Itsensä kanssa avioituminen yleistyy maailmalla

bride-1874655_960_720

Lukiessa perheyhteiskunta.fi-nimisellä sivulla olevaa juttua itsensä kanssa avioitumisesta ensimmäinen reaktio oli hervoton nauru. En olisi itsekään keksinyt parempaa aprillipilaa. Mutta sitten selviää, että juttu on päivätty 20.2.2020, joten kyseessä ei ole aprillipila.

Artikkelissa kerrotaan maailmalla yleistyvästä ilmiöstä nimeltä “self marriage” eli itsensä kanssa avioituminen. Kyseessä on siis yksinäinen ihminen, joka menee avioliittoon itsensä kanssa. Sinkkuhäät siis. Itsensä kanssa avioituva henkilö sitoutuu olemaan itsensä kanssa niin myötä- kuin vastoinkäymiset ja häitä juhlitaan ihan kuin häitä yleensä juhlitaan. Henkilö laittaa omaan sormeensa sormuksen ja suutelee itseään papin loihe lausuessa “julistan sinut nyt aviosinuksi”.
Suurin osa maailman itseavioitujista on tiedon mukaan 30-40 vuotiaita naisia, he ovat ikisinkkuja tai eronneita. Mutta joka tapauksessa haluavat sitoutua itsensä kanssa aviosuhteeseen. Elämässä halutaan aloittaa ikään kuin uusi sivu ja avioituminen itsensä kanssa antaa tällaiseen oivan lähtökohdan.
Kannattaa lukea artikkeli.
https://www.perheyhteiskunta.fi/2020/02/20/sinkkuhaissa-juhlitaan-itsea/

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ilmari

Vielä alle 50 vuotta sitten kenellekään ei olisi tullut mieleenkään, edes vaatia, että samaa sukupuolta olevien pitäisi voida mennä keskenään naimisiin. Tällainen itsensä kanssa avioituminen on vain jatkoa samalle hulluudelle.

T

Seuraavaksi avioliitto koiran kanssa…? Vain suvaitsematon koirafoobikko ei hyväksyisi moista.

Anonymous

Niin. Muistaakseni nykyään esim suomessa ssuu yksin 1.2 miljoonaa ihmistä tämä on kehitys. Kukaan ei enää uskalla tehdä lapsia ( siis kantikset ) . Ja koska koko ajan pitää pelätä koska lähtee työpaikka ja sitä myöten lapset. ( lasu ) . Tai kuten nykymenoon sopii, ajattelet väärin. ( lasu ) . Kärjistettyä? Osittain, mutta totuuspohjaa löytyy. Summasummarum. Tämä on johtanut siihen, että kun olet muuttanut ideologian mukaan sukupuolesi miehestä naiseksi, tai päinvastoin, niin voit löytää itsesi. Eli piruako sitä enää vonkaamaan ja lisääntymään jne. Pyydä sitä miehistä/naiseuttasi kysymään peilin edessä että tahdotko. Siinä ei ylikansoitusta tule ja sitä myöten ilmasto kiittää.

Anonymous

Höpö höpö paavo. Kyllä se koskee ketä vain.

Anonymous

En edes vaivaidu tähän väittelyyn. Ennakkoluulot mustaavat / sotkevat koko asian. Sitä eivät tajua kuin ne, jotka sen ovat kokeneet. Ihan syyttä suotta tai aiheesta. Älä paavo aliarvioi ihmisiä. Kaikki ei ole ns mustavalkoista.

Acc358

Suomen Uutiset julkaisi 31.3.2020 uutisen “Lastensuojelu vei lapset ilman järkisyytä”
https://www.suomenuutiset.fi/lastensuojelu-vei-lapset-ilman-jarkisyyta/
Kannattaa lukea myös kommentit. Ilmeisesti yhteiskunnassa on hulluja niin virkakoneistossa kuin kansalaisissa. Viimemainitut ilmiantavat, kostavat ilmiannoillaan erimielisyydet.
Yhteiskunta koostuu hulluista. 🙂

Ilmari

En ota kantaa tähän tapaukseen, mutta ongelmana on se, että sosiaaliviranomaiset eivät voi millään tavalla julkisesti selittää, miksi he ovat menetelleet tietyllä tavalla. He eivät voi tehdä sitä, vaikka toimenpiteen kohteena ollut antaisi luvan.

Jaaha

Sanotaan ainakin, että lastensuojelu ei koske lapsettomuusiässä pipakpikaa olevia itsensä kanssa avioituvia naisia.

Fasisteja ollaan

Paavo – nykyisin arkipäivää, että joka toisessa riitaerossa kannellaan eli valehdellaan lasulle exän tekevän sitä ja tätä.

Anonymous

Ei pidä paikkaansa. Esim itse olen esimerkki. Kun tuli ero. Minusta tehtiin heti ilmoituksia, että olen pefofiili jne. Mutta. Kun poliisi sai tutkinnan päätökseen, tuli isälle kirje. Ei aihetta esitutkintaan. Asia kääntyi päinvastaiseksi. Eli sain kehoituksen nostaa syytteet perättömästä lausumasta. Lisäksi törkeä kunnianloukkaus. Sekä vahingon aiheuttaminen isän sekä lasten kanssakäymiselle. Älkää luovuttako.

