Subscribe
Notify of
guest
36 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
karri
karri
21.3.2020 22:10

No ei ne ainakaan vessapaperista tapelleet, ählämit pyyhkii paljaalla kädellä.

Anonymous
Anonymous
22.3.2020 05:39
Vastaa...  karri

On siinä ranskalaisilla kattomista kun seuraavat 6kk tulevat jatkumaan täytenä anarkiana… Vaan kestääkö koko systeemi puolvuotta täysmääräistä mellakointia on eri asia

Cold Hard Facts
Cold Hard Facts
24.4.2020 23:43
Vastaa...  Anonymous

Se todellinen suuri koronaryöstely selitetään sitaateissa alla. Huomaa että tekstit kirjoitettiin 1930 -luvulla:
””Kun nämä periaatteet on saatettu käytäntöön, tulee positiivinen valtiomalli voittamaan nykyisen järjestelmän, jossa kansainvälisyys määrää ja jossa valtio, kansa ja talous on erotettu toisistaan. Tämä tulee merkitsemään yksilökeskeisyyden loppua ja yhteisen hyvän voittoa. Nykyinen valtiomalli on epäreilu työntekijöitä kohtaan ja se on pelkkä pankkiirien ja pörssikeinottelijoiden edunvalvoja. Nykyjärjestelmä johtaa korruptioon ja kannustaa kansalaisia tavoittelemaan rikastumista epärehellisesti. Valtaapitävät eivät välitä kansasta eikä valtio ole kyennyt yhdistämään kansaa. Rahanvalta on vallan rumin ilmentymä; se kontrolloi, korruptoi ja tuhoaa. Sen uhreja ovat valtio, kansa, yhteiskunta, moraali ja kulttuuri.”
”’Korko-orjuuden murskaaminen’ olkoon sotahuutomme. Korko-orjuudesta kärsii maanomistaja, jonka täytyy ottaa lisää lainaa voidakseen viljellä maataan. Hänen lainansa korko on niin suuri, että se tekee hänen työstään lähes kannattamatonta. Korko-orjuudesta kärsii kansalainen, joka ylivelkaantuu eikä selviä asuntovelastaan.
Korko-orjuudesta kärsii myös kansalainen, joka työskentelee kaupassa tai tehtaassa nälkäpalkalla, kun osakkeenomistaja nostaa osinkoja ja bonuksia, joiden eteen hän ei ole tehnyt lainkaan töitä. Orjuudesta kärsii myös keskiluokka, jonka palkasta valtaosa menee pankkilainojen korkojen maksamiseen.””

suomalainen isolla sydämellä
suomalainen isolla sydämellä
22.3.2020 19:29
Vastaa...  karri

Matkustelin aikoinaan paljon Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, koko euroopassa, tutustuin eri kulttuureihin aikana, jolloin euroopan maat olivat sivistysvaltioita. Tosin silloin jo erityisesti Tukholmassa oli paljon elintasopakolaisten ongelmakäyttäytymistä, mikä oli pelottavaa. Alle 10 vuodessa maiden väestön ulkonäkö on vain niin tummunut, ettei tee mieli. Suomessakin vaihtuu asiointipaikat sitä mukaa kuin mustakaavut ne valtaava. Muuten radan varrelle tuppaavat ongelmat kasaantua, joten asumme aina kaukana paikassa, jonne pääsee vain autolla. Yhtään en kaipaa matkustamista euroopassa, en ole kaivannut moneen vuoteen ja erityisesti 2015 jälkeen en tule enää koskaan matkustamaan juuri Ruotsiin, en Saksaan, ym. koska en usko elinaikanani näiden maiden muuttuvan riittävästi. Mutta kyllä matkustan Viroon, Puolaan, ym. joissa muukalaisongelmat on otettu tosissaan.
Corona tosin muuttaa ja sekoittaa, toivonkin niin, eurooppalaista pakkaa pahan kerran ja elän toivossa, että maat vähitellen irtautuvat eurosta/EU:sta, vaikka epäilen että Suomi jäisi silloin viimeiseksi maaksi, joka yhä sinisillä (tyhmillä) silmillään ihmettelee, että kyllä EU on niin hyvä meille suomalaisille. Näin käy jos vas-sd-vihr ovat edelleen vallassa, nuo paholaisen airuet. Coronalasku tulee olemaan huikea ja kukaan ei halua maksaa toiseen maan hölmöilyjä.
Kriiseissä on se hyvä puoli, että yhteinen selviytyminen korostuu ja ainakaan en tunne ketään, jolla olisi ensimmäisenä eurooppalainen identiteetti, kyllä me suomalaiset ollaan suomalaisia ja suomalaisten parasta halutaan ensisijaisesti, kun niukkuutta jaetaan. Sen tulevat vielä päättäjät huomaamaan, että jokainen kansa pitää yhtä ja jokaisen kansan velvollisuus on ensisijaisesti huolehtia itsestään.

