Turvapaikanhakijoiden määrä alkukuussa normaalilla tasolla

Skärmbild (196)

Ruotsiin on tullut tammi-helmikuun aikana 3 293 omatoimista turvapaikanhakijaa. Määrä on jokseenkin sama kuin 2017-2019 vuosina.

Tahti on ollut maaliskuun alussa samaa luokkaa, eli ainakaan kuukauden ensimmäisen viikon aikana tulijoita on tullut ihan samaa viikkotahtia kuin tammi- ja helmikuussa. Tilastoja viikolta 11 ja 12 ei ole vielä julkaistu.
Ruotsi, kuten muutkin Pohjoismaat päästävät edelleen turvapaikanhakijoita maihinsa. Tässä suhteessa tilanne on kuten ennenkin. Rajanylitysten tiukentaminen koskee vain paikallisia ihmisiä, esimerkiksi Torniosta ei saa mennä Haaparantaan, vaikka se on käytännössä samaa kaupunkia.
Vaikea arvioida tässä vaiheessa miten turvapaikanhakijoiden määrä tulee  jatkossa olemaan. Mielenkiintoista on seurata sitä, että koska esimerkiksi käytännössä joka ikinen turvapaikanhakija, joka tulee Suomeen on kulkenut Saksan, Tanskan ja Ruotsin läpi. Antavatko nämä maat nyt jatkossa turvapaikanhakijoiden kuljeksia oman mielensä mukaan.
 

Subscribe
Notify of
guest
53 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ananas kohti Swedulaa mars!

Ohhoh, pientä laskua helmikuussa. Voiku ikävää. Perkeleen corona kun pilaa Ruotsin maineen hyvänä turvapaikkamatkailumaana.

Minä

Harvemmin on kyseessä turvapaikanhakija, vaikka niitä sitkeästi koetetaan väittää turvapaikanhakijoiksi.
Melkein poikkeuksetta on kyse tuhvapaikkahuijareista, siis ihmisistä, jotka keksivät tarinoita eli valheita saadakseen turvapaikan.

Noh

Siinä lukikin ”turvapaikkamatkailu”.

Ingen Gripen

Eikös tuommoinen muuta suvaitsevaisen hyvinvointivaltion ennenpitkää jonkin polarisoituneen kehitysmaan kaltaiseksi ?

Greta-tylleröinen

How dare you!

allu

Inga rasister på våra gator 😝

Suomi suomalaisille

Mitähän sakkia tämä on?! Jotain Espanjaan viime aikoina rantautuneita vai Saksassa tai muussa maassa jo hylsyn saaneita? Aika suuret lukemat siihen nähden, ettei Eurooppaan ole ollut enää niin helppo tulla kuin aiemmin.

Aappa

Eli meininki on jopa pimiämpää kuin nergin aikoihin.

KJ

Kuka muka oikeasti luuli ettei juhlapaikanhakijoita otettaisi Pohjolaan vaikka nyt onkin Korona-pandemia säikäyttämässä ihmisiä? Fiksuista ihmisistä EI KUKAAN!
Pidän tämän hetkistä uutisointia (mitä ei voi edes paskamedioissa kommentoida) todella kätevänä savuverhona laittaa valtamediassa ihmisten ajatukset täysin muuhun suuntaan ja jopa nuoleskelemaan paniikkimielialaa.
BREAKING NEWS! FORGOT MATUSES*! WE HAVE A BIGGER PROBLEM!
Faktahan on että punasilmäiset vihersatanistit jatkavat omissa someissaan muistuttamista (valheellisesti) niinkutsutusta “Valkoisen Miehen Taakasta”. Aivan saatanan ärsyttävää!
* En tiedä miten englanniksi ‘matu’ sanotaan.

Anonymous

“Miten matu lausutaan englanniksi” . Olisiko piece of shit.

Acc358

Illegal alien ?

