Ruotsi auttaa kolmansia maita 100 miljoonalla kruunulla extrarahaa

shakedown-1340048_960_720

Ruotsi panostaa isolla rahalla koronakriisiin. Maa aikoo rahoittaa YK:n kautta kolmansien maiden valtioita 100 miljoonalla kruunulla virusepidemian estämiseen.

Ruotsin avustusministeri Peter Eriksson kertoo ruotsalaisille medioille, että Ruotsi aikoo antaa extrarahaa sellaisille haavoittuville ja ongelmallisille kehitysmaille, jotka eivät pärjää yksin.

Eriksson kertoo, että YK:n kanssa ollaan laitettu iso pyörä pyörimään ja esimerkiksi pakolaisleireille saadaan nopealla aikataululla terveydenhoitotuotteita ja saniteettitarvikkeita, köyhimmille maille annetaan logistiikka-apua, jotta sairaanhoitotarvikkeet saadaan perille jne.

Erikssonin mukaan ruotsalaisten ihmisten taloudelle ei ole niin väliä.

– Tämä on globaali kriisi eikä se ratkea sillä, että kukin hoitaa vain omaa tonttiaan. Tarvitsemme yhteisen organisaation ja maailmanlaajuista yhteistyötä voidaksemme estää viruksen leviämisen, erityisesti niissä maissa, joissa ei ole toimivaa sairaanhoitoa, kuten myös pakolaisleireillä. Jos emme saa tätä asiaa kuntoon tulee virus takaisin meidän luo, Eriksson sanoo.

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

20 thoughts on “Ruotsi auttaa kolmansia maita 100 miljoonalla kruunulla extrarahaa

 1. Niinpä niin. Miljardeja sinne vasta onkin lapioitu. Mitäpä 100 milliä missään näkyy. Mihin v…tuun ne rahat ovat menneet?!

  39
  1. Keenerikuninkaat ostavat rahoilla pantterinnahkatakkeja ja leopardinnahkaisia lakkeja…

   50
   1. Pitäähän nyt tosi grande capolla lepardinnahkalippis olla, sole muuten mikhän.

    17
    1. Unohtui vielä, että lippis pitää olla mallia TRIP ja muutenkin matkoilla pitää olla mukavaa.

     13
  2. 100 miljoonaa on noin 10 miljoonaa euroa.
   Eräässä eurooppalaisessa lotto-pelissä on päävoittona ensi perjantaina 90 miljoonaa euroa.

 2. On selvää että kriisi on globaalinen. Jotenkin epäilyttää, että Ruotsi on huolissaan ennen muuta muiden maiden tilanteesta mutta ei omastaan.

  41
 3. Maailman väkeä pitää pelastaa, kun oma väki ei ole sen arvoista. Lisäksi kun pelastetaan väkeä maailmalla, niin kohta ne kävelee Ruotsia rikastamaan. Siellä on kirurgeja, raketti-insinöörejä, arkkitehteja, jne. tulossa Ruotsiin ja niiden avulla Ruotsilla on tulevaisuuden avaimet käsissään.

  35
 4. Ruotsi jakelee veronmaksajien rahoja maailmalle mutta omalle kansalle ja sairaanhoitoväelle ei ole suusuojuksia, kertakäyttöhanskoja, desinfektioaineita jne.
  Ja kun suojavarusteista on pula niin keksittiin että kyllä hoitajat voivat tehdä työtä lyhythihaisessa työpuserossa (koska pitkähihaisista on puutetta ja niiden peseminen maksaa enemmän) ja jos sitä läpinäkyvää räkäsuojaa käyttää niin suusuojusta ei sitten tarvita ollenkaan, siinäkin säästetään!

  100 miljoonalla kruunulla olisi moni hoitotyöntekijä saatu suojattua. Ei kiinnosta. Leopardihatut ovat tärkeämpiä ja ananasten iPhonet.

  Juuri nyt on Ruotsissa 4028 sairastunutta, 146 kuollutta ja 306 on hoidettu teholla. Toimittaja kysyi miksi Ruotsissa on kaksinkertaiset määrät per capita verrattuna Norjaan ja Saksaan. ”Ei sellaisia vertauksia voi tehdä” vastasi Kansanterveysviranomaisen pääepidemiologi joka äskettäin kävi parantamassa Somalian terveydenhoitosysteemejä. Kenen rahoilla? Arvaa!

  39
 5. Ruotsi on menetetty aikaa sitten. Nyt on menossa lopullinen niitti. Suomi seuraa perässä nopeutetulla aikataululla.

  23
 6. Avustusministeri Erikssonin lausunnoista päätellen kyseessä on suvakkiviruksen ärhäkkä ruotsalaismutaatio SUVAK100HD.

  14
 7. Ruotsi varmaan valitsi koronavirusstrategiansa sen vuoksi, että vaikka tietävät hyvin perussvenssonien noudattavan rajoituksia, jos sellaisia määrätään, he tietävät myös, ketkä sellaisia rajoituksia eivät noudattaisi.

  Eli pyritään siihen, ettei tulisi niin ilmeiseksi, että osa porukasta ei pelaa yhteisten määräysten mukaisesti. Koska jos kaikki näkisivät tilanteen omin silmin, niin monet käsittäisivät kuinka rikastavan porukan kanssa ollaan tekemisissä. Se taas johtaisi lisääntyvään negatiiviseen suhtautumiseen tätä porukkaa kohtaan. Ja se heikentäisi mahdollisuutta hankkia lisää aivokirurgeja, raketti-insinöörejä ja huippujohtajia.

  18
 8. Ruotsin nykypäättäjillä taitaa olla vielä vääristyneempi suhde yhteiseen hyvään kuin historiasta tunnetuilla hirmuhallitsijoilla.

  11
 9. Sata milliä kruunua on noin kymmenen miljoonaa euroa.
  Omituista että ylitti uutiskynnyksen noin pieni summa.

 10. Börje ja pelle mietti kokonaisen tuhat ja yksi yötä samassa sängyssä, että minne työntää valtion ylimääräistä käteistä, kunnes eräänä aamuna klo 11:30 homojen päässä välähti ja kusi aivoihin lorahti.–> ”Annetaan käteistä konttitolkulla neegereille ja muslimeille!” ”Paras idea ikinä”, totesivat molemmat kesken homoilun!
  Aamen…

  8
  1
 11. Rahavirrat on tärkeä ohjata afrikkaan ja lähi-itään, jotta corona-virus ei pääse häiritsemään paikallisten populaatioiden syntyvyyttä. Afrikkalaisten syntyvyys on saatava nousuun, jotta sieltä saadaan miljoonapäin uusia avaruuskirurgeja ruotsiin nopealla aikataululla.

  12
 12. Globaali kriisi jota ei kuitenkaan ole Ruoysissa, ainakaan sen perusteella ettei siellä mitään tehdä.
  Pommit paukkuu ja luodit viuhuu kadulla niin kun aina ennenkin..

 13. Ylellä kirjoitellaan: ”Romanikerjäläiset ovat poistuneet Suomesta”

  ”Syy on se, että katujen hiljentymisen myötä liikkuvan väestön tulonlähteet ovat ehtyneet.”

  Pysyisivätkin tästä eteenpäin poissa. Ei tule ikävä.

  13
  1. ”Liikkuva väestö”… jo on kerjäläisille termi taas keksitty! SAATANAN TUNARIT!

   1. Nykyaika keksii uusia nimiä joka harhautukseen.
    Kulkureitakin sanotaan ”turvapaikanhakijoiksi”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.