Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jaaha

Suhteessa kuolleisiin on noin kaksinkertainen määrä eloon jääneitä tehohoidon läpikäyneitä. joilla on pysyvästi pienentynyt keuhkokapasiteetti.

Happi on tärkein

Hmm… Yli 70 vuotiaita, ei sitten taidakkaan purra niin kovaa uus-ruotsalaisiin kuin aluksi toivoin.
Olen muuten ihmetellyt että jos kerran henkilöillä on vaikeuksia hengittää niin miksei heille anneta astmalääkkeitä? Lisähappea ja avaavaa sekä cortisonia. Luulisi niillä hapenottokyvyn paranevan niin paljon että elimistö itse nujertaa viruksen.
Onneksi itsellä on inhallaattoreita kaapissa. Ja niitä käytetään jos alkaa ahdistaa.

Anonymous

Kun lähtee parantelemaan jotain toimintoa lääkkeillä, niin sen luonnollinen toiminta häiriintyy – vertauskuvallisesti ilmaistuna väsyneen hevosen douppaaminen ei kanna kuin tilapäisesti.

Tapiola

Toivottavasti et ole lääkäri. Astma ilmenee kai keuhkoputkessa eniten? Corona menee keuhkorakkuloihin pahimmillaan ja saattaa jotain olisko ihan soluja toimintakyvyttämiksi ja sitä rataa. Aiheuttaa vernvuotoa ja nesteen kertymistä. Kuulostaa pelottavalta tuo sinun hoitoarsenaali ja toisaalta, ehkä sillä ei olisi vaikutusta mitenkään.

Tapiola

Tulikin tässä mieleen esimerkki. Jos otetaan sellainen perus Fingerporilainen miele-imuri ja verrataan sitä astmaatikkoon, niin silloin putkisto jotenkin ahtautuu ja henki ei kulje. Sitten jos imaistaan pullollinen coronaa sinne kiduksiin, niin hoito lähtee ihan eri lähtökohdista.

RaiskaaNeSuomalaisetkin

Onko tietoa kuinka moni noista on ongelmalähiöistä? Rinkebyssä ja muissa vastaavissa paikoissa tartunnat tulevat ihan kohta räjähtämään käsiin ja Ruotsin linja koronan suhteen on kyllä käsittämätön.

ro

Jee. Coronaa sinne vaan missä mutiaiset mellastaa.Siis tarkotitan corona peliä kaikille ,toytota coronoaa,aika vaikea saada tähän hätään. Eihän vai olleet yli 70 oikeita hurreja. jos oli sääli.Maa meni viduralleen.

Suomi Finland

Uusruotsalaiset polttavat Coronat ja kaikki vähänkään niitä muistuttavat parkkipaikoille. Ei heillä ole mitään hätää.

Afgat ja Corona, kiitä Sossuhallitusta

Ruotsi heräsi liian myöhään, liian laiskasti. Ensin piti tutkia pari kuukautta ettei vaan kenenkään integriteettiä loukata.
Siinä sitten diskuteeratessa ja kaffetellessa leviää tauti kuin tauti. Coronaviruksia on tutkijan mukaan yli 5000… tämä on vasta alkua.
On anteeksiantamattoman häpeällistä että sairaalahenkilökunta joutuu tekemään vaarallista työtä ilman riittäviä suojavarusteita. Eräässä maailman rikkaimmista maista! Käsittämätöntä. Ja että ne muutama kuukausi sitten irtisanotut Karoliinisen sairaalan lääkärit ja hoitajat ovat EDELLEENKIN irtisanottuja ja saavat kenkää jahka epidemia on ohi!

