Ranskassa ensimmäiset koronaryöstelyt

Ranskassa monikulttuuriset piirit ovat aloittaneet jo Ryöstelyn. Filminpätkällä pannaan paikkoja paskaksi Lidlissä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

34 thoughts on “Ranskassa ensimmäiset koronaryöstelyt

  1. On siinä ranskalaisilla kattomista kun seuraavat 6kk tulevat jatkumaan täytenä anarkiana… Vaan kestääkö koko systeemi puolvuotta täysmääräistä mellakointia on eri asia

   39
  2. Matkustelin aikoinaan paljon Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, koko euroopassa, tutustuin eri kulttuureihin aikana, jolloin euroopan maat olivat sivistysvaltioita. Tosin silloin jo erityisesti Tukholmassa oli paljon elintasopakolaisten ongelmakäyttäytymistä, mikä oli pelottavaa. Alle 10 vuodessa maiden väestön ulkonäkö on vain niin tummunut, ettei tee mieli. Suomessakin vaihtuu asiointipaikat sitä mukaa kuin mustakaavut ne valtaava. Muuten radan varrelle tuppaavat ongelmat kasaantua, joten asumme aina kaukana paikassa, jonne pääsee vain autolla. Yhtään en kaipaa matkustamista euroopassa, en ole kaivannut moneen vuoteen ja erityisesti 2015 jälkeen en tule enää koskaan matkustamaan juuri Ruotsiin, en Saksaan, ym. koska en usko elinaikanani näiden maiden muuttuvan riittävästi. Mutta kyllä matkustan Viroon, Puolaan, ym. joissa muukalaisongelmat on otettu tosissaan.

   Corona tosin muuttaa ja sekoittaa, toivonkin niin, eurooppalaista pakkaa pahan kerran ja elän toivossa, että maat vähitellen irtautuvat eurosta/EU:sta, vaikka epäilen että Suomi jäisi silloin viimeiseksi maaksi, joka yhä sinisillä (tyhmillä) silmillään ihmettelee, että kyllä EU on niin hyvä meille suomalaisille. Näin käy jos vas-sd-vihr ovat edelleen vallassa, nuo paholaisen airuet. Coronalasku tulee olemaan huikea ja kukaan ei halua maksaa toiseen maan hölmöilyjä.

   Kriiseissä on se hyvä puoli, että yhteinen selviytyminen korostuu ja ainakaan en tunne ketään, jolla olisi ensimmäisenä eurooppalainen identiteetti, kyllä me suomalaiset ollaan suomalaisia ja suomalaisten parasta halutaan ensisijaisesti, kun niukkuutta jaetaan. Sen tulevat vielä päättäjät huomaamaan, että jokainen kansa pitää yhtä ja jokaisen kansan velvollisuus on ensisijaisesti huolehtia itsestään.

   28
 1. Jos ei Suomessakaan ihan piakkoin vallankumousta nähdä, niin viimeistään sitten kun ruoka loppuu alkaa pullamössösukupolvenkin vaistot heräilemään. Ainakin jos ei pääse nettiin.

  73
  1. Se vaan on jo nähty, ettei kaupassa juurikaan ole ryöstettävää. Sinappia ja terveyssiteitä en itse hankkisi moisin keinoin. Toisaalta kuvittelin vuosia sitten itsekin meneväni jätesäiliön kanssa ”ostoksille”. Eipähän ole säilykkeitä, joita sinne mättää.

 2. Ihanan monikulttuurista menoa!!1
  Täällä Impivaarassa stubido & matusalo odottavat märkinä milloin samaa saadaan Suomeen

  89
 3. Varmasti Hölmölässä pääkaupunkiseudulla sama odotettavissa kun tilanne muuttuu pahemmaksi ja kaaottisemmaksi epidemiatoimien myötä, mutta itsepähän ovat kansalaiset äänestäneet. Sitä saa mitä tilaa. Uudenmaan läänin ympärille voisi toki rakentaa vaikka muurin tai muun esteen.

  88
  1. Niin, perussuomalaiset oli toisiksienin puolue, mutta kun antti rinne sanoi jo ennen vaaleja ettei persut mahdu hallitukseen niin miten saatanassa pitää äänestää että äänestää oikein? Hallituksessa ovat demareitten mukana vähiten ääniä saaneet puolueet nyt.
   Kerro miten pitää äänestää?

   30
   1
   1. Jos muutama tuhat enemmän olisi vaivautunut äänestämään persut suurimmaksi puolueeksi niin tilanne olisi varmasti parempi kuin nyt. Mutta jos tyhmä kansa äänestää kaikenmaailman vappusatanen-Antteja ja muslimien maahantuojia kuten Ohisalo niin sille ei voi mitään.

