Sosiaalidemokraatti: Rinkebyn riskiryhmään kuuluvat hotelleihin epidemian ajaksi

standard-double-room-quality-hotel-panorama-gothenburg

Tukholmalainen sosiaalidemokraatti Karin Wanngård on tuonut julkisuuteen esityksen, jonka mukaan Järvan ongelmalähiöiden vanhukset ja riskiryhmiin kuuluvat henkilöt voitaisiin asuttaa epidemian ajaksi hotelleihin.

Wanngård kertoo SVT:n uutisissa, että koska korona on räjähtänyt käsiin Järvan alueella – Rinkebyssä, Tenstassa ja Husbyssä – niin kaupungille on ehdotettu, että riskiryhmään kuuluvat henkilöt laitetaan eristyksiin hotelleihin.

– Koska suurin osa hotelleista ja matkustajakodeista on nyt tyhjillään niin meillä on paljon vapaita paikkoja, Wanngård kertoo.

Kaupungin rahatoimen kunnanneuvos moderaattipuolueen Anna König Jerlmyr kertoo, että asiaa harkitaan ja se voi tulla ajankohtaiseksi, jotta voidaan auttaa ahtaasti asuvia riskiryhmään kuuluvia henkilöitä.

Esityksessä ei mainita, että hotelliasuminen tulisi epidemian aikana mahdolliseksi ruotsalaisille riskiryhmiin kuuluville henkilöille.

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

18 thoughts on “Sosiaalidemokraatti: Rinkebyn riskiryhmään kuuluvat hotelleihin epidemian ajaksi

 1. Sosiaalidemokraatti Karin Wanngårdin oireet viittaavat vahvasti suvakkivirustartuntaan.

  82
  1. Miten se tautitilannetta helpottaisi, jollei niitä panna sinne lukkojen taakse?

   32
   1. Ovatten kaikki maahantunkeutujia – näin osasta MATUja päästäisiin ’siististi’ eroon ,
    kun laittaa jonkun sopivan korona-covir-19 tautipesäkkeen mukaan.

 2. Jos huoneisiin sijoitetaan useampia riskiryhmäläisiä, heidät pitää testata ensin. Paras ratkaisu olisi tietysti yksi asukas per huone. Voi tulla kalliiksi.

  21
 3. Just Joo, kotikaranteeniin hotelliin, ja varmaan siihen samaan kuin Imatran VOKkilaiset

  35
 4. Siitäkös Ählämit siis riskiryhmä innosttuu,saman katon alle kaikki kamelinknullaajat ja piilo pakaranporarit+ tietysti mukaan myös itseoikeutetusti ehdottaja kommari akanmärätö Karin. Näin ruotti pelastuu.

  24
  1. Kyllä voisi majoittaa myös 70v mummoja niin romanssit roihahtaa.Suorat TV-lähetykset Salmelaisen juontamana,Musukymppi ja Somalikymppi.

   14
   1
 5. Kanta-asukkaille ei tarjota hotelleja, saavat tyytyä olemaan kotonaan.

  Itseään suvaitsevaisina mainostavat ovat huolissaan lähinnä lemmikeistään, eikä tässäkään asiassa ole huolissaan kanta-asukkaista.

  36
 6. Mikäs siinä on ehdotella kaikenlaista kun on millä mällätä, nimittäin veronmaksajien tuskalla ja hiellä kokoamat verorahat.

  Ei oteta olleenkaan huomioon sitä että kun riskisyrjikset ovat tottuneet hotelliasumiseen niin paluu Rinkebyn betonidjungelin ei enää kiinnosta ja se mielipide tullaan tuomaan esille mellakoina, autopaloina, pommeina tyyliin ”jos en saa hotellissa asua loppuikääni niin pamautanpa sen paskaksi!”

  Yleisesti ottaen suuntaus lienee sellainen että sompuista ei oikein kukaan tykkää kun taas afgaanit ovat nousseet MATU TOP 10- listan huippuun. Luulen että ajatus on vähentää edellisiä ja lisätä jälkimmäisten määrää.

  26
  1. Erässä britti-dokumentissa tulikin selväksi, että kaikki ns ’afgaanit’ ovattenkin todellisuudessa iranilaisia.

 7. Olisi mielenkiintoista olla kärpäsenä katossa ja kuunnella miten Coronakeskustelut hallituksen ja Kansanterveyslaitoksen (FHM) todellisuudessa käyvät.

  Ilmeistä on että Pääministeri ei tajua mistään mitään joten Pääepidemiologi saa vapaat kädet tehdä mitä tykkää. Hänhän jää kuitenkin ensi vuonna eläkkeelle eli jos menee Vetuiksi niin pääsee kuitenkin pian alta pois.

  Suomi kritisoi Ruotsin Coronastrategiaa, Norja kritisoi, Saksa kritisoi. Ruotsin strategia on tartuttaa NIIN MONI RUOTSISSA ASUVA kuin vain on mahdollista mutta hitaalla vauhdilla jotta eivät sairaalat tukkeudu.

  Tämä on juuri syy siihen miksi kaikki Ruotsin määräykset ja rajoitukset tulevat liian myöhään, ne ovat vain silmänlumetta ja olevinaanvälittämistä. Mahdollisimman moni on saatava koronakoukkuun!
  (”Flockimmunitet” eli ”Herd Immunity”)

  11
 8. Muistakin antaa niille viiden tähden olot ja vähän persettäsikin.
  Aamen…

  11
 9. Tämä saattaisi olla järkevä ratkaisu. Laitetaan riskiryhmäläiset eristykseen, jotta loput saavat jatkaa melkein normaalia elämää. Mutta tarkoittavatko nuo nyt Ruotsissa, että vain somalit laitetaan hotelleihin?

 10. Rinkebyn kehareille voisi rakentaa eristysvankilan, missä olisivat turvassa koronatartunnalta loppuikänsä.

 11. Ihan älytön idea pukkas!
  Mitä jos menisivät kotimaahan turvaan, kun Ruotsi on nyt maailman turvattomimpia maita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.