Pommitukset jatkuvat koronasta huolimatta

Skärmbild (222)

Pommitukset ovat jatkuneet viime päivien aikana normaalin tapaan. Esimerkiksi Halmstadissa räjäytettiin viime yönä kerrostalon sisäänkäynti tuusan nuuskaksi.

Halmstadin sotatoimet alkoivat klo 04.00 aikaan kun kaupungin keskustan tuntumassa sijaitsevaan kerrostaloaulaan viriteltiin voimakas pommi. Räjähdyksen seurauksena ulko-oven puitteet lensivät taivaan tuuliin ja aulakin koki kovia rakenteellisia vaurioita. Kaksi henkilöä sai lieviä vammoja, mutta sairaalahoitoa ei kuitenkaan tarvittu.
Asiaa tutkitaan yleisenä vaaran aiheuttamisena, mutta ketään ei ole haettu putkaan siniseksi hakattavaksi. Polisen
Pt-median Sollentunan kirjeenvaihtaja kertoo, että myös Sollentunassa tehtiin pommi-isku hetki sitten. Räjähdyspaikka ei ole tiedossa eikä toistaiseksi tiedetä mikä räjähti. Kirjeenvaihtajan mukaan kuului 4-5 räjähdystä peräperää. Räjähdyspaikka on jossain Edsbergin ympäristössä.

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
rocky
rocky
27.3.2020 20:42

Palsternakka voisi pyytää Ruotsin poliisilta virka-apua juuri räjäytetyn peltipoliisin räjäyttäjän etsintään.

Söpöilyä
Söpöilyä
29.3.2020 15:55
Vastaa...  rocky

Ensin piti miettiä, että hetkinen niinkuin mitä, mutta sitten luonnonystävää alkoi lämmittämään tämä herkkä kasvivertaus. Palsternakka. Miten söpöä.

mike lake
mike lake
27.3.2020 20:43

Keitä nämä yhteiskunnan terroristit ovat jotka näitä tekoja tekevät ???.
Jokainen tervejärkinen ymmärtää,että sellainen ihminen se ei voi olla joka edes jonkinlaisen kotikasvatuksen on saannut ja oman leipänsä ansainnut.

ro
ro
28.3.2020 00:38
Vastaa...  mike lake

Mikä kotikasvatus.Nämä Allahin kakarat saavat ooderit suoraan koraanista. Tervejärkisyys ei kosketa pätkääkään näitä joiden äo on alle 70.

Aappa
Aappa
27.3.2020 21:49

Ruotsin Poliisin onnistuneesta ampuilun&räjähtelyn ehkäisystä raportoinut mtv on unohtanut uutisoida tästä.

Lee Andersson
Lee Andersson
28.3.2020 08:50

Jossain alpeilla oli joku viruslinko, lieneekö jossain lähi-idässä ihmispaskalinko vai miksi pitäisi kutsua sellaista yhteiskuntaa, ideologiaa tai uskontoa joka synnyttää suuret määrät totaalisen epähumaaneja väkivaltaisia vähä-älyisiä tuholaisia.

Suomi Finland
Suomi Finland
28.3.2020 10:26

Todella reilua meininkiä. Poliisi joutuu tutkimaan juttua eli käymään siis paikan päällä fyysisesti. Turhaa resurssien tuhlausta, kun poliisilla varmaan olisi muutakin tekemistä. Korjausmiesten pitänee laittaa aula kuntoon. Kaikki ylimääräinen työ voi levittää epidemiaa.
Tosin poliisi varmaan jättää jo tutkimatta nämä räjähdykset, kun vetävät kuitenkin vesiperän. Ja kun Ruotsi on strategiansa valinnut ’antaa mennä vaan’, niin kansankoti tulee kohta täyttymään koronasairaista ihmisistä ja kuolleisuuslukemat tulevat olemaan korkeita.