Turvapaikka-aktivistit: Kreikan saarten tulijat evakuoitava Manner-Eurooppaan

Eurooppalaiset turvapaikka-aktivistit vaativat nyt, että koronaepidemian takia Kreikan saarten pakolaisleirit on evakuoitava välittömästi Manner-Eurooppaan.

Turvapaikka-aktivistien mukaan esimerkiksi Morian 2 200 hengelle tarkoittetulla leirillä on nyt vajaa 20 000 laitonta tulijaa. Heidän keskuudessa korona roihahtaa väistämättä, koska leireillä ei ole mitään hygieniatarvikkeita.

84349778_2715314135184578_3016042785347207168_o

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

26 thoughts on “Turvapaikka-aktivistit: Kreikan saarten tulijat evakuoitava Manner-Eurooppaan

 1. Toivottavasti tässä asiat tehdään yhtä hitaasti kuin miten valtiot ovat tähänkin asti tehneet. Asiasta voisi herättää ensimmäiset keskustelut joskus kesäkuussa ja alustavia toimenpiteitä (kartoitusta ynnä muuta) voisi alkaa ajatella lokakuussa.

  86
  2
 2. Kreikkako on vastuussa ihmisistä, jotka tunkeutuvat laittomasti maahan?

  Turha puhua pakolaisista tai turvapaikan tarvitsijoista, koska noista 18 tuhannesta ehkä satakunta olisi oikeasti sitä, jos vähän matalilla kriteereillä katsottaisiin asiaa.

  Ne pitäisi palauttaa Turkkiin, josta ne tulivatkin.

  121
  2
 3. Voivoi sentään. MUT HEI; PÄRJÄILKÄÄ! Täs oli vaan huono ajoitus kun rasisti-islamofobit sulkivat rajat/sossuhanat, menkää takaisin himaan lepäämään ja uus yritys sitten ensi keväänä! Tsemppiä!

  70
  3
 4. Mars kotiin. Näytös ohi. Lomat loppu. Pian loppuu kärsivällisyys.

  107
 5. ”Emmekä me ole vain kasvottomia infografiikka-ukkeleita vaan opiskelijoita, lapsia, äitejä, homoja, heteroita, optimisteja, pessimistejä… sanalla sanoen ihmisiä” -mutta isiä ei mainittu. Mitä tästä voisi päätellä? Tuossa touhussa ei ole mukana normaaleja perheitä tai ihmisiä, vaan vihervasemmistolaisia opiskelijoita ja batikhäxoja.

  56
  1. Siis juuri sitä pilaantunutta ihmisjätettä, jotka vihaavat suomalaisia miehiä ja toivovat tuolta leireitä ruskeita väkivaltaisia maahantunkeutujia palauttamaan heidät keskiajalle huivi päässä nyrkin ja hellan väliin. Jos leirillä olisi pelkkiä oikeita lapsia äiteineen niin silloin eivät ihmisoikeudet kiinnostaisi ketään.

   56
   2
 6. Ei ole saippuaa? Olen ymmärtänyt, että heidän rikkaassa kulttuurissaan on aiemminkin riittänyt pelkkä vasemman käden sormien kastaminen vesiastiassa ja kevyt hanurin pyyhkäisy. Oikealla kädellä sitten syödään. Älkää ihmeessä tulko tänne länteen korruptoimaan hienoa kulttuurianne.

  62
  3
 7. Nooh, tuskinpa tämän pandemian kestäessä tai suht pian sen jälkeen kannattaa euroopasta tulla ilmaista loppuelämän ylläpitoa kerjäämään vaan suunnan voi ottaa suoraan jonnekin vähemmän taloudellisesti kärsineeseen ilmansuuntaan!

  Voi olla tavallisen eurooppalaisen ”sydän” hiukan kylmä elintasopakolaisille kun ei leipä riitä omallekaan perheelle.. säästöt ovat menneet ajat sitten.. vähän sijoitukset humahtaneet tyhjiin.. pankki vaatii lisävakuuksia asuntolainalle ja laittaa talon pakkohuutokauppaan missä se menee 1€ pohjahintaan ja ne 200 000 velat jäävät tietenkin niskaan.. työthän ovat menneet aikaa sitten ensin lomautuksen ja sitten konkurssin seurauksena.

  Pikkaisen huono ajoitus koittaa tämän kriisin keskellä noita musulmaaniukkoja maihimme roudata.. koittakaa onneanne uudestaan sitten abaut vuosikymmenen päästä jos/kun talous on taas siinä kunnossa että siitä voi heinäsirkoillekin antaa osansa!

  46
 8. Kehitysmaalaisiin liittyvät ongelmat muuttuvat, mutta ratkaisu ei: Kaikki Eurooppaan! Aivan sama, vaikka tulisi yksityisjetillä tai kassillinen irtopäivä mukanaan – elatus loppuiäksi irtoaa kaikille!

