Uusvantaalaiset pizzakuskit raiskasivat naisen pizzataksissa

Skärmbild (237)

Oulun lisäksi Helsingin hovioikeus on antanut uussuomalaisille tuomioita seksuaalirikoksista. Habip Demirbas-nimisen miekkosen vuosien takainen törkeän raiskauksen käräjäoikeuden tuomio jäi voimaan, sillä mies veti hovin valituksen takaisin.

Tapahtumat ajoittuvat syksyyn 2013 kun Habip Demirbas ja toinen uussuomalainen olivat Vantaan yössä, työssä. Tämä toinen mies asuu nykyään Kanadassa. Miekkoset olivat pizzakuskeja. He olivat liikkeellä pizzerian pizzataksilla. Liekö lämpimän pizzan houkutteleva tuoksu vai mikä, mutta joka tapauksessa pizzapaakkarien punteissa alkoi pullottaa.
Kyytiin saatiinkin houkuteltua tolkuttomassa humalatilassa ollut nainen. Nainen luvattiin viedä kotiin Hakunilan ostoskeskukselta, mutta autokyyti jatkui jonnekin Hakunilan perämetsiin. Seillä Demirbas oli raiskannut naisen kun tuntematon mies oli pidellyt naista väkisin aloillaan.
Nainen oli potkinut ja sätkinyt vastaan, mutta uussuomalaiset olivat lyöneet naista ja väkivallan ja humalatilan takia nainen oli lopulta puolustuskyvytön. Naisen muistikuvat tapahtumasta ovat hyvin hataria, hän kertoo, että havahtui jossain vaiheessa olevansa auton takapenkillä
Tapahtuma oli pitkään ”pimeänä”, sillä tekijästä jäi jäljelle vain DNA, jolle taas ei löytynyt osumaa poliisin rekisteristä. Tutkinta aktivoitui uudelleen 2019 kun Demirbas joutui antamaan DNA-näytteen toisen jutun yhteydessä.
Demirbas kiisti itse syytteen ja kertoi, että seksiä harrastettiin auton takapenkillä pizzalaatikoiden keskellä yhteisymmärryksessä, mutta oikeus katsoi naisen kertomuksen uskottavammaksi. Lisäksi oikeuden päätöksessä langettavan tuomion puolella oli useita todistajia.
Niine hyvine oikeus päätti tarjoilla vettä ja leipää kolmen vuoden ajaksi 1983 syntyneelle Habip Demirbasille ja päälle pienet korvaukset. Raiskaaja passitettiin edelleen Vantaan vankilaan odottamaan tuomion lainvoimaisuutta, joka hovin valituksen takaisinvetämisen takia on nyt.
_______________
Eniten tässä jutussa mietityttää se, että kun uussuomalaiset siis olivat pizzankuskausreissulla, niin käytiinköhän raiskauksen jälkeen käsienpesulla kun jatkettiin pizzakierrosta? Tuskin.
 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.