Koronaan yksin Tukholman alueella kuollut 63 ihmistä

Ruotsissa Tukholman lääni näyttää olevan tällä hetkellä koronaviruksen pääpuuha-areena. 63 ihmistä on menehtynyt ja ainakin 1 500 testattua sairastunuta. Kuluvan lauantai-päivän aikana on raportoitu 86 uutta tartuntapotilasta.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
sleepy

Miten voi kuolla noin paljon enemmän kuin Suomessa?
Onko Ruotsissa saastaisempaa?

Anonymous

Ne on viikon pari edellä syklissä eikä toimenpiteitä pandemian hidastamiseksi ole tehty.
Suomessakin kuolemia tullee kiihtyvällä tahdilla kesään asti.

Ro

Ei ole saastaisempaa,paitsi musut,joita on 10 kertainen määrä,siinä suurin syy.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Ja tällaisia ihmisiä lääkärit yrittävät pelastaa ; https://www.kansalainen.fi/video-ruotsalainen-somali-vaatii-islamista-kaantyneita-tapettavaksi-tilaisuuden-tullen-tappaa-itse/ jos olisin lääkäri, olisi Hippokrateen valani kovilla muistaessani , että kuka/mikä/ketkä aiheuttivat ; -tyttäreni/tyttöystäväni/vaimoni/äitini …raiskaukset,- perheeni/lähipiirini ryöstöt / pahoinpitelyt / murhat , – pommiräjäytykset ja autoni polton. Onneksi en ole lääkäri….

NWO:n valtaannousu

Nooo… Tuolla lukumäärällä ei päästä edes tavallisen kausi-influenssa lukuihin.
Onko kukaa ajatellut sitä että kun koko EU:n ja maailman talous saadaan tällä todella vaatimattoman viruksen kahkoamisella pysähtymään niin sen jälkeen NWO ottaa vallan?
Kun ihmisille toitotetaan 3vk samaa uutista monesta eri lähteestä niin ihminen menee “hypnoosiin/psykoosiin”. Hänen ajattelukykynsä loppuu ja hän alkaa uskomaan uutisissa toitotettua asiaa. Kuten nyt sitä että korona olisi pandemia. Joo, alueellisesti kyllä, mutta esim. tuberkuloosikin tappaa vuodessa enemmän. Kausi-influenssoista tai lääkäreiden hoitovirheistä puhumattakaan. Yksin Suomessa kuolee noin 1500 ihmistä lääkäreiden hoitovirheisiin joka vuosi.
Mutta joo, nyt kun sotilas- ja poliisivoimat ovat saaneet yliotteen ähes jokaisen EU-maan pääkaupungissa, siitä on lyhyt askel satanistien valtaannousuun:NWO:hon. Ja me näemme sen ensi vuoden aikana. Sen jälkeen jokainen huolehtikoon itsestään.

Suomi Finland

Ne ovat 100nisteja.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Tiedetään

Qroquius Kad

En tiedä, voivatko nämä kaikesta taas kerran syytettävät NWOalaiset olla todellakin juutalaisia? Vaan kovasti pohdin voisivatko he olla juutalattomia?

Tapiola

VMP. Kannattaa toistaiseksi eristää itsensä laittomasta lehdestä. Siellä varsinkin jyllää horonavirus parhaillaan. Tartunnan saa lukemalla horinaa. Onko siis Kreml ja Peking myös natopiiperöiden vallassa, vai mitä horiset.

kanander

Suomessa tähän mennessä eniten testattuja tartuntoja löytyi 19.3. Sen jälkeen vähemmän. Eilen jopa vain 14 kpl. Tiedot Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta. Vainaita meillä yhteensä 8 kpl.

Sanna Marinadi

Eihän niitä testattuja tartuntoja tule kun ei pääse testeihin. Jos et ole tullut riskialueilta ulkomailta niin eipä ole asiaa testeihin, kotona pitää olla kunnes on terve tai sitten kun joutuu soittamaan ambulanssin hengitysvaikeuksien vuoksi testannevat.
Itse olen sairastanut jotakin flunssaa, voi olla koronaakin jo kolme viikkoa, mutta kirjoittavat vaan sairaslomaa kunnes on täysin terve puhelindiagnoosin perusteella. Toki mitä sitä testikapasiteettia tuhlaamaan.
Todellisia koronaviruksen kantajia lienee Suomessa jo kymmeniä tuhansia.

Suomi Finland

Ruotsissa tartunnat tapahtuvat todennäköisesti eksponentiaalisesti, koska epidemiaa ei yritetä juurikaan hidastaa. Jos esim tartunnansaaneiden määrä kaksinkertaistuisi joka päivä, olisi koko Ruotsin kansa infektoitunut alle kuukaudessa. Etäisyydet hieman aiheuttavat viruksille hidasteita.
Ruumiita tuolla tulee ja roppakaupalla.
Anders Tegnellin päätöksiä voitaneen kunnolla arvioida vasta vuoden parin päästä, koska talouden romahtaminen saattaa vaikuttaa koko maailmassa epävakauttavasti ja voimme saada vielä paljon murheita niskaamme kerrannaisvaikutuksista.
Tietenkin NWO vaanii oven takana, tässä on niin paljon ennustamattomuutta mukana.
Jokunen aika sitten osakkeiden halvettua jokunen sijoittaja julisti, että ‘olo on kuin pikkupojalla karkkikaupassa’. Saattaa olla, että ko tyypit tulevat muutaman kuukauden päästä taas esiin ja tuumaavat, että ‘olo on kuin venäläisen ruletin pelaajalla iskurin osuessa patruunan nalliin’.

Ruotsin FHM luulee saavansa Noopelin

Yhä useammat maat kauhistelevat Ruotsin coronataktiikkaa. Kutsuvat sitä ”venäläisen ruletin pelaamiseksi” jne.
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/svensk-coronataktik-ifragasatts-i-internationell-press

Catilina

Enpä usko, että NWOon tämän takana. Miksi he olisivat lähteneet näin riskialttiille tielle, kun alkuperäinen suunnitelma eteni aivan hyvin, kuin suunnitellusti?
Ja jos demarit ajattelivat, että epidemialla päästään juuri SD:ja änestävistä seniileistä, niin sekin näyttää kusevan kintuille.
Tämä on tilaisuus, eikä mikään uhka.