Erilaiset epidemiat kaatavat ihmisiä kuin heinää

https _cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_200108214800-coronavirus

Moni ei muista, että suomalaisia, ja yleisesti ihmisiä on kaatunut kuin heinää monissa eri epidemioissa lähihistorian aikana.

1. 1956-1958, aasialainen influenssa tappoi 1 800 henkeä.
2. 1968-1969, hongkongilainen influenssapandemia vei noin 1 000 henkeä.
3. 1977, vuoi, jolloin jylläsi moskovalainen influenssa, johon kuoli reilu 400 henkeä
4. 2009-2010, sikainfluenssaan kuoli noin 50 henkeä.
5. 2018, kausi-influessaan kuoli suurinpiirtein 400 ihmistä.
6. 21.03.2020 koronaviruksen aiheuttamaan tautiin on kuollut yksi ihminen.
Edellämainitujen lisäksi vuosina 1930-1953 jylläsi Josef Stalinin CCCP-pandemia, joka tappoi 8 000-25 000 suomalaista.

Subscribe
Notify of
guest
66 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Freemason 33

https://www.youtube.com/watch?v=LlIkyhttqOI
suorastaan kaunista ja lähellä korkea kulttuuria mitä saksa ja eurooppa varsinkin pohjois euroopan valtiot olivat!! Liian kaukana palatakseen takaisin ja massat ovat järkyttävän tyhmiä ja haluavat räppiä ja turhan päivästä paskaa saati oikeasti kaunista musiikkia!!!
Pelastus missä viipyy??? Kuinka moni on valmis antamaan elämänsä ja henkensä näiden välinpitämättömien rottien puolesta eli suurin osa kansaa kun heillä vaan menee hyvin? Heitä ei vittuakaan kiinnosta mitkään raha järjestelmät ja vielä vähemmän kuinka (vapaamuurari) yhteiskunnat toimii ja silti osa tyhmistä räkänokista on valmiita sotaa vailla vitun ymmärrystä mistään :)!!!!
Toki yrittäkää edes kertoa näille niljake rotille asiasta he hyökkäävät sinua vastaan porukalla ja uskalla vielä jatkaa juutalaisista ja vapaamuurareista niin ovat jo kurkussasi kiinni! Ja sitkeänä ihmisenä vieläkin jatkat heitä ei joko kiinnosta tai eivät välitä vaikka ovat perheellisiä ihmisiä? KAIKKI TÄMÄ YLI 10V kokemuksella ja rupean olemaan valmis heittämään hanskat tiskiin!!!!! TODELLAKIN! Massat on todellakin PUHDAS IHMIS JÄTETTÄ!!!!!!!!!! Jotka ansaitsee kaiken paskan!! Tarkoitan PUHDASTA IHMIS JÄTETTÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tapiola

Tosiaan Stalinin pandemia oli vertaansa vailla, kun moni toivorikkaana kaikkine tavaroineen autoineen riensi kultamaahan, mutta taudin ainoa lopullinen jälki useimmiten oli koronareikä niskassa.
Minusta kannattaa mennä sata vuotta taakse päin espanjantautiin. Se oli tosiaan tappava jo silloin, vaikka hysteeristä matkustelua ja maailman väkilukuun nähden huomattavaa kuolleisuutta meni paljon sotimisen piikkiin.
Jos tämä korona on yhtään samaa luokkaa, peto saattaa olla jo keskuudessamme!

ent. talon maalivahti

Ei tule allah-miehiin eikä keenereihin vaikuttamaan tämäkään korona. Syy siihen on se, että esim. keeneri-ukot eivät viitsi hirveästi hygieenian kanssa puuhastella.

Särmääjä

Joku tässä koronassa on että se aiheuttaa ennimmäiset poikkeusajat sitten toisen maailmansodan, muttei esimerkiksi tää sikaflunssa, josta myös kohistiin paljon ja joka levisi ja tappoi myös sitä riskiryhmää puhumattakaan noista aikasemmista. Tän hetken koronatilannetta nyt ei vielä voi noihin muihin tässä kohtaa kuitenkaan verrata kun se on vielä kesken.

Tapiola

Ihan hyvä, mutta en sanoisi kesken vaan tämä on alussa vasta. Aivan alussa. Espanjantaudin virusta on löydetty vieläkin elinkelkpoisena jostain jäänteistä. Korona on todella paha.
Itselle iski aikoinaan sikainflu täysillä. Yli yksi kk ja siitä vuoteessa lähes täysin yli kaksi viikkoa. Kolmannella viikolla henki ei meinannut kulkea lainkaan ja sattui se vähäinenkin. Joka yö vaikeimpana aikana oli ajatus, jos pystyn nukahtamaan yleensäkään, en ehkä herää enää.. ja mitäs siitä. Kun olen tälläinen normi suomalainen metsämies, niin en sairauttani vienyt maailmalle, enkä mitään lääkkeitä käyttänyt. Kunhan annoin kuumeen tehdä työtään.
Siis korona on paljon kauhempi jos se pääsee keuhkoihin rakkuloihin. Ilman hengityskonetta siitä ei sitten enää selviä. Koneita ei ole paljon. Ainoa apu on morfiinisaatto omaisten poissa ollen.
Näin luulen tai pelkään mitä lie