    84
    1. Oli muuten hylättyjä ääniäkin melkoisen monta tuhatta näissä vaaleissa, siitä en tiedä oliko äänestetty väärin vai miksi hylätty? En ole muutakuin äänestäjä.

     37
    2. Eiköhän suurin tekijä ollut YLE,joka siekailematta ajaa Vihreiden ja SDP:n asiaa..
     Monet,varsinkin iäkkäämmät luottaa YLE:een sokeasti..

     17
     1. Tämä on ihan totta. Juuri siksi onkin erittäin tärkeää, että me tavalliset ihmiset kerromme niistä oikeasti tärkeistä asioista ja uutisista niille mummoille ja papoille, jotka käytännössä ovat pelkän Ylen jakaman informaation varassa.

      Minäkin aloitin tämän omista vanhemmistani, ja pikku hiljaa olen laajentanut toimintaa muihinkin ikäihmisiin. Monet ovat kiittäneet ja tuoneet julki hämmästyksensä siitä, kuinka puutteellista ja harhaanjohtavaa tämä valtamedian uutisointi on.

      Sen olen myös huomannut, että alkuvaiheessa mahdollisesti esiintyvän epäuskon pystyy yleensä murtamaan sillä, kun toteaa että ”muistathan sinä itsekin, kuinka valheellista ja vääristynyttä Yleisradion uutisointi oli joskus 1970-luvulla, kun Neuvostoliittoa ylistettiin ihan taukoamatta, eikä mitään huonoja puolia saanut mainita. Nyt on vallalla ihan sama meininki, mutta Neuvostoliiton tilalla vain on EU. Ja vastaavaan tapaan on sosialismin ihannoimisen tilalla nyt monikulttuurisuuden ja vapaan maahanmuuton ihannoiminen. Ja aivan kuten 1970-luvulla ei saanut puhua Neuvostoliiton talousongelmista, ei nyt saa puhua maahanmuuttajien tekemistä raiskauksista ja muista rikoksista…”

      Tästä se lähtee, ja jatko sujuukin jo helposti.

   2. Äänestämällä et voi vaikuttaa.

    Asioihin ei voi vaikuttaa äänestämällä.

    Äänestäminen on turhaa, jos tavoitteena vaikuttaa asioihin.

    5
    17
    1. Jos sinä ja muutama tuhat muuta olisi äänestänyt persuja, tilanne ei olisi tämä.

     30
    2. Turha äänestää. Paskat on jo suomineidon housussa. Tai hameessa.
     Samaa paskaa eri värisissä paketeissa, jota punapukki tarjoilee jouluaatto eikun vaali-iltoina suomalaiselle lammaslaumalleen.
     Vaalikarjalle räätälöityjä puolueita. Pyydyksiä peesaajille, laumasieluille, idiooteille ja selkärangattomille valtaa hamuaville niljakkeille.
     Harvassa ovat politrukit jotka eivät olisi huoranneet suomea märättävän punaporton kanssa. Säästyneet punakupalta. Lossuttaneet samasta rapakaukalosta.

     2
     8
     1. Tuollainen ”äänestäminen on turhaa” -ajattelu palvelee vain suvakkien asiaa.

      Sen tarkoituksena on leikata mahdollisimman iso siivu pois kansallismielisten puolueiden äänisaaliista, ja täten heikentää niiden voimaa.

      Ja kuten me tiedämme: mitä vähemmän näitä kansallismielisiä on eduskunnassa ja muissa päättävissä elimissä mukana, sitä vihervasemmistolaisempaa politiikkaa nämä elimet sitten pääsevät tekemään.

      1. Punikkipolpon vaaliteatteri pyörii, ryssänlöyhkä maassa edelleenkin vapaasti hyörii.
       30 000 …kattia länsirajan yli hölkkää, 100 000 ryssää itärajan yli huomaamatta maahan loikkaa.
       Kgb-kommarit eu:sta itsellensä työkalun kääntää, siitä putlerille pitkäksi ajaksi hupia riittää.
       Sieltä hyvä on pillikuraa suomen silmille heittää ja Suomen kansan sydäntä ryssän puoleen koukaten kääntää.

       1. Gauhia miten sää noidut. Mulle tulee tosta Putlerista aina Pulteri sarjakuvat mieleen. Putinin näköiset äijät ajelevat niillä ykspyöräisillä Ladoillaan.

  2. Pitää äänestää niin, että Perussuomalaiset saavat reilusti yli 50 % äänistä. Silloin he eivät tarvitse hallitukseen ketään muita eikä heidän tarvitse välittää oppositiosta, vaan vain siitä, että jokaisessa eduskunnan istunnossa on läsnä vähintään 101 persuedustajaa.

