Onko Kiina sittenkin maailman syöpäpesäke?

Skärmbild (231)

Kun koronahässäkkä joskus on ohi niin on aika antaa vinosilmien kuulla kunniansa. Tiedoksi sinne valtamedioiden toimittajillekin, että Donald Trump ei ole ongelma vaan vinosilmäkommarit, joilla on yhtä matoisat aivot kuin kärpässienellä.

Kiinalaiset ovat oikeasti maailman ongelma, ja heidän kommaripuolueensa. Vinosilmät ovat varastaneet joka ainoan länsimaisen teknisen patentin ja sen jälkeen alkaneet valmistaa kopioita niin halpaan hintaan, että kukaan ei voi kilpailla sen kanssa. Paskaa kopiotavaraa, joka täyttää maailman kaatopaikat. Sitä paitsi kiinalaisissa yliopistoissa yksi aine onkin teollisuusvakoilu. Vinosilmät eivät ole teknisesti taitavia vaan he ovat taitavia kopioimaan.
Helppo valmistaa kun työntekijät ovat käytännössä orjia, joille maksetaan 20 senttiä päivässä. Ja vapaa-ajaksi tehdastyöläiset tungetaan metri kertaa metri kokoisiin komeroihin. Eikä kukaan ole niin nuori, etteikö henkilön voisi pakottaa painamaan tehtaassa 18-tuntisia työpäiviä.
Vinosilmät laskevat taivaalle niin hirvittävän määrän hiilidioksidipäästöjä, että siinä ei ole mitään tolkkua. He eivät voi edes itse hengittää kunnolla suurkaupungeissaan. Maailman meriin ja omiin jokiin lasketaan kaikki teollisuuden päästöt alkaen hengenvaarallisista kemikaaleista ihmispaskaan. Vinosilmien takia maailman meret ovat täynnä Euroopan kokoisia muovilauttoja, jotka leviävät ympäri maailma.
Niin ikään vinosilmät ovat kirjaimellisesti täyttäneet maan ja sienneet koko Kaakkois-Aasian täyteen ihmisiä. Ja jos joku joskus ihmettelee, että miksi Pohjois-Korea on sellainen mahti kuin se on, niin lienee ilmiselvää, että taustapiruna häärii vinosilmäkommarit.
89905241_3288748334479357_481334012745351168_o
 
Vinosilmien tapa kohdella eläimiä on ranskalaismiehen sanoin: out of this world. Empatia 0 %, inhimillisyys 0 % ja ruokahygienia 0 %. Eläviä eläimiä tungetaan pieniin häkkeihin tai muovipusseihin. Eri lajit sulavasti sekaisin. Luonnossa nämä eläimet eivät kohtaisi ikinä toisiaan. Eläintoreilla kuolleiden eläinten raatoja retkottaa pitkin kenttää ja niitä noukitaan sieltä paloiteltavaksi. Kannattaa käyttää pari tuntia elämästään Youtubeen hakusanalla “China street food” ja “Wuhan” tms.
Joka ainoalla maailman viruksella on juurensa jollain tapaa vinosilmien markkinatoreilla. Lintuinfluenssasta koronaan on lähtöisin vinosilmien virityksistä.

“Joka ainoalla maailman viruksella on juurensa jollain tapaa vinosilmien markkinatoreilla. Lintuinfluenssasta koronaan on lähtöisin vinosilmien virityksistä”

 
Mutta ei riitä, että siellä ylläpidetään virushautomoita vaan heti nytkin alkuun vinosilmien kommarihallinto piti salassa, että 80 000 ihmistä oli saanut tartunnan. Aluksi evääkään ei väräytetty viruksen torjuntaan.
Kiinalaiset tavalliset ihmiset eivät voineet edes varoittaa toisiaan tai maailmaa asiasta, koskapa vinosilmien kommarihallinto on sensuroinut netin kokonaan. Ainoa mitä sillä voi tehdä on katsoa kissavideoita. Toisaalta kukaan tavallinen ihminen ei uskalla edes ajatella kritiikkiä.
Nyt kun tuo virus on levinnyt koko maailmaan niin kuolleiden ja sairastuneiden lisäksi miljoonat ihmiset joutuvat asunnottomiksi kadulle. Miljoonat ihmiset ovat menettäneet kaikki rahansa ja säästönsä ja miljoonien ihmisten elämä kirjaimellisesti tuhoutuu ja taantuu jonnekin ostoskärryjä työnteleväksi katujen mieheksi. Tämä kaikki vain siksi, että vinosilmäkommarit ovat tämän maapallon syöpää.
Ja kaiken tämän jälkeen Greta Thunberg idioottiseuraajineen jatkaa sössötystä ja lakkojaan miten me länsimaalaiset ollaan tuhottu maapallon ilmasto ja ympäristö katastrofin partaalle.

