Maanantaisen koulupuukotuksen uhri menehtyi tänään

Skärmbild (242)

Maanantaina Göteborgissa sattuneen puukotuksen uhriksi joutuneen 12-vuotiaan lapsen henkeä ei voitu enää pelastaa. Poliisi ilmoitti tänään, että lapsi on menehtynyt.

Maanantaina sattui Göteborgissa Kortedalassa puukotustapahtuma, jossa alle 15-vuotias nuorukainen puukotti kaulaan 12-vuotiasta lasta. Molemmat lapset olivat oppilaina samassa koulussa. 12-vuotias menehtyi tänään sairaalassa hoidosta huolimatta.
Tapahtumapaikka oli koulun vieressä oleva parkkipaikka. Toistaiseksi ei tiedetä mitä tapahtui ja mistä kaikki alkoi. Muut oppilaat hälyttivät klo 13.00 aikaan apuun aikuisia, sillä 12-vuotias makasi maassa ja vuosi voimakkaasti verta.
Poliisi otti parin tunnin päästä kiinni tekijän. Hän ei ole rikosoikeudellisessa vastuussa eikä siksi ole vangittu teosta.
Sekä tekijä että uhri tulevat kolmannesta maailmasta.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Punavihernatsi

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Oulu# Turku# Ohisalo#

Tiedetään kyllä mitä tapahtui.
Toinen toimi kasvatuksensa mukaan ja puukotti toista kaulaan. Toiminta voittaa puheen.
Uhri taas ilmeisesti toimi kasvatuksensa mukaan missä eri mielisyydet hoidetaan keskustelemalla.
Lopputulema on rip.
Maksaja hautaan.

Suomi Finland

Puukko heiluu jo tuossa iässä. Ja rangaistustakaan ei sitten ole tulossa. Koska tullee seuraava onnellinen puukoniskun arvonnassa voittava vastaan?
Varsin hyvä idea tuoda epätoivoisia ihmisiä kasapäin maahan ja odotella että minähän vuonna se epätoivo poistuu. Tuntuu siltä, että mitä enemmän aikaa kuluu, se epätoivo vain kasvaa.

Nestori Lundahl

Hyvä ettei ihmisiä puukotettu.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Ahmatti tappoi Muhamatin , kantis voitti.

rocky

Juhamatti voitti.

allu hukka

Tärkeintä on kuitenkin että: Inga rasister på våra gator

Acc358

Kaula on noiden suosiossa veitsenviiltokohteena. Johtuneeko imaamien puheista. Jokuhan musluille on istuttanut ajatuksen pääirroituksesta tai sen kevytversiosta, kurkun aukileikkaamisesta.
Tekijä sai nyt rispektiä. Ehkä batiikkinoidat pitävät häntä hyvänä poikana ja haluvat pelastaa hänet ei omillaan vaan veronmaksajien rahoilla.

Shabazz

Eli oikeasti olivat molemmat 4 vuotta ilmoitettua vanhempia. Olen huomannut kun tuon ikäisten poikien jengiä liikkuu niin pisimmät jätkät ovat aina arabit ja somalit, myöskin möreämmät äänet kuin samanikäisillä suomalaiskääpiöillä. Onko se siksi että allah on luonut muslimipojat suuriksi ja voimakkaiksi, ylivoimaisiksi? Niinhän ne muslimit haluaisivat teidän ajattelevan.. mutta totuus on aikalailla simppelimpää: Vanhempansa ovat valehdelleet pienten lastensa iät alakanttiin tullessaan tänne loisimaan. Miksi? Koska ovat hyvin perillä lapsilisistä, joten on taloudellisesti OVELAA väittää että pikku Mohammed on 3 vuotias vaikka on oikeasti 5-6 vuotias. Viranomainen ei epäile yhtään sillä Mohammed on tyhmä kuin saapas ja kehitykseltään noin puolitoistavuotiaan tasolla. Näin saadaan nostettua fyrkkaa pari kolme lisävuotta vippaskonsteilla. Vähän on silleen epämukavaa kun Mohammed kuudennella luokalla ajelee partaansa ja yrittää eläimellisessä teinikiimassaan nussia kaikkia pikkutyttöjä ala-asteella, opekin vähän kieroon kattelee kun Mohammed aina välitunneilla runkkaa. Mut pojathan on poikii !

Pizza-Enrico

Oho! Nyt saatiin kaksi pois kaduilta. ns, ”kaksi kärpästä yhdellä iskulla” 😉

JoodeJoode

Kaulaan niitä opetetaan iskemään, johtuu siitä kun jos kaulavaltimo katkeaa vaikka sitten leikkauspöydällä niin lähtö on kutakuinkin varma. Jos lääkärit jostain syystä saavatkin sen liitettyä niin hyytymät jotka siitä lähtee liikkeelle tappaa.

KKi

Haha, jäsenten välinen. Ei aiheuta toimepiteitä. On kulttuuria.

Anonymous

Tapauksessa ei ole mitään ilakoimista.

toni lajos

Kaulan katkaisuun erikoistunut henkilö onkin askeleen lähempänä paratiisin porttia, hitusen muita parempi niitä, joilta tämä rituaali on vielä tekemäti, autonpolttamiset ja puskaraiskaukset eivät vielä oikeuta paratiisin porteille, edes lähelle, vuohipaimenen on sinnikkäästi uurastettava taivspaikkansa eteen.