Turvapaikka-aktivistit: Kreikan saarten tulijat evakuoitava Manner-Eurooppaan

Eurooppalaiset turvapaikka-aktivistit vaativat nyt, että koronaepidemian takia Kreikan saarten pakolaisleirit on evakuoitava välittömästi Manner-Eurooppaan.

Turvapaikka-aktivistien mukaan esimerkiksi Morian 2 200 hengelle tarkoittetulla leirillä on nyt vajaa 20 000 laitonta tulijaa. Heidän keskuudessa korona roihahtaa väistämättä, koska leireillä ei ole mitään hygieniatarvikkeita.
84349778_2715314135184578_3016042785347207168_o

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Toivottavasti tässä asiat tehdään yhtä hitaasti kuin miten valtiot ovat tähänkin asti tehneet. Asiasta voisi herättää ensimmäiset keskustelut joskus kesäkuussa ja alustavia toimenpiteitä (kartoitusta ynnä muuta) voisi alkaa ajatella lokakuussa.

Minä

Kreikkako on vastuussa ihmisistä, jotka tunkeutuvat laittomasti maahan?
Turha puhua pakolaisista tai turvapaikan tarvitsijoista, koska noista 18 tuhannesta ehkä satakunta olisi oikeasti sitä, jos vähän matalilla kriteereillä katsottaisiin asiaa.
Ne pitäisi palauttaa Turkkiin, josta ne tulivatkin.

Anonymous

Tämä, ja kaikki sotaan kykeneviä nuoria miehiä.

Faglord

Voivoi sentään. MUT HEI; PÄRJÄILKÄÄ! Täs oli vaan huono ajoitus kun rasisti-islamofobit sulkivat rajat/sossuhanat, menkää takaisin himaan lepäämään ja uus yritys sitten ensi keväänä! Tsemppiä!

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Mars kotiin. Näytös ohi. Lomat loppu. Pian loppuu kärsivällisyys.

Anonymous

Niillä on pakko olla korona jo lähes kaikilla. Itämisaika +- viikko.

Moonman

”Emmekä me ole vain kasvottomia infografiikka-ukkeleita vaan opiskelijoita, lapsia, äitejä, homoja, heteroita, optimisteja, pessimistejä… sanalla sanoen ihmisiä” -mutta isiä ei mainittu. Mitä tästä voisi päätellä? Tuossa touhussa ei ole mukana normaaleja perheitä tai ihmisiä, vaan vihervasemmistolaisia opiskelijoita ja batikhäxoja.

Moonman

Siis juuri sitä pilaantunutta ihmisjätettä, jotka vihaavat suomalaisia miehiä ja toivovat tuolta leireitä ruskeita väkivaltaisia maahantunkeutujia palauttamaan heidät keskiajalle huivi päässä nyrkin ja hellan väliin. Jos leirillä olisi pelkkiä oikeita lapsia äiteineen niin silloin eivät ihmisoikeudet kiinnostaisi ketään.

Jouko

Hah. Pysykööt siellä

Aappa

Ei ole saippuaa? Olen ymmärtänyt, että heidän rikkaassa kulttuurissaan on aiemminkin riittänyt pelkkä vasemman käden sormien kastaminen vesiastiassa ja kevyt hanurin pyyhkäisy. Oikealla kädellä sitten syödään. Älkää ihmeessä tulko tänne länteen korruptoimaan hienoa kulttuurianne.

KreiviKalergi

Nooh, tuskinpa tämän pandemian kestäessä tai suht pian sen jälkeen kannattaa euroopasta tulla ilmaista loppuelämän ylläpitoa kerjäämään vaan suunnan voi ottaa suoraan jonnekin vähemmän taloudellisesti kärsineeseen ilmansuuntaan!
Voi olla tavallisen eurooppalaisen ”sydän” hiukan kylmä elintasopakolaisille kun ei leipä riitä omallekaan perheelle.. säästöt ovat menneet ajat sitten.. vähän sijoitukset humahtaneet tyhjiin.. pankki vaatii lisävakuuksia asuntolainalle ja laittaa talon pakkohuutokauppaan missä se menee 1€ pohjahintaan ja ne 200 000 velat jäävät tietenkin niskaan.. työthän ovat menneet aikaa sitten ensin lomautuksen ja sitten konkurssin seurauksena.
Pikkaisen huono ajoitus koittaa tämän kriisin keskellä noita musulmaaniukkoja maihimme roudata.. koittakaa onneanne uudestaan sitten abaut vuosikymmenen päästä jos/kun talous on taas siinä kunnossa että siitä voi heinäsirkoillekin antaa osansa!

Valtsu

Kehitysmaalaisiin liittyvät ongelmat muuttuvat, mutta ratkaisu ei: Kaikki Eurooppaan! Aivan sama, vaikka tulisi yksityisjetillä tai kassillinen irtopäivä mukanaan – elatus loppuiäksi irtoaa kaikille!