Tapiola

Kohdennettu mainonta näköjään toimii ja herättäjänä on ollut tuo sikainfluenssa kirjoitukseni. Nyt näkyy Kärkkäisen sikapäivät mainos. Klikkasin sinne ja sikapäivät alkaa 23.3. Eikös tästä rapiat raksu PT:lle kun mainoksia klikkaa? Itse ainakin koitan käydä niissä.
Sen verran tuohon sikasairasteluuni, joka monella taisi olla suht lievä Suomessa? Jostain syystä se tai jokin kuitenkin iski minuun silloin täysillä, kun yli 20 vuotta tuskin oli kuumetta koskaan kunnolla. Joskus on se heikko kohta, eikä siinä välltämättä oma tahto auta.
Tulee mieleen vaikkapa pienet yrittäjät, jotka pahimmillaan ovat alttiimpia murheidensa keskellä. Jospa ihmisiä ei nyt jätetä pulaan kuten 90 luvun alkupuolella. Toki toisen epäonni oli toisen onni silloin vaikkapa edullisen teollisuushallin muodossa voudin huutokaupasta.

Mikä pykii?

Mulle iski kerran paskahätä. Voi vittu, mä meinnasin kuolla, mut sit mä muistin vessan.

Tapiola

Ei sulle mikään iskenyt , poju.

Suomi Finland

Näin nimenomaan. Joku onnellinen sai olla se ensimmäinen uhri espanjantaudinkin iskiessä. Eivät ne kaikki ihmiset yhtä aikaa kuolleet. Ne miljoonat muut uhrit eivät vaan kovinkaan pian tienneet silloin mikä oli iskemässä. Taisi olla tiedonkulku melko hidasta nykyiseen verrattuna. Tyhmiä olemme, jos emme nyt toimi niin, että tauti saadaan laantumaan. Vastuuton hilluminen tappaa kenties monta muuta.
Italiassa kaatuu porukkaa kohta tuhannen ihmisen päivävauhtia. On se kumma, jos täällä ei jengi tajua, että kusessa ollaan. Mutta ei kuitenkaan niin kusessa, ettei pystyttäisi tekemään yhtään mitään.

T

Muistatko missä kuussa sairastit taudin 2009 ? Itsellä oli myös tuona vuonna epätavallisen tuima tauti ja mietin jälkeenpäin oliko kyseessä sikainfluenssa.

Tapiola

Kiitos kysymyksestä.
Keväällä se oli, ja nyt on taas kevät totean yksinkertaisesti. Se hengityksen salpautuminen niin äärimmäisen vaikeaksi kolmannella viikolla on jättänyt sen verran muistiin jotain, koska suhtaudun tähän koronauhkaan ei pelokkaasti mutta varautuen pahempaan.
Toivottavasti kaikki kunnon kansallismieliset säästyvät nyt vielä ehkä paljon kauheammalta taudilta.
Olen todella perusterve, mutta kuten jossain totesin, jokaisella voi se heikko hetki olla joskus. On sitten stressi yleensä ja liian pitkä vähäuninen urakkaputki kiire yms , jokin sen vastustuskyvyn joskus syö.
Tosiaan olen itsekin uudestaan miettinyt, että oliko ensin jokin lievempi sairaus, ja sikaflunssaa muistuttava tuli sitten jatkoksi, vai toisinpäin.

T

Itsellä oli heinäkuussa 2009. Jos sinulla oli jo keväällä niin ilmeisesti tauti oli siinä vaiheessa jo levinnyt koko Suomeen. Harvoin pienempiä normiflunssia edes muistaa, mutta tämä jäi hyvin mieleen. 38+ oli lämpötila ja alkoi aamulla melko nopeasti.

Aappa

Ei näiden kanssa välinpitämätön pidä olla, mutta ei täällä kovin pitkään notkuta isommassa kuvassa.

Anonymous

Kyllä. Itse olen kokenut kuolemaa siten, että olen ollut läsnä.
En aliarvioi kenenkään kokemuksia. Itse menetin 4 lähiomaistani. Ja ihan todella. Ja nyt ollaan ok sen kanssa. Mutta viranomaisten kanssa ei ollakkaan. Mitään vastuuta eivät ota mistään. Siis uhrin / omaisen vuoksi. Jätettiin ns heitteille.