KJ

Joo Illegal Alien, mutta se on mielestäni turhan virallinen ‘Maahantunkeutujasta’ sanottu ja sitten tämä ‘Piece of Shit’ voi mielestäni merkitä useampaa asiaa. Kuten: “Maria O is a fuckin’ piece of shit!”.
Ei kai sillä suoraa käännöstä taida ollakaan.

Anonymous

Entäpä fuck off!!

KJ

Jep. Nyt näistä vaihtoehdoista Illegal Invader on paras. Eli IllIn (all in ja ill), heh heh. 🤔

Jopo

Invader.

KJ

INVADER on paras!

Acc358

Enlannin sana “invader” on hyvä, koska se sisältää itsessään jo olettamuksen laittomasta tunkeutumisesta. Toinen vastaava sana olisi “intruder”. Sana “illegal alien” on muistaakseni muun muassa Kanadan lainsäädännössä.
Valtamedia pyrkii luomaan invaasiosta mielikuvan laillisesta ilmiöstä käyttämällä maahan tunkeutujista sanaa “siirtolainen”. Sellaiset ovat kautta aikain olleet laillisesti maasta toiseen siirtyviä. Kun on menty toiseen maahan väellä ja voimalla vastoin kohdemaan asukkaiden tahtoa, kyse on ollut hyökkäyksestä. Hyökkääjät ovat vihollisia.
Elämme sodan alueella eli Dar al-Harbissa.
Iljan MV-lehdestä luin muistaakseni ensimmäistä kertaa sanan “matu”. Se on oikeaan osuva tarkoittaen maahan tunkeutujia. Sana ei kaunistele tulijoiden motiivia eikä johdata vastaanottavan maan ihmisiä itsepetokseen invaasion luonteesta. Hyökkäyksen kohteena oleminen on epämiellyttävää. Siksi monille ihmisille ovat tervetulleita käsitteet, jotka auttavat heitä torjumaan todellisuuden.

Space Invader

Tästä tulee mieleen lapsuuteni peli Space Invader.
Siitähän voisikin jokku näppärä ohjelmoida nykyaikaan sopivamman invader pelin 😉

Aappa

Asshole:ssa on mielestäni monimuotoista vertauskuvallisuutta.

Anonymous

Jep – meillä kaikilla on sellainen =)

Rakkaalla (parta)lapsella on monta nimeä

PENSION SAVERS!💸💸 ROCKET SCIENTISTS!🚀 MACHINE ENGINEERS! 🎛 CANNIBALS!🗿🗿

Anonymous

Minusta tämä todistaa sen, että väestönvaihto tai miksi sitä nyt halutaan kutsua on helvetin tosiasia. Vaikka olisi mikä poikkeustila tms, niin nämä hallitukset/järjestöt ovat tosissaan. Ideologia on niin vahva sekä sokaistanut, että sgenda etenee. Pohjoismainen hyvinvointi järjestelmä tuhotaan. Tai että se kuuluu kaikille. Ihan turha lässyttää syntyvyyden laskulla tms. Se että kanta-asukkaat eivät tee lapsia jne, on hyvä syy. Heidän pitää painaa duunia ja maksaa jättiveroja, jotta maailmanhalaus utopia saadaan rahoitettua. Kanta-asukkailla jättivelat painavat päälle. Niinpä niin. Mikä se uutinen olikaan kun somali vittuili skandinaaveille, jotta ajattelemme vain omia etujamme. No. Kun kantaväestöltä loppuu se vitun veronmaksu halukkuus, josta on hänen ja klaaninsa yltäkylläinen olemassa olonsa kustannettu jne, niin siinähän paikkaa asian. Mikä nyt on vitsi jo ajatuksenakin. Prkl.

KJ

Komppaan. Näen sen enkä julistaudu foliohatuksi.

