Videokuvaa Östbergan autogrillistä

Oheinen videopätkä on kuvattu Tukholmassa Östbergassa tämän viikon maanantaiaamuna edellisen yön autopalon jälkiä. Hurjannäköistä jälkeä.

Kuten kuvasta huomaa niin palo ei ole syttynyt mistään lämmitysroikasta ja levinnyt sitten viereisiin autoihin vaan siinä on systemaattisesti sytytetty useampia autoja.
Todellinen drive in autogrilli.
[wpvideo 4B30zA6T]

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ROT- avdrag?

Mutta onhan meillä Hitsaaja!
Kyllä ”Very Talented” Hitsaaja varmaan voisi vielä hitsata nuo kuntoon?

Brian Jones

Kukas tämä tämmönen ”Hitsaaja” oikein tuppaa olemaan, kun en ole kuullut vielä mtn?

Börgerssons

Selvästikin suosittu grilli kun on noin pitkä jono drive-in:iin.

keijo

Nuo autot on grillattu

45"

No shit, Sherlock.

Puolueeton

Näytti kaikissa vasemman eturenkaan päälle oli asetettu sytytin. Tekijä osaa valita sytyttimen koon, jotta auto tuhoutuu liki varmasti. Miksi näitä rikollisia ei oteta kiinni?

Arto

Jokohan se Kela alkaa järjestämään autonpolttokursseja?
Onko suomalaisilla insinööreillä samanlainen taipumus myöskin kuin ruotsin kollegoilla

Pelkkää hupiako vai

Kuinkahan paljon näissä on todellisuudessa taustalla vakuutuspetoksia ja kun pistetään kerralla useampi tuleen niin häivytetään se ensisijainen toimeksianto.

Vasemmisto haisee

Vakuutuspetos on tuo klassinen ruotsalaisten kommunistien selitys jolla yritetään kääntää kaikki jälleen kerran valkoisten ruotsalaisten syyksi.

Walde

Näitä autogrillejä ei turhan päiten sytytellä. Niistä on oltava taloudellista hyötyä jollekulle.
Yksi skenaario voisi olla vakuutuspetos. Jokin noista poltetuista autoista piti “saada vakuutuksesta”. Petoksen naamioimiseksi sitten poltettiin “muutama” muukin auto.

The End

Ei ole vakuutuspetos, vaan kaupunkisotaa

Anonymous

Kukaan ei kuuntele enää Abbaa.
Korona tulee ja korona tappaa.

Anonymous

Quranavirus on vielä pahempi.

Minä

Jokunen vuosikymmen sitten ei autoja palanut sen vertaa, että olisin voinut ruotsalaisista lehdistä lukea sellaisesta.
Tämä liittyy johonkin itseään suvaitsevina pitävien unelman edistymiseen Ruotsissa.
Tätäkin he pyrkivät salaamaan parhaansa mukaan, etenkin syitä, koska unelman edistämistä ei saa jättää kesken. Rajat tulee pitää auki tulevien uusien ruotsalaisten virralle, jotta unelma voisi täydellistyä.
Outo unelma kyllä, kun maassa ongelmat vain pahenevat, mutta he veisaavat edelleen monikulttuurin ihanuutta. Vielä oudompaa, että unelman aiheuttamaa ihanuutta pitää kaikin voimin ja toimin salailla sekä estää siitä puhuminen.

karri

Pikkujuttuja verrattuna siihen että onhan suvakeilla kivoja leikki- ja ruuanlaittohetkiä heidän kanssaan. Nuo pienet, iloiset touhuhetket partalapsen kanssa korvaavat mennentullen muutamat autogrillit, raiskaukset ja nöyryytysryöstöt yms.
Uskokaa jo että islam on iloinen asia!

sleepy

Harmi, kun meillä ei vielä ole ihan näin jänniä juttuja. Ehkä pitäisi avata lisää rajoja.

Aappa

Olisi kiva nähdä, kun matujengi yrittää polttaa Ritari Ässän auton.

Kittilän Pataässän tuoppiritari

Siinähän menisi Hasselhoffin kikkarat jo afrolle.

Eino Heikkinen

Miten tämmöinen jatkuva tavaksi tullut huliganismi on selitettävissä normaalisssa demokraattisessa vapaassa yhteiskunnassa??
Niitä taitaa olla aivan tautisen iso läjä niitä autoja joita viime vuosina on poltettu ja niiden mukana autokatoksiakin ???
Tälläiselle maalla kasvaneelle metsäläiselle täysin käsittämätöntä touhua, ja vielä käsittämättömämpää , että niiden tekijöitä ei saada kuriin , eikä yleensäkään tummoisesta jatkuvasta vandalismista nouse suurempaa haloota !
Hyvänkuntoisen näköisiä , uudehkoja autojakin, luulisi niiden omistajia ottavan päähän vähän enemmänkin. Ainakin minua ottaisi jos minun autoni , josta pidän , poltettaisiin , vaikka siitä saisikin korvauksen vakuutuksesta .
Ja ihmeen hiljaista on vakuutusyhtiöissäkin , että ongelmaa ei saada kuriin ja järjestykseen.
Ja missä se Greeta tämän asian suhteen lymyilee, luulisi olevan istumassa kyltteineen parlamentin portilla , sillä tuo jos mikä on todellista ilmaston pilaamista . Nuo savukaasut ne vasta myrkkyä onkin ?
Kukahan laskisi, paljonko niitä autoja + niiden ympäristöä (mm autokatoksia) on palanut viimeisen 10 vuoden aikana Ruotsissa.
Mulle on tullut näitä PT uutisia lukiessa semmoinen käsitys että määrä on aivan järjetön , kun ottaa huomioon että ruotsissa on virallisesti rauha eikä sotatila. ??
Ja kun olisikin vain autojen polttoa yksistään……?

rocky

Greta vain sairaalloisesti hihittää kun yksityiautot palaa.

PastoriNikulainen

Karvakyrvät ja tulevat kuvernöörit taas osaamassa monia.
Aamen…