Tukholmassa parikymmentä autoa poroksi yön aikana

Skärmbild (199)

Ympäri Tukholmaa poltettiin viime yönä taas sellainen määrä autoja, että muutama koronavirus on aivan varmasti saatu kuoliaaksi.

Suurin palorypäs oli ongelma-alueella Östbergassa, jossa tuleen tuikattiin ainakin 16 autoa. Tapahtumapaikka oli avoimella parkkipaikalla, jossa yksittäisiä autoja tuikattiin perä perää tuleen. Poliisin mukaan kun palot saatiin sammumaan niin kentällä seisoi 16 täysraatoa autoa.
Tästä tapahtumasta ei ole ketään kiinniotettuna ja asiaa tutkitaan tuhotyönä. Tapahtuma-aika oli noin. 03.30 aikaan.
Aiemmin poltettiin muutama auto Saltsjöbadenissa. Tuleen oli sytytetty muutama auto. Sammutusvaiheessa yksi auto räjähti voimakkaasti ja aiheutti palomiehille vaaratilanteen. Henkilövahingoilta kuitenkin vältyttiin ja vammat olivat soivat korvat.
Yön saldo siis jotakuinkin parisenkymmentä autoa.
Kannattaa huomata, että myös sunnuntaiyönä ja lauantaiyönä paloi ympäri lääniä toistakymmentä autoa useissa paloissa.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Yhteistyö ja avunanto pelaa. On se hyvä, että ihmiset ™ ajattelevat yhteiskunnan toimivuutta tällaisena aikana. Poliisi ja palomiehistöt saavat jatkuvaa harjoitusta, eivätkä pääse unohtamaan taitojaan.

Tapiola

Per Erik ei siis turhautunut turhaan.

pensavero ylös vihreät yhteydet

Koronavirus on huijausta. Tuskin nuo kuolleiden määrät poikkeavat mitenkään normaaleista influenssakausista. Ja entäpä se, että jos 88v. kuolleelta löytyy koronaa keuhkoista- eikö tuossa iässä kuolla jo siihen, että naapurissa pieraistaan hieman kovemmin?

Tapiola

”Tuskin”
Hienoa kun jaat vankkaa vaihtoehtotietoa.

Gaylord Homosexuaalersson

Juu näin on. Tänään esim Italiassa noin 60.000 tartuntaa ja kuolleita 5.500. Huijausta! Ja ne oli kaikki ihaaan varmana rankasti tupakoivia keuhkosairaita 90 vuotiaita superdiabeetikoita! …jep jep. Ei tarvii olla huolissaan! Meihin ei noitten pöpöt tartu! Sitäpaitsi meillä on SISUA! Saunassa korona kuolee, ja jos juo lonkeroo ja piimää! Hohhoijjaaa…. juu ylireagointi ja joukkohysteria ei kyllä auta ketään, ja tilanne jossain Rooman lähiöissä ei todellakaan ole sama kuin jossain Pudasjärvellä. Mutta fakta on se että Coronavirus on olemassa, tarttuu ja leviää helvetisti sekä myös kiitettävän tehokkaasti ihmisiä tappaa, iästä ja väristä riippumatta. Minä en sitä pöpöä halua, mutta kaikkihan me ollaan erilaisii! Mä oon tämmönen neitimäinen vitun hinttari joka kato pelkää ihan mitävaan, en oo yhtä kova jätkä ku SÄ!

entinen kommunisti

Ainahan niitä on ihmisä kuollut. Eikä tule tähänkään tautiin se loppumaan.

Anonymous

Joko alkaa kohta massiiviset tulipalot ja koko Ruotsi palaa tulessa. Vai pitääkö vielä kesään odotella, koska silloin kaikki palavat paremmin ja leviävät. Ruotsi voi nyt hyvinkin joutua ennen näkemättömään kaaokseen.

Särmääjä

Varma kevään merkki Ruotsissa kun autot palaa taas parkkipaikoilleen.

Fasisteja ollaan

…. Ruotsissa on kun kesäautot palaa parkkipaikoille.

Goobeli

Autoissa oli varmaankin virustartunta ja ne vaan piti polttaa viruksen tuhomiseksi. Ei aiheeseen liity mitään dramatiikkaa.
Vahva veikkaukseni on että papu-ukot vielä vaan kiidyttävät desindiointia, kun taikaraha kohta loppuu ja batiikkinoidatkin alkavat miettiä omaa terveyttään… Mutta rikkauttahan svedu-apinat ovat halunneet ja annetaan vaan heidän nauttia tilanteesta!!!

Jorma

Hallitus juuri valehteli tiedotustilaisuudessa. Sanottiin ettei baareja voida sulkea lainsäädännön mukaan. Tuo selkeä valhe sillä suomessa on voimassa poikkeustila, hallitus voi halutessaan tosta noin vaan määrätä baarit kiinni!
On tämä uskomatonta että valehtelu senkun jatkuu ja jatkuu. Lisäksi puhe 10 000 testatusta ihmisestä on valetta, testejä on analysoitu tuo määrä mutta useita sairastuneita on testattu hoidon edetessä useasti. Haluavat luoda väärän mielikuvan sinulle että todellisuutta useampia olisi testattu.
Thl johtajisto irtisanottu välittömästä. Ovat suorassa vastuussa taudin rantautumisessa suomeen. He toivat taudin suomeen osana mielenvikaista psykopaattista strategiaa mitä mm who piti täysin mahdottomana toteuttaa. Pölyn laskeuduttua koko thl johtajisto sekä hallitus asetettava tutkinnan alle. Rangaistukset maksimaalisen mukaan

Suomi Finland

Niiltä on perittävä palkka pois viimeiset 20 vuoden ajalta tai vähintään sen verran, kun ovat kovaa liksaa THL:ssä nostaneet. Asiantuntijoita? Heidät yllätettiin täydellisesti housut kintuissa ja hieromasauva peräreiässä. Tai sitten myivät osakkeitaan pois ennen kuin kertoivat asian vakavuudesta sen todellisen tilan.

