Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Janis Petke
Janis Petke
27.3.2020 20:05

Entäpä sitten? Pitäsi olla ½ -tuhatta päivässä, ennenkuin edes OLISI UUTINEN.

Puolueeton
Puolueeton
28.3.2020 09:18
Vastaa...  Janis Petke

Oletettavasti uutisaihe toteutuu parissa viikossa, valitettavasti. Mahdollisesti tämä vahinko olisi voitu välttää.
Toivottavasti Suomi välttyy, vaikka täälläkin on samanlaisia oikeustieteen vasemmisto professoreita, joiden mukaan ihmisoikeuksien pitäisi estää turvatoinet tartunnan leviämistä vastaan. Näiden idioottien mukaan liikkumisvapaus on tärkeämpi kuin tappavan taudin leviämisen estäminen.

mike lake
mike lake
27.3.2020 20:12

Itse en ainakaan voi syyttää kuin päättäjiä.
Vallan kahvassa olevat kun eivät uskalla tehdä päätöksiä,
oman poliittisen uran menetyksen pelossa,seuraukset kansalle ovat (kuolettavat).

Suomi Finland
Suomi Finland
27.3.2020 22:23
Vastaa...  mike lake

Se Tegnell on suurin konna tässä. Luulee pääsevänsä tuurilla helpommalla kuin Italia ja Espanja. Kaksi viikkoa, niin Ruotsissa alkaa olla sama tilanne kuin niissä.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
27.3.2020 20:50

Montako ruotsalaista?

Patriootti
Patriootti
27.3.2020 22:09

Keskimäärin ihmisiä kuolee erinäisiin influenssoihin maailmanlaajuisesti 500t/v. Suomessa n. 350kpl/v. Nämä vuosittaiset influenssat ovat SARS, MERS jne.mutatoituneita VERSIOITA monista muista viruksista, jotka verottaa kansaa ja tästä koronapelistä tulee aikanaan samanlainen.
Oma mielipiteeni näistä kaikista on sellainen, että jokaisella näistä on jonkinlainen syy ja seuraus, millä ajetaan kansakuntia ja ihmisiä toimimaan tietyllä tavalla ja ohjataan kansat oikein PYYTÄMÄÄN päättäjiä antamaan meille piikki perseeseen. Laittamaan valvonta autoon, kaduille ja kujille sekä ilmaan. Ilmiantamaan rokottamattomat, jahtaamaan sukulaisemme, lapsemme, vanhempamme KAIKKI, riitelemään!!! Nyt jo nähdään jahtaamista uusimaalaisten mökkeilystä, täysvalvonnasta!!! Kaikki toiminnat, tartunnat ja valvonta olisi tehtävissä pienissä ja tietyissä rajoissa joissa ei tarvittaisi miljoonien rajoittamista ja syyllistämistä – mutta kun tällä on agenda joka johtaa tiettyihin seurauksiin ja ihmiset oikein pyytävät sitä:TOTALITÄÄRINEN VALVONTA SIRULLA HÖYSTETTYNÄ!!!

Patriootti
Patriootti
27.3.2020 22:12
Vastaa...  Patriootti

Ja 5G kuuluu myös tähän koronarokotukseen. Vastustakaa 5g-verkkoa ja koronarokotetta!!!

Jaaha
Jaaha
27.3.2020 23:18

Ei hirveästi, mutta jos Koronavirus todella tuhoaa pallien hormoni ja siittiötuotannon myös lievästi ja oireettomasti tartunnan saaneilta, niin lisääntymiskyvytön ihmiskunta voi ainakin huoletta hyödyntää 5G teknologian kaikki mahdollisuudet mitä vain yhdessä sukupolvessa ehditään.

Jaaha
Jaaha
27.3.2020 23:14

Mitenkähän voisi saada selville, minkämoinen rooli Suomessa on monikulttuurisilla asuinalueilla tämän pandemian leviämisessä?

Mietityttää
Mietityttää
27.3.2020 23:58

Luin että Italiassa ainakaan eivät kuolemantapaukset ole lisääntyneet viime vuoden samaan jaksoon verrattuna. Ja että 99% tapauksista, heillä on 3 muutakin sairausta taakkanaan.
Sitten on faktat:
Pilvien siementäminen joko sateen tai kuivuuden toteuttamiseksi erinäisillä kemikaaleilla saastuttaa ympäristöämme ja ilmaa jota hengitämme.
Korkealle levitetään heijastavia aineita ”ilmastonmuutoksen torjumiseksi”.
3G – 5G taajuuksilla toimivaa langattoman viestinnän kenttävahvuuksia on lisätty viimeisen kuukauden aikana, niin että ne ylittävät jo EU:n viralliset suositukset 10 – 100X.
Voimakkaat wifitaajuuspulssit on patentoitu soluseinämien avaamiseen nanosekunnissa, jotta ”DNArokote pääsee paremmin perille”. Jos tuhat kertaa heikompi langattoman yhteyden verkko aiheuttaa saman tuhat kertaa hitaammin, menee siinä pari sekuntia – pari minuuttia. Sitten pääsee ei-toivottua tavaraa solun sisälle, ja immuunipuolustus on ihmeissään.
Tämä siis mahdollinen skenaario oireisiin ja riskiryhmiin katsomalla mietittynä. Uusi oire mitä on kerrottu on ”miehen suvunjatkamiskykyyn liittyvä”.
Tämä voi olla harhautusta, sillä jo nuorilla tytöillä on munasoluja, ja nämä ovat paljon suojattomampia wifi-säteilyn haitalle kuin mikään muu.
Tytöiltä padit pois sylistä!

seant
seant
28.3.2020 09:24

Olen seurannut Malagan provinssin, johon kuuluu Aurinkorannikko, asukkaita on 1,5 milj. eli vastaa Uuttamaata, niin siellä nyt havaitut tapaukset:yht.1 006, sairaalahoito: 540, aktiivinen seuranta kotona 420, kuollut: 46. Nyt puhutaan kauheasti Espanjasta tulleista, vaikka naapurimaan Tukholman lääni on paljon pahempi paikka eli kaikki laivalla tulleet pitäisi laittaa karanteeniin.