Acc358

“Toiseksi sossussa osataan kyllä arvioida… ”
Ei välttämättä aina. Vai mistä johtuu, että on tarvittu lakimiestä puolustamaan lapsensa menettäneitä ja onnistuttu puolustuksessa.

Särmääjä

Kyllä se voisi koskee vaikka sua jos tiedettäisiin kuka olet ja sulla olisi alaikäsiä lapsia niin monikin voisi ilmottaa että Paavo esiintyy kännissä netissä ja kirjottelee simne rasistisia juttuja niin lasulla herää varmasti huoli ja silloin niistä saa kyllä riesan itellensä vähän kun lehtitilauksista.

Moonman

Suomalaisilta kyllä viedään lapset, jos vanhempi on vaikka erehtynyt arvostelemaan monikulttuuria somessa tjms., mutta mites rikastajien ja mustalaisten kanssa? Ei varmasti haeta vaikka kotona tapahtuisi mitä. Koska ei jakseta siitä seurauksena tulevaa sirkusta ja kostonkierrettä sossun työntekijöitä kohtaan. Kantiksia voidaan kyykyttää juuri sen takia miten huvittaa, koska sillä ei ole seurauksia.

Huru-ukko

Mistä mä vasta luin. että joku kazakki pullistelija siirtää vihkimisen ja muut hääseremoniat koronan takia. Ja morsein on tämän pullistelijan pumapttava barbara. Kun ei hänen mukaansa kannata tuhlata aikaa etsiä elävää naista siihen rinnalle nalkuttamaan ja pihtaamaan. No, toisaalta ymmärrän hyvin kaverin motiivia, saa aina kun mieli tekee eiä muijaturhista ruikuta.

mennään kiskoilla

Fuck jee ja sen akan voi paloitellakin vaikka joka päivä.

Anonymous

Siis 1.2 miljoonaa yksin.

Nestori Lundahl

Hullua !

Aappa

”Suurin osa maailman itseavioitujista on tiedon mukaan 30-40 vuotiaita naisia, he ovat ikisinkkuja tai eronneita.”
Ei huolta, vaihe on ohimenevä – viimeistään viisikymppisenä siipaksi kelpaa jo matukin.

Kääpä

Eronneita? Eihän eronnut voi enää avioitua ja miksi edes mennä naimisiin, jos kuitenkin eroaa? Siinähän saa poliitikon maineen (=valehtelija).

Anonymous

Täydellinen ratkaisu kyltymättömälle narsistirunkkarille, joka haluaa perustaa yrityksen sekä itsensä että puolison nimiin.

Särmääjä

Länsimaisten feministien pelleilyä tommonen taitaa olla, koska semmosia ei huoli kukaan ja ne haluaa muutenkin keskittyä vain omalla menkkaverellä maalailuun ja siitä kertomiseen blogistina tai Ylen toimittajana.

Anonymous

Rajat kiinni!

Tapiola

Jaa että halutaan aloittaa uusi sivu elämässä? “nii mutku sen piti olla vaan kevyt seksisuhde, mut sitten tunteet syveni”. Ei sitten uusi vuosi enää riitä uuden sivun kääntämiseen?
Jos koronakriisi venyy toukokuun yli, pistän kesäksi pillit pussiin. Vietän ensin kunnon Juhannuksen ja sitten käännän uuden sivun. Aloitan uuden elämän viettämällä pitkän Juhannuksen..
jos Luoja suo, elonpäiviä.

Piikki lihassa

Sinkkuelämää-sarja toi tämän mahdollisuuden framille aikanaan. Carrie kyllästyi siihen, että hän aina ostelee muille häälahjoja saamatta niitä ikinä itse (rasittava, ylianalysoiva riivinrauta kun oli niin karkotti kaikki sulhasehdokkaat) ja päätti mennä naimisiin itsensä kanssa. Joo, kaikkea roskaa on tullut aikanaan katsottua mutta itseäni en sentään ole kosinut.

Fatwantarkistaja

Kannattaisi, muuten kosin minä!

Isä Pilvinen

Avioliiton ulkopuolinen seksihän tais olla syntiä joten oikean kätensä kanssa avioiduttua se on sitten hyväksyttävää 🙂

Uusia mahdollisuuksia

No onpa tämä surullista. Ihmiset ovat niin pettyneitä ja takkiinsa saaneita, etteivät uskalla enää take a chance. Se on surullista se. Pitää jättää mennyt taakse, antaa anteeksi, nostaa hattua ja suunnata kohti tuulia. Koskaan ei tiedä, milloin aarre kävelee vastaan.

Acc358

Jos henkilö menee itsensä kanssa naimisiin, niin hän avioituu samaan sukupuolta olevan henkilön eli itsensä kanssa. Eikä siinä kaikki, hän avioituu lähimmän mahdollisen sukulaisensa kanssa. Tuo tekee avioliitosta laittoman.
Oletan, että avioliitto itsensä kanssa ei ole laillisesti pätevä. Ainakaan vielä sitä ei ole saatu lainsäädäntöön. Sitten kun on, tulee elatusvelvolliseksi itselleen. Ja kun kuolee, perii itsensä. Ehkä avioerostakin on jotain seuraamuksia. Voiko itsestään erota? Plussapuolena on, että voi anoa sossusta asuntoa kahdelle henkilölle, itselleen ja itsensä puolisolle eli itselleen. Saa isomman asunnon.