Tukholman uusruotsalaisilla sotatoimi

Skärmbild (193)

Tensta-Hjulstan uusruotsalaiset ovat taas harventaneet rivejään kun Hjulstassa käytiin eilen illalla todellinen sotatoimi. Yksi lautoihin, tällä hetkellä kuusi raudoissa.

Sota alkoi klo 21.00 aikaan. Kymmenkunta toisilleen vihamielistä afrikaanoa kohtasi ja pistoolit kaivettiin esille. Kymmenkunta laukausta ammuttiin. Tilanne oli yhtä nopeasti ohi kuin se alkoi.
Viranomaisten tehtäväksi jäi noukkia haavoittuneet. Pensaasta löydettiin yksi 18-vuotias nuorukainen, joka kuoli myöhemmin sairaalassa.
Myöhemmin illalla tiputettiin Karoliinisen sairaalan etuovelle toinen haavoittunut, joka ei tiennyt mistään mitään. Mutta henkilö on luultavasti yksi taisteluun osallistunut.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland
Suomi Finland
18.3.2020 21:27

Ainako siellä on pensaikko johon ryömiä haavojensa kanssa piiloon vai onko kyse Paavon huumorista? Muistelisin, että aina kun löytyy kehareita heikossa hapessa, niin ne kaivetaan esiin pensaista…
Toisaalta aivan samahan se on mistä ne löytyvät kunhan vaan ovat mieluummin halvemmalla hoidettavissa kuin kalliilla. Taitaa olla niin, että aina kun kehari kuolee, se on kuin laittaisi rahaa pankkiin.

Aappa
Aappa
18.3.2020 22:59
Vastaa...  Suomi Finland

Tässä saattaa olla sellainen elementti, että maanläheistä kulttuuria edustava edustaja hakeutuu vaistonvaraisesti pensaikon suojiin vakavaksi kokemansa kokemuksen saattelemana.

Brian Jones
Brian Jones
19.3.2020 11:15
Vastaa...  Aappa

Eläimillä on uhattuina usein tapana ryömiä pensaisiin.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
20.3.2020 04:40
Vastaa...  Brian Jones

Ei kait savannillakaan jäädä petoja odottelemaan, vaan vetäydytään piikkipuskan suojiin.

Plata o Plomo
Plata o Plomo
18.3.2020 21:40

Taitaa ollakin niin, että sikäläinen påliisi odottaa, että idiootit ehtivät ampua toisensa, ja sitten vasta kerätään jämät lasarettiin. Ruotsin poliisilla ei todellisuudessa ole enää mitään otetta noiden apinoiden kepposteluihin. Tietysti, sitä saa mitä tilaa. Tätä paskaa on tilattu ja sitä on saatu.
Se tietysti huolestuttaa, koska tämä alkaa Suomessa.

Suomi Finland
Suomi Finland
18.3.2020 21:49
Vastaa...  Plata o Plomo

On tietysti toivoa siitä, että koronavirus iskee hampuuseihin, kun nämä pitävät itseään niin cooleina, etteivät he mitään virusta pelkää. Kyllä niihin nyt siinä jonkinlaissta harvennustakin tulee.

Anonymous
Anonymous
18.3.2020 22:16

Hyvä että toisiaan ampuvat.

Eeva Völler
Eeva Völler
18.3.2020 22:48

Ohisalo on sairas joka haluaa meille tätä tautisuutta. Ratkaisu olisi se että hänet laitettaisiin Kreikan raja aidan Turkin puolelle keskeelle kehitysmaamiehiä.

pöh
pöh
18.3.2020 23:04

Ruotsin terveydenhuolto ei kerkiä tekemään mitään koronaan sairastuneille kun resurssit menee paikatessa reikiä ählyistä.
Opettelisivat edes ampumaan.

Acc358
Acc358
18.3.2020 23:14
Vastaa...  pöh

Ampuvatko rikastajat toisiaan liian pienikaliberisilla aseilla. Se selittäisi alhaisen kuolleisuuden heti samantien kentällä.

ro
ro
18.3.2020 23:18

Verta pakkiin . Lisää mutkia ja granuja Mutiaisille,kyllä niistä loiselätettävistä vielä päästään.