Subscribe
Notify of
guest
64 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Olaf
Olaf
30.3.2020 03:14

Siellä Manner-Kiinassa on vain paikalliset änkyräpunikit päässeet kaappaamaan vallan 70 vuotta sitten. Taiwan, jossa asuu samoja kiinalaisia, on hyvin toimiva demokraattinen yhteiskunta. Singaporen ja Malesian kiinalaisväestö on aina menestynyt hyvin, ja samaten USA:ssa kiinalaiset ovat omilla ansioillaan ja kovalla työllä kohonneet yhteiskunnan portailla. Kiinan kommunistipuolue on toki maailman pahin syöpä, jota monet etniset kiinalaiset vihaavat varsinkin maan ulkopuolella (poikkeuksia tietysti löytyy).

peräpää
peräpää
30.3.2020 03:22

Suomen valtamedia on päästään seonnut.
Kun Trumpia ei saatu pois viralta, nyt Suomen valtamedia hysteerisenä leipoo CNN:n johdolla Trumpista syyllistä koko koronaan mitä hulluimmilla sidoksilla.
Ei voi olla tervettä porukkaa tuo etenkin Hesarin ja Ylen toimittajakunta.
Otille kaikki ja heti; on lain ja työlainsäädännön vastaista pitää selvästi mielisairaita ihmisiä töissä.

nygänenP
nygänenP
31.3.2020 10:29
Vastaa...  peräpää

Yhdyn tähän kommenttiisi 100%. Pikkasen hämmentävää lukea esim hesarin trump-korona uutisointia, he arvostelevat trumpi asioista joita oma äärivasemmistolainen hallituksemme, on tehnyt hitaammin ja huonommin. Samaan aikaan viereisessä artikkelissa he kehuvat näitä sannamarineita tuosta täydellisestä tunaroinnista!
Tuo on välillä suorastaan uskomatonta ja asettaa kyseenalaiseksi noiden psykoottisten kommari toimittajien mielenterveyden…
Muistakaa, että käytännössä jokainen uutinen missä sana Trump on mainittu on valetta ja tehty osana kansainvälistä aivopesu/lokakampanjaa maalata kuva täydellisen idiootista presidentistä.

Vitun kinkit
Vitun kinkit
30.3.2020 04:40

Kiinalainen “lääketiede” jo sanana pitäisi kieltää. Kuvitellaan että syömällä mm. uhanalaisten eläinten osia, parannutaan jostain sairaudesta tai saadaan jotain perkeleen yliluonnollisia voimia. Toivottavasti tästä hässäkästä opitaan maailmalla ja kiinan viranomaiset pistävät valtoimenaan rehottavan villieläin kaupan ja niiden syömisen jotenkin kuriin. Ellei saa, länsimaiden tulisi harkita tarkkaan omien tuotantolinjojen tulevaisuuden ja palata omiin tuotantoihin. Jos tuo villi meno jatkuu Kiinassa, yksi kaunis päivä sieltä lähtee vielä tappavampi tauti taas leviämään, kuten vaikka ebolan tapainen supertappaja.

Anonymous
Anonymous
30.3.2020 10:50
Vastaa...  Vitun kinkit

Lääketiede ja huijareiden kauppaamat tökötit eivät ole sama asia. Kiinalla on pitkät perinteet luonnon lääkekasveista, akupunktuurista ja elimistön fysiologiasta. Taikausko johon viittasit on verrattavissa Suomen poronsarvi tuotteisiin, saunaan, viinaan ja tervaan.

Anonymous
Anonymous
30.3.2020 13:31
Vastaa...  Anonymous

Kiinan “Lääketiede” on enää pelkkä harhakuva, sitä ei enää ole olemassa ko maassa.
Kiina on pelkkä syöpakasvain maapallolla.

Anonymous
Anonymous
30.3.2020 16:41
Vastaa...  Anonymous

Kinukkinen nuolijat veti herneet nenään, eli he kannattaa kiinan konitohtoreita jotka tuhoaa koko maapallon uusiin viruksiin kun kaikki harvinaiset eläimet tapetaan sukupuuttoon “lääketieteen nimessä”.
Jos haluatte tietää ketkä luonnotieteestä tietää kaiken ja ottaa kaiken lääkkeen sieltä, menkää sademetsiin etsimään joku heimo.
Jotkun vinosilmä kinukit ei tiedä luonnosta tehtävistä lääkkeistä enää hevonvittua.

Jäitä hattuun
Jäitä hattuun
30.3.2020 18:18
Vastaa...  Anonymous

Noh noh, pidetäänpäs nyt järki mukana näissä hommissa.
Varmasti joku tavallinen nykypäivän random kiinalainen ei tiedäkään “luonnosta tehtävistä lääkkeistä enää hevonvittua”. Mutta sen sijaan joku perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen perehtynyt henkilö tietää hyvinkin paljon.

Anonymous
Anonymous
31.3.2020 08:27
Vastaa...  Jäitä hattuun

Paskat tietää. Tietää miten kiduttaa eläimiä ja ripustaa niiden sukuelimiä omiin palleihinsa roikkumaan.

Olli Partanen
Olli Partanen
30.3.2020 07:05

Nykykiina on vain yksi globaalin riistokultin ulkoinen ilmenemismuoto, “syövän” oire. Todellinen valta on joukolla jota yhdistää ahneuden kultti, ei rotu tai uskonto.
“Dreihundert Männer, von denen jeder jeden kennt, leiten die wirtschaftliche Geschicke des Kontinents und suchen sich Nachfolger aus ihrer Umgebung.”
“Three hundred men, all of whom know one another, guide the economic destinies of the Continent and seek their successors from within their own environment.”
“Kolmesataa miestä, jotka kaikki tuntevat toisensa, ohjailevat maanosan taloudellisia kohtaloita ja hakevat seuraajansa keskuudestaan.”
Weimarin tasavallan ulkoministeri Walter Rathenau 1909 Neue Freie Pressen artikkelissaan “Geschäftlicher Nachwuchs”. Hänet murhattiin 1922 .
“In politics nothing happens by accident. If it happens you can bet it was planned that way.”
USA:s presidentti F.D. Roosevelt

