Kaikki solvaavat ja koronakuolemilla ilakoivat kommentit poistetaan

Skärmbild (213)

Vaikka Ruotsissa on kuollut somalitaustaisia henkilöitä koronavirukseen niin asiaa voi juhlistaa jossain muualla kuin Pt-median kommenttiosiossa.

Kaikki viestit, jossa ilakoidaan ihmisten kuolemalla poistetaan ja jos asiasta alkaa mussutus niin bännään henkilön ip-osoitteen perusteella. Niin ikään kaikki solvaavat viestit poistetaan ja pitäisi olla vittu saatana itsestäänselvyys, että en julkaise jonkun random-idiootin tappofantasioita.

Jokainen voi solvata ja ilakoida ihmisten kuolemalla omilla nettisivuillaan, Facebookissa tai missä tahansa, mutta Pt-media ei anna tällaiselle matalaotsaiselle paskanjauhamiselle alustaa. Joku raja pitää olla tässäkin touhussa.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

27 thoughts on “Kaikki solvaavat ja koronakuolemilla ilakoivat kommentit poistetaan

 1. Onko tuollaisia solvaajaidiootteja paljonkin? Tai ei niiden tarvitse olla idiootteja, ovat kännissä tai pilvessä. Näillä aivojen välittäjäaineisiin vaikuttavilla kemikaaleilla voi olla omituisia vaikutuksia ihmisten ajatteluun. Suomen tapotkin tehdään yleensä alkoholin sekoittaessa päänupin sähköisen viestiliikenteen.

  11
  1. Oli odotettua, että tuosta somalien koronakuolemista tulee paljon ilakoivia viestejä, mutta niitä tuli niin paljon, että se yllätti. Sivistyneen ihmisen pääkopassa ei ilakoida toisten ihmisten kuolemilla olipa kyse mistä tahansa ihmisryhmästä.

   50
   1. Ganstereiden ja terroristien kohdalla tuo tekee tiukkaa, mutta tavallisten ihmisten kohdalla kyllä asia on niin kuin sanot, vaikka nämä olisivat kehitysmaalaisia.

    17
    1. Joo jonkun yksittäisen gangsterin kohdalla voi juoda pullakahvit osuman takia, mutta tosiaan tavallisten ihmisten ja kokonaisen kansanryhmän halveksiminen epidemian varjolla on kyllä aika halpamaista.

     10
 2. Ne jotka muka ilakoivat toisten kuolemalla ovat kaikki Punk In Finlandin, rasmuksen tai antifa finlandin huumehörhöjä. Heidän ainoa tarkoituksen on julkaista niin asiattomia kommentteja, että voivat sitten ilmiantaa pt-median ja sulkea sen. Eivät he ole edes oikeita pt-median lukijoita vaan suvakkien trolleja, jotka mielellään kirjoittavat puhdasta paskaa tahallaan pt-median kommentteihin.

  54
  1. Älkää menkö tosiaan lankaan ne ovat tosiaan vain suvakkien trollausta tänne kommenttiosioon. Eivät ole edes oikeita pt-median lukijoita.

   32
 3. Kommentti Tre Tays hatanpäältä 2 tunnin reissulta.
  Labrassa ei ollut yhdelläkään hengitys-suojaimia, paitsi yhdellä asiakkaalla. Eräs hoitsu kiersi keräämässä suojalaseja desinfiointiin, ilmeisesti tarvitaan muualla, yhdet jätettiin ja MERKATTIIN tussilla hoitajan omaksi.
  Kriisivalmistautuminen näkyi lähinnä ASIAKKAIDEN käsidesiautomaatin kyselyissä ja toimiva löytyi vessasta.
  Hengitys-suojaimia (kuulin)tulossa huomenna!

  Täysin varustauduttu?

  28
  1. Henk.suojaimet on niille keillä tauti on, etteivät levitä pärskiessä.
   Labrassa ei kai ollut tautisia.

   5
   3
  2. En menisi Taysiin enää kirveelläkään.. vaikka iskisin kirveellä jalkaani. Pirkanmaalla hoitohenkilökuntaa sairastunut virukseen. Uutisointi loppui kuin seinään kun epidemia levisi Taysiin. Ollaan hiljaa eikä kerrota kellekään.. jooko. Sama tilanne Husissa Helsingissä, mutta siellä sentäs kertovat asiasta. Ei auta Uudenmaan sulkeminen kun Pirkanmaakin on jo saastunut. THLn STMn ja TAYSin vähättely, valehtelu ja salailu toimii. Saadaan Laumasuoja joo.. SITÄ ENNEN TUHANNET MENETTÄVÄT HENKENSÄ. Ei luulisi enää kenenkään naureskelevan.

   15
 4. Muistatteko kun Hki Kaisaniemessä oli Awaikening tapahtuma, vai mikä se oli…
  Kuitenkin, sinne soluttautui HS kommunisti toimittaja, joka huuteli jotain jotain iskulauseita ja tuuletti kainaloaan.

  Kuten edellä mainittu, niin Piffiläiset ja muut anarkistit saattavat olla asialla. Bänniä vaan.

  26
 5. Suvakit innostuvat ja kiittävät, jos täällä näkyy törkeitä viestejä. Taitavat suvakit tosin itse tehdä niitä esiintyen muka kansallismielisinä.

  Kannattaa pysyä asialinjalla. ”Puhtain asein, puhtaan asian puolesta”

  14
 6. Noh!?
  Kysympä vaan teiltä kansallismielisiltä aiheesta poiketen..millä puolella olisitte jos 1918 skenaario toistuisi?
  Minun oma kanta tähän asiaan on tässä vaiheessa irrelevantti.
  Kertokaa toki……

  2
  1
  1. Tässä tilanteessa ihmisten kuolemista voi iloita vaikka omalla Facebook-sivulla tai vaika VK:ssa. Ei Pt-median kommenttiosiossa.

   17
 7. Voitko Paavo kertoa onko poliisi ollut kiinnostunut sinusta, PT-mediasta tai kommentoijista missään vaiheessa?

  1. En vastaa ihan suoraan kysymykseen, mutta pari rikosilmoitusta on vissiin tehty ja ainakin kaksi henkilöä on ollut kuultavana jakaessaa yhden jutun Facebookissa.

   1. Asia varmaan kiinnostaisi lukijoita jo oikeusturvankin kannalta. Tee jonkinlainen juttu aiheesta jos viitsit/voit?

    1. Joo pitää joskus tehdä juttua. Lukijakommentithan ovat minun vastuulla, että jos joku uhkaa jotakin niin minä vastaan siitä.

     10
     1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.