Lukijan ääni: Jäävätkö suomalaiset koronalle altistuneet kuolemaan maailmalle?

Suomen kansalaisia on satoja ympäri maailmaa ja jäämässä sinne, koska on vähän koronaa ilmassa. Valtion tukema ja puoliksi omistama lentoyhtiö peruu lentojaan kotiin palaavilta vaikka heillä on jo maksetut liput. Kansalaiset jätetään pulaan.

Finnairia tuetaan 600M€. Siksikö että puolet osakkeista omistavat saavat osinkonsa? Tämä on nykyisen työväenpuolueen suunta ja arvot? Finnairille annetaan vakuudetonta lainaa, jotta saavat lomauttaa lähes kaikki työntekijänsä.
Suomalaiset ympäri maailmaa pyrkivät takaisin kotiinsa, koska lähes koko maailma on “poikkeustilassa”. Te jätätte heidät sinne kuolemaan kuin rotat.
Teillä on matkustusilmoituksen tehneiltä hyvinkin tarkka tieto kuinka paljon heitä on ja missä, mutta TEITÄ EI KIINNOSTA. TEIDÄN MIELESTÄNNE HE OVAT OMILLAAN.
Hauskaa mielestänne on se että muunmaalaiset “elintasoläpsyttelijät” kuljetetaan kyllä rajan jälkeen hoitoon ja karanteeniin, Vantaan kentällä ei ole vieläkään suomalaisille mitään ohjeita karanteeneista jne. Suomeen omiin avuin palaavat Suomalaiset veronmaksajat ovat täysin omillaan, ilman ohjeita. Suomalaiset ulkomailla lomailevat veronmaksajanne jätätte täysin heitteille. Ei mitään apuja. ON TEILLÄ SAATANA POKKAA !
Te jopa olette sitä mieltä että maksatte noin miljardin tukia afrikkaan, samaan aikaan olette sitä mieltä että ei ole syytä (=rahaa) tehdä suomalaisille koronavirustestejä. Kenelläkään ei ole edes tietoa kuinka paljon viruksen levittäjiä on. Esim. Kymenlaaksossa on ilmoitettu yksi tapaus, mutta lähipiiriini kuuluu jo kaksi tapausta. Itse olen vapaaehtoisessa karanteenissa, koska on epäily että olen altistunut. Mitä helvettiä luulette saavuttavanne salaamalla viruksen etenemistä? 
Rajat on kiinni, mutta ei olekaan, jne. yli 10hlö kokoukset on kielletty, mutta esim. Levin baarien viruslinko tuottaa sairaalat kohta täyteen, koska ei ole pokkaa toimia niinkuin pitäisi. Mitä ihmettä oikein päässänne liikkuu ?
MIKÄ ON ARVOPOHJANNE ?
Tsunamin jälkeen lennätettiin porukkaa kotiin. COV-19 on vähintäänkin samanarvoinen syy hoitaa kansalaiset kotiin. Rahaa tuntuu olevan ainakin avustajien palkkaamiseen, laittakaa nyt vittu saatana ne avustajat töihin.
Poikkeustila antaa Teille toki valtaa ja prokuraa tehdä asioita väärinkin. Kuinka kauan kuvittelette että päättävät virkamiehetkään on kanssanne samaa mieltä. Ette varmasti halua nähdä nyt kansannousua tai virkamieshallitusta ? Teillä on avaimet käsissänne. Hoitakaa lukot auki ja Suomalaisten asiat etusijalle. Muistakaa että siellä ulkomailla on myös puolustusvoimissa poikkeustilassa palvelevia jätkiä pulassa. Suomen kansan hyvinvointi on Teidän työtehtävänne nyt.
Ystävällisin terveisin ja maamme palveluksessa mukana,
Rakuuna ja jalkaväkijoukkueen lääkintämies.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.