Suomi Finland
Suomi Finland
30.3.2020 08:37

Eläintorisysteemi on lakkautettava. Se on aivan selvä, etteivät sellaiset enää voi toimia tämän kaiken jälkeen. Vaikka Kiinan kommunistinen puolue on mitä on, niin jos se päättää että toiminta lakkaa, niin silloin se lakkaa. Väittivät jossain, että eläintoritoiminta menee ‘maan alle’ jos sitä aletaan rajoittamaan.
Kiina ei yksin pysty pärjäämään irrallaan muusta maailmasta, eli sielläkin on pakko alkaa tekemään muutoksia. Muutokset onnistuvat parhaiten, jos niskalaukaus lopettaa tottelemattoman laittoman eläinkauppiaan ja ostajan, eikä edes haittaa, vaikka pari syytöntä menisi mukana. Tietysti kyseessä on hirvittävä tragedia. Muutoksia ei tuollaisiin perinteisiin vaan muulla tavalla tule. Neuvottelu ja ihmisten omaan harkintaan luottava politiikka on tuomittu epäonnistumaan. Se on nyt nähty täällä Suomessakin, että monet paskat nakkaavat rajoituksista.
Kehitysmaissa on varmaan odotettavissa katastrofi. Sairastuneisuus/kuolleisuuslukemat, mitä niistä on meille kantautunut, eivät varmasti pidä paikkaansa, vaan täysi hönkä on viruksella kohta päällä joka puolella maailmaa.

ÄLLÖMAA
ÄLLÖMAA
30.3.2020 12:47
Vastaa...  Suomi Finland

Kiina on ilmiselvästi valehdellut kuolleiden määrät, perheille jaetaan kasapäin uurnia ja krematoriot polttavat ruumiita ympäri vuorokauden:
https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/urnorna-i-wuhan-kan-visa-det-verkliga-dodsantalet-/

Anonymous
Anonymous
30.3.2020 13:36
Vastaa...  ÄLLÖMAA

Kiinassa on jopa poltettu/poltetaan elossa olevia korona potilaita.
Siinä sitä hpoitokeinoa, mitä esim, nykyinen ryssäleti mv media hehkutti, että kiinassa on keksitty lääke koronaa, samana päivänä levisi jo tieto “lääkkeestä” vanhoja elossa olevia korona potilaita oli kääritty 3 kertaisiin ruumispusseihin ja viety suoraan krematorioon poltettavaksi.
Koko maapallo pitäisi eristää kiinasta jaa tiputtaa ko maahan 100 ydinpommia.

Anonymous
Anonymous
31.3.2020 10:20
Vastaa...  Anonymous

Linkkiä faktoihin kiitos. MV lehti ei kelpaa.

Kiina, maailman johtaja
Kiina, maailman johtaja
30.3.2020 08:55

Kiinassa on vain niin rutosti väkeä ja ne näkee nälkää että sielä syödään kaikki mikä on syötäväksi kelpaavaa.
Harva muistaa että ennen maailman mahtavin valtion tieteen, taiteen ja teknologian alalla ei tarvinnut muualta maailmasta mitään. Heillä oli kaikki ja he olivat valovuosia muita edellä. Ja juuri siksi sionistiset oligarkit halusivat alistaa koko valtion itselleen, englannin kruunulle, vastikkeetta. Ja kun Kiina ei tarvinnut muualta maailmasta mitään , vaan myi sinne tuotteitaan, sionistit keksivät oopiumin rappeuttavan ja orjuuttavan vaikutuksen kanssaa. Joka vahvan hallitisjan aikana johti kuuluisaan ooppium-sotaan.
Näin ollen, Kiinan nykytilasta voidaan syyttää vain lansivältoja, ja erityisesti Englannin oligarkkeja. Jotka valloittivat mm. uuden mantereen Englannin kruunulle (jota se yhä edelleen on) ja joiden alusmaita on purettu pikkuhiljaa. Viimeisimpänä Hong-Kong. Mutta kaikkialle minne englantilaiset menevät sionisminsa kanssa, sielä soditaan. Oli se sitten Palestiinan maa-alue, lähi-idän öljykentät, Libyan kultadinari tai jälleen kerran Kiina, kun se uhkasi uuden mantereen rahayksikköä jossa on vanhan testamentin käärme seivästettynä keppiin/keihääseen.
Ja nyt kun sionistit (vai pitäisikö sanoa satanistit) “osoitettua” Kiinan olevan syyllinen itse kehittämäänsä virukseen, on tämä toinen ooppiumsotaan verrattavissa oleva hyökkäys. Kiinan kauppa kun oli jo sen verran kovanluokan businesta, että esim. suomalaisiin kotitalouksiin putoili keltaisia pusseja päivittäin.
Mutta se että englannin kruunu ja uuden mantereen johtajat eivät ymmärä että heidän aikansa on ohi, se tuntuu vähän surulliselta. Kiina on ollut maailmanmahti jo viisi vuotta. Eikä sitä helpolla siitä asemasta pois potkita. Se vaatii järeämpiä aseita kuin propaganda tai virukset.

Kiina bannaan, tuotanko
Kiina bannaan, tuotanko
30.3.2020 09:13

Ei Kiinassa ole mitään nälänhätää, Kiina tuottaa valtavasti elintarvikkeita myös vientiin.
Kiinalaisen luonteen raakalaismaisuus ja tyhmyys (korkeasta IQstä huolimatta) on tämän kaiken takana. Koiria esim. hirtetään hitaasti kuoliaaksi jotta turkki nousisi kauhusta ja tuskasta pystyyn. Saadaan hienompi karvalakki.