T
T
19.3.2020 01:03

Moniosaajat ovat ottaneet koronauutiset vastuullisesti ja poistaneet 1 mahdollisen koronanlevittäjän, jotta taudin leviäminen saataisiin hallintaan.

Tarkuutta
Tarkuutta
19.3.2020 04:28

Saisivat opetella ampumaan tarkemmin tappavammin, säätyisi veronmakasajien rahoja noiden paskasäkkien hoidoissa. Voisi kuskata suoraan johonkin ogelmajätelaitokseen poltettavaksi ja saisivat normaalit ihmiset ilmaisen energian muodossa jotain takaisin.

Biojäte talteen!
Biojäte talteen!
19.3.2020 09:17
Vastaa...  Tarkuutta

Montakohan omakotitaloa voisi lämmittää esim. 10 turhanpäiväisellä kemulla?

Acc358
Acc358
19.3.2020 12:33

Jatkokysymys. Syttyvätkö ruumiit palamaan ja pystyvätkö ne mahdollisesti palamaan ryhdyttyään ylläpitämään paloa?
Jostain luin, että Napoleonia vastustaneen koalition joukot polttivat Waterloon taistelukentällä kuolleita ranskalaisia. Britit taas haudattiin. Useimmilta toki vedettiin irti hampaat jälleenmyyntiä varten.
Tässä olisi jollekin myytinmurtajille ohjelma-aihe. Voisivat kokeilla sianruhoilla.

Ihmisarvo on matullakin
Ihmisarvo on matullakin
21.3.2020 00:37

Kyllä nämä ihmisiä ovat kaikesta huolimatta. Ei ihmisillä lämmitetä omakotitaloja. Jotain rajaa.

Suomi Finland
Suomi Finland
19.3.2020 10:38

“Pakistanissa Hintsa ja Bowie joutuvat kuitenkin teeskentelemään pariskuntaa maan kulttuurin vuoksi. Pakistanissa nainen ei saa liikkua yksin, vaan tarvitsee joka paikassa itselleen ”valvojan”. Hintsa paljastaa haastattelussa erehtyneensä erään kerran tokaisemaan armeijan tukikohdan teltassa, etteivät hän ja Bowie ole pariskunta.
– Saman tien lauma miehiä oli ihollani ja kutsui minua tulevaksi vaimokseen. Minut tulkittiin vapaaksi riistaksi. Pääsimme jatkamaan matkaa, mutta Don vannotti, etten enää koskaan sano niin. Sinkkunaisena ei ole turvallista olla Pakistanissa yksin, Hintsa myöntää lehdessä.”
On todellakin kaikkien kannalta parempi, että tuon kulttuuripiirin miehet pysyvät siellä missä ovat, eivätkä lähde maailmalle etsimään parempaa elämää ja samalla tekemään toisten elämästä huonompaa.

Rtellinen
Rtellinen
19.3.2020 13:23
Vastaa...  Suomi Finland

70- ja 80-lukujen aikana suomesta katosi sitä ennen kukoistanut killakoiralauma-perinne. Muistamme kuinka monikymmenpäiset killarakkilaumat pelottelivat, irvistelivät, tappelivat ja rähisivät varsinkin kevättalvisin, bussipysäkeillä, kaduilla ja kujilla niin ettei koululaisilla, muoreilla tai muillakaan ollut ilman kättäpidempää menemistä esim. Linja-autokyytiä odottelemaan. Nyt olemme saaneet nerokkaiden hallitustemme toimesta työvoimaa sitäkin vajetta paikkaamaan. Suoraan etelänmailta. Muuta käyttöä tai tarkoitusta en keksi tälle eri rotuiselle laatutavaralle. Kiitos suomen pääkanisterit, kiitos. Ahot, lipposet, kataiset, vanhaset, Sipilät, rinteet, marinit. Kiitos ajatusten arkadian mäet ja tehtaankadut kiitos. Muinaisperinteiden tukeminen on tärkeää.

rtellinen
rtellinen
19.3.2020 20:33
Vastaa...  Rtellinen

Bööö polpoloiset.