Lukijan ääni: Korona, kuka pelastaa hallituksen?

https _cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_200108214800-coronavirus
Seuraava artikkeli on lukijan mielipide:
Ajatuksia mietittäväksi ihan niinku maalaisjärjellä.
Suomessa aletaan kohta rajoittamaan liikkumisvapautta ihan rajulla kädellä, muualla euroopassa se on jo arkipäivää. Kohta menee PK-seutu kiinni, valtio rajoittaa kokoontumisia. Liian myöhään kuitenkin, sairaalamme ovat kohta ihan täynnä ja lääkäreiden täytyy valita kuka saa hengityskoneen. Suomessa on kaksikin yritystä jotka voisivat nopealla aikataululla muuttaa linjojaan tarvittavien laitteiden valmistamiseen. Ehkä “viisikko” kuitenkin tilaa ne kiinasta. Jos Tammikuussa olisi laitettu rajat kiinni ei ongelmaa olisi, Kokematon “viisikko” ei voikaan osata asioita, presidentin puututtua tuli jotain tolkkua. Myöhässä ollaan ja kusessa ollaan, koko saakelin sakki.
Syynä maapallon pyörimisliikkeen pysähtymiseen on yksi virus. Tahallinen vai tahaton, sen ehkä saamme joskus tietää.
Miettikäämme hetken globaalisaation ihanuutta. Kiinasta saa halpoja osia. Osia kannattaa kerätä ympäri maapallon, koska kilpailu on vapaata ja rajat ovat auki. Tullit mitättömiä.
Miksi esim. Uudenkaupungin autotehdas menee kiinni ? Siksi että ei ole valtion tukemalla kokoonpanolinjalla osia. Osat eivät siis tule suomesta. Ne kerätään ympäri maapallon, juuri sieltä mistä halvimmalla sattuu saamaan. Se mersun pallonivel ei ole suomalaista rautaa, vaan jotain kevytvaluseosta jonka joku kiinalainen on kaatopaikoilta kerännyt. Nyt se pallonivel puuttuu ja linja pysähtyy. 4000 ukkoa lomautuksiin lomps. Siistiä eikö totta… Autotehdas on käytännössä valtion tukema kokoonpanolinja. Työntekijät ovat orjan asemassa. Tulos ja osingot valuvat ulkomaille, veroparatiiseihin ja jne. Jos joku haluaa väittää toista niin kertokoon paljonko ko virma on viimeisen 5v aikana maksanut suomeen veroja.
Aika moni muukin ala on täysin riippuvainen tuontitavarasta.
Suomessa ei ole enään montakaan kotimaista yritystä. Pääosin suuret yrityksen on ulkomaalaisten omistuksessa. Sähköverkkoa myöten. Omistajien intressi on raha, ei tietenkään mikään muu. Joissain tapauksissa valtio/kunta rakentaa infran ulkomaalaisille yhtiöile hintaan 0€ (veronmaksajien rahoilla siis). Kun myöhemmin valtion/kunnan tuki loppuu siirretään työtä vaativa osa tuotannosta kiinaan/intiaan/tms.
Tämä Globaalisaatiosta. Nyt huomaamme että se ei toimi, koska nyt on poikkeustilanne. Jos vehnäjauho pitää kuljettaa ulkomailta Suomeen hinnan vuoksi niin jossakin mättää. Kuka vetää välistä ? Suomi maksaa esim kaikista venäjältä tuodusta tavarasta tullit Eu:lle. Eli Suomeen tuodusta tavarasta maksetaan tullit Eu:lle, ei suomelle. Suomi maksaa pari egeä eu:lle siitäkin että kurittavat Suomalaista maanviljelijää ihan reilusti. Samoin siitä että Vironpoika tulee Suomeen töihin ja Suomipoika maksaa Vironpojan lapsilisät viroon. Hauskaa eikö totta ?
Koronahässäkkä toivottavasti saa Suomalaiset taas arvostamaan suomalaista. Itse en siihen usko, ihmisen muisti on lyhyt. Karanteenissa joku saattaa arvostaa tällä hetkellä Suomalaista ruuantuotantoa, mutta kun rajat aukeaa taas niin se geenimanipuloitu soijapyörykkä on niin halpaa…Halvin pallonivel ei kuitenkaan aina ole se halvin siis…
Aika moni ymmärtää jo että Yle, Mtv ja moni muu media on valjastettu eliitin tarpeisiin. Nämä tuottavat vääristeltyä tietoa joihin suurin osa suomalaisista uskoo kuin hullu puuroon. Ihmisten käsitys on karannut kauas todellisuudesta. Kaikki pitää olla panseksualista kliffaa. Mieskin voi synnyttää ja luetuin uutinen on jonkun julkkiksen botoksit. Jos uutisvirtaan sattuu “mr seventiin” niin se korjataan äkkiä pois. Oikeita ja asiapitoisia uutisia kuulet harvoin. Parhaimman käsityksen ranskan keltaliiveistä saat somen kautta. Eri lähteistä tietoja keräämällä muodostat itse kokonaiskuvan, johon voit itse luottaa.
Toivon oikeasti että tämä virus pistää maapallon sekaisin. Se koskee enemmän rikkaita kun köyhiä. Mikä tekee ihan hyvää. Tunnen suurta myötähäpeää itsekkäisiin ihmisiin mitkä toimivat vieläkin koronalinkoina, jos haluat tappaa vanhempasi niin ammu mieluummin.
Nyt näyttää siltä että oy Suomi Ab lähtee tukemaan ainoastaan isoja kansainvälisiä yrityksiä. Eli se 15 Miljardia valuu pois Suomesta, globalistieliitin pelastamiseen. Eu on taas hyvää hyvyttään luvannut “elvyttää” 750Mrd €. Eli 750 000 000 000 €. (noin 1500€/asukas). Mihin tämä raha menee? No tietysti jäsenmaiden velkakirjojen ostoon, että sijoittajat saavat riskinsä hallittua.
Moni muu maa tukee pienyrittäjiäkin (niitä veronmaksajia) ja maksaa myös globalistien työntekijöille saikkupalkkaa.
Mitä tekee hallitus, jonka pitäisi olla työväenpuoluetta? He paskat välittävät kansalaisistaan. He ohjaavat “tuet” kansainvälisten yritysten osakkeenomistajille. Eipä siinä, virhe on tehty jo edellisten hallituksien aikana. Myydään krapulassa kaikki, mitä irti saa. Ja kun ei ymmärrys riitä niin pilataan vaikka toimiva taksisysteemi. Vasemmistohallitus pitäisi olla työväen puolella, sitä emme tule näkemään. Kepu pettää aina (paitsi väyrynen) ja vihreistä ainoa tunnustamani vihreä on Pentti Linkola.
Hallitus edelleenkin arpoo ja luottaa THL:n “asiantuntijoihin”. Ilman mitään kokemusta he tulevat tappamaan ihmisiä, tuhansia. Kuka sen jälkeen kumartaa tuota porukkaa. Minä en ainakaan. Vituttaa ihan oikeasti tuo munattomuus.
Korona pistää toivottavasti monen Suomalaisen arvot uuteen järjestykseen ? Kuka osaa arvostaa Suomalaista ruuantuotantoa ja teollisuutta ? Kuka osaa arvostaa hallitusta, joka tappaa kansansa viisaimmat(vanhukset) ja jättää pienyrittäjät(ne ainoat veronmaksajat) kuseen. Nähtäväksi jää.
Vastaus otsikkoon: Hallituksen pelastaa hallitus itse. Suojaamalla hyväveliverkostoja.
Terveisin Rakuuna

