
17.3.2020 14:25
Vastaa...  Klarsyn

Tottahan se on, että jos ei eurooppalaiset olisi olleet Afrikassa, kovi harva somali olisi Euroopassa. Eläisivät nimittäin kivikautta edelleen ja pyörä olisi keksimättä. Eivät edes tietäisi Euroopasta.

rtellinen
rtellinen
17.3.2020 21:17
Vastaa...  Klarsyn

Afrikan itsenäistymisliikkeiden taustavoimana hääri neuvostoliitto. Länsimaisen ns. imperialismin tilalle änkesi marxilaisia gebardihattuja neuvostolaisine neuvonantajineen ja siellä missä marxilaisuus ei kelvannut eteni neuvostoliitto jotain muuta kautta, esim. islamin.
Siitä alkoi afrikan alasajo. Kehitys pysähtyi ja kaikki se mitä oli länsimaiden toimesta rakennettu särjettiin. Kaiken huipuksi tästä neuvostoimperiumin valtapyrkimysten ja sekasorron lietsomisen aiheuttamasta tuholoisuudesta syytettyjen penkille asetettiin länsimaat, joita edelleenkin marxilaisen propagandakoneiston toimesta vaaditaan vastuuseen kaikista mahdollisista afrikkalaisten ongelmista, vaikka todellista syyllistä afrikan alennustilaan pitäisi etsiä afrikkalaisista itsestään ja moskovan suunnalta.
Näin afrikasta muodostui länsimaiden varallisuutta sisäänsä imevä musta-aukko. Varallisuutta, joka näyttää katoavan kuin pieru saharaan ilman mitään vaikutusta. Ja eihän tämän kaltainen länsimaiden vastainen rosvoretkeily tietenkään marxilaiselle rosvolaumalle riittänyt. ”Tuodaanpa afrikka länteen, hähä hoho hähärähähäräh” tuumasi neuvostopirut ja niin tapahtui. Mokutusta, mamutusta, rajat auki, suvaitsevaisuutta, glopalismia ja kansainvälisyyttä, kaikenlaista hyvyyttä hyvyyden päälle, jonka harjoittamisen ainoa maksumies on yllätys yllätys, LÄNSI.
On se raato vie kumma homma, että joskus kylmänsodan aikana kremlin kabineteissa suunniteltua länsimaiden vastaista ohjelmaa edelleenkin ajetaan kuin käärmettä piippuun, vaikka neuvostojohtajat röhnöttävät muumioina kremlin muurissa. Kertakaikkiaan tätä punaperselauman idiotismia.

rtellinen
rtellinen
18.3.2020 13:19
Vastaa...  Klarsyn

On tainnu tämä neuvosto-kgb imperialismi nousta lännessäkin valta-asemaan ja jälki on sen mukaista.

Olli
Olli
17.3.2020 14:06

Toppahuulisomalilla faktat hukassa.

Minä
Minä
17.3.2020 14:19

Koskas ruotsalaiset ovat olleet Somaliassa hyvässä tai pahassa? Eivät kai koskaan.
Herra afrikkalainen on mennyt väärään maahan.
Ensimmäisenä siellä huseerasivat arabit islameineen. Sitten tulivat turkkilaiset ja portugalilaiset. Seuraavaksi britit, italialaiset ja ranskalaiset.
Ensimäinen sortaja oli siis arabien luoma sulttaanikunta, joka pakotti somalien riesaksi islamin.
Eikö jokin arabimaa olisi ensimmäinen paikka ”mennä olemaan koska ne olivat siellä”?
Toissijaisesti Turkki tai Portugali. Myös Britannia ja Italia sekä Ranska voisivat kelvata herra afrikkalaisen esittämille perusteille.
Pohjola on siis väärä paikka, aivan väärä paikka.
Tosiasiassa nuo perustelut ovat hölynpölyä, joten somalin pitäisi ensisijaisesti olla kotimaassaan kehittämässä sitä, eikä olla rasitteena väärässä maassa.

Suomi Finland
Suomi Finland
17.3.2020 14:52

Vielä toinen kommentti tähän ketjuun: ugga-bugga.

Pirkko Iso-hookana
Pirkko Iso-hookana
17.3.2020 14:53

Nyt Suomen hallituskin valitsi ensimmäiset uhrinsa? Uutisissa juuri, hallitus aikoi sallia ruuan viennin vähävaraisille mutta perui sen, koska autettavia oli yli 10 ! Se oli vain hallituksen aiempi päätös kieltää yli 10 hengen kokoontuminen. Olikohan odottajia 11 niin satanistihallitus ei halunnut ruokaa vietävän ! Ankara on kuri, edes pientä ylitystä si sallittu, vaikka tuo 10h rajakin on täysin tuulesta temmattu ! Huh-Huh stalinismi näyttää voimaansa ! Saksaan Merkkel arvioi kokonan tarttuvan 70% kansasta. ei mikään norn. flunssa.

Hkana
Hkana
17.3.2020 15:22

Ruuan vienti vähävaraisille? Mihin? Soma Li ei varmaankaan jätä ketään pulaan vaan huolehtii ruuan perille tavalla tai toisella.

Tommy the Who
Tommy the Who
17.3.2020 15:03

Eli julkipölhö.

Islam on syöpä
Islam on syöpä
17.3.2020 15:03

Mitkä vitun etuoikeudet? Eurooppa
on työllä ja verellä rakennettu. Ainoat
jotka ovat etuoikeutettuja ovat nämä perkeleen
kehitysmaalaiset, joille rahaa tungetaan ovista
ja ikkunoista ilman minkäänlaista vastikkeellisuutta.
Pitäisi päänsä kiinni asioista, joista ei ymmärrä
hevonvittua.