Aappa
Aappa
21.3.2020 22:32

Jos ei Suomessakaan ihan piakkoin vallankumousta nähdä, niin viimeistään sitten kun ruoka loppuu alkaa pullamössösukupolvenkin vaistot heräilemään. Ainakin jos ei pääse nettiin.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
22.3.2020 05:40
Vastaa...  Aappa

Se vaan on jo nähty, ettei kaupassa juurikaan ole ryöstettävää. Sinappia ja terveyssiteitä en itse hankkisi moisin keinoin. Toisaalta kuvittelin vuosia sitten itsekin meneväni jätesäiliön kanssa ”ostoksille”. Eipähän ole säilykkeitä, joita sinne mättää.

Vittu että vituttaa
Vittu että vituttaa
21.3.2020 22:41

Ihanan monikulttuurista menoa!!1
Täällä Impivaarassa stubido & matusalo odottavat märkinä milloin samaa saadaan Suomeen

Anonymous
Anonymous
21.3.2020 22:51

Varmasti Hölmölässä pääkaupunkiseudulla sama odotettavissa kun tilanne muuttuu pahemmaksi ja kaaottisemmaksi epidemiatoimien myötä, mutta itsepähän ovat kansalaiset äänestäneet. Sitä saa mitä tilaa. Uudenmaan läänin ympärille voisi toki rakentaa vaikka muurin tai muun esteen.

karri
karri
21.3.2020 23:50
Vastaa...  Anonymous

Niin, perussuomalaiset oli toisiksienin puolue, mutta kun antti rinne sanoi jo ennen vaaleja ettei persut mahdu hallitukseen niin miten saatanassa pitää äänestää että äänestää oikein? Hallituksessa ovat demareitten mukana vähiten ääniä saaneet puolueet nyt.
Kerro miten pitää äänestää?

Anonymous
Anonymous
22.3.2020 00:10
Vastaa...  karri

Jos muutama tuhat enemmän olisi vaivautunut äänestämään persut suurimmaksi puolueeksi niin tilanne olisi varmasti parempi kuin nyt. Mutta jos tyhmä kansa äänestää kaikenmaailman vappusatanen-Antteja ja muslimien maahantuojia kuten Ohisalo niin sille ei voi mitään.

karri
karri
22.3.2020 00:17
Vastaa...  Anonymous

Oli muuten hylättyjä ääniäkin melkoisen monta tuhatta näissä vaaleissa, siitä en tiedä oliko äänestetty väärin vai miksi hylätty? En ole muutakuin äänestäjä.

Kaitsu
Kaitsu
22.3.2020 21:24
Vastaa...  Anonymous

Eiköhän suurin tekijä ollut YLE,joka siekailematta ajaa Vihreiden ja SDP:n asiaa..
Monet,varsinkin iäkkäämmät luottaa YLE:een sokeasti..

Karu totuus
Karu totuus
23.3.2020 10:34
Vastaa...  Kaitsu

Tämä on ihan totta. Juuri siksi onkin erittäin tärkeää, että me tavalliset ihmiset kerromme niistä oikeasti tärkeistä asioista ja uutisista niille mummoille ja papoille, jotka käytännössä ovat pelkän Ylen jakaman informaation varassa.
Minäkin aloitin tämän omista vanhemmistani, ja pikku hiljaa olen laajentanut toimintaa muihinkin ikäihmisiin. Monet ovat kiittäneet ja tuoneet julki hämmästyksensä siitä, kuinka puutteellista ja harhaanjohtavaa tämä valtamedian uutisointi on.
Sen olen myös huomannut, että alkuvaiheessa mahdollisesti esiintyvän epäuskon pystyy yleensä murtamaan sillä, kun toteaa että ”muistathan sinä itsekin, kuinka valheellista ja vääristynyttä Yleisradion uutisointi oli joskus 1970-luvulla, kun Neuvostoliittoa ylistettiin ihan taukoamatta, eikä mitään huonoja puolia saanut mainita. Nyt on vallalla ihan sama meininki, mutta Neuvostoliiton tilalla vain on EU. Ja vastaavaan tapaan on sosialismin ihannoimisen tilalla nyt monikulttuurisuuden ja vapaan maahanmuuton ihannoiminen. Ja aivan kuten 1970-luvulla ei saanut puhua Neuvostoliiton talousongelmista, ei nyt saa puhua maahanmuuttajien tekemistä raiskauksista ja muista rikoksista…”
Tästä se lähtee, ja jatko sujuukin jo helposti.