Anonymous

Tarkoitin että kaikki eivät kuolleet. Vaan kaksi. Ja se johti minut syvään masennukseen. Mutta se mitä sain kokea sen jälkeen. Minusta tuli kyyninen, rasisti, vittumainen, kusipää. Sitä ennen olinkin oikein mukava ja empaattinen ksikkien kanssa toimeentuleva. Mutta en ole enää.

Mikä pykii?

Mä olen iloinen stalinisti. En tiedä mistään muusta kun natseista ja se riittää, kai.

Anonymous

Kerro lisää. Kirjoita oikein syventävä vaikkapa perustelu. Miksi olet sellainen kuin olet?

Tapiola

Ei se nyt mitään kirjoita kun pää on kipeä. Kaksi keppanaa illalla teki siitä Euroopan omistajan ja kolmas teki hölmön. Ei hätää, maanantaina janipetteri voi varmaan jo hyvin.

Huomioitsija

Miksinei suomen rajoja suljeta ulkomaalaisilta Mitäs saada suomeen sisäministeri ?????

harmaa surma

Italian eri ikäisten kuolleisuusprosenttien ja Suomen ikärakennetilaston yhdistämisen mukaan meillä tulisi koronakuolemia enemmän kuin noissa mainituissa epidemioissa yhteensä, tuo CCCP -epidemia mukaanlukien.

Tapiola

Ihan hyvä, mutta en sanoisi kesken vaan tämä on alussa vasta. Aivan alussa. Espanjantaudin virusta on löydetty vieläkin elinkelkpoisena jostain jäänteistä. Korona on todella paha.
Itselle iski aikoinaan sikainflu täysillä. Yli yksi kk ja siitä vuoteessa lähes täysin yli kaksi viikkoa. Kolmannella viikolla henki ei meinannut kulkea lainkaan ja sattui se vähäinenkin. Joka yö vaikeimpana aikana oli ajatus, jos pystyn nukahtamaan yleensäkään, en ehkä herää enää.. ja mitäs siitä. Kun olen tälläinen normi suomalainen metsämies, niin en sairauttani vienyt maailmalle, enkä mitään lääkkeitä käyttänyt. Kunhan annoin kuumeen tehdä työtään.
Siis korona on paljon kauhempi jos se pääsee keuhkoihin rakkuloihin. Ilman hengityskonetta siitä ei sitten enää selviä. Koneita ei ole paljon. Ainoa apu on morfiinisaatto omaisten poissa ollen.
Näin luulen tai pelkään mitä lie

Jaaha

Tunnetko Paavo ketään, jolla on huuliherpes?
Kuvittele huuliherpes, joka on keuhkoissa, ja joka kerta kun se aktivoituu se saattaa tuhota keuhkoja lisää ja tappaa kokonaan. Lisäksi episodit saattavat muuttaa sairastajan immuunijärjestelmää siten, että sairastaja saattaa joutua ongelmiin jonkun muun taudin kanssa. Näin voi olla tai olla olematta.
Tämä on skenaario, jonka mahdollisuus on todellinen ottaen huomioon sen tiedon jota SARS-CoV-2 genomesta on saatu esille. Siihen liittyy tietenkin paljon muutakin huolestuttavaa tunnettua tuntematonta.
Niin kauan kuin emme tiedä tarpeeksi tästä viruksesta, se voi todellakin olla lähestulkoon ihmiskunnan loppusoitos.

Kuollut corpse

Kyllä. Tämä oli tässä. Kaikki on jo mennyttä, torakat perivät maan.

ro

Tarkoitatko kenties maahantunkeutuneita muslimeja.Kaikki on tosiaan mennyt hiekkanegrujen paapomiseen.

Tapiola

Ihmettelen vaan tätä HUSsia kun siellä näin sähelletään. Eikös se likaisia ruiskuja käyttänyt muutama vuosi sitten ollut joku HUSun suomalialainen vai muistanko väärin? Sitten salataan peitellään vähätellään kierrellään piiloudutaan… ja vähätellään.
Jossain keskustelussa tänään Taloussanomissa ehkä, joku ihmetteli mikä selläinen lääninraja on mitään estämään, jos hallitus harkitsee kulkemisen Uudenmaan rajan yli estää, mutta se on pk-seudun työssäkäyntialue. Hyvinkäätä myöten vähintään työikäiset sukkuloi kiivaasti päivittäin.. ja kukas se HUSeeraa samalla alueella. Ei hyvältä vaikuta.
Sitten on Talouspaperia mikrofonin ympärille niistämisen ja Hien pyyhkimisen jälkeen Laittava ja
yleisölle kiertoon laittava THL . Mitäs muita? Suvaitsevaa menoa… vitut yhdestä viruksesta.

Tapiola

HUS on herännyt. Papukaijamerkki sinne.

Anonymous

Moni ei tajua että tämä on vasta alussa, kasvaa exponentiaalisesti ilman toimenpiteitä ja rokote on saatavilla ehkä vuoden päästä. https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

Anonymous

Total Recovered 91 676
Total Deaths 12 950
Suhdeluku 1/7 mikä on lievästi sanottuna aika paljon.