  37
 9. Kreikan saarten leireillä olevat olisi edullisempaa evakuoida Turkkiin. Siellä on enemmän tilaa ja hintataso alhaisempi. Vieläkin enemmän tilaa ja vähäisemmät kustannukset olisi Iranissa. Alhaisemmat hinnat mahdollistaisivat paremmat olot. Raha riittäisi pidemmälle. Ehkä turvapaikka-aktivistit haluaisivat itse rahoittaa huolenpidon vai ovatko lähettämässä laskun naapuripöytiin verotuksen kautta.

  Turkki olisi ihanteellinen paikka evakuoitaville. Sama kulttuuri. Istanbulin riemut olisivat lähellä.

  41
 10. Jos ei siellä vielä ole ollut tartuntoja, niin ovat turvassa kunhan vain pysyvät siellä leirillä.
  Ympäri eurooppaa levittyessä ovat enemmän vaarassa.

  28
 11. Kuka tahansa paperiton ja tautinen tyyppi, joka laittomasti pyrkii Suomeen, on tervetullut poikkeusolojenkin aikana.

  WTF!

  Leiriläisiä on jo siirretty mantereelle odottamaan kuljetuksia, sain tietää tämän siellä olevalta ihmiseltä. Mutta nyt valtamedia keskittyy coronahysterian luomiseen, ikäänkuin omasta mielestään oikeutetusti vaikenevat kaikesta muusta.

  Vuodesta 2015 on myönnetty n. 20 000 turvapaikkaa, viimeisen vuodenkin aikana n. 3000, joten rajamme vuotavat pahasti ja tulevat vuotamaan edelleen. Kärjessä nuoret miehet Afganistan, Somalia ja Syyria.
  https://tilastot.migri.fi/#decisions/23330?start=540

  34
  1. Koronanviruksen luoman savuverhon turvin ohisalon on kätevä noudattaa riehujat kreikasta ja haaviston terroristeja al-holista, kun lehdet jankkaavat päivästä toiseen viruksesta, niin murhaajat voidaan lennättää suomeen keppostelemaan kenenkään huomaamatta.

   30
 12. Eräiden mielestä Koronan ja varsinkin sen jälkeisen laman yhteisvaikutuksella ei vieläkään saada Eurooppaa tuhottua. Aktivistit haluavat siihen sekaan lisää allahu aghbaria huutavia geelipäitä.
  Samaan sakkiin kuuluu hallituksemme. Suomessa asuvien liikkumista ja kokoontumisvapautta rajoitetaan mutta läpsyille on edelleen rajat apposen auki.

  27
  1
 13. Kai te nyt ymmärrätte, että syöpäläiset on vaan hävitettävä. Iman mitään tunnetta _vernichten_. Ja korostan, että nyt en puhu läpsyttelijöistä.

  10
  2
 14. Emmekä ole vain infografiikkaa vaan sotilaskarkureita, elintasopakolaisia, raiskaajia, murhaajia, työllistymättömiä ja takuuvarmaa persnettoa. Sanalla sanoen kehitysmaamuslimeita.

  26
 15. Tuleeko kellekään yllätyksenä, että mikään tekosyy ei ole niin vähäinen, ettei sitä voisi yrittää hyödyntää tavoitteen saavuttamiseksi?

  13
 16. Päinvastoin karanteenissa ne täytyy pitää ulkona Euroopasta ja mielellään mahdollisimman kauan.

  11
 17. Noilla ei se järki ja järjenjuoksu ole kovin vahva ominaisuus. Ja kuvitelkaa, ns.”mediat” toistivat joka tuutista ja varsinkin YLE, noiden kahjojen vaatimuksia. Nyt on heiman ääni muuttunut kellossa ja kukaan ei vaadi vapaata liikkuvuutta enää ja rajojen sulkeminen ei aiheuttanut paskamyrskyä. Se Syyriassa veronmaksajien rahoilla jatkuvasti hypännyt YLE:n toimittelija on hiljennetty, toivottavasti lopullisesti.

  7
  2
  1. ”kukaan ei vaadi vapaata liikkuvuutta enää ja rajojen sulkeminen ei aiheuttanut paskamyrskyä. ”

   Mediassa riehuisi nyt kaikkien paskamyrskyjen äiti ja taivaat sataisivat verta, jos olisi sanottu, että maahanpääsy papereitta ja laittomasti ei ole enää sallittua. Ilmeisesti Pohjoismaihin saa edelleen läpsytellä ihan vapaasti, kunhan sanoo taikasanan.

 18. Ehdottomasti näitä Euroopan ja Suomen sairaaloihin. Kun potilaspaikat loppuu, voidaan jättää muutama suomalainen kuolemaan. Se, jos mikä, on humaania ja isänmaallista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.