Yxi
Yxi
22.3.2020 07:59
Vastaa...  karri

Äänestämällä et voi vaikuttaa.
Asioihin ei voi vaikuttaa äänestämällä.
Äänestäminen on turhaa, jos tavoitteena vaikuttaa asioihin.

Jukka Könönen
Jukka Könönen
22.3.2020 12:07
Vastaa...  Yxi

Jos sinä ja muutama tuhat muuta olisi äänestänyt persuja, tilanne ei olisi tämä.

Rtellinen
Rtellinen
22.3.2020 13:10
Vastaa...  Yxi

Turha äänestää. Paskat on jo suomineidon housussa. Tai hameessa.
Samaa paskaa eri värisissä paketeissa, jota punapukki tarjoilee jouluaatto eikun vaali-iltoina suomalaiselle lammaslaumalleen.
Vaalikarjalle räätälöityjä puolueita. Pyydyksiä peesaajille, laumasieluille, idiooteille ja selkärangattomille valtaa hamuaville niljakkeille.
Harvassa ovat politrukit jotka eivät olisi huoranneet suomea märättävän punaporton kanssa. Säästyneet punakupalta. Lossuttaneet samasta rapakaukalosta.

Karu totuus
Karu totuus
23.3.2020 11:11
Vastaa...  Rtellinen

Tuollainen ”äänestäminen on turhaa” -ajattelu palvelee vain suvakkien asiaa.
Sen tarkoituksena on leikata mahdollisimman iso siivu pois kansallismielisten puolueiden äänisaaliista, ja täten heikentää niiden voimaa.
Ja kuten me tiedämme: mitä vähemmän näitä kansallismielisiä on eduskunnassa ja muissa päättävissä elimissä mukana, sitä vihervasemmistolaisempaa politiikkaa nämä elimet sitten pääsevät tekemään.

Rtellinen
Rtellinen
23.3.2020 13:36
Vastaa...  Karu totuus

Punikkipolpon vaaliteatteri pyörii, ryssänlöyhkä maassa edelleenkin vapaasti hyörii.
30 000 …kattia länsirajan yli hölkkää, 100 000 ryssää itärajan yli huomaamatta maahan loikkaa.
Kgb-kommarit eu:sta itsellensä työkalun kääntää, siitä putlerille pitkäksi ajaksi hupia riittää.
Sieltä hyvä on pillikuraa suomen silmille heittää ja Suomen kansan sydäntä ryssän puoleen koukaten kääntää.

Tapiola
Tapiola
23.3.2020 16:08
Vastaa...  Rtellinen

Gauhia miten sää noidut. Mulle tulee tosta Putlerista aina Pulteri sarjakuvat mieleen. Putinin näköiset äijät ajelevat niillä ykspyöräisillä Ladoillaan.

rtellinen
rtellinen
23.3.2020 18:03
Vastaa...  Rtellinen

Röhkijöitä riittää.

rtellinen
rtellinen
25.4.2020 01:16
Vastaa...  Rtellinen

Röh, röh

Qroquius Kad
Qroquius Kad
22.3.2020 00:02
Vastaa...  Anonymous

Pitää äänestää niin, että Perussuomalaiset saavat reilusti yli 50 % äänistä. Silloin he eivät tarvitse hallitukseen ketään muita eikä heidän tarvitse välittää oppositiosta, vaan vain siitä, että jokaisessa eduskunnan istunnossa on läsnä vähintään 101 persuedustajaa.
Silloin pääministeri Jussi Halla-aho vain kävelee eduskuntaan sanelemaan seuraavan lain, joka hyväksytään minimissään äänin 101-99. Oppositio, eli kaikki muut puolueet eivät voi kuin raivota.
Ei tämän vaikeampaa.

karri
karri
22.3.2020 00:11
Vastaa...  Qroquius Kad

Kyllä minä sen tiedän. Jotenkin kolahtaa vaan aina tuo että ”kansa saa mitä tilaa” vaikka hallituksessa istuu RKP ja vassarit ynnä muita joille kelpaa ihan mikä vaan kunhan vaan Suomella menee huonosti.

Mikä pykii?
Mikä pykii?
22.3.2020 01:32
Vastaa...  karri

on siellä kepulitkin.

Naiset tota haluaa
Naiset tota haluaa
22.3.2020 11:45
Vastaa...  Anonymous

Helsinkiläiset naiset pääsääntöisesti äänestää ton monikulttuurisuus helvetin puolesta. Toki jotku imbesilli miehetkin.
Helsinkiläiset naiset ovat totaalisen debiilejä lehmiä.