Anonymous
Anonymous
18.3.2020 16:55
Vastaa...  Islam on syöpä

Just näin, olen prikulleen samaa mieltä….

NWO
NWO
17.3.2020 15:09

Sompunki hymy hyytyy, kun rajat on kiinni. Somput ei pääse nostamaan sossurahoja joka pohjoismaasta kaikilla eri henkilöllisyyksillä.

Amalia Sokka
Amalia Sokka
17.3.2020 15:24
Vastaa...  NWO

Khattia kanssa! Niin rasistisesti eivät Pohjoismaat voi toimia!

Corona 7,62
Corona 7,62
17.3.2020 20:42
Vastaa...  Amalia Sokka

Kyllä ne kusetukset saa tehtyä verkossa sähköisesti, rasistipaskat eivät tarvitse fyysistä paikallaoloa saadakseen moninkertaiset kelarahat.

Aappa
Aappa
17.3.2020 15:13

Alahuuli pään yli ja nielaisu.

UgaBuga WagaWaga
UgaBuga WagaWaga
17.3.2020 16:13

Tälläkin hetkellä monessa syvässä afrikan viidakossa viisas poppamies kertoo mustille miehille että Koronaviruksesta pääsee eroon nussimalla vastasyntynyttä tyttölasta.

pöh
pöh
17.3.2020 16:25

Hyi mikä somali, kuulus johkin viidakkoon selvästi.
Ja rasistikin vielä..

Anonymous
Anonymous
17.3.2020 17:07
Vastaa...  pöh

Jos joku valkonaama on ollut Afrikassa niin ei ole juossut paikallisesta Kelasta hakemaan palkkaansa .

Lerppu
Lerppu
17.3.2020 17:36

Oikea Huuliveikko tuo Rasisti Musatoosa.

Tekijämies
Tekijämies
17.3.2020 18:33

On mahdollista, että tulevan laman myötä, myös tämä röyhkeä somalimuslimi menettää etuoikeutensa(kelagold) ja tämän jälkeen hän luikkii takaisin omaan kehitysmaansa, jossa nämä älykkäät tiedemiehet/kirurgit ympärileikkaavat myös omat tyttärensä.

jippos123
jippos123
17.3.2020 21:00

Onpas harvinaisen vastenmielinen ihmisoletettu, hyi saatana. Eipäkö, sehän onkin puhuva loinen.

Anonymous
Anonymous
18.3.2020 17:41
Vastaa...  jippos123

Onkos Djurgårdenin eläintarha lakkautettu,
kysyy Slussenin sissi.

M
M
17.3.2020 22:32

On hän kyllä siinä oikeassa, että minä en ainakaan jaksa murehtia asioita, jotka tapahtuvat jossain kehitysmaassa 8000 kilometrin päässä, ellei siihen tosiaan olisi jotain hyvää syytä kuten tuotannolliset ja taloudelliset syyt tai ihmissuhteet. Jos jokainen murehtisi kaikkia maailman asioita, jotka tapahtuvat tuntemattomille ihmisille kaukaisissa maissa, ei kellään aikaa riittäisi mihinkään muuhun. Suosittelen samaa myös herra Rashidille.

Aikki
Aikki
18.3.2020 12:15

Epämiellyttävän näköinen mies. Korona on hyväkeino saada rajoitettua tämän miehen sukulaisten pääsyä maahan. Harmi kun eivät keksi sellaista biologista virusta , joka tarttuisi ainoastaan tuohon mieheen ja hänen kaltaisiin verenimijöihin. Eikö joku voisi kertoa hänelle, että Somalia on vapaa Koronaviruksesta .

juha Anttila
juha Anttila
18.3.2020 15:42

Miksi kukaan on kiinnostunut näin tyhmistä mielipiteistä

Tyhmiä noi on ja suvakit myös
Tyhmiä noi on ja suvakit myös
18.3.2020 19:50

Mitä noi on saaneet aikaan omassa maassaan – no ei yhtään mitään. savimajan saavat kyhättyä ja siinä se on. Siten valitetaan nälkää ja kurjia oloja – hitto mitä sakkii.
Neuvostoliitossakin sentään osattiin vakoilla ja kopioida korkeaa aseteknologiaa ja luotiin jopa itse. Nekkerit ei pysty kopioimaan edes kaarnalaivan tekoo. Siinä on pieni ero.

Anonymous
Anonymous
18.3.2020 21:17

Kyllähän tästä tulee mieleen jotain, kun muistelee.

Khalifatta
Khalifatta
19.3.2020 10:36

Olin aikoinani töiden vuoksi tekemisissä näiden somppuketkujen kanssa parikymmentä vuotta. En milloinkaan ole törmännyt röyhkeämpään mamuryhmään, vaikka ympäristö (Itis) tarjosi siihen runsaasti mahdollisuuksia. Toinen silmiinpistävin piirre on kykenemättömyys katsoa peiliin ja myöntää itsessään ja toiminnassaan olevan jotain vialla. Röyhkeydessään vain ravikansanedustajat vetävät vertoja heille.

Vähällä älyllä ei paljoo ymmärretä
Vähällä älyllä ei paljoo ymmärretä
22.3.2020 11:48
Vastaa...  Khalifatta

Johtuu siitä kun keskimääräinen ÄO on tuskin 80.