   Silloin pääministeri Jussi Halla-aho vain kävelee eduskuntaan sanelemaan seuraavan lain, joka hyväksytään minimissään äänin 101-99. Oppositio, eli kaikki muut puolueet eivät voi kuin raivota.

   Ei tämän vaikeampaa.

   65
   1
   1. Kyllä minä sen tiedän. Jotenkin kolahtaa vaan aina tuo että ”kansa saa mitä tilaa” vaikka hallituksessa istuu RKP ja vassarit ynnä muita joille kelpaa ihan mikä vaan kunhan vaan Suomella menee huonosti.

    35
  3. Helsinkiläiset naiset pääsääntöisesti äänestää ton monikulttuurisuus helvetin puolesta. Toki jotku imbesilli miehetkin.

   Helsinkiläiset naiset ovat totaalisen debiilejä lehmiä.

   33
   1
 4. Ei nuo kyllä ranskalaisilta näyttäneet. Ei ulkonäöltään eikä käytökseltään.

  44
  1. Ranskalaiset muutenkinovat tummahkoverisiä, etenkin etelämpänä, joten ei noita hiekkakyitä välttämätä erotakkaan vuosikymmenten blandauksen jälkeen.
   Sama on britaniassa, sielläkin on aika mustanaan kauppojen käytävät, ”peribrittiä” pisamineen ja pinaisine hiuksineen saa etsiä.
   Saksasta ja Berliinistä nyt puhumattakaan, vuosikymmeniä virrannut turkista etc. porukkaa rikastuttamaan maan rikollisgeenejä, jopa kokonaisia kaupunkeja alkaa olemaan nogo alueina.

   24
   1. Perusbritit ovat usein tummiakin. Ennen kelttejä ja germaaneja Britanniassa asui tummia, välimereläiseen tyyppiin kuuluneita ihmisiä. Britanniassa ovat myös käyneet kaikenlaisia porukoita etelästä, mm. skyyttejä ja sarmaatteja. ”Lontoo” viittaa sarmaatinkieliseen sanaan Luan-don (satama tai satamalaituri) ja/tai Allon-don (Alaanien joki). ”Don” on vesi tai joki. Molemmilla em. sanalla on sama merkitys nykyisessä osseetin kielessä, joka periytyy alaanien (sarmaattiheimo) kielestä.

    3
    4
   2. Maurien valloitus aikoinaan..Siinä syy,miksi Italialaiset ja Espanjalaiset on tummaihoisia.
    Maurithan olivat neekereitä..

 5. Mustat lakut toteuttamassa itseään. Tällä kertaa lidlin tiskillä.
  Liekö tähti vaiko rakettitieteen kuvernöörejä?
  Aamen….perkel….

  34
 6. Videopätkän yhteydessä, eikä jutussa muutenkaan, ole mitään lähdetietoja. Vedetty hatusta?

  13
 7. Kohdalle jos sattuis ni ottaisin yhden kiinni ja lepuuttaisin monoa matun poskella poliisia ootellessa.sanktiohan siitä seuraa mutta hyvä mieli jää.

  6
  2
 8. Väittävät Torikahvilassa, että tuo videosi on vuoden vanha. ONKO NIIN PAAVO!!!???
  Oletko sortunut levittämään väärää tietoa? Voiko sinuun uskoa enää ollenkaan?

  3
  3
 9. Marinilta kysyttiin juuri toimittiinko riittävän nopeasti. Hän vadtasi että kyllä toimittiin koska jos olisi toimittu nopeammin, olisi sen hinta ollut liian kova… 🙂

  Meidän esiintymistaitoinen pm on niin psykoottisen typerä ihminen että en tiedä itkeäkkö vai nauraa? Se että olisi toimittu etupainotteisesti muutamalla yksinkertaisella toimella, kuten eristämällä italiasta sapuvat kahdeksi viikoksi olisi maksanut desimaaleja siitä hinnasta mikä tästä nyt koituu. Jos tauti olisi padottu heti alkuun, olisi yksittäisten palopesäkkeiden sammutus ollut helppoa. Nyt hallitus valitsi mielenvikaisen lähestymiskulman kriisi strategiaksi joka sellaisenaan toteutettuna olisi johtanut kansanmurhaan. Tätä strategiaa jotenkin perustellakseen thl keksi omasta päästään tilastot joiden pohjalta mallit oli laadittu. Thl johtajisto on irtisanottava välittömästi ja myöhemmin koko päättävien elinten toiminta tutkittava perusteellisesti. Strategian valinneelle poppoolle on langetettava kuoleman tuomio, jolleivat he itse ymmärrä päättää päiviään ennen sitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.