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
kaasunaamari

Teollisuusyrityksillä oli ainakin aiempina vuosikymmeninä valmiit suunnitelmat omien alojensa kriisiajan tuotteiden valmistamiseksi.
Ei luulisi olevan vaikeata sopivien suomalaisten firmojen nyt tehdä jatkuvalla syötöllä ihmisten suojavarusteita muoveista, kuiduista, massoista yms. niin että niitä riittäisi myytäväksi kansalaisille.

Suurempi Viisari

Tuossa kirjoittaja on hieman hakoteillä noiden Uudenkaupunngin tehtaan varaosien kanssa. Varaosia hommataan sieltä mistä niitä saa ja kun maat ovat mitä tahansa maita, kuten Suomikin, joka on kautta aikain ollut lakkojen luvattu maa, puhumattakaan Ranskasta, Saksasta, ja Italiasta, ona lakkojen takia ollut osien saannin varmistamiseksi ollut hommailla monta kanavaa, joista joku on ainakin auki. Olin vuosikymmeniä Saabin kanssa tekemisissä ja tiedän tuon kuvion vallan hyvin, eli ei kannata syytellä syyttömiä. Mitä hallitukseen tulee, on se todella munaton, mutta on niillä rapaa housuissa kuitenkin ja jopa siellä välissä. Miltäköhän pääministeri Marinista ja Pääministeri Ohisalosta tuntuu (kumpikin pitää näemmä itseään pääministerinä) kun kuulevat olevansa joukkomurhaajia? Nimi kyllä istuu tuohon kaksikkoon ja miks ei koko “viisikkoon” paremmin kuin hyvin. Toisaalta muistan sellaisen kirjan aikojn takaa, eli Enid Blytonin kirjoittaman “Viisikko kateissa”. Blytonin tuotanto on nykyisin poistettu kirjaistoista, kun Brittien vihreät niin vaativat, sillä eivät hyvksy kun se yksi viisikosta on poika vaikka tytöksi syntynyt. Kuka ministeri meidän hallituksessamme omistaa munat?