Anonymous

Mikähän vimma Paavolla on vähätellä koronaa? Lähin verrokki on Espanjantauti joka tappoi 25 000 suomalaista.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Espanjantauti

Mikä pykii?

Nyt n geeli/mutapää tauti kierrossa.

NoNiin

Olot oli toiset. Ihmisten ravitsemus oli heikkoa ja siten myös vastustuskyky.

Tapiola

Älä viitsi. Maanosia erottelematta väkiluku maailmassa espanjantaudin aikaan on ollut alle 2mrd, ja nyt ollaan lähes 8:ssa. Matkailu ympäri maailmaa kookospalmuihin tsunamia pakoon kuten presidenttimme tietää, on silloin ollut todella pientä. Suomalaistenkin lentäminen alkoi vasta 60 luvulla edes vähän ottaa volyymiä. Jos virukselle ei panna tiukkoja rajoja, se etenee niin, ettei tiedotus pysy perässä.
Näin uskon ja ajattelen eli en oikein jaa tuota vähättelyäsi. Toki toivon tämän pandemian lopahtavan, mutta en usko.

Suomi Finland

”Ruotsissa pelätään tilanteen pahentavan nuorten syrjäytymistä tai ajatumista rikollisuuteen, jos nämä eivät ole päivisin koulussa.”
Henrik, Ole ja Per-Erik alkavat heti keppostella, kun aika käy pitkäksi.

Veijo Hoikka

Paavoa ei korona pelota, mutta maahanmuuttajat sitäkin enemmän. Montako suomalaista on kuollut laittomasti maassa laittomasti oleilevien vuoksi?
Mikä on Paavon tulkinta Italiassa kuolleiden yli 4000 koronapotilaan suhteen? Kausiflunssa?
Tällä koronaöyhötyksellä saatat pakolaisuus ym. vastaavat kannanottosi huhujen ja liioittelun tasolle.

Anonymous

Islam on existentiaalinen uhka joka uhkaa koko maamme, kansakuntamme ja elämäntapamme tulevaisuutta. Se uhkaa kaikkea sitä mitä länsimainen demokratia ja kulttuuri on meille antanut.
https://www.americanthinker.com/articles/2014/05/the_greatest_murder_machine_in_history.html
https://thedailycoin.org/2018/11/26/the-4-stages-of-islamic-conquest/
https://ibnmatti.blogspot.fi/p/jihadin-saannot.html

Honor

”Montako suomalaista on kuollut laittomasti maassa laittomasti oleilevien vuoksi” -Ihan tarpeeksi, kiitos.

Qroquius Kad

Montako suomalaista on kuollut laittomien maahantunkeutujien käsissä? Tuon verran:
https://www.murha.info/?p=1178
Koronaan on toistaiseksi kuollut vain yksi, huomattavan iäkäs ja epäilemättä varsin sairaalloinen suomalainen.

Veijo Hoikka

QK
Paino sanoilla suomalainen ja toistaiseksi.
Tuskin näillä seinillä on tarpeellista seilttää mitä tarkoitan suomalaisella ja laittomasti maahantunkeutujalla. Saivartelet aivan turhaan.
Toistaiseksi Suomessa 1 kuollut. Italiassa 5476 kuollut. Keksipä siitä joku nokkela heitto.
Tai voihan sen ilmaista kuten Paavo: turhaa elämöintiä (ei sanatarkka lainaus).
Odotellaan tilanteen kehittymistä.

Veijo Hoikka

QK
No vastaa nyt.
Reipas kommentti uusimpiin lukuihin (kausiflunssan ja covid-19 kaatokisa):
https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries
Ei syytä huoleen?

Qroquius Kad

Anteeksi veli Veijo, en ollut huomannut vastauspyyntöäsi ennen kuin nyt. Olit toki toistanut viestiäsi muuallakin, mutta en ollut ymmärtänyt sinun viestivän minulle;
minulla kun on tämä kauhea kehityshäiriö nimeltä Y-kromosomi, joka estää minua lukemasta ajatuksia.
Minulle täytyy viestiä suoraan.
Mutta asiaan.
Meillä Suomessa on siis kuollut koronaan tähän mennessä 11 vanhaa, monisairasta ihmistä, jotka olisivat yhtä hyvin voineet kuolla vaikkapa kausi-influenssaan. Italiassa on kuollut toistakymmentätuhatta.
Italiassa ei olisi kuollut enempää kuin Suomessakaan, jos italiaanot vain voisivat olla menemättä piazzalle pizzalle hieromaan naamojaan toistensa naamoihin.
Kaikkialla missä korona leviää rutikuivan kesän maastopalon lailla, on havaittavissa sama ilmiö:
ne esiintyvät kulttuureissa, joissa ihmiset eivät kerta kaikkiaan voi olla tunkematta itseään kanssaihmisten iholle.
Mitä kausi-influenssaan tulee, siihen ei kuolisi kukaan koskaan missään, jos aina pantaisiin päälle samanlainen, hysterian innoittama souvi aiheuttamaan talouslama turhan takia.
Kiinassa toimivat suomalaisyritykset ovat jo ilmoittaneet koronataantuman päättyneen ja uuden kasvun alkaneen. Meillä Suomesa on odotettavissa vain syvenevää lamaa hysterian takia.
Clever enough, bro?

