Valtamedia teki arabien "yskäatakista" sääliartikkelin

Skärmbild (240)

Samnytt julkaisi muutama päivä sitten sosiaalisessa mediassa levinneen arabien filmaaman humoristisen ”yskäatakki”-filmin. Arabiaanot saivat filmin julkistamisen jälkeen uhkauksia. Ja se on heidän mielestä: rasismia.

Muutama arabiaano teki viime viikolla filmin, jossa nuori arabiaano lähestyi ruotsalaisia henkilöitä jonkun tekaistun syyn nojalla ja aloitti sitten yskimisen. Samalla arabiaano kertoi, että hänellä on korona. Tapahtuma kuvattiin salaa. Arabiaanolla ei siis oikeasti ollut koronaa, mutta kolmansista maista tulleet tulijat halusivat tehdä omasta mielestä hauskan filmin. Ruotsalaisittain ”vi bara skojade”.


 
Filminpätkä sai valtavat mittasuhteet ja miehet tunnistettiin Eskilstunassa majaileviksi uusruotsalaisiksi. Kävi kuitenkin toisin kuin arabiaanot ajattelivat. Nimittäin ikkunoista ja ovista alkoi pursuta tappo- ja muita uhkauksia.
Nooh, paikallinen maakuntalehti Ekuriren sai filmin käsiinsä ja haastatteli nuorukaisia. Arabiaanoille annettiin puolustuspuheenvuoro. He kertovat Ekurirenin välityksellä:
– Kun teimme filmiä niin ei tullut mieleen, että ihmiset eivät ymmärtäisi sitä. Halusimme tehdä hauskan videon kuten kaikki muutkin, joilla on Youtube-kanava.
Nuorukaiset kertovat Ekurirenile, että filmistä ei tullutkaan hauska klippi.
– Meitä on uhattu, koska olemme maahanmuuttajia. Ja tämän takia ihmiset ovat alkaneet levittämään hirvittävät määrät vihaa. Ihmiset sanovat, että he haluavat heittää maahanmuuttajat ulos maasta. Oikeastaan on kaksi ryhmää. Ensimmäinen ovat vanhemmat ihmiset, jotka eivät ymmärrä huumoria. He haluavat tehdä pikku jutusta ison asian. Sitten taas nuoremmat ihmiset, jotka ovat ymmärtäneet jutun hyvällä tavalla ja ymmärtävät, että me emme halua pelotella ihmisiä ja levittää koronaa.
Kannattaa muuten huomata se, että jotkut hauskan pilan kohteeksi joutuneet ruotsalaiset eivät saaneet tietää jälkikäteen, että kyseessä oli hauska poikamainen kujeilu.
____

Subscribe
Notify of
guest
35 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ro

Toivotaan että nostataa todellisen vitutuksen hurreissa!

JuhoL

Ei veltot mulkut osaa edes suuttua…

Riku Laine

Juurikin näin suvakkihurreilla on jännä tapa suvaita kaikki mitä kultamunansa tekee.
Kostautuu julmalla tavalla ja jo kostautunutkin mutta kaipaavat lisää ja saamansa pitää.

Karu totuus

Darwinin laki tässä vain toteutuu – kun siis asian laajempaa kuvaa tarkastellaan.
Biologinen tosiasiahan on se, että heikot ja kyvyttömät joutuvat vääjäämättä väistymään ja lopulta tuhoutuvat kokonaan. Samalla voimakkaammat, älykkäämmät ja ovelammat valtaavat itselleen lisää tilaa ja vaikutusvaltaa, ja lopulta asettuvat määräävään asemaan.
Tämä on ihan luonnonlaki, eikä sitä ihminen pysty kumoamaan – kuten ei mitään muitakaan luonnonlakeja.

Vaari

Kyllä keskivertohurri on aika avuton tapaus jos normi kehitysmaalaisen älylle jäävät. Mutta näinhän se vaan menee.

Anonymous

Ei ole kovin monta asiaa tässä Suuressa Isossa Maailmassa joka on yhtä oksettava kuin saada musulmaanin eläviä matoja sisältävän suun pärskeitä naamalle, voi että…

sleepy

Nämähän levittävät vielä kaiken lisäksi tuberkuloosia, joten se korona ei ole edes ainoa ongelma. Ihme, että kukaan ei lyönyt päälleyskijää turpaan.

Nestori Lundahl

Mistä ne arbiaanot muka tiesivät että eivät olleet taudinkantajia?
Eivät yhtään mistään!
Typerääkin typerämpi ”pila”.

Suomi Finland

No ovathan he huippuyliopistoista valmistuneita moniosaajia, jotka pystyvät parissa tunnissa kehittämään virustestin tätä uutta virusta varten ja tietysti laboratorion, jossa tekevät pikaisen analyysin. Näin hyvää huumoria eivät ymmärrä kuin harvat ja valitut, jotka pystyvät heti ymmärtämään kuinka hyvissä käsissä pilailun kohteet oikein olivatkaan ihan alusta loppuun.

Acc358

Miehet voivat olla tietäen tai tietämättään korona-viruksen kantajia. He tiesivät pandemiasta ja korona-viruksesta. Tahallinen toista ihmistä päin yskiminen on yritys levittää virusta. Syyte murhayrityksestä on paikallaan. Heidän kertomuksensa pilailusta on tulkittava yritykseksi vapautua epäilyistä.