Östbergakuvia

Kuvia Östbergasta:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/16-bilar-i-brand-i-ostberga
Minä asuin aikoinaan Östbergan lähellä eikä se silloin ollut matualuetta, lähinnä vaan duunareita ja keskiluokkaa. Siellä oli kauppoja, konditoria jne. Alamäki as usual kun matutus alkoi.
Nyt on Östberga ghetto ja paskaläjä kuten kaikki muutkin multikullitetut lähiöt.
Lähiö + matut = kaatis

Suomi Finland

”Ja edelleen, Henriksson palaa oikeusvaltion perusteisiin:
– Oikeusvaltiossa nojataan siihen lainsäädäntöön, joka on voimassa ja tehdään toimia, jotka sen mukaan ovat mahdollisia, Henriksson jyrähtää.
Ylen tietojen mukaan sulkemismahdollisuutta olisi etsitty esimerkiksi valmiuslain pohjalta.
– Ei ole ihan helppo löytää sille pohja valmiuslaista, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson sanoo.
Hän kuitenkin sanoo toivovansa, että säädöspohja löytyy.
– Varmasti on niin, että yökerhot olisi syytä nyt sulkea. Tästä keskustellaan hallituksen sisällä.”
Kiinan malli näyttää olevan tehokkaampi kulkutautien torjunnassa kuin ’demokraattisen oikeusvaltion’. Montakohan suomalaista kuolee sen vuoksi, että nuo nysväävät lakien kanssa käyden läpi loputonta pykäläviidakkoa? Eipä olisi uskonut, että johtavat poliitikot eivät voi käyttää nopeampia keinoja akuutissa kriisitilanteessa.
No ruotsalaiset ottavat nyt tosissaan turpaan. Ehkä lukuisat ruotsalaisten kuolemat avaavat laajemminkin silmiä sille, minkälaisen rikkauden ja voimavaran kanssa he ovat tekemisissä.

Suomi Finland

”– On selvää, että kriisin jälkeen on arvioitava tarkasti lainsäädäntömme uudistamisen tarpeet. Nyt toimimme kovassa aikapaineessa niiden välineiden varassa, joita meillä on käytössä. Tahdosta toimet eivät ole kiinni.
Hallitus valmistelee rajoituksia yksityisten tilojen kuten ravintoloiden sulkemisen osalta. Myös liikkumisen rajoittaminen on valmistelussa. Lainsäädäntömme on osoittautunut osan toimenpiteiden osalta jäykäksi.
— Sanna Marin (@MarinSanna) 23. maaliskuuta 2020”
Hämmästyttävää, että tällaiseen tilanteeseen ei ole kunnolla varauduttu aikaisempien hallitusten toimesta. Jos kerran ei ole olemassa nopeaa toimintaa mahdollistavaa lainsäädäntöä, niin sen takia kuolee nyt suomalaisia. Noilla on tietenkin pelko perseessä, että käy kuten Haaviston, jos lakeja ei noudateta.
Nyt ei ole niin pahasta elämän ja kuoleman tilanteesta kyse kuin al-Hol jupakassa. Nyt ovat kysymyksessä vain suomalaiset, eivät eksoottiset terroristit.

Tapiola

Kyllä tulevaisuudessa esim. jokin parlamentaarinen elin /valiokunta antaa puolustusvoimien ylipäällikölle mandaatin toimia heti . Vaikka arvostelenkin presidenttiä toisinaan, niin ainakin Niinistön kohdalla myös järkeä ja kokemusta löytyy. Tiedän että jossain formistudiossa nähdään punaista , ja toki jos presidenttinä nyt vielä olisi tytönheitukka, niin mitään tämänkään vertaa ei tällä hetkellä olisi tehtynä.

Tapiola

Sanna Marin on kokematon vielä. Se 5.3. Nykin turha gloriamatka puhumaan paskaa ilmastosta ja maisista olisi pitänyt pyyhkiä kalenterista ja tehdä sitä aikaa aikapaineen sijaan. Pääministeri on liian vaativassa paikassa. Tämä ei ole ihanaa mahtavaa upeaa.

Poltetaan vaan

Kauounkisota Ruotsissa jatkuu.

Unknown

Tässä vähän tietoa taudista jonka kärvistelin itsekkin aikoinaan. Kova oli kuume, liki 40 ja särky. Kesti 10 päivää.
Aasialainen influenssa oli vuosina 1957–1958 pandemiaksi laajentunut influenssaepidemia, jonka viruksen tyyppi on A H2N2. Virus sairastutti arviolta 900 miljoonaa ihmistä ja tappoi maailmanlaajuisesti 1–4 miljoonaa, luultavimmin 2 miljoonaa henkeä eli moninkertaisesti enemmän kuin normaali kausi-influenssa.
Suomessa tautiin sairastui noin kolmasosa väestöstä ja kuoli 1 300 ihmistä. Suurin osa kuolemista johtui sekundaarisesta bakteerikeuhkokuumeesta. Aasialainen influenssaepidemia oli ensimmäinen, jonka aikana bakteerien aiheuttamia keuhkokuumeita pystytiin hoitamaan antibiooteilla. Eri puolilla Suomea suljettiin kouluja epidemian vuoksi, ja varuskuntiin järjestettiin ylimääräisiä sairastupia.
Siinä vähän vertaailupohjaa koronaan.