Tukholmalaisessa ravintolassa tarjoiltiin räjähtävä coctail

Skärmbild (226)

Skärmbild (225)

Tukholmassa paukkui taas viime yönä. Ongelmaisella Bredängin asuinalueella viriteltin pommi kerrostalon maatasossa olevaan ravintolaan ja ravintola pärähti päreiksi.

Pommihommat alkoivat klo 02.00 aikoihin sunnuntain puolella. Kerrostalon maatasossa sijaitsevaan ravintolaan viritettiin kunnon jytky ja jälki myös sen näköistä. Puoli seinää löpsähti pihalle ja rakenteet vääntyivät. Lähialueen ikkunoita rikkoontui myös useita.
Poliisin pommiryhmä tutkii asiaa. Yöllä suljettiin myös Bredängenin metroasema koska se sijaitsee aivan räjähdyspaikan kupeessa. Oli epäilys jostakin. Mistä, sitä poliisi ei kerro. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
 

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nost R. Adamus

Siinä nyt vaan etukäteen opettelivat pandemian jälkeisen Ruotsin arkirutiineja.

Brian

Ei ne nytkään kyllä ihan mitään papatteja ole, mitä paukuttavat. Vaan eiköhän ne tuosta pari astetta kovempia jytkyjä saa jossain vaiheessa käyttöönsä.

Aappa

Nonii, taaskin ollut huonot täytteet pizzassa. 🙁

Anonymous

Ravintola tarjosi pahaa puuroa™

Jesse

Ravintolan avajaiset ruotsalaiseen tyyliin?

rocky

Mitä sitä turhaan pelkästään oven avaa jos voi avata koko ravintolan.

Peace

Pizzayrittäjät kilpailevat markkinoista. Päivi Lipponen rauhanmarssille, mitä hän uhosi, kun Suomessa tapahtui sama.

PastoriNikulainen

Eihän nyt muslimeja ja keenerikuninkaita saa kavaltaa, vaikka nussisivat joukolla keskosia ryppyreikään.
Aamen…

Evgenij Marionov

Vapautettu syöttölä ei sentään ollu täynnä ihmisiä kuten oli ravintelit, baarit, bussit etc. Israelissa ennen “apartheid aitaa”. Ehkä matujen pesintä alueet pitäisi apartheid aidata kun vielä ehtii. On vain ajan kysymys kun vapautukset alkaa keskittyy sinne missä on paljon ihmisiä koolla, bussit, junat, ravintelit, diskot, kirjastot, sairaalat etc.
Ehkä piankin vasemmiston iloksi, riemuksi sekä onneksi joku musuvasemmistovapautusjärjestö ottaa vastuulleen oikeutetut pommi-iskut epätoivoisina yrityksinä kääntää maailman ja median huomio Über Mench ruotsalaisen miehittäjän räikeään epäinhimilliseen terrori ja apartheid sortovaltaan. Rauhaa ei Ruotsi saa ennen kuin se vetäytyy miehittämiltään musu alueilta sekä purkaa kaikki laittomat siirtokuntansa sekä korvaa korkoineen musuille aiheutetut kärsimykset, laittomasta maan käytöstä, saastuttamansa alueet ja ryöstämänsä luonnon varat. Vain näin toimien saadaan oikeuden mukainen rauha Ruotsille.