Uusvantaalaiset pizzakuskit raiskasivat naisen pizzataksissa

Skärmbild (237)

Oulun lisäksi Helsingin hovioikeus on antanut uussuomalaisille tuomioita seksuaalirikoksista. Habip Demirbas-nimisen miekkosen vuosien takainen törkeän raiskauksen käräjäoikeuden tuomio jäi voimaan, sillä mies veti hovin valituksen takaisin.

Tapahtumat ajoittuvat syksyyn 2013 kun Habip Demirbas ja toinen uussuomalainen olivat Vantaan yössä, työssä. Tämä toinen mies asuu nykyään Kanadassa. Miekkoset olivat pizzakuskeja. He olivat liikkeellä pizzerian pizzataksilla. Liekö lämpimän pizzan houkutteleva tuoksu vai mikä, mutta joka tapauksessa pizzapaakkarien punteissa alkoi pullottaa.
Kyytiin saatiinkin houkuteltua tolkuttomassa humalatilassa ollut nainen. Nainen luvattiin viedä kotiin Hakunilan ostoskeskukselta, mutta autokyyti jatkui jonnekin Hakunilan perämetsiin. Seillä Demirbas oli raiskannut naisen kun tuntematon mies oli pidellyt naista väkisin aloillaan.
Nainen oli potkinut ja sätkinyt vastaan, mutta uussuomalaiset olivat lyöneet naista ja väkivallan ja humalatilan takia nainen oli lopulta puolustuskyvytön. Naisen muistikuvat tapahtumasta ovat hyvin hataria, hän kertoo, että havahtui jossain vaiheessa olevansa auton takapenkillä
Tapahtuma oli pitkään ”pimeänä”, sillä tekijästä jäi jäljelle vain DNA, jolle taas ei löytynyt osumaa poliisin rekisteristä. Tutkinta aktivoitui uudelleen 2019 kun Demirbas joutui antamaan DNA-näytteen toisen jutun yhteydessä.
Demirbas kiisti itse syytteen ja kertoi, että seksiä harrastettiin auton takapenkillä pizzalaatikoiden keskellä yhteisymmärryksessä, mutta oikeus katsoi naisen kertomuksen uskottavammaksi. Lisäksi oikeuden päätöksessä langettavan tuomion puolella oli useita todistajia.
Niine hyvine oikeus päätti tarjoilla vettä ja leipää kolmen vuoden ajaksi 1983 syntyneelle Habip Demirbasille ja päälle pienet korvaukset. Raiskaaja passitettiin edelleen Vantaan vankilaan odottamaan tuomion lainvoimaisuutta, joka hovin valituksen takaisinvetämisen takia on nyt.
_______________
Eniten tässä jutussa mietityttää se, että kun uussuomalaiset siis olivat pizzankuskausreissulla, niin käytiinköhän raiskauksen jälkeen käsienpesulla kun jatkettiin pizzakierrosta? Tuskin.
 

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tehdäänkehitysmaayhdessä

Saattaa pitsassa olla karvoja muualtakin kuin ranteista. Yäk…

Enkä tuu käymään

Mä en oo käyny mutiaisten pizzapaikoissa enää moneen moneen vuoteen.

pöh

Yhtään pizzaa ei kannata ostaa karvaranteilta, vähintään vatsataudin saa kaupan päälle.
Ja korjataan sen verran että ihan mukaviakin tyyppejä löytyy, mutta se ruuan säilytys ja hygienia on sitä luokkaa ettei kelpais pizzat ilmattekskaan.

Suurempi Visiiri

Ostaako joku vielä noilta murjaaneilta mitään. Ei kannata pitsoihin räitään ja taikinaa hierotaan sukuelimellä, ja saattaapi sinne jopa laueta miljoonittain siemeniä itämaisittain. Ei jumal auta. En käsitä kuinka joku menee ähly pitseriaan ostamaan edes hm………… no ei tuu mitään mieleen, mutta parempi niin.

Tapiola

Naisesta tehtiin kiinalainen koira. Jos joku mulle tästä jeesustelee niin voi voi.

Goppeli

Törkeen hyvää safkaa ne tekee ja samalla saa kikkeliä jälkkäriksi.

Riku Runkkarla

Totta turiset ja kuten suuri demari ja ajatusten Vantaa Husu sanoo, voisivat syödä paskaa ja kuolla.
Ja tekee myös törrgeeeen siistejä kaarnalaivoja. Ja me Tunan kanssa tienataan tällä.