Anonymous
Anonymous
22.3.2020 01:00

Ei nuo kyllä ranskalaisilta näyttäneet. Ei ulkonäöltään eikä käytökseltään.

Tuumaaja
Tuumaaja
22.3.2020 07:59
Vastaa...  Anonymous

Ranskalaiset muutenkinovat tummahkoverisiä, etenkin etelämpänä, joten ei noita hiekkakyitä välttämätä erotakkaan vuosikymmenten blandauksen jälkeen.
Sama on britaniassa, sielläkin on aika mustanaan kauppojen käytävät, ”peribrittiä” pisamineen ja pinaisine hiuksineen saa etsiä.
Saksasta ja Berliinistä nyt puhumattakaan, vuosikymmeniä virrannut turkista etc. porukkaa rikastuttamaan maan rikollisgeenejä, jopa kokonaisia kaupunkeja alkaa olemaan nogo alueina.

Anonymous
Anonymous
22.3.2020 16:57
Vastaa...  Tuumaaja

Perusbritit ovat usein tummiakin. Ennen kelttejä ja germaaneja Britanniassa asui tummia, välimereläiseen tyyppiin kuuluneita ihmisiä. Britanniassa ovat myös käyneet kaikenlaisia porukoita etelästä, mm. skyyttejä ja sarmaatteja. ”Lontoo” viittaa sarmaatinkieliseen sanaan Luan-don (satama tai satamalaituri) ja/tai Allon-don (Alaanien joki). ”Don” on vesi tai joki. Molemmilla em. sanalla on sama merkitys nykyisessä osseetin kielessä, joka periytyy alaanien (sarmaattiheimo) kielestä.

Kaitsu
Kaitsu
22.3.2020 21:29
Vastaa...  Tuumaaja

Maurien valloitus aikoinaan..Siinä syy,miksi Italialaiset ja Espanjalaiset on tummaihoisia.
Maurithan olivat neekereitä..

Kaaosta ja anarkiaa
Kaaosta ja anarkiaa
22.3.2020 04:55

Videopeli The Division toteutuu.

Juupeli
Juupeli
22.3.2020 08:22

He rakastavat kaaosta, ryöstelyä ja väkivaltaa.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
22.3.2020 08:42

Mustat lakut toteuttamassa itseään. Tällä kertaa lidlin tiskillä.
Liekö tähti vaiko rakettitieteen kuvernöörejä?
Aamen….perkel….

Jukka Könönen
Jukka Könönen
22.3.2020 12:10

Videopätkän yhteydessä, eikä jutussa muutenkaan, ole mitään lähdetietoja. Vedetty hatusta?

Opa1000
Opa1000
22.3.2020 17:01

Kohdalle jos sattuis ni ottaisin yhden kiinni ja lepuuttaisin monoa matun poskella poliisia ootellessa.sanktiohan siitä seuraa mutta hyvä mieli jää.

muuanmiäs
muuanmiäs
22.3.2020 21:23

Väittävät Torikahvilassa, että tuo videosi on vuoden vanha. ONKO NIIN PAAVO!!!???
Oletko sortunut levittämään väärää tietoa? Voiko sinuun uskoa enää ollenkaan?

Jorma
Jorma
23.3.2020 12:51

Marinilta kysyttiin juuri toimittiinko riittävän nopeasti. Hän vadtasi että kyllä toimittiin koska jos olisi toimittu nopeammin, olisi sen hinta ollut liian kova… 🙂
Meidän esiintymistaitoinen pm on niin psykoottisen typerä ihminen että en tiedä itkeäkkö vai nauraa? Se että olisi toimittu etupainotteisesti muutamalla yksinkertaisella toimella, kuten eristämällä italiasta sapuvat kahdeksi viikoksi olisi maksanut desimaaleja siitä hinnasta mikä tästä nyt koituu. Jos tauti olisi padottu heti alkuun, olisi yksittäisten palopesäkkeiden sammutus ollut helppoa. Nyt hallitus valitsi mielenvikaisen lähestymiskulman kriisi strategiaksi joka sellaisenaan toteutettuna olisi johtanut kansanmurhaan. Tätä strategiaa jotenkin perustellakseen thl keksi omasta päästään tilastot joiden pohjalta mallit oli laadittu. Thl johtajisto on irtisanottava välittömästi ja myöhemmin koko päättävien elinten toiminta tutkittava perusteellisesti. Strategian valinneelle poppoolle on langetettava kuoleman tuomio, jolleivat he itse ymmärrä päättää päiviään ennen sitä.