Suomi Finland
Suomi Finland
30.3.2020 10:37

Noi koiraparat käyvät kyllä sääliksi. Ihmisen paras ystävä? Voi raukkoja, mitä joutuvat kokemaan.

Moonman
Moonman
30.3.2020 18:52

Tätä eläinten oikeus-näkökulmaa harvemmin kuulee missään keskustelussa. Enkä nyt tarkoita jotain yliopiston punavihreitä kettutyttöjä, joilta eläinten oikeudet unohtuvat heti jos ne ovat ristiriidassa esim. islamin ja halalin kanssa. Vaan sitä, että valkoiset ihmiset ovat tällä planeetalla ainoita joita kiinnostavat sellaiset asiat kuin eläinlajien säilyminen, eläinten turhan kärsimyksen välttäminen ja eläinten pitäminen ns. perheenjäseninä. Kaikki tietävät mitä kiinassa eläimille tehdään, japanilaiset kalastavat meret valaista ja delfiineistä, muslimit kiduttavat ja rääkkäävät eläimiä huvikseen ja halal-teurastelevat, juutalaisilla on joku rituaali missä hakataan eläviä kanoja seinää vasten ja kosher-teurastellaan, afrikassa salametsästetään kaikki sukupuuttoon. Jos Eurooppalaiset kuolevat pois matalan syntyvyyden ja maahantunkeutumisen takia niin eläimille koittavat kovat ajat uudessa hyper-monikulttuurisessa maailmassa.

Kiina bannaan, tuotanto kotiin
Kiina bannaan, tuotanto kotiin
30.3.2020 09:13

Ei Kiinassa ole mitään nälänhätää, Kiina tuottaa valtavasti elintarvikkeita myös vientiin.
Kiinalaisen luonteen raakalaismaisuus ja tyhmyys (korkeasta IQstä huolimatta) on tämän kaiken takana. Koiria esim. hirtetään hitaasti kuoliaaksi jotta turkki nousisi kauhusta ja tuskasta pystyyn. Saadaan hienompi karvalakki.

Anonymous
Anonymous
30.3.2020 11:06

Toivottavasti ihmissyönti tulee Kiinassa muotiin ja alkavat syödä toisiaan. Hyödyt olisivat mittaamattomat kuten populaatio vähenee ja ennenkaikkea kiinalaisen paskan työntäminen taivaalle vähenee.

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
30.3.2020 11:49

Siinä taas sionistiharhailijakommentoija tunkee omaa paskaansa omaan suuhunsa!

Jaaha
Jaaha
30.3.2020 09:10

Totta joka sana.

Anonymous
Anonymous
30.3.2020 09:12

Paskan laadun tekeminen arveluttavista raaka-aineista on kiinalaisten salainen intohimo.

Puolueeton
Puolueeton
30.3.2020 09:12

Jutusta tuli mieleen VIHAPUHE. Sitä on sittenkin olemassa, valehtelua ja tietämättömyyttä.

Pera,Lahti
Pera,Lahti
30.3.2020 10:14
Vastaa...  Puolueeton

Oon ihan vi’!’un varma että tolla “vinosilmä”-sanalla saat niin paljon ystäviä ja vaikutusvaltaa että saatat vielä todeta jotta vähempikin piisais.
Mitä esittelemääsi ongelmaan tulee niin hyvin kiteytetty!

T
T
30.3.2020 09:15

MERS oli poikkeuksellisesti Lähi-Idästä eikä Kiinasta..

Särmääjä
Särmääjä
30.3.2020 14:00
Vastaa...  T

Eikös se levinnyt jostain kamelinkusesta

Jäitä hattuun
Jäitä hattuun
30.3.2020 18:24
Vastaa...  T

Ei myöskään Ebola ollut Kiinasta lähtöisin, vaan Afrikasta.

Anonymous
Anonymous
30.3.2020 09:19

No tukka olisi noussut pystyyn, jos sitä sen verran vielä löytyisi. Nämä tämmöiset ei journalistiset julkaisut ovat kuulemma suurin uhka tässä koronahommassakin. Julkaisemalla valetietoa kansalaisille ilmiöstä.
Näitä on paljon tuolla paremmissa piireissä ihmisiä, joilta täysin puuttuu itsekritiikki. Yle on yksi hyvä esimerkki, kun se nyt “asiantuntijoiden” suulla syyttää kaikkia muita valheuutisten levittelystä. Meille joulusta asti näihin päiviin tolkutettu, että korona on vain lievä flunssa. Ettei Suomessa ole mitään vaaraa ja että on hyvin valmistauduttu kaikin puolin. Huoltovarmuus on taattu ja riittää hyvin. Langat on hyvin THL:n ja hallituksen hyppysissä ja kansalaiset voivat olla huoletta. Mitään ei ole kuitenkaan tehty. Ytä äkkiä sitten huomataan, että mikään ei riitä. Sairaala-, tehohoito, ja hengityskoneet sekä suojaimet ym. varusteet on loppu heti alkuvaiheessa.
Nyt sitten olisi ollut kovin vaarallista saada tietoa somen kautta maailmalta, mitä tapahtuu oikeasti. Suht koht järjissään oleva ihminen kyllä huomaa suhtautua kriittisesti noihin hupijuttuihin ja vaikka kaikki ei osaisikaan, niin onko turvallisempaa uskoa täysin vääristeltyyn tietoon, jota nämä journalistisesti oikeat mediat suoltaa. Nythän on totuus se, että kun liian paljon leviää tietoa näiden nyrkkipostien kautta kansalaisille, niin on oikeiden medioiden pakko itsekin alkaa julkistaa tietoa, kun ei voi enempää salata. Housut kintuissa sitten vikistään ja syyllistä etsitään muualta kuin itsestä. Vaikka kuinka kaikki koitetaan siirtää Trumpin pirullisten juonien syyksi, niin Kiina se on länsimaailman tuho ja sitten itsensä, koska ilman länttä ei ole silläkään tulevaisuutta. Tuhannen vuoden päästä joku tutkija ihmettelee viidakon keskelle jääneitä pilvenpiirtäjiä.

