Isä poltti itsensä ja kaksi lastaan autoon

CB8D22B7-0D8C-4708-934C-48344722D1CF
Isä poltti itsensä ja kaksi lastaan tässä autossa.

Uppsalassa torstai-iltana sytytetty autopalo on paljastunut avioeron jälkeiseksi tragediaksi. Tapahtumassa perheen isä murhasi kaksi lastaan ja sen jälkeen sytytti autonsa palamaan.

Palolaitos sai torstai-iltana hälytyksen Uppsalan pohjoispuolelle Storvretaan, jossa tulessa oli henkilöauto. Kun palo saatiin sammumaan niin autosta löytyi kolme ruumista. Sittemmin on selvinnyt, että uhrit olivat seitsemän- ja neljävuotiaat lapset sekä lasten isä.
Mistä oikein on kyse? Perheen isä, maahanmuuttajataustainen reilu kolmekymppinen mies ja tämän vaimo niin ikään reilu kolmekymppinen nainen olivat olleet avioliitossa kymmenkunta vuotta. Tiistaina he kuitenkin laittoivat avioeropaperit eteenpäin. Uppsalan käräjäoikeus vahvisti torstaina eron kera puolen vuoden harkinta-ajan.
Tästä vain muutaman tunnin päästä isä ja lapset olivatkin sitten kuolleet.
Isällä ei ole minkäänlaista rikosrekisteriä eikä muitakaan yhteyksiä alamaailmaan.
Poliisi ei ole muutoin avannut tapahtumien kulkua, mutta jos pohtii asiaa niin miehellä on ollut kova kuolemankaipuu. Koska auto on sytytetty tietoisesti niin mies on ollut silloin myös ”tolkuissaan”. Täytyy olla kova halu kuolla jos pystyy paistumaan elävältä ilman, että pakenee ovesta ulos kipujen voimasta.
Toistaiseksi ei tiedetä tappoiko isä lapset ennen paloa vai poltettiinko lapsetkin elävältä.