Anonymous

Luin tässä huvikseni ns vittu vitsejä.
” Mikä vitun vedenpaisumus ? ” Nooa.
” Mikä vittu se oli ? ” Hiroshiman pormestari
” Mistä vitusta noi kaikki intiaanit tuli ?” Kenraali Custer 1877
” Mikä vitun riskianalyysi ?” Relander kun ilmaa saksasta ostettiin.
” Mikä vitun romahdus? ” Ei vittu koske meitä! Katainen 2008.

Anonymous
Übersturm

Tuontiautoja Ruåttista… Helppoja syttymään.
Vai onko tuontisytyttäjiä? Nekin tuli Svedulandiasta…

µG

Gretan asiallahan nuo ovat. Kun polttaa auton poroksi, syntyy jatkossa vähemmän CO2-päästöjä. Ainakin joulupukki uskoo tähän.

Anonymous

Asiat voisivat olla pahemmminkin: Antti Rinne pääministerinä ja Paavo Väyrynen vapaana kotiarestista.

Coronaa pukkaa

Kiinalainen tutkija sanoo että ”lepakoissa ympäri maailmaa on noin 5000 erilaista coronavirusta; meidän täytyy löytää virukset ennenkuin virukset löytävät meidät”:
https://www.expressen.se/nyheter/kvinnan-som-knackte-coronavirusets-kod/

Mikä pykii?

Sä uskot kinuskeihin?

Corona sanoo noiden vatuloidessa: veni, vidi, vici

“Liikkumisen rajoittaminen on mukana valmiuslaissa, mutta sitä koskevan pykälän aktivoiminen edellyttää, että toimenpide on välttämätön. Ei riitä, että se olisi tarpeellinen, hyödyllinen tai yleisesti hyväksyttävä.
Jos hallitus päättää edetä tämän valmiuslain pykälän aktivoinnissa, todistustaakka on raskas. Hallituksen pitää pystyä osoittamaan, että kaikki muut keinot on jo käytetty ja että liikkumisen rajoittaminen on välttämätöntä.”

Tapiola

Mikä ihmeen todistustaakka ja mitä varten. Päätetään, että PK seutu eristetään ja käydään hommiin. Päätetään onko myrkyn vihreä auto vittumaisen näköinen vai pekan näköinen ja sitten päätetään, että tuolla kotterolla ei 50km kauemmas kotoa mennä. Asia on välltämätön ja päätetty.
Netistä työnantaja lataa kulkulupia, ja jokaiselle määrätään siihen lupaan mistä mihin saa kulkea. Viranomaisen pysäyttäessä esitetään kulkulupa. Parempi olla oikealla reitillä oikeaan aikaan tai sakko rapsahtaa. Erimielisyydet käsitellään aikanaan oikeudessa.
Tähän tarvita kuin muutama tunti, niin kaikki on valmista. Marin unohtaa nyt sen TIME magazinen vuoden henkilön, vaikka Hitler sai maininnan v -38 niin Sannalla on vielä vuosia aikaa saada vuoden natsi titteli sinne timeen.

Seitan

Ikään ei turkkiin.. Lomalle Vaikka ilman sais mennä. I HATE ISLAM.

Tapiola

Nyt taisin löytää. Tuo on siis lainaus Hesarin pääkirjoituksesta. Ei voi muuta sanoa kuin varsinainen huomion hakuinen pätemisen tarpeinen Uuwatti synnyttää noin vammaisen halvaantunutta tekstiä.

Jesse

On se jumankauta ihmeellistä, että meillä on hirmuiset valmiuslait päällä. Niin hirmuiset ettei ole aikaisemmin uskallettu käyttää. Eikä saada muutamaa kuppilaa kiinni tai hesalaisia pysymään Hesassa?

Mikä pykii?

Helsingissä on ihmisiäkin, tosin vittuuntuneitakin kuten minä. Lasten ja sukulaisten vuoksi joudun täällä “lusimaan” ja elämään Suomen kalleinta elämää. Ja 500 euroa/kk. Revi siitä.