Veijo Hoikka

”Minulle täytyy viestiä suoraan.”
Ei ole tarvetta. En ole rivipoliisi enkä psykiatri.
En ole myöskään bro, proksi voi kutsua.

Ei elämästä selviä hengissä

Tämä tulee tappamaan tuhansia myös Suomessa kunhan pääsee vauhtiin huhti-toukokuussa. Eläkeyhtiöt ovat tyytyväisiä ”eläkepommin” lientyessä. Kyllä etelä-eurooppa antaa suuntaa mihin se kehittyy täyteen ahdetuissa kaupungeissa. Jokohan maaseudun mollaaminen loppuu vähäksi aikaa. Myös isoja voittoja tavoittelevien firmojen Kiina ihanuus saa käänteen kun toimitusketjut lyövät tyhjää vielä pitkiä aikoja ja konkursseja tulee liukuhihnalla. Euro melko varmasti romahtaa jossain vaiheessa kun jo ennestään velkainen etelä-eurooppa hukkuu velkoihin ja ainakin jälkien korjaminen vie vuosia. Jos tästä selvitään Euron kohdalta sormia napasauttamalla ja velkojen ”järjestelelyllä”, rahaa luodaan keinotekoisesti valtavia määriä kuten on uumoiltu, jonka maksaa tavallinen työssä käyvä ihminen pitkässä juoksussa. Mätä järjestelmä.

Remedy

Tästä unohtui koivistonkonklaavi&niinisönarvo-virus joka on tappanut ja tappaa edelleen huomattavasti enemmän kuin nuo kaikki yhteensä. En viitsi tilastoja pelkistä itsemurhista tuolloin kaivaa mutta hirveitä määriä ne olivat joku muu saa etsiä, että nuoremmatkin tietää noiden teot.

Anonymous

Vituiksi meni,kun kylän kohdassa laulettiin,sano globalisti koronan iskiessä omaan nilkkaan.

joku

Tämä on vasta alussa. Kahden kuukauden päästä sama artikkeli tilannepäivityksellä? Voit olla oikeassa.
Suurin ongelma on maailman talous joka sakkaa nyt todella pahasti. Nyt on tulossa iso lama maailmanlaajuisesti. En tunne yhtäkään ihmistä jolla on korona, mutta tunne pari jotka ovat saaneet juuri äskettäin kenkää tai ovat juuri alkaneissa YT-neuvotteluissa. Matkailu- ja palveluelinkeinot sekä kaikki ei pakollinen kulutus romahtavat. Tämä kumuloituu maksamattomina vuokrina ja laskuina jotka kaatavat yrityksiä kuin heinää. Tästä tulee mielestäni paljon todennäköisemmin todella paha tilanne taloudellisesti kuin viruksen aiheuttaman. Virus helpottaa 2-3 kuukaudessa, mutta lama jatkuu seuraavat 1-2 vuotta.
Jos virus lähtee uudelle kierrokselle ensi talvena niin kuin on spekuloitu, se on iso ongelma taloudellisesti. Pidemmällä tähtäimellä laman jatkuessa se repii Suomen rikki, koska ulkomaalaisista aiheutuvat kulut kasvavat ja tunne eriarvoisuudesta valkoisten kantisten ja ulkomaalaisten kesken kasvaa. Tämä estää yhtenäisyydentunteen ja romuttaa lopullisesti kansan luottamuksen erilaisiin instituutioihin. Suomi on aina ollut viimeisten joukossa lamassa ja viimeisiä, jotka sieltä ovat nousseet.

Joku

Näkyy tämän flunssan seurauksena olevan mahdollisuus keuhkojen kapasiteetin pysyvään laskuun 10% ja hajuaistin menetys. Vaikka sairaus menee todennäköisesti ohi Italialaista lääkäriä lainatakseni: ”Te ette halua tätä sairautta”. Jos ja kun tämä jää pysyväksi kiertolaiseksi, tilanne pahenee vuosien saatossa. Toki on suuri todennäköisyys, että virus mutatoituu lievemmäksi vuosien saatossa ja ihmisten vastustuskyky paranee. Mutta vaikutus talouteen tulee olemaan dramaattinen.
Paniikki vain lisääntyy koko ajan. Ja onko tämä sitä lietsomista vai pitäiskö hymistellä ja jättää asioita kertomatta? Tämä on se valtamedian toimintamoodi. Viranomaisten pitäisi kertoa karu totuus kansalle eikä peitellä. Miksi miljardi ihmistä on karanteenissä normaalissa flunssassa. Lehdistön ja viranomaisten valehtelu on aiheuttanut ongelmia jota vaikeuttavat kriisitilanteissa toimimista.
Jos tässä on kyse viranomaisten panikoimisesta lehdistön valikoivan poliittisen uutisoinnin seurauksena, ihmiskunta tulee muistamaan tämän yhtenä eeppisimmistä lehdistön epäonnistumisista.

