Ruotsi epäilee koulujen sulkemista mellakoivien nuorukaisten pelosta

Lähes kaikissa Euroopan maissa koulut on suljettu koronaviruksen takia, mutta Ruotsissa ei. Useimmat tietävät syyn, mutta nyt asiasta puhutaan jo ihan julkisesti.

Esimerkiksi SVT:n uutisissa poliisin edustaja Sven Granath kertoo, että kiinniolevat koulut voivat johtaa räjähdysmäisesti lisääntyneisiin ”nuorisorikoksiin”. Granathin mukaan ei ole yhtään hyvä yhdistelmä, että joutilaat nuorukaiset ovat kadulla kun aikuiset ihmiset ovat sisällä koronan pelosta. Vaikka uusruotsalaisia ei suoraan mainita niin eräs sosiaalipedagogi kertoo samassa artikkelissa:
— Te, jotka kiivailette koulujen sulkemista niin älkää unohtako, että ongelma-alueilla nälkäiset ja toimettomat nuorukaiset tekevät mielellään huumekauppaa ruokaa vastaan.
Lainaus SVT:stä loppuu.
Pelko lienee aiheellinen. Toimettomat uusruotsalaiset nuorukaiset voivat keksiä mitä vain mukavaa jännitystä autopaloista ikkunoiden kivitykseen. Tässä suurempi ongelma taas on se, että kovat gangsterit tällä hetkellä odottavat, että milloin alkaa ryöstely. Sorkkaraudat ja liukuvasarat on rasvattu odottamaan vain sitä hetkä, että joku aloittaa kaaoksen. Tässä rytäkässä jengeillä on valmius putsata hyvinkin nopeasti kauppoja.

42 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Polliisi
Polliisi
23.3.2020 12:24

Tälläistä se sitten on.!https://youtu.be/_61s62WKVio

Acc358
Acc358
23.3.2020 16:19
Vastaa...  Polliisi

Videolla malmöläinen poliisi tanssii torilla. Tekee itsestään pellen ja hävittää poliisin arvovallan. Virhe. Vaikeuttaa poliisin työtä ja vähentää uskottavuutta.

Tapiola
Tapiola
23.3.2020 16:34
Vastaa...  Polliisi

Ei tuo ihan oikea poliisi ole, mutta ilmeisesti poliisin luvalla tekee tuota performanssia tai mikä lie.

Tapiola
Tapiola
23.3.2020 17:32
Vastaa...  Tapiola

Suomen poliisilla keltainen tuli auton väritykseen 2014. PT varmaan sanoo viimeisen sanan.

Tapiola
Tapiola
23.3.2020 17:49
Vastaa...  Tapiola

Epäilen tuossa testatun yleisön reagointia. Auton kyljessä on 8-1920 ja takaovessa 08-9120. Keltaisten värien aikaan pridekulkueessa idiootit sitten tanssivat oikeasti kun huomattiin, että ihmiset vähät välittää mistään.

Pellehermanni
Pellehermanni
23.3.2020 17:01
Vastaa...  Polliisi

Ja tuo kantaa vielä ladattua asetta. Ei jumalauta että matutuilla on hauskaa, koska tässä kulminoituu kuva Ruotsin poliisista.

Särmääjä
Särmääjä
23.3.2020 11:26

On kyllä tilanne sitten tosi paha Ruotsistanissa jos edes kouluja ei voi sulkee nuorukaisten pelossa, mutta muissa maissa voidaan tai sitten eivät vaan keksi parempaa vihjailua toimettomuudellensa.

toni lajos
toni lajos
23.3.2020 10:22

Tunkeutuijien pillien mukaan tanssi svenssoni, nälkä muka kurnii pakolaisen masussa, kattia kanssa, nälkä, vilu ja pelko ovat svenssonin puserossa, tunnustaminen on perin vaikeaa, sanoisinko epäkorrektia

Kohta saamme lopullisen todisteen Hallituksen falskiudesta
Kohta saamme lopullisen todisteen Hallituksen falskiudesta
23.3.2020 07:20

Kun Ruotsissa saadaan Migrin luvut asylhakijoiden määrästä maalis-, huhti- ja toukokuussa
lyödään viimeinen naula hallituksen arkkuun mikäli osoittautuu että asyloinnin on annettu
jatkua entiseen malliin vaikka corona jyllää, ihmisiä jää työttömiksi, yrityksiä
kaatuu, tehtaat siirtävät produktionsa ulkomaille, pankki vie ihmisiltä kodin,
rakentaminen pysähtyy jne.

Osman Käämi
Osman Käämi
23.3.2020 09:23

Asyylidesantit tekevät Ruotsista sen, mihin keisarilliset armeijat eivät aikoinaan pystyneet.
Ja tämä lepakkorutto vielä kaupan päälle.

Sellainen on se keharin solidaarisuus!
Sellainen on se keharin solidaarisuus!
23.3.2020 06:18

Kehitysmaalaiset IQ- jättiläiset pitää Koronajuhlaa Östbergassa, Tukholmassa: 15 autoa palaa.

Pelko pitää kohdata
Pelko pitää kohdata
23.3.2020 04:42

Eli tämä osoittaa sen mitä ääneen ei ole sanottu ja ettei Ruotsin viranomaiset ja poliisi enää hallitse tilannetta koska pelkäävät noita paskakasoja. Huvittavaaa sinänsä että ”poliisin edustaja” Svenille on tullut pupu ns. pöksyyn ja on antanut pelolle vallan.

JuhoL
JuhoL
23.3.2020 05:30

Mutta Suomessa Hutisalo ei pelkää natseja – se on pääasia.

h44
h44
22.3.2020 23:58

Ruotsi on romahtamassa kaaokseen, ei ihme että Suomessa
suunnitellaan reserviläisten kutsumista palvelukseen. Täällä on sama tilanne parin viikon kuluttua.

Moonman
Moonman
23.3.2020 00:56
Vastaa...  h44

Mitäköhän reserviläisten on nyt tarkoitus sitten tehdä? seisoskella katujenkulmissa ja torniossa taas kantaa itse luotua kaaosta pakenevien rikastajien matkalaukut. Hassu yhteensattuma, kun Italiassa vai oliko ranskassa ei ilmeisesti epidemian alussa oikein haluttu tehdä tai sanoa mitään, koska pelättiin että ”aasialaiset leimataan taudinkantajiksi”-tai jotain sinnepäin. Nyt ruotsissa vähän sama homma, että koulujen sulkemiseen liittyvää ongelmaa ei oikein voi sanoa ääneen, vaikka kaikki tietävät mistä on kyse. Monikulttuuri ja ajatusrikospoliisi viivyttää tai estää ryhtymästä toimenpiteisiin, kun niihin aletaan, niin liian vähän ja liian myöhään.

JuhoL
JuhoL
22.3.2020 20:57
Vastaa...  laskhd

Ja ählyt vastaa poliiseille: ”lopettakaa häirintä tai koko kaupunki kärsii.”

Aappa
Aappa
22.3.2020 19:53

Mutta ei hätää, koska Suomen valtamedia mtv-uutiset on juuri käynyt Malmössä, ja saanut selville, että ampuilu & räjähtely on kuulemma laskenut selkeästi poliisin hienon ”lopeta ampuilu”-projektin seurauksena: pähkinänkuoressa juttu menee silleen, että Poliisi neuvoo järjestäytyneen, tai epäjärjestäytyneen, rikollisuuden edustajia selkokielellä, että ”elkääpä ampuilko”. Pizzat ja pullakahveet toki osana ystävällistä diskurssia.
Painotettakoon erikseen, että maahanmuutolla ei luonnollisestikaan ole mitään tekemistä näiden kanssa. Linkki Ruotsin Poliisin projektiin: https://polisen.se/om-polisen/polisens-arbete/dodligt-vald/sluta-skjut/

Hade Aning
Hade Aning
22.3.2020 19:48

Hyväuskoisen hölmö Svea-mamma on antanut höynäyttää itseään ja joutunut hiekka-aavikolle korppikotkien ja hyeenoiden saaliiksi.

Ahmed ahne
Ahmed ahne
22.3.2020 19:20

Silloin kun Ruotsi oli vielä Ruotsi. Esimerkiksi kun koululaisten kesälomat alkoivat, ei siellä mitään rikollisjengejä ollut, tai sitten muuta rikollisuutta mihin koulu lomalaiset olisivat sekaantunut. Kestäähän koulujen lomat kuitenkin noin 3kk.
Kaikki ulkomaalaiset työläiset lähtivät omiin kotimaihinsa lomanviettoon perheineen. Ja matkustelihan Ruotsalaisetkin perheineen kesäloma aikana, missä milloinkin.
Ruotsalaisten viranomaisten, ja muun rupusakin on aivan turha pohtia, ja suunnitella tilanteita. Itsepähän ovat sontansa kylväneet. Sinänsä hyvä, että Ruotsi on ajautunut tilanteeseen missä elävät, on hyvä oppi muille pohjoismaille.

Corona hoax 33
Corona hoax 33
22.3.2020 18:04

IT IS INDISPENSABLE TO… UTTERLY EXHAUST HUMANITY WITH DISSENSION, HATRED, STRUGGLE, ENVY AND EVEN BY THE USE OF TORTURE, BY STARVATION, BY THE INOCULATION OF DISEASES, BY WANT, SO THAT THE ”GOYIM” SEE NO OTHER ISSUE THAN TO TAKE REFUGE IN OUR COMPLETE SOVEREIGNTY IN MONEY AND IN ALL ELSE.” Protocols of Zion, 10:19
Näin hyvät ihmiset rupeaa joka ainoa asia olla mailmassa tapahtunut mitä protocols of zionissa on ja sehän on iki vanha suunnitelma! Nämä juutalais globalistit suunnittelevat todella pitkällä aikavälillä mailman haltuunottoa!

vaikka voissa paistaisi
vaikka voissa paistaisi
22.3.2020 22:39
Vastaa...  Corona hoax 33

Siteerasit sitten ryssien sepittämää satukirjaa, kuinkas muuten.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Protocols_of_the_Elders_of_Zion

Anonymous
Anonymous
23.3.2020 11:27

Aika hyvin ”satukirjan” ennustukset ja suunnitelmat ovat toteutuneet viimeisen 100 vuoden aikana.

Acc358
Acc358
23.3.2020 16:56
Vastaa...  Anonymous

Kirja on netissä ainakin englanninkielisenä pdf-tiedostona. Olen hieman silmäillyt. Jos kirjan ennustukset ja suunnitelmat ovat toteutuneet, niin oleellista ei ole kirjoittaja vaan sisältö.

Anonymous
Anonymous
22.3.2020 17:55

Toivottavasti Ruotsi tuhoutuu mahdollisimman nopeasti ja joutuu täyteen kaaokseen.

Acc358
Acc358
22.3.2020 20:06

Ruotsin kaaoksen Suomeen leviämisen estämiseksi voitaisiin palauttaa rajavalvonta. Suomeen tulijalta voitaisiin vaatia sähköinen viisumi. Ilman sitä käännytys tai säilöön. Voi olla toiveunta nykyisten päättäjien ollessa vallassa.
Kanadan ja Australian sähköiset viisumit:
https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/eta/apply.html
https://immi.homeaffairs.gov.au/visas/getting-a-visa/visa-listing/electronic-travel-authority-601

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
23.3.2020 06:18
Vastaa...  Acc358

Jossittelu se auttaakin.

Anonymous
Anonymous
22.3.2020 17:54

Swedut saavat juuri sitä mitä ovat tilanneet ja enemmin tai myöhemmin koulut on pakko sulkea ja sitten alkaa se, että Ruotsissa ryöstellään enemmän mitä koskaan aikaisemmin ja täysi kaaos koko maassa. Päälle vielä korona leviää.

Vitjaantunut Stadilaine
Vitjaantunut Stadilaine
22.3.2020 18:35
Vastaa...  Anonymous

Mutta odottakaas kun narkeilta loppuu opioidit ja pirijohdannaiset rajojen mentyä kiinni. Reflat iskee päälle ja kamaa on pakko saada jostakin. Saattaa apteekkien ikkunat ja varastot joutua koville sekä muut katu- ja lääkeryöstöt lävähtää käsiin!
Opiaattinistit luultavasti rynnivät korvaushoitoon, mikäli valtiolla on sellaista tarjota lääketuonnin mahdollisesti tyrehtyessä mutta entäs ne, jotka vetävät ”nopeita”? Ei taida olla metamfetamiinikorvaushoitoa tarjolla..?
Mielenkiinnolla jään seuraamaan. Popparit esiin!

Hässäkältä näyttää
Hässäkältä näyttää
23.3.2020 00:55

Tämä on kyllä realistista asiaa tämä. Kaaosta pukkaa, ei tiedä vielä, mitä kaikkea kivaa voikaan olla edessä. Nukkuu yönsä paremmin, kun ei tiedä. Valtion kannattaisi yleensäkin ottaen tarjota narkomaaneille ilmaiset korvaushoidot kikseillä, vaikuttaisi paljon yhteiskunnan turvallisuuteen ym. Veisi leivän huumeilla nettoavilta. Maksaisi itsensä takaisin.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
22.3.2020 19:53
Vastaa...  Anonymous

Se on jo alkanut meidän puolellamme Pohjanlahtea:
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/soukan_ja_kauklahden_alueella_apteekkeihin_kohdistuneita_varkauksia_88729
Joten hurahuhhahhei:
kerrankin saadaan olla Ruotsiin nähden etuajassa yhteiskunnan tuhoautumiskehityksessä! – Toisaalta tätä kirjoittaessa Ruotsissa on voitu tyhjentää jo vaikka kuinka monta apoteekkia.
Lisää ollaan joka tapauksessa saamassa.

Anonymous
Anonymous
22.3.2020 17:12

Sitä ne pelkää, aika paska tilanne sweduilla mutta itsepähän ovat sen luoneet.

Aappa
Aappa
22.3.2020 17:07

Se on selvää, etteivät opinnälkäiset ja kunnianhimoiset uusruotsalaislapset hyvällä katsoisi moista rispekteerauksen puutetta, mutta Nils, Jöns ja Måns luultavasti vain lorvisivat ostarilla.

rocky
rocky
23.3.2020 10:29
Vastaa...  Aappa

Niin,eivätköhän nuo opinnälkäiset ja kunnianhimoiset uusruotsalaislapset ole täysin kykeneviä itseopiskeluun.

Suomi Finland
Suomi Finland
23.3.2020 10:36
Vastaa...  rocky

Nämä ihmiset olivat ’epätoivoisia’ kotimaissaan ja lähtivät Ruotsiin. Nyt he ovat ’epätoivoisia’ sitten Ruotsissa. Nyt ei taida enää toistaiseksi olla parempaa paikkaa mihin mennä ’epätoivoiseksi’.

Los6666
Los6666
22.3.2020 17:06

minkähän meriselityksen lööffeenin retardi keksii kantaruosalaisten syyllistämiseksi, kun alkaa sotatila? 😂

Minä
Minä
22.3.2020 18:23
Vastaa...  Los6666

Eikös tuo matujen viha ja väkivalta ollut seurausta valkoisesta ylivallasta ja rasismista? Mutta kuinka se selittään niiden keskinäisen vihan ja rasismin?

Anonymous
Anonymous
22.3.2020 19:03
Vastaa...  Minä

Sanoin jo 5 päivää sitten vaimolle, että Ruotsi ei voi sulkea kouluja tai laittaa liikkumiseen rajoituksia, koska työvoimapulan osasto X ei tykkää siitä.
Ovat nyt omien päätöstensä jälkiseuraamuksissa ja puhun Ruotsin poliittisista puolueista.
On siellä onneksi ihmisiä, jotka osaa yhdistää A:n B:n G:n ja P:n eli luoda kokonaiskuvan palasista.
Ruotsalainen kenraali sanoi viime vuonna, että Ruotsi on sodassa oliko se n. 10 vuoden sisällä.
Kaveri oli jo silloin oikeassa, mutta korona saattaa lyhentää arvioitua aikaikkunaa.

Hmmm...
Hmmm...
22.3.2020 19:15
Vastaa...  Los6666

Toisaalta siellä se tauti luokissa leviää.

Mölinä
Mölinä
22.3.2020 23:13
Vastaa...  Los6666

Ei Löffen tarvitse selittää yhtään mitään, Suomessa on tarhat ja alakoulut ajki, koko coroona paniikki on median lietsomaa. Täälläkin voisi lopettaa hysrerian lietsomisen.

Suomi Finland
Suomi Finland
23.3.2020 08:46
Vastaa...  Mölinä

Mikä pakko sitä on triggeröityä vakavassakaan tilanteessa. Itse otan aivan rauhallisesti vastaan sen mitä on tulossa. Koronavirus on hyvin vakavan taudin aiheuttaja ja siihen kohdistuvia varautumistoimenpiteitä ei ole järkevää mitätöidä kutsumalla niitä ’hysteriaksi’.
Ruotsi on nyt kusessa tuon maailmoja syleilevän maahanmuuttopolitiikkansa ansiosta. Virus leviää nyt siellä kovaa vauhtia, kun koulut ovat auki. Ovatkohan ajatelleet sitä, että luokallista oppilaita kohti on vain yksi opettaja/oppitunti. Jos tuo opettaja sairastuu ja on kolmisen viikkoa kotona sairastamassa, tai pahimmillaan kuolee, niin kuka silloin katsoo nuorukaisten ™ perään? Sellaisessa tapauksessa koulun aukipitäminen alkaa olla melko turhaa touhua ja ’oppilaat’ vaan tuhoavat koulut kenenkään voimatta estää.