Minä

Kanta-asukkailla alhainen syntyvyys ja matuilla korkea syntyvyys. Kanta-asukkaat maksavat äärimmäisen kovia veroja. Matut saavat äärimmäisen kovia tukia. Siinä sitä yhtälöä ja syntyvyydenkin selitystä.
Suvakkien mielestä tulee täyttää maa heikommalla materiaalilla, jotta maa tulisi paremmaksi ja korvata hyvälaatuiset kotimaiset lapset heikommalla kehitysmaalaisten jälkikasvulla.
Tilastot kertovat karulla kielellään, että matujen ensimmäinen polvi elää valtaosin sossun kustannuksella ja heidän jälkeläisensä sitäkin enemmän tukien varassa. Tulijoiden rikollisuus on varsin korkealla tasolla ja heidänm jälkeläistensä rikollisuus sitäkin korkeammalla.
Syy on tietysti kanta-asukkaiden, ei missään tapauksessa heidän itsensä.
Suvakkien ideologinen huuma on hyvin epäloogista, valheellista ja se vie tuhoon, ellei sitä pysäytetä ajoissa. Todellisuus on kylmä, se ei noudata suvakkien unelmaharhoja, se lyö päin naamaa todella kovaa, vailla armoa.
Suomi nousi köyhyydestä yhdeksi maailman vauraimmista ihan suomalaisin voimin. Tämän suvakit haluavat korjata unelmallaan väittäen, että monikulttuuriset maat ovat menestyviä. Unohtavat tosin, että mikään maa ei ole noussut menestykseen kehitysmaalaisia tuomalla, vaan åelkästään kykyjä ja tarmokkaita tekijöitä ottamalla.
Suvakkien unelman väittämät ovat järjestään pelkkää valehtelua ja vieläpä tietoisesti laadittuja propagandalauseita, joiden tarkoitusperät ovat kaikkea muuta kuin hyvät.

Jones

Ja afgaanit tulee oikeastaan Iranista, jossa koronavirustilanne on todella paha. Kummaa toimintaa että oman maan kansalaisia ei samaanaikaan päästetä ulkomaille, mutta ulkomaalaiset voivat tulla miten haluavat.

Anonymous

Itse ajattelen näin, että tämä on vittuilua. Kuten on ollut vittuilua uhreja kohtaan joita matut ovat tappaneet ja raiskanneet. Ja kuten on vittuilua esim STEA rahanjako. Tai kuten on vittuilua verovarojen jaosta. Voltti vaan, niin miljardi tai toinen löytyy heti näille kusipäille, jotka köyttävät hyväkseen suomalaisten verorahoja. Siinä ei ole kyse mistään hädästä. He ovat tulleet tänne vain nussimaan, aiheuttamaan kaaosta sekä romuttamaan tämän yhteiskunta järjestelmän. Se mistä he tulevat, tuovat sen paskan tullessaan. Ihan turha inistä, että itegraatio on epäonnistunut . Eivät ne halua integroitua. Mitä churchill sanoikaan?

Anonymous

Churchill sanoi aikanaan sovellan sen nyt tähän koska se on luultavasti poistettu esim wikipediasta. “They are like rats. If we let them invade the europe, goodbye demogracy. ” something like that .

Anonymous

Huomatkaa ironia churchill pelasti euroopan yhdessö rooseveltin kanssa natseilta. Mutta varoitti islamista. Jota vastaan suvakit nyt tappellevat. Meidän kristityt piispammekin toivottavat nämä barbaarit tervetulleiksi. He ovat osa meitä. Muslumit eivät koskaan lopeta sitä taisteluaan. Tajuatteko?

Anonymous

Lisään sen, että natsit olivat ja menivät. Mutta on täysin terveellistä suojella yhteiskunta järjestystä minkä vanhempamme ovat luoneet.

Viel on toivoa

Nyt Saksa on Euroopan pahin matujen vastaanottaja ja tukikohta. Jos Churchill olisi saanut päättää, nykyistä Saksaa ei olisi.Ensin Saksa olisi pommitettu kivikauteen vieläkin tehokkaammin ja se olisi pilkottu pieniin osiin ja jaettu ympärysvaltoiden kesken. Nykysien Saksan tilanteeseen on tosin syypää entisen itä-saksan aito kommunisti lehmä, demokratian ja kansallisvaltioiden vihaaja. Tuo lehmä on tehnyt tehokasta työtä että Eurooppa muuttuisi ruskeaksi ja mustaksi kolhoosiksi jota rahoittavat myös muut Euroopan maat, joko hyvällä tai sitten pahalla.

