Pakkopalautettavia ei voida palauttaa, päästetty vapaaksi

Turvapaikka-aktivistien kannalta koronavirusepidemia on hyvä asia. Kaikki pakkopalautukset Euroopasta kolmansiin maihin on jäissä. Ruotsi on jopa vapauttanut säilöönottokeskuksista palautusta odottavia miehiä.

Monet ruotsalaiset turvapaikka-aktivistien Facebook-ryhmät ovat täyttyneet sydämistä ja lämpimästä itkusta sen takia, että pakkopalautuksia odottavien kolmansista maista laittomasti Eurooppaa tulleiden miesten palautukset on toistaiseksi tauolla.
Tukholmassa Märstan säilöstä on jopa vapautettu useita kymmeniä afgaaneja, joita on alunperin ollut tarkoitus lennättää loppukuun aikana takaisin kotiin. Vapauttamispäätökseen päädyttiin sen jälkeen kun ainakin yhdeltä laittomalta löytyi virustartunta ja tämän seurauksena säilön asukkaat nousivat kapinaan.
On merkittävää, että nämä paperittomat ihmiset päästettiin ihmisten pariin vaikka päällänsä on maailmanlaajuinen virusepidemia.
 

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Särmääjä

Ruotsissa nyt ei muutenkaan ole mitään rajotuksia ja maan hallinto on ihan kyvytön tekeen mitään. Siellä pyörii vielä urheilukin ainoona Euroopassa Valko-Venäjän ohella. Tänään jo raportoitujen kuolleiden määräkin pomppas siellä 20.

Aappa

Sen nyt vielä jotenkin sietää, että virus tarttuu kanta-asukkaisiin, mutta laittomien keharimiesten altistuminen menee jo rasistiseksi.

Los6666

heija swedenistan…. alkas nyt vittu se sota jo kunnolla

karri

Olenko ymmärtänyt väärin vai meneekö asia silleen, että Ruotsiin (myös Suomeen) saa laiton muslimisiirtolainen tulla, mutta pois ei saa lähteä/lähettää? Siis onko hallitus vielä tuota mieltä vai onko vihreät pelkästään? Hallituksella pitää kuitenkin olla yhteinen linja.
Tämä “hallitus” kumminkin mokasi aivan saatanasti tämän koronahommankin, joten orkesteri kokonaan vaihtoon nyt heti.

Tapiola

Hyvä kysymys hallituksen taustavoimista. Parjaan kyllä aina demareita välillä, mutta jotenkin se pahuuden voima aivan kuin jotenkin salaperäisesti olisi vihreistä yksin lähtöisin, ja kukaan… kukaan ei jostain syystä sano siihen mitään vastaan.

karri

Niin, näyttää siltä että se on nimenomaan vihreät jotka pitävät hallituksen kasassa ja muut nöyrtyvät, keskusta on jo ilmeisesti saanut mitä haluaa eli sipilälle joku hillotolppa..

Kuria

Jostain luin, että suvakkien maailmanhalaus ideologian takia, on rasismia olla halaamatta näitä, sanotaan suoraan mahdollisia tartunnankantajia. Siis siitä vain rajan yli miten huvittaa. Ja pusi pusi. Tässäpä mussukka lapseni uusi iskä! Vanha olikin rasisti mulqvisti. Mutta ei hätää. Saamme häneltä elarit joka kuukauisi. Mussukka. Ja kyllä mussukka. Voin käyttää huovia. Tms. Mutta kyllä suomalainen mies on suvaitsematon! Sika! Ei haittaa vaikka uskontosi ei salli minun olla vapaa nainen. Minä ymmärrän. Mutta se mutta se sika! Suomainen sika!

Anonymous

Niin. Tuo tarina on sitten totta.

Vittu että vituttaa

Vitun idiootit.

Anonymous

Totta. He olivat idiootteja. Tarkoitan isejä. Mutta .kannattaa muistaa suomen lainsäädäntö. Eli äidillä on kaikki valta. Eli vaikka hän lasten äiti päättäisi, agmed on hyvö isä. Niin se on sitten niin. Tajuatteko? Isällä EI OLE MITÄÄN VALTAA!! Vaikka lasten äiti olisi mikä, niin unohda se isä. Taistelet tuulimyllyjä vastaan. Ja maksat.

Vittu Mitä Tuubaa

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/fbb591bb-cee2-48f0-88d7-0f49a0bad6a1
“Tukiverkko”.. SATUKERHO se on. Ei oo naurettavuudella/röyhkeydellä rajaa! Vasemmisto on coronavirus. Vasemmisto on syöpä. Vasemmisto on kuolema. Vasemmisto on sairas.

Acc358

Kiitos linkistä.
Kyseessä on siis Suomessa oleskellut nuorehko mies, joka on alunperin lähtenyt Iranista ryhdyttyään kristityksi. Palautettu Iraniin, jossa on oman kertomuksensa mukaan kohdeltu kaltoin. Ja sitten poistunut Iranista jonnekin, jossa uhkaa maasta poisto. Nyt sitten jotkut suomalaiset haluavat miehen Suomeen.
Koska kristityiksi kääntyjiä tai kääntyjinä esiintyviä riittää satoja miljoonia ja lisää syntyy koko ajan, ongelmaa ei voida ratkaista päästämällä heidät Suomeen tai edes EU-alueelle. Mitä sitten voitaisiin tehdä. Jos Iranissa on niin kurjaa, kuin mies kertoo, niin ongelma pitää ratkaista Iranissa.
Irania voidaan kannustaa parantamaan olojaan pakotteilla sekä kauppa- ja liikennesaarroilla. Ne voisivat luoda Iranin väestölle paineita vaihtaa järjestelmäänsä. Iranin ongelmia ei voida ratkaista tuomalla ongelmia Suomeen. Iranin ongelmat pitää ratkaista Iranissa. Käsittääkseni Iranissa on ainakin maanalaista oppositiota.
Jos kaikki länsimaat yhdessä asettavat Iranille pakotteita ja saartoja, ne voivat tehota. Jos vain EU asettaa niin silloinkin ne tehoavat. Mutta vaikka Suomi asettaisi niitä yksinään, sekin olisi parempi kuin ei mitään.

Acc358

Ehkä luuli kristinuskokortin avaavan ovet Suomeen. Virhe. Virhe. Olisi vaan valittanut ruoasta, vaatinut rahaa elämiseen, vittuillut ja esittänyt tiukkaakin tiukempaa muslimia. Olisi vieläkin täällä ja Ylen toimittajat matelisivat hänen edessään.

SakariKaulaote

Mitä vattua se julie spectre siellä ruottissa asuu?
Kuta kutkuttanut moinen ajatus?

Acc358

Tarkoittanet henkilöä nimeltä Barbara Lerner Spectre. Hänestä löytyy tietoa wikipediasta ja youtubesta.
Kirjoitin aiheesta seikkaperäisemmän viestin, mutta se katosi jonnekin.

Anonymous

mistä ylipäätään näinkin matalan uutiskynnyksen omaava juttu on edes lähtenyt alkuunsa luulisi olevan meillä parempaakin uutisoitavaa