FHM eläkekypsät ukot päättävät elämästä ja kuolemasta

26- vuotias nainen kuoli coronaan Tukholman Söderin sairaalassa eli Södersjukhusetissä. Kansanterveyslaitos (FHM) pimittää tapausta toistaiseksi.
https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/uppgifter-26-arig-kvinna-dod-i-corona/

ECMO

Tehohoidossa on ollut/on 281 henkilöä. Tehohoidetuista on 70% miehiä.
Antal som intensivvårdas/vårdats: 281
Källa: Svenska intensivvårdsregistret. (Uppdaterat 30 mars, klockan 07.31)

Kylmäkuljetus

Monosen Kylmäkuljetuksen henkilökunnalla, päinvastoin kuin sairaanhoitajilla, on täysi suojavarustus kun hakevat coronavainajan vaikkei se enää yski eikä pärski. Coronavainajien arkut on merkitty erityisella pisarasymboolilla jotta niitä käsittelevät tietävät varoa (kertoo AB).

Valehtelu vituttaa

Miksi Ruotsalaiset viranomaiset / sairaala henkilökunta salaa, ja valehtelee näistä coronaan kuolleista.? Eihän tällaisella Ruotsalaisella valeuutisointi toiminnalla ole mitään järkeä.!
Onhan kyllä Ruotsalaiset aina luulleet olevansa jokin, perkeleen maailman terveysjärjestö. Jotain ylilyönti arjalaisia ovat olevinaan. Ämmätkin vievät roskapussin korkokengät jalkoihin puettuna. Kaiken maailman kultakoruja roikkuu siellä, sun täällä, ihan niinkuin jokun Neuvostoliittolainen kapiainen rintapinsssineen.
Ruotsalaisten pitäisi välittömästi alkaa uutisoimaaan rehellisesti omista korona kuolemisista.

sleepy

Jos ruotsalaisten keuhkot täyttyvät nesteestä ja kuolevat, niin miksi ne ei vaan mene asentoon, missä pää on alas päin ja anna nesteiden valua pihalle?

Juden/freemason

Koronavirusepidemiaa ei ole: https://www.youtube.com/watch?v=hsWY5NMuCPg . Koronavirus on ollut kaiken aikaa pelkkä tekosyy kaikelle, mitä nyt tapahtuu. Maailmantalous halutaan romahduttaa, joten se täytyy tehdä valtamedian luoman koronavirushysterian avulla, jottei jäisi selviä ja kiistattomia, virallisia todisteita aiheutetun katastrofin tahallisuudesta. Todisteita jäisi vaikka kuinka paljon hallitusten, yritysten ja keskuspankkien pöytäkirjoihin, tilinpitoihin, määräyksiin, lakeihin yms., jos toimittaisiin toisella tavalla.
Yritykset ovat kohta konkurssissa ja lähes kaikki työttömiä. Kukaan ei uskalla yrittää liike-elämässä uudestaan. Lisäksi tallettajat menettävät säästönsä, koska heistä on tehty lailla riskisijoittajia. Velkarahalla talonsa rakentaneille ei jää muuta kuin velkaa, koska talojen arvot romahtavat. Tässä vaiheessa ihmiset ovat täysin toivottomassa tilanteessa: korviaan myöten veloissa sekä ilman rahaa ja työtä. Minä ainakin voin hyvin kuvitella, kuinka tuossa toivottomassa tilanteessa valtamedia alkaa kertoa, kuinka kapitalismi on epäonnistunut ja kuinka nyt tarvitaan muutoksia talous- ja rahajärjestelmään. Toivottomassa tilanteessa olevat ihmiset joutuvat hyväksymään valtaeliitin haluamat muutokset. Totta kai valtaeliitti lupaa tässä vaiheessa ihmisille kaikenlaista hyvää. He voivat luvata velat anteeksi ja uuden alun täysin puhtaalta pöydältä. Kenties he saavat kaiken jopa näyttämään siltä kuin muutos olisi lähtöisin kansalaisten tahdosta, mutta joka tapauksessa lisää valtaa siirretään yhä harvempien käsiin ja käteinen raha poistetaan. Kenties siirrytään kommunismin kaltaiseen järjestelmään ja ihmisten täytyy ottaa pedon merkki, jota ilman he eivät voi ostaa tai myydä. Näin valtaeliitti saa tahtonsa läpi ja yhteiskunnan täydelliseen kontrolliin, mikä on ollut koko ajan kaiken tarkoituksena.