Repe

Tosin asia on sillä tavalla, että Churchil oli se liittoutuneiden pomo, joka vastusti Saksan siirtämistä kivikauteen. Lisäksi hänen suunnitelmansa oli lyödä kiila Italiasta Balkanin kautta Itämerelle ja sulkea Neuovostoliitto pois Euroopasta. Stalin vaati Saksan teollisuuden purkamista ja koneiden ja laitteiden siirtämistä Venäjälle. Roosewelt myötäili Stalinia muutoin, paitsi teollisuuden hävittämistä kokonaan saksalaisilta. Stalin sitten omalta miehitysalueeltaan purki Itä-Saksan teollisuuden. Tilanne oli ihan sama sotasrategian suunnittelussa liittoutuneiden kohdalla kuin persujen olo hallitutuksessa. Aina oli 2/1 tilanne. Neuvostoliitto ja Yhdysvallat päätti mitä tehdään ja Englanti joutui tekemään, mitä käskettiin. Niinpä Balkanin suunnitelma hylättiin ja eteneminen itään keskeytettiin tietylle rajalle. Nämä alueet luvattiin Stalinille Englannin vastustuksesta huolimatta. Varsinkin Montgomery oli raivoissaan, mutta töpeksittyään nopeassa yrityksessä päästä Berliiniin menetti saldonsa.

Rtellinen

Rooseveltin hallinto löyhkäs ryssänkommareilta(piilo sellaisilta). Taisipa osa myöhemmin narahtaakin. Eli eipä tarvihe ihmetellä miksi stalin vei rooseveltia miten tahtoi. Tai miksi yhdysvallat viivytteli etenemistään kohti berliiniä, ruokki ja aseisti ryssää enemmän kuin tarpeeksi tai pommitutti saksan siviilikohteita(stalinin veriruoskana) ja oli sodan jo ollessa loppusuoralla kiirehtimässä yhdysvaltain armeijoiden romuttamista ja länsieuroopasta vetäytymistä heti sodan jälkeen mikä tietenkin olisi stalinille ollut se ykköstoive sodan jälkeistä aikaa ajatellen. Nämä toiveethan kaatuivat rooseveltin kuolemaan ja hallinnon loppumiseen.
Pitäisi ihmisillä viimeinkin olla sen verran hoksottimia ja tervettä epäluuloa, että kun valtapolitrukit kerta toisensa jälkeen toimivat omaa kansaa, valtiota ja kulttuuria vahingoittavalla tavalla, he todellakin toimivat siten tieten tahtoen. Eivätkä ikään kuin vahingossa tai typeryyttään(varmasti sitäkin löytyy). Laumasieluisuutta ja raukkamaisuutta unohtamatta.
Minkälainen heittiön idiootti pitää esimerkiksi olla, että ottaa ukrainan sodan tosissaan? Ukrainan armeijaa seisotetaan varuskunnissa niin kauan, että varmasti krimin niemimaa on ryssän miehittämä!!! Päivän selvä lahjoitus ukrainan hallinnolta Putlerille. Rooseveltin tyyliin.
Voi herttileijaa näitä suomenkin sotilasasiantuntijoita. Näinkö se on suomenkin osalta suunniteltu??

Anonymous

Jep. Se oli Arthur Harris eli RAF ylipäällikkö mikäli muistan oikein kenraali tedderin suosiolla, jotka ajoivat läpi massapommitukset siviilejä kohtaan. Kun Harrisille tehtiin/julkistettiin patsas, niin siellä oli mielenosoituksia.

