Korjaus aiempaan juttuun: Suomeen tullut tammi-helmikuussa vain 332 turvapaikanhakijaa

Skärmbild (212)

Kirjoitin aiemmin hieman virheellisesti, että Suomeen olisi tullut kuluvan vuoden tammi-helmikuun aikana 741 turvapaikanhakijaa. Tämä tieto on hieman harhaanjohtava. Joten se vaatii korjauksen.

Suomeen on kyllä jätetty 741 turvapaikkahakemusta, mutta näistä 409 kappaletta on uusintahakemuksia. Ts. henkilö on ollut jo useamman vuoden maassa ja uusinut hakemuksensa. Uusintahakemus jätetään yleensä esimerkiksi kristinuskoon kääntymisen takia tai alkamalla homoksi. Maahan on siis tullut rajan yli 332 tulijaa.
Sosiaalisessa mediassa leviää huhu jonka mukaan Suomeen tuotaisiin tällä hetkellä bussilasteittain turvapaikanhakijoita. Tieto ei pidä paikkaansa. Migristä vastattiin kyselyyni, että viime viikolla on tullut yksittäisiä hakemuksia, mutta näistäkin useimmat lienevät juuri näitä uusintahakemuksia.
Rajan yli Ruotsista Suomeen ei siis ole käytännössä minkäänlaista turvapaikkaliikennettä tällä hetkellä.
 

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Janis Petke

Silti siinä on 332 liikaa

Anonymous

Tuolla rupumäärällä ei polkaista VOK-bisnestä uudelleen käyntiin mikä on hyvä. Kannattaisi jonkun musulmaanipojan hakea tuluvapaikkaa sillä että hän on tullut lesboksi tultuaan Lesbos-saaren kautta Tornion rajalle, läpi menisi suhinalla…

Isä Pilvinen

Uutistoimitus kohdallaan kun tehdään uusi otsikko missä korjataan aiempaa tietoa. Suomessa tyydytään muuttamaan tekstiä ja kirjottamaan loppuun kursiivilla mitä on muutettu – jos sitäkään.

Runkut

Ja sitten lopuksi laitetaan vaan: “asiasta kertoi ensin joku toinen firma” eikä linkitetä mitään missään ikinä. Näin pöllitään uutisia ja otetaan siitä kunnia silleen ohimennen vaan sutjakkaasti. PRO meininkii.

Sceptifix

Mä kyllä ounastelin että valtaosa ois niitä uusintahakemuksia. Kommentointini olis myös ollut vähän liian myöhässä. En lue edes PT-M:aa vailla skeptisyyttä.
Kiitos korjauksesta. Toivottavasti jälkitarkistukset ovat vakiokäytäntö.

SETÄ

Ja sekin on 100% liikaa. Minä ehdotan rasistisesti ja epäisänmaallisesti että ei enää yhtään sossupakolaista, ja ne jotka täällä jo sossuilevat heitetään täältä ulos tai vaihtoehtoisesti heiltä leikataan 90% tuista. Samaan hengenvetoon ehdotan että puolustusvoimat voi tunkee uudet hävittäjät perseeseen ja ne rahat PLUS pakolaisten ulosheittorahat, miljaridt miljardit, laitetaan yritysten pelastamiseen. Ns: Force Majeure katastrofirahasto. Me EI TARVITA ulkomaalaisia sossuelättejä eikä vitun kalliita sotaleikkikaluja saatana!

Rautaa rajalle

Ei ainuttakaan enää ja jos tulee rajalle, sinne vaan takaisin mistä on läpsytellyt. Ruotsi alkaa olla vaarallinen maa levittäjänä, kun eivät uskalla rasisimin pelossa rajoittaa “kansalaisiaan” Pian kunnon rajavalvonta on kysyttyä ammattitaitoa. Onneksi siinä Suomi on Ruotsia tänä päivänä edellä. Ruotsi oli vielä 70-luvulla kova sana, mutta nyt siitä on vain muisto jäljellä, liian humaanin käännöksen takia. Edes Palmen tappaminen ei muuttanut suuntaa vaan sai juuri päinvastaisen vaikutuksen, helvetin tunarit. Tosin Suomi oli luisumasa alamäkeen Halosen kaudella, halattiin maailmaa ja leopardihattuiset “heimojohtajat” voivat lihavasti ja Saksan autoteollisuus sai luksusautojen isoja tilauksia. Mersu ja BMW tekivät isoja kalliiiiiita kauppoja ja artisti maksoi.

Anonymous

Juu, juu ja lisää tulee.

PastoriNikulainen

Ensikertaa näinkin päin! Toisaalta kukapa tervepäinen noita “kuvernöörejä” tänne edes olisi yhtäkään ottanut vaanimaan vääräuskoisia heikkoja tai panemaan väkisin teinejämme?
Niinpä. Eipä juuri kukaan vaaleaihoinen, jolla järki jokseenkin ylä, eikä alapäässä kosteana!
Aamen…

Suvakki

332 kpl liikaa.kaikki ruotsista aikaisemmin tulleetkin pitäisi ohjata torniosta busseihin ja takaisin “turvalliseen ruotsiin” rasistinen suvaitsematon suomi ei ole muukalaisia varten.

Acc358

Ehkä kumminkin tuli huomattava määrä perheyhdistettyjä.

Kyllästynyt

Kiitos korjauksesta. Ikävä kyllä, tämä lipsaus nyt maksoi sen, että esimerkiksi Kärnä kutsui PT-mediaa valeuutisivustoksi omissa twiiteissään:
https://twitter.com/KarnaMikko/status/1242383275848536064
Korjaus on ehdottomasti kunnioitettava teko, mutta kaikki virheet nakertavat luottamusta.

Anonymous

Ei ne oikeasti pidä vaan väittävät vain niin. Koska politiikka ja agenda.

Suurempi Viisari

Sitä virhettä valhemediat, Yle, HS, Usari, Iltapaskat eli Alman allaolevat pakalaitokset eivät erehdy tekemään, että oikaisisivat väärän uutisensa. Sen ihmeen kun näkisi, että joskus niin tapahtuisi niin ristisin jaölkanikin kaulan ympäri.