Acc358

Kreikan saarten leireillä olevat olisi edullisempaa evakuoida Turkkiin. Siellä on enemmän tilaa ja hintataso alhaisempi. Vieläkin enemmän tilaa ja vähäisemmät kustannukset olisi Iranissa. Alhaisemmat hinnat mahdollistaisivat paremmat olot. Raha riittäisi pidemmälle. Ehkä turvapaikka-aktivistit haluaisivat itse rahoittaa huolenpidon vai ovatko lähettämässä laskun naapuripöytiin verotuksen kautta.
Turkki olisi ihanteellinen paikka evakuoitaville. Sama kulttuuri. Istanbulin riemut olisivat lähellä.

pöh

Jos ei siellä vielä ole ollut tartuntoja, niin ovat turvassa kunhan vain pysyvät siellä leirillä.
Ympäri eurooppaa levittyessä ovat enemmän vaarassa.

Nyt vituttaa

Kuka tahansa paperiton ja tautinen tyyppi, joka laittomasti pyrkii Suomeen, on tervetullut poikkeusolojenkin aikana.
WTF!
Leiriläisiä on jo siirretty mantereelle odottamaan kuljetuksia, sain tietää tämän siellä olevalta ihmiseltä. Mutta nyt valtamedia keskittyy coronahysterian luomiseen, ikäänkuin omasta mielestään oikeutetusti vaikenevat kaikesta muusta.
Vuodesta 2015 on myönnetty n. 20 000 turvapaikkaa, viimeisen vuodenkin aikana n. 3000, joten rajamme vuotavat pahasti ja tulevat vuotamaan edelleen. Kärjessä nuoret miehet Afganistan, Somalia ja Syyria.
https://tilastot.migri.fi/#decisions/23330?start=540

Moonman

Koronanviruksen luoman savuverhon turvin ohisalon on kätevä noudattaa riehujat kreikasta ja haaviston terroristeja al-holista, kun lehdet jankkaavat päivästä toiseen viruksesta, niin murhaajat voidaan lennättää suomeen keppostelemaan kenenkään huomaamatta.

Huumorintaju loppui

Tässä ei ole järjen häivää.

jippos123

Eräiden mielestä Koronan ja varsinkin sen jälkeisen laman yhteisvaikutuksella ei vieläkään saada Eurooppaa tuhottua. Aktivistit haluavat siihen sekaan lisää allahu aghbaria huutavia geelipäitä.
Samaan sakkiin kuuluu hallituksemme. Suomessa asuvien liikkumista ja kokoontumisvapautta rajoitetaan mutta läpsyille on edelleen rajat apposen auki.

Catilina

Kai te nyt ymmärrätte, että syöpäläiset on vaan hävitettävä. Iman mitään tunnetta _vernichten_. Ja korostan, että nyt en puhu läpsyttelijöistä.

Acc358

Poikkeukselliset epäkohdat korjataan poikkeuksellisin keinoin.

Valtsu

Emmekä ole vain infografiikkaa vaan sotilaskarkureita, elintasopakolaisia, raiskaajia, murhaajia, työllistymättömiä ja takuuvarmaa persnettoa. Sanalla sanoen kehitysmaamuslimeita.

M

Tuleeko kellekään yllätyksenä, että mikään tekosyy ei ole niin vähäinen, ettei sitä voisi yrittää hyödyntää tavoitteen saavuttamiseksi?

Särmääjä

Päinvastoin karanteenissa ne täytyy pitää ulkona Euroopasta ja mielellään mahdollisimman kauan.

Toivoa on

Noilla ei se järki ja järjenjuoksu ole kovin vahva ominaisuus. Ja kuvitelkaa, ns.”mediat” toistivat joka tuutista ja varsinkin YLE, noiden kahjojen vaatimuksia. Nyt on heiman ääni muuttunut kellossa ja kukaan ei vaadi vapaata liikkuvuutta enää ja rajojen sulkeminen ei aiheuttanut paskamyrskyä. Se Syyriassa veronmaksajien rahoilla jatkuvasti hypännyt YLE:n toimittelija on hiljennetty, toivottavasti lopullisesti.

Acc358

”kukaan ei vaadi vapaata liikkuvuutta enää ja rajojen sulkeminen ei aiheuttanut paskamyrskyä. ”
Mediassa riehuisi nyt kaikkien paskamyrskyjen äiti ja taivaat sataisivat verta, jos olisi sanottu, että maahanpääsy papereitta ja laittomasti ei ole enää sallittua. Ilmeisesti Pohjoismaihin saa edelleen läpsytellä ihan vapaasti, kunhan sanoo taikasanan.

Jaseli

Ehdottomasti näitä Euroopan ja Suomen sairaaloihin. Kun potilaspaikat loppuu, voidaan jättää muutama suomalainen kuolemaan. Se, jos mikä, on humaania ja isänmaallista.