Anonymous

Ja tämä patsaanjulkistus oli muistaakseni 2000 luvulla. Pointtini on siinä, että miten olisi nykyään. Olisiko juhlat muslimien ja suvakkien kesken karnevaali hengessä? Jotta olipa loistava tuyppi!

Rtellinen

Sano vaan, että angela fsb merkel. Mitä tuota kiertelette raukkikset.

Acc358

“Itse ajattelen näin, että tämä on vittuilua.”
Osunet oikeaan. Vittuilu on lannistamista, jolla saadaan lannistetut tottelemaan tai ainakin passiivisiksi. Ruotsalaisten valtaenemmistö lienee passiivisia sivustaseuraajia. Vittuilu on onnistunut.
Lannistaminen on alistamista. Mihin ideologiaan keskeisenä osana kuuluu alistuminen? Vastaus on helppo keksiä.

KJ

Tää juttu/toki muutkin jutut ansaitsee sen että ostetaan lukupaketti huhtikuussa. Kiitos Pablo Tajukangas. Teet hyvää työtä julkaisullasi. Muutama voi hyvinkin herätä koomastansa.
PS. Kertokaa näistä uutisista vaikka jakamalla linkki multimediaviestillä tms. suvakkisukulaisille-, tai kavereille. Nää on parasta!
T: K & M

Anonymous

Kaiken maailman huijareiden oikeus huijata menee Euroopan kansojen terveyden ja hengen edelle.
Täysin sairas tilanne.

Ihmeissään

Kerros Paavo valistuneena, että mistä nämä ihmiset tulevat kun koko Euroopan pitäis suurinpiirtein olla tukossa? Tai voishan siitä kai kirjottaa ihan oman artikkelinkin.

Suomi Finland

tammi – helmikuussa ainakin Ruotsiin tuli ihmisiä ihan vanhaan malliin
Jos rajat ovat auki turvapaikanhakijoille kaiken tämän keskellä, niin kyllä heitä tulee jatkossakin. Varmaan saavat suomalaisten tehohoitopaikat jonon ohi, jos koronan saavat.
Jos Ruotsin koronatilanne menee vakavaksi ja matut huomaavat että hoitopaikkoja ei ole, niin tulevat varmaan Suomeen hakemaan turvapaikkaa. Milläs todistat, ettei henkilö ole asunut vaikkapa koko ikäänsä Ruotsissa?

Mitä on tapahtumassa

Mitään tietoa ei ole, että mitä siellä Kreikan rajalla tapahtuu tällä hetkellä. Onko nämä rikastuttajat edelleen siellä jumissa.? Onhan se tietenkin helppoa politikoilla häärätä tämän koronaviruksen varjossa lisää rikastuttajia pohjoiseurooppaan.
Ulkoministeri Haavistostakaan ei ole kuulunut moneen päivään mitään. Liekkö sitten Flores asettanut miehensä kotiarestiin.?

Ilmari

Turkuun on sulkenut Kreikan ja Bulgarian vastaiset rajansa. Tuskin ne ihmiset siellä ainakaan kauaa enää ovat, koska aivan varmasti eivät pääse Turkista pois. Turkki voi myös itse asettaa rajoituksia koronan takia?

Riku Rantala

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!!

Sam Colt

Turvapaikan hakijoiksi tilastoidaan ne, jotka ilmoittautuvat sellaisiksi. Tilastoissa ei näy varakkaita huume- ym bisnesmiehiä, jotka tulevat maahan vaivihkaa.
Termi “turvapaikanhakija” on harhaanjohtava, koska suurin osa tunkeutujista on vanhalla kielellä kulkureita.
Pojat ovat kännyköistään aavikolla katselleet länsimaista nettipornoa ja sen innoittamina lähteneet reissaamaan.
Euroopasta lähetetyt (mm Sipilä) tervetulotoivotukset ovat lisänneet vauhtia. Samoin tieto siitä, että täällä saa tehdä mitä huvittaa, ilman mainittavaa rangaistuksen pelkoa ja karkotusta.
Puhukaamme siis k u l k u r e i s t a.