Evplasse

Olen helvetin tyytyväinen tämä pysytää pakolais aallon hymyni vain levenee lähi-idän tartuntojen lisääntyessä.

Retirement Plan

Muistakaa että jokainen kuollut suomalainen tarkoittaa muslimipakolaisille lisää asuntoja ja rahaa. Jokainen kuollut +65 vuotias suomalainen on nykyhallitukselle pelkästään positiivinen asia. Mieluiten suomalaisten pitäisi kuolla suurkaupungeissa. Mitä enemmän suomalaisia kuolee, sitä paremmin vasemmisto voi toteuttaa unelmiaan. Vasemmisto nyt teeskentelee olevansa huolissaan, mutta samalla on jo kaivurit tilattu joukkohautoja kaivamaan ja Ohisalo/Haavisto viimeistelevät kiima silmissään ”pakolaisten” massa-importtiaan.

Suomi Finland

”Tanskan lääkevirasto suhtautuu varauksellisesti Hvidovren sairaalan aikeisiin. Viranomaisten mukaan klorokiini-nimisen lääkkeen tehosta koronavirukseen ei ole tieteellistä näyttöä.”
Nyt tämä asia lienee siten, että jos tulee edes vähän sen suuntaisia indikaatioita, että jollain lääkkeellä näyttäisi olevan apua sairauteen, niin nyt tulisi alkaa testaus koronapotilailla hyvinkin pian. Tieteellisen näytön saaminen kestää nyt tässä tilanteessa liian kauan. Viranomaiset hötkyilevät lähinnä rahan takia. Heidän systeeminsä ei salli poikkeamista standardimenetelmistä vaikka mikä olisi. Se on liian jäykkä systeemi. Lääkkeisiin kuluvat rahat ovat kuitenkin pikkurahoja sen rinnalla, mitä tapahtuu, jos talous romahtaa globaalisti. Nyt se tieteellinen näyttö tulee varmaan sitten ihan käytännön hoidosta, jos ontullakseen.
Suomessahan meillä on se upea ’käypähoito’ systeemi ja siitähän ei poiketa. Vaikka jossain maassa saataisiin erittäin hyviä tuloksia hoidoissa jollain lääkkeellä, niin Suomessa sitä ei käytetä missään nimessä, jollei se kuulu ’käypähoito’ systeemin sallimiin hoitomuotoihin. Käypähoidon päivittäminen toki tapahtuu, mutta nyt ei oikein ole aikaa odotella sitä viittä vuotta.