Anonymous
Anonymous
30.3.2020 10:34
Vastaa...  Anonymous

Jep. Ja lisätään, jotta eu:n munattomuus jne on nyt tullut selväksi. Turkki muslimi diktaattoreineen vie kuin kuoriämpäriä. Sadat tuhannet partalapset raiskaavat eurooppalaisia lapsia, tyttöjä naisia jne. Ja eu on poliittisesti korrekti. Kaikki on rasismia.

Klarsyn
Klarsyn
30.3.2020 16:38
Vastaa...  Anonymous

Aamu-TV esitti tänään mediapoolin käsityksiä luotettavasta tiedosta, jota tietysti esittää julkinen tiedonvälitys, ja jotta kansa ei jäisi somen valeuutisiin, olisi somen kautta myös esitettävä enemmän virallisten tahojen informaatiota. Roni Backin katsotaan esimerkiksi toimivan hyvin tässä suhteessa. Meitä varoitetaan jatkuvasti ettei kannata uskoa somen uutisiin, nyt yritetään valjastaa osaa suosituista tubettajsta kertomaan virallista totuutta. “Oikeaa” informaatiota ei saa kyseenalaistaa.
Yhteiskuntarakenteet järisevät, silti jaksetaan uskoa, että auktoriteetit tekevät vain oikeita päätöksiä. Piti olla hyvin resurssoitu terveydenhuoltojärjestelmä, ja kaupasta saa tavan tallaaja kaikkea mihin vain rahat riittää, sattuu vain olemaan nyt niin, ettei mistään löydy kertakäyttökäsineitä tai hengityssuojaimia. Jos näin pienissä asioissa sakkaa niin miten sitten isoissa. Propagandaa kuunteleva kansa jaksaa silti uskoa, että asioita on hoidettu hyvin ja ennakoivasti, ja hallintoviranomaiset tekevät kaikkensa.

Selitys asiaan
Selitys asiaan
30.3.2020 18:45
Vastaa...  Klarsyn

Tässä on taustalla sellainen havainto, että USA:ssa kansalaisten enemmistö ei enää luota valtamedian uutisiin, ei edes tässä korona-asiassa.
Tuore gallup kertoo, että ainoastaan 44 % amerikkalaista luottaa valtamedian jakamaan informaatioon koronaepidemian suhteen, kun taas presidentti Trumpin lausuntoja pitää luotettavina peräti 60 % kansasta.
Tämä oli valtava shokki valtamedialle, joka omassa keskuudessaan on tottunut pitämään itseään absoluuttisen luotettavana ja erehtymättömänä – kun taas Trump on yritetty leimata patologiseksi valehtelijaksi, jonka sanoihin ei pidä luottaa tipan vertaa.
Ja nyt sitten kansan reaktio on kuitenkin tällainen!
Koska Suomen valtamedia kopioi kaikki toimintamallinsa amerikkalaiselta vasemmistoliberaalilta valtamedialta, he sitten pienellä viiveellä rupesivat itsekin kipuilemaan tämän saman ongelman parissa. Niinpä meilläkin polkaistiin pystyyn tällainen kampanja valtamedian uskottavuuden lisäämiseksi, ja ryhdyttiin jopa värväämään tunnettuja some-vaikuttajia mukaan, jotta saataisiin virallinen propaganda tuntumaan kansan silmissä jotenkin “mukavammalta” ja “rennommalta” ja menemään siis perille tätä kautta helpommin kuin jonkun Ylen uutistenlukijan lausumana.

Kansallismielinen
Kansallismielinen
30.3.2020 10:22

Vinosilmistä on paljon harmia.

Suomi Finland
Suomi Finland
30.3.2020 10:34

Iltasanomat tänään:
“Viiden tähden hotelli ei kelpaa osalle eristykseen määrätyistä” – ”Helvetin loukko”
“Osa on valittanut sitä, ettei pääse lainkaan ulkoilmaan, eikä hotellihenkilökunta ota huomioon seniorien ja lapsiperheiden tarpeita. Jotkut nimittivät hotellia ”surkeaksi helvetin loukoksi” ja kertoivat, että heitä kohdellaan kuin ”vankeja tai pakolaisia”.
Yksi asukas valitti siitä, että hänen tilaamansa ruokatoimitus käännytettiin takaisin terveyssyihin vedoten.
– Joka kerroksessa on kolme vartijaa ja poliisi vahtii uloskäyntiä. Ja NYT ei saa enää edes tilata mitään, haastateltu matkaaja kirjotti Facebookissa.
– Vankejakin kohdellaan paremmin kuin meitä.
Lue lisää: Koronavirusepidemia näkyy lisääntyneenä lähisuhdeväkivaltana Australiassa
Osavaltion poliisilta ei liikene sympatiaa valittajille:
– Hotellit, joita en nyt mainitse nimeltä, ovat viiden tähden hotelleja. Eivät asiat nyt niin huonosti ole. [Australian taannoisten] metsäpalojen jäljiltä ihmisiä asuu edelleen telttamajoituksissa ja asuntovaunuissa, muistutti Uuden Etelä-Walesin poliisikomentaja Mick Fuller.
Australiassa on tähän mennessä kirjattu 4 197 koronatartuntatapausta ja 18 kuollutta.”
Ei hätää! Martin Scheinin jyrähtää tästä kaameasta ihmisoikeusloukkauksesta! Sitten kun Australia taipuu ihmisoikeuksien edessä knsainvälisen paheksunnan saattelemana, niin sitten saavat taas tehdä mitä lystäävät.