Keharikulkurit

Liian kiltti nimi. Sanotaan mielummin ”mulkurit”.

Rakettia pukkaa

Volvo lomauttaa 20.000 työntekijää Ruotsissa. Kun corona on ohi saavat vanhemmat työntekijät kuulla ”ei oota” ja työpaikka annetaankin mulkerolle?
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/stopp-i-ab-volvos-samtliga-fabriker-permitterar-alla-20000-anstallda

Tasavirtaa

Miten ihmeessä tuo rekisteröityneitten määrä on noin vakaa kuukaudesta toiseen?

Acc358

Siirryn nyt kuvitelmissa rinnakkaistodellisuuteen, jossa toimitaan järkevästi. Siellä Ruotsi ilmoittaisi, ettei kukaan turvapaikanhakija koskaan tule saamaan turvapaikkaa tai edes laillisen siirtolaisen asemaa Ruotsista. Hakijat laitettaisiin toki turvasäilöön ja ruotsalaiset etsisivät heille sopivan turvallisen sijoituspaikan. Sellainen voisi olla vaikkapa Länsi-Saharasta erotettu alue, jonne luotaisiin edellytykset toimivalle yhteisölle.
Lopputulos. Ruotsi säästyisi toimivana maana tai edes maana, jota voitaisiin yrittää korjata. Länsi-Saharaan syntyisi toimiva alue, ei ilmaista elämää vaan työtä ja opiskelua. Olisi tilaa, auringon paistetta, olisi turvaa.

Anonymous

Euroopan mailla ei ole toimivaltaa Länsi- eikä muuallakaan Saharassa.
Eri asia sitten, jos tarpeeksi kyllästyneet eurooppalaiset tekevät Marokon, Algerian tai Libyan kanssa samansuuntaisia sopimuksia mitä EU-lla on Turkin kanssa. Vähän tiukempia ehkä…

Acc358

Hyvä pointti.
Marokko havittelee Länsi-Saharaa osakseen ja paikallisillakin on haaveita omasta valtiosta. Länsi-Saharasta alueiden saaminen turvisten asuttamiseen voi olla haastavaa.
Maapallolla on vielä harvaan asuttuja tai asumattomia alueita, joihin olisi suhteellisen helppo sijoittaa väestöä. Ainakin se olisi helpompaa, kuin perustaa siirtokuntia Marsiin.
Mitä tapahtuisi, jos olisi olemassa turva-alueita turvapaikkaa hakeville? Todennäköisesti hakemukset vähenisivät, koska hakemus johtaisi käännytykseen tai tarjoukseen sijoituksesta turva-alueelle. Siitä voisi valita.
Hakijoista monet eivät todellisuudessa hae turvapaikkaa. He hakevat kohdemaansa asukkaan asemaa. Sosiaalietuja, ilmaista elämää, väkivallan uhalla luotua respektiä ja naisten käytöstä saatua mielihyvää.
Aidot turvanhakijat hyväksyisivät tarjouksen asuttamisesta turva-alueelle, koska heille turva olisi tärkeintä. He olisivat motivoituneempia rakentamaan elämänsä vakavalle pohjalle.
On järjetöntä jatkaa niin, että toimiviin yhteiskuntiin tuodaan toimimattomista yhteiskunnista kaiken ympärillään pilaavaa väkeä. Niin tuhoutuu Ruotsi, niin tuhoutuu Suomi. Hyvällä onnella asumattomille seuduille sijoitetut turvapaikanhakijat voivat muuttaa alueensa itseään miellyttäviksi.
Pohjoismaalaisilla lienee henkisiä esteitä toimia järkevästi. Ei haluta nähdä todellisuutta. Siksi Ruotsi jatkaa tuhonsa tiellä.

Anonymous

Eli Tanska ja Norja lähettävät kaikki mielisairaat taudinkantajat Ruotsiin.
Arvatkaapa minne Ruotsi ne lähettää? Niitä ei Ruosissa olekaan kuin reilu miljoona.