Se on sökö nyt, sökö mikä sökö

Ei se tähän jää ja sen Paavokin intelligenttinä ihmisenä Tajuaa varmasti.
Lööperi pitää puheen kansakunnalle illalla SVT ssä:
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/darfor-talar-statsministern-till-nationen-i-svt-1
Ruotsi on menossa nurin joka aspektilla. Kaikki mitä on tehty koronan taltuttamiseksi
tehtiin liian myöhään, liian varovaisesti, diskuteeraillen ja uumoillen.
Tässä yksi todella järkevä kommentti, FHM = FolkHälsoMyndigheten:
”Men den här trion av GubbFisar på FHM är det mest skrämmande jag har varit med om i mitt liv. De tror sig på något konstigt vis veta mer än WHO och Kina, redan där blir jag som kritiskt tänkande människa lätt förbryllad. Hade de gått ut med hårdare och säkrare riktlinjer hade jag inte brytt mig. När de däremot förringar och försöker tona ner allvarligheten i utbrottet och vill hålla igång så länge som möjligt så är det mer som om att de har tagit vad som borde vara deras motparts, regeringens roll. FHM ska värna om och stå upp för vår Hälsa och Finansministern om vår ekonomi och Statsministern vara domare…
Lite så, jag tror ni förstår min andemening.
Nu är allt bakvänt.. ingen tar ställning för Hälsan.
Folk som aldrig har arbetat i ett producerande företag tror nog gärna att det går att köra produktionen lite till och från… I Stockholm finns uppenbarligen inte mycket tillverkning… Närmaste industri är väl i Södertälje? Fråga dem om de inte kan köra på 30% istället för att stänga. Anledningen till att bilindustrin stänger ner är att det räcker med en saknad komponent för att bilen inte ska gå att tillverka. Just nu är försörjningsleden instabila. Det går inte att upprätthålla produktionen
Nu har vi massor med arbetare som ska sitta och fika 8h… företagen har ingen nytta av dem… Företaget tjänar inget på att de sitter på jobbet och smittar varandra… Om de smittar varandra så kommer de inte kunna bygga bil (eller vilken produkt som helst) sen när leverantörerna har kommit igång igen… Om de är på jobbet kommer smittan finnas kvar länge…De kommer smitta varandra och folk de möter i bussen på vägen till och från jobbet…
Det bästa ur en ekonomiskt perspektiv är alltså att stänga ner ”allt” samtidigt. Att Riva plåstret på 6-8v. Precis som Kina.
Testa alla som måste jobba. Isolera de sjuka från den flocken direkt. När man har säkrat alla som måste jobba och alla är i karantän kan man börja släppa ut folk i vardagen efter att de blivit testade och blivit tilldelade munskydd. Sen efter ett par veckor så kan man börja släppa ut folk som fortfarande inte visar symtom. Tilldela dem munskydd och lagför de som inte använder munskydd utanför sin bostad. Sen när faran är över kan vi skippa munskydden.
Munskydd är primärt inte för att skydda dig från andra, utan för att skydda andra från dig. Jag tror inte att människor i Sverige har förstått detta…Även ett basic munskydd minskar det du andas/hostar/nyser ut. Självklart är det bästa ett munskydd som skyddar dig från andra, men genom att minska spridningen så skyddar du dig själv indirekt.
Det är läge att ödmjukt följa WHOs rekommendationer till punkt och pricka. ”Testa, Isolera, Minska rörlighet, Testa, Testa, Testa Gör Allt Nu” Det viktigaste är handlingskraft och att man gör det skyndsamt. Då blir färre sjuka och det går snabbare över. Det är inte så farligt om man gör lite fel eller kunnat göra något bättre. Att tveka och inte agera är det farligaste att göra.
Det är läge att be om experthjälp, råd och utbildning från Kina.
Det är inte läge för högmod eller att vara självisk. GubbFISarnas Hybris kostar liv, lidande och pengar..
Med vänlig hälsning
Calle – Motståndare mot FlockImmunitetsSällskapet och deras Gubbvälde””

Suomi Finland

”Ruotsi on menossa nurin joka aspektilla. Kaikki mitä on tehty koronan taltuttamiseksi
tehtiin liian myöhään, liian varovaisesti, diskuteeraillen ja uumoillen.”
Tämä oli niin arvattavissa. Hyvin puettu sanoiksi. Periruotsalaista touhua, joka tällaisessa tilanteessa ei toimi alkuunkaan. Dialogia ja diskuteerausta. Mitään ei tehdä, ennen kuin on käyty läpi kaikki eri ryhmät ja varmistettu, että kaikki hyväksyvät toimenpiteet. Kysytään varmaan ganstereidenkin mielipide siihen, että hyväksyvätkö he mitään rajoituksia.
Ruotsia ei pelasta enää kuin jokin ihme (esim hyvin pikaisesti kehitetty lääke).

Qroquius Kad

Valitettavasti Ruotsin suurin ongelma akuutteihin ja väkivaltaisiin yhteiskuntarauhan häiriöihin puuttumisessa ei ole enää svenssonien tarve dialogiin ja diskuteeraamiseen.
Suurin ongelma on svensdotterien fiikkaaminen:
https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=26&t=19320&start=975#p989195
Eipä taitane ruotsalainen yhteiskunta, kansakunta ja valtakunta olla enää pelastettavissa tuolle tasolle vajottuaan.

Suomi Finland

Kaistapäistä touhua. Tiesin kyllä, että niillä viiraa, mutta en sitä että noin pahasti.

Anonymous

Kun edellisestä sodasta kuluu yli kaksi sukupolvea, alkaa yhteiskunta naisistua. Se ei ole sinänsä paha asia, mutta muuttuu sellaiseksi heti, kun yhteiskunta joutuu väkivaltaisen kriisin eteen.
Siitä selvitään siirtämällä määrätietoisesti kaikki fiikkaavat naiset sivuun ja ottamalla kaikki valtaa ja voimaa käyttävät yhteiskunnan, kansakunnan ja valtakunnan orgaanit miesten haltuun.
Ruotsista ei ole enää tähän.