Ansku Göyring
Ansku Göyring
30.3.2020 10:36

Nyt Yle komukat ylpeänä esitti että laiton mediapooli on alkanut lähettämään nuoria some-julkkiksia lähestymään netissä lapsia ja varoittamaan heita “vääristä” uutisista. Koska ne “oiket uutiset ” on vain meillä! Eli alettiin jo Neukkulan tapaan aivopestä viattomia lapsia kommunisteiksi. Ja Venäjää ovat 10 vuotta haukkuneet, nyt kelpaa noudattaa Neukkulan aivopesun tapaa.

Suomi Finland
Suomi Finland
30.3.2020 11:05

“Nämä firmat eivät ole tulleet yhtään vastaan ravintoloiden tai muiden yrittäjien vuokrista. Citycon on saanut jo ison hätäapusijoituksen Euroopan Keskuspankilta. Nytkö meidän pitäisi vielä maksaa niille veronmaksajien rahoilla lisämiljardeja? Missä on tällaisten yritysten moraali? Ei näköjään missään. Siksi olisikin olennaista, että hallitus kieltäisi niitä perimästä kolmen kuukauden ajalta vuokraa. On sietämätöntä, että jopa satojen miljoonien avustusten vastineeksi emme ole saaneet aikaiseksi mitään vastavaatimuksia näille firmoille.”
Vaikka yleensä olen kaikkia sosialismia huokuvien toimenpiteiden vastustaja, niin nyt on aika pistää kuriin nuo ulkomaiset verenimijät. Tämä kriisi tulee mullistamaan kaiken. Talouden toimintaperiaatteet, jotka yleensä vallitsevat, tulevat nyt romahtamaan tavalla tai toisella.
Puolta kansaa ei voi heittää pihalle asunnoistaan maksukyvyttöminä hylkiöinä. Mikään kansakunta tai valtio ei kestä sellaista ja jos sellaisiin toimenpiteisiin ryhdytään, niin rikkaille käy huonosti myös, mutta vaan viiveellä. Jos asunnot ulosmitataan, ne tuhoutuvat huolenpidon puutteen vuoksi ja ulosmittauksen hyödyt nollautuvat vähitellen. On turha kuvitella, että kansainväliset sijoittajat voisivat pelastaa omansa pitämällä loppuun asti kiinni siitä, että velat peritään pilkkua myöten.
Pandemiasta varoitettiin kyllä, mutta varoituksia ei haluttu kuunnella. Nyt käy sitten köpelösti koko kansainväliselle kaupalle ja pankkitoiminnalle.

Suomi Finland
Suomi Finland
30.3.2020 14:22
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Varmaan, jos tällaisten henkilöiden määrä on sellaisella tasolla, jonka yhteiskunta pystyy käsittelemään. Mutta jos määrä nousee niin suureksi, että puhutaan kymmenistä prosenteista, niin se ei ole enää mahdollista. Ja jos kämpät jäävät tyhjiksi eikä ketään tule tilalle eikä kauppa käy, niin kyllä se yhteiskunta silloin on todella vakavissa ongelmissa.
Ei sellaista tilannetta voi tulla, että kymmenet tai sadat tuhannet ihmiset elävät ulkoilmassa ja vastaavasti lukuisat kämpät ovat tyhjillään. Talvella tulee meinaan ruumiita. Onko muu väestö valmis katselemaan sellaista sivusta? Jää nähtäväksi.

Kintsu on kuin mikä hyvänsä kehis, empatiamielessä kivikaudella
Kintsu on kuin mikä hyvänsä kehis, empatiamielessä kivikaudella
30.3.2020 12:40

Kun Kiina valtaa Afrikan häviävät sieltä loputkin tiikerit, sarvikuonot jne. Ei kait ole olemassa eläinparkaa josta kiinalaiset eivät tekisi potenssilääkettä tai muuta typerää.
Idioottimaista ja kaikinpuolin halveksuttavaa vuonna 2020.

Littbarski
Littbarski
30.3.2020 13:17

Joo aika jännää miten tasan kaikki mitä pulveriksi voi jauhaa on Kiinassa potenssiläkettä. Luulisi että maa jossa on biljoona triljoonaa asukasta lerpat pikkukikkelit olisivat se vihoviimeinen ongelma.. Siinäpä taitaa olla se ongelman alkulähdekin: PIENET KIKKELIT. Muka potenssilääkettä, pikkumunaiset luulevat että popsimalla jauhettua sarvikuonoa niin KYRPÄ KASVAA, ja saa ihan saatanasti pilluu. Tuhotaan siis kaikki elävä ja tehdään siitä kullijauhetta! Samaa kullikeskeistä pillunhimoa on havaittavissa kaikessa mikä liittyy islamiin, mutta siinä se vedetty vieläkin enemmän äärimmäisyyksiin: Tapa ittes pommilla niin saat vitusti pilluu. Ihminen on tyhmä eläin.

TUHONTIE
TUHONTIE
30.3.2020 12:53

Painavaa puhetta missä on tärkeä pointti.

Fixar-Bengt
Fixar-Bengt
30.3.2020 13:10

Ruotsiinhan tulee (vai tuliko jo..?) ratkaisu tähänkin ongelmaan: muovipussivero. Se pelastaa ilmaston sekä neutralisoi kaiken pahan mitä Kiina ja muut paskamaat tekevät.

Anonymous
Anonymous
30.3.2020 13:23

Jos tuo oli Paavon omaa tekstiä, näkyy siinä jo turhautuminen karanteeniin.
Voi olla liioiteltuja väittämiä mukana.
Kuitenkin on selvää, että Kiina ja Intia pilaavat maapallon.

Anonymous
Anonymous
30.3.2020 15:38
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Oliko provo? Onhan tosin totta että Kiina on noihin asioihin syyllistynyt, mutta lännen “tuella”. Eli ei länsi ole mistään välittänyt kunhan on saanut halpaa krääsää.

Mikä pykii?
Mikä pykii?
30.3.2020 17:22
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Mä ostin joskus v. 1979 suvineeria kun olin kerran sinne asti “joutunut”, mut sitä ei kai lasketa. Oli muuten hieman erilainen paikka siihen aikaan. En tarkoita, että olisi jotenkin ikävä ko. maata, mutta maailma oli niin paljon ihanampi paikka kaikin tavoin. Ryssäkin oli rehellisesti ryssä. Muuta krääsää en ole edes miettinyt. Ja ne suvineeritkin ovat puusta veistettyjä patsaita, upeita, aitoja ja helvetin halpoja.

Suomi Finland
Suomi Finland
30.3.2020 18:43
Vastaa...  Anonymous

Paavo kirjoitti:
“Kannattaa käyttää pari tuntia elämästään Youtubeen hakusanalla ”China street food” ja ”Wuhan” tms.”
Veikkaan, että jos käväisen katsomassa kyseisiä videoita, niin poliisi ja Kiinan salainen palvelu tulevat kilpaa pihaan siinä vaiheessa kun vielä kirjoitan näppäimistölläni.

Anonymous
Anonymous
30.3.2020 13:58

Poliittisesti korrekti Paavo on jälleen kertonut totuuden. Aamen.

sleepy
sleepy
30.3.2020 15:32

Kiina tappaa tuolla perseilyllään tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa. Saa nähdä meneekö jopa miljoona kuolemaa rikki.
Tässä olisi jo tarpeeksi syytä aloittaa sota. Vähintään Kiina pitäisi laittaa kauppasaartoon. Kaikki se halpa Kiinassa tuotettu paska pitää kieltää länsimaiden markkinoilla.

Anonymous
Anonymous
30.3.2020 15:54
Vastaa...  sleepy

Espanjantauti tappoi maailmanlaajuisesti 30-100 miljoonaa ja tämä on samaa luokkaa.
Nähtäväksi jää miten toimenpiteet ja lääkintä vaikuttaa.
Muualla kun sairaalassa kuolleita ei välttämättä testata enää kuoleman jälkeen etenkään kehitysmaissa joten virallinen luku tulee olemaan pienempi kuin todellinen luku.

Pöljä
30.3.2020 15:45

Kerta kaikkiaan loistava vuodatus! En olisi itse osannut paremmin sanoiksi pukea inhotukseni kiinalaisia kohtaan. Pois lukien honkkarit, joista suurin osa hyviä tyyppejä (ainakin ex-kollegat siellä).

Anonymous
Anonymous
30.3.2020 16:44

Mitä kiina on antanut maapallolle, kopioita, viruksia ja maapallon tuhojan titteli kinukeille numero 1.

Aappa
Aappa
30.3.2020 17:11

Vuoden 2019 tammi-elokuu tilastoja Suomen ja Kiinan välisestä kaupasta:
https://tulli.fi/tilastot/tilastojulkaisu/-/asset_publisher/suomen-ja-kiinan-valinen-kauppa-vuonna-2019-1-8-
”Sähkötekniikan, mm. tietokoneiden, puhelinten ja näiden osien, tuonti Kiinasta kääntyi kuluvana vuonna pieneen nousuun. Vaatteiden ja tekstiilien tuonnin arvo oli lähes viime vuoden tasolla. Teollisuuden koneiden ja laitteiden sekä näiden osien tuonti Kiinasta kasvoi vakaasti. Metallituotteiden ja lelujen sekä urheiluvälineiden tuonti kasvoi hieman nopeammin.”
Kiina oli neljänneksi suurin tuontimaa, ja viennissä sijalla 6.

Anonymous
Anonymous
30.3.2020 17:30
Vastaa...  Aappa

Johan tuo näkyy siinä että mikään sähkötekniikka ei enää toimi vuotta paria kauempaa, ja yllätys, kaikki mikä ennen markka aikaa oli tehty vaikkapa euroopassa tai japanissa, onkin nykyään kaikki tehty kiinassa.
Alkaa olemaan sama jo vaatteissa, ennen sama tuote oli valmistettu suomessa ja kun ihmettelee miten uusi vaate menee räääsyksi jo muutaman pesun jälkeen paljasttukin että on valmistettu kiinassa silti mainostetetaan suomalaisena.

Kiinalainen karanteeni
Kiinalainen karanteeni
30.3.2020 18:39

Lukiessa tekstiä mulla nousi mieleen ainoastaan sana “voi” ja perään sielunvihollisen virolaisperäinen etunimi. En ole tiennyt Vinosilmälandian olevan aivan noin kaamean. Tuo kuva koirista… Ne ei ole ihmisiä Kiinassa! Ymmärrän, että on erikseen pahoja ihmisiä, mutta että kokonainen valtava maa-alue, buddhalaiskommunistinen valtakunta täpötäynnä psykopaatteja! Geelitukkapakolaiset tuntuvat pahuudessaan jäävän jopa näille toiseksi ja se on jo paljon, jo löytyi voittaja muhamedinkin sikamaisuuksille!
Ei ole kyllä japsitkaan tuon kummoisempia. Luin aikoinaan yhden Greenpeacen kirjan japanilaisista kalastusaluksista ja tulin hartaasti siihen tulokseen, että Enola G. tipautti lastinsa mitä ilmeisimmin juuri oikean porukan niskaan.
Alan boikotoida Kiinaa ja jos näen turistin kamera kaulassa, irvistän. 😝 Tai käännän vain selkäni. Selän voi kääntää. Tosin kiinalaisturisteille ei voi vähään aikaan kääntää selkäänsä, kun pitää varoa heidän levittämäänsä ruttoa ja kököttää kotikaranteenissa. Aurinko paistaa ulkona, mutta sivistynyt maailma istuu neljän seinän sisällä. ☀️😷
Nyt lopetan tai tästä tulee monisivuinen vuodatus ja saattaa vielä joku sisäministeri tulkita vilpittömän mielipiteeni vihapuheeksi.

Suomi Finland
Suomi Finland
30.3.2020 18:53

Kun britit joutuivat 1982 antautumaan Argentiinan invaasiojoukoille, heidät pistettiin ensin maahan rivisotilaiden toimesta. Brittisotilaat odottelelivat jo koska heitä aletaan ampua, mutta sitten paikalle tuli argentiinalainen upseeri, joka käski vangitut sotilaat ylös ja kävi kättelemässä heitä ja sanoi, että palvelette vaan omaa maatanne ja teitä kohdellaan hyvin. Ko joukot lähetettiin sitten Britanniaan, josta he kyllä tulivat takaisin laivasto-osaston mukana.
Mitä japanilaisjoukot olisivat tehneet? Eivät ne upseerit turhaan kantaneet niitä vitun samuraimiekkoja. Ja kun tarvittaessa hunnut poistetaan itsepuolustusjoukkojen todellisen luonteen yltä, niin siellä ne miekat taas ovat.
Kävi kiinalaisia vähän sääliksi, kun japanilaisjoukot tappoivat 250.000 kiinalaista kostoksi Eversti Doolittlen pommitusjoukkojen avustamisesta, mutta eipä käy enää. Samoja perinteitä niillä oli silloinkin ja ties kuinka kauan tuo eläinrääkkäys on jatkunut.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
30.3.2020 20:14

Tuo kuva jossa koirat on survottu tiukasti katiskaan vetää länsimaisen valkorotuisen mykäksi.
Lie kuinka monta vuorokautta tuossa toisiinsa puristuksiissa jo paikat puutuneina kituneet puristuksiissa?
Vinosilmät on paskaa persereijästä, sanoo pastori tähän rakoon. Enkä tarkoita Japanilaisia vaan epäsiistejä kinuskeja wuhanin perslävestä.
Aamen.

Koronat takas sinne mistä tulivatkin
Koronat takas sinne mistä tulivatkin
31.3.2020 21:55

Luin nyt tuolta edeltä koirien hirttämisistä ja nyt on varmaa, että todella vihaan kiinalaisia. En tule enää koskaan näkemään heitä “ihmisinä”. Sylkäisen koronat takaisin kasvoilleen jos kamerat kaulassa mölisten vastaan kävelevät.

juha.
juha.
30.3.2020 20:48

totta joka sana!
Kiina on maailman rosvovaltio numero UNO!!!
Kiina pitäisi haastaa Haagin kansainväliseen oikeuteen ja tuomita miljardi korvauksiin muulle maailmalle.
Lisäksi ruokailutottumukset siivottavava sivistysvaltioiden tasolle.

Anonymous
Anonymous
31.3.2020 00:56

Törkeän rasistisesti kirjoitettu, joka vie tärähtenöistön huomion itse aiheesta ja tärkeästä sisällöstä.
Kiinan ja maiden, jotka harjoittavat laitonta villieläinkauppaa tulee maksaa länsimaille miljardien sakot välinpitämättömyydestään ja pandemian aiheuttajan pimittämisestä (1,5 kk).
Umpiluupää hallituksemme voi ne antaa anteeksi, mutta kukaan täydellä järjellä varustettu ei sitä voi tehdä.
En enää ikinä osta mitään missä lukee made in china (c pienellä – paska maa – ei ansaitse kunnioitusta)

Hampaita kiristellen eteenpäin
Hampaita kiristellen eteenpäin
1.4.2020 00:06

Boy. Nyt tuli asiaa. Ei sen puoleen, ettei muuten tulisi, mutta tämä oli tymäkkää. Harvoin kukaan sanoo asioita Kiinasta näin suoraan. Kuva koirista liian paha. Liian vaikea katsottavaksi.

Orjamarkkinat
Orjamarkkinat
1.4.2020 04:46

Kiina on maailma isoin orjatyövoimalla rikastunut valtio. Muistuu mieleen kun tämän kylän erään perheyrityksen omistaja pojan kommentti, kun kävi aikoinaan työvierailulla Kiinassa. Ihaili valtavasti Kiinalaista yritysjohtamista ja työtekijöiden kohtelua. Halusi sitä myös omaan perheyritykseensä, tosin sitähän oli ollut jo pienemmässä muodossa siitä asti kun tämä perheen vesa nousi toimitusjohtajaksi.