Anonymous

Nää joukko raiskaukset alkaa olemaan ns arkipäivää. Ja muut päälle. Saa skandinaavi tytöt ja naiset nyt multikulttia.

Babygirl

Naisen paikka ei ole baarissa, eikä kaatokännissä. Parempaa on olemassa, jopa Suomessa. Humalassa ulkomaalaisten tuntemattomien miesten kyytiin on järjetön veto. Hyvä että on hengissä, kaikilla ei ole käynyt yhtä hyvä tuuri.

MullaahHuzuh

Islam sanoo että kunnon naisen paikka on kaavun alla.
EI mitään asiaa ilman saattajaa ulos jos oikein profeettaa uskoo ja miksi ei uskoisi, jhän on erehtymätön.

Acc358

”Tämä toinen mies asuu nykyään Kanadassa. Miekkoset olivat pizzakuskeja.”
Rikoksen tekeminen on este siirtolaisviisumin saamiselle Kanadaan. Mies on siis salannut Kanadan siirtolaisviranomaisilta rikostaustansa. Ehkä hän on hakenut siirtolaisviisumia joistain muusta maasta käsin, jossa hänellä ei ole rikostaustaa ja saanut sieltä puhtaat paperit. Kanada vaatii siirtolaiseksi aikovalta poliisin selvitystä nuhtettomuudesta. Mies on siis voinut harhauttaa kanadalaisia unohtamalla olekelunsa Suomessa.
Tässä olisi ilmiannon paikka. Jos rikoksesta on yli kahden vuoden vapausrangaistus, hänet karkoitetaan Kanadasta.
Tosin… nykyään Kanada on löperö maa ja voi olla, että miestä jopa suojeltaisiin Suomen tyyliin. Valkoiset nuhteettomat, ammatti- ja kielitaitoiset, koulutetut, varallisuutta omaavat, työpaikan hankkineet, terveet siirtolaisviisumin hakijat joutuvat toki edelleen menemään tiukan seulan läpi.

Fatwantarkistaja

Suomeenko ne sen karkottavat?

Acc358

Hyvä huomio. – Tosiaan. Kanadalaiset karkoittanevat miehen siihen maahan, missä on viimeksi ollut. Sieltähän mies on väittänyt tulevansa siirtolaisviisumia hakiessaan ja esittänyt silloin myös tuon maan poliisin antaman puhtaan rikosrekisteriotteen. Mieshän ei ole voinut kertoa koskaan oleskelleensa Suomessa, koska on tehnyt täällä poliisin tietoon tulleita rikoksia.
Voin tietysti olla täysin väärässä ja tällaisten asioiden paljastuminen voi nykyisessä Kanadassa oikeuttaa erityiseen hyvänäpitoon Suomen tyyliin.

Jösses

Sanoisin vain matu paikkkuntalaiset että se on tätä päivää ja tätä on vain siedettävä naiset.

Ha, typerät ämmät

Munaa sanoi suvakkidorga ja Halosta äänesti.

joku

Älä ikinä tilaa tai asia kaupassa jossa on matuja.

Sexi vie ja taxi tuo

”Eniten tässä jutussa mietityttää se, että kun uussuomalaiset siis olivat pizzankuskausreissulla, niin käytiinköhän raiskauksen jälkeen käsienpesulla kun jatkettiin pizzakierrosta? Tuskin.”
Toivottavasti ei.
Sellaiset maanpetturit jotka ostavat mutiaisten pizzerioista ruokaa ja tukevat raiskaajia omilla rahoilaan ansaitsevatkin maistella raiskaajien tautisia eritteitä.

Superliimalla kullit tukkoon eikä maksa paljon

Ruikittiinko siellä pitsakastiketta vai kepappisoosia?

Troberg

Saakeli kun mokkakikkeli veti valituksensa takaisin, miten ihmeessä se oli saanut vihiä siitä että hovissa olisi paskanjauhamisen takia pamahtanut tuplasatsi kakkua.. Noilla satumaiden ihmeolennoilla kyllä sepityksiä riittää, olisi kiva lukea ”muslimiraiskaajien kootut selitykset”-pokkarisarjaa. Tarttis varmaan ekaks ostaa uus helvetin iso kirjahylly..

sleepy

Aina välillä kuulee, miten joku käy ostamassa pizzaa tai kebabia.
Sanon vain sen, että älkää ostako niiltä mitään.