Päivän video: Afgaaninuorukaisten uhoräppi

Skärmbild (229)

Siinäpä reippaat yksintulleet afgaanilapset jollottavat räppiä, jonka sanoma ei jää kellekään epäselväksi. Joukkion nimi on ”AFG grabbar” (grabbar = jäbät).

Nuorukaiset siinä uhoavat, että eivät ole mitään säälittäviä pakolaisia vaan katujen kunkkuja. Kokaiini, aseet ja rikollisuus on se mikä ajaa heitä eteenpäin. Ja heidän rikollisuus johtuu jostain mystisestä ”epäoikeudenmukaisuudesta”.
”Olemme olleet sodassa, tunnemme olomme hyvin kotoisaksi.”
”Me olemme ne, jotka myyvät huumeita, älä vittuile meille tai et ikinä lepää rauhassa.”
”Otsaasi painetaan ase, minun sormi on liipasimella…”
Kannattaa kuunnella, vaikka ei ymmärtäisikään sanoja. Siinä yhdistyy mukavasti mutiaisruotsi, lähiöslangi ja englanti.
 
[wpvideo WjuLtwdO]  
HUOM!! Ennen videon katsomista kannattaa varata verenpainelääkkeet lähistölle ja siirtää rikkoontuva tavara käden ulottumattomiin.
Kannattaa myös muistaa, että ne eivät tule yksin, eivät ole turvapaikanhakijoita ja kaikkein vähiten lapsia.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.