PastoriNikulainen

Rutto, ebola ja sikalunssa…
Siinä niitä koronaa vittumaisempia röhätauteja mm.
Maanmatonen voi toki uunoilla itselleen myös muun tavan heittää corpsensa nurkkaan eltaantumaan.
Ei maailmasta lentsut lopu.
Yhtä epätodennäköistä kuin kasvihuoneilmiöhuuhaan todenperäisyys, perkele.
Aamen…

Topi

Hmmm.rutto 500 , 1300 ja 1700 luvulla… kuoli paljon ihmisiä. Nykypäivänä rutto epidemioissa kuolee kymmeniä ihmisiä. Ebola iskee niin rajusti, että se ei leviä laajalle… pahimmassa epidemiassa kuoli n.4000 ihmistä.
Sikainfluenssaan kuoli suomessa 44 ihmistä.
Harmittomaan Koronaan on kuollut vasta 13671 ihmistä ja lisää tulee tällä hetkellä vain 1600/päivä, mutta epidemiahan on vasta alussa.. Odota vaan maltillisesti kyllä ne luvut vielä monin kertaistuvat 😉

Elämme siis porkkanakakulla!

Ruotsi on omavarainen vain sokerin, porkkanoiden ja viljan suhteen. 40 vuotta sitten oli asiat aivan toisin.
https://www.di.se/nyheter/sveriges-sjalvforsorjning-av-livsmedel-under-50-procent-vi-har-varit-naiva/

isokyrpäinen laivakirvesmies

…. mutta täytyy muistaa, että on myös olemassa näitä idiootteja:
https://thethaiger.com/coronavirus/man-arrested-for-deliberately-trying-to-contaminate-bangkok-lift-video

Kuuro ohjaa sokeaa, molemmilla CP

Ekonomiaprofessori Lars Calmfors sanoo että Ruotsin hallitus (inkompetentti)
on luottanut liikaa siihen mitä Folkhälsomyndigheten (inkompetentti) sanoo:
https://www.di.se/ditv/ekonomistudion/ekonomiprofessorn-man-har-forlitat-sig-for-mycket-pa-folkhalsomyndigheten/

Koronavähättelijät katsokaa kuvaa

Karolinska sjukhuset Huddingen taakse on tuotu viisi isoa pakkaskonttia (fryscontainer) ruumiita varten.
Muihinkin sairaaloihin niitä hommataan jos tarve vaatii:
https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/kylcontaintrar-vid-sjukhuset-forbereds-som-extra-barhus/

Tapiola

Onko Marin viruksen salakantaja? Jotenkin kalpealta näyttää. Eihän se sinänsä ihme, kun nuori heitukka on tasa-arvoliberaalihuumassa asemassa joka liian vaativa kantaa. Onneksi hän ei ole vielä tunnustanut olevansa shokissa kuten Sipeli. Suo siellä vetelä täällä. Joku Kyösti Kallio ja Paasikivi Kekkonen nyt tarvittaisiin.
Marin antoi 27.2. lausuntoja, ettei poliitikot saa ylireagoida. Tartunnan saaneita vain kaksi.
Marin lähti 5.3. nykiin Nykiin ja puhui naisten asemasta. Mitä ihanaa gloriaa… ”katsokaa tuota nuorta Suomen pääministeriä. Niin globaali ja rohkea. ” Marin tapasi myös YK:n jonkun johtajahöntän. He keskustelivat jotain globaalista ilmastonmuutoshömpästä, tasa-arvosta … lähde joku MTV uutinen.

Jorma

Hallitus juuri valehteli tiedotustilaisuudessa. Sanottiin ettei baareja voida sulkea lainsäädännön mukaan. Tuo selkeä valhe sillä suomessa on voimassa poikkeustila, hallitus voi halutessaan tosta noin vaan määrätä baarit kiinni!
On tämä uskomatonta että valehtelu senkun jatkuu ja jatkuu. Lisäksi puhe 10 000 testatusta ihmisestä on valetta, testejä on analysoitu tuo määrä mutta useita sairastuneita on testattu hoidon edetessä useasti. Haluavat luoda väärän mielikuvan sinulle että todellisuutta useampia olisi testattu.
Thl johtajisto irtisanottu välittömästä. Ovat suorassa vastuussa taudin rantautumisessa suomeen. He toivat taudin suomeen osana mielenvikaista psykopaattista strategiaa mitä mm who piti täysin mahdottomana toteuttaa. Pölyn laskeuduttua koko thl johtajisto sekä hallitus asetettava tutkinnan alle. Rangaistukset maksimaalisen mukaan

Alussa uskottiin tähän koska FHM niin sanoi

Näin sanoi Anders Tegnell, FHM, kun koronaepidemia alkoi Kiinassa:
https://www.vardporten.se/munskydd-skyddar-inte-mot-virus/

Mistä henkilökunta???

Folkhälsomyndigheten/Kansanterveyslaitos on tehnyt ennusteen siitä
paljonko lääneittäin tullaan tarvitsemaan hoitopaikkoja koronapotilaille,
pahimpana päivänä (kun epidemia peakkaa) jne:
https://www.di.se/nyheter/sa-manga-vardplatser-behovs-dar-du-bor/

Apeat Verhot

Yli puolet Tukholman koronakuolleista ovat ”ruotsinsomalialaisia”:
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/lakarforening-larmar-over-halften-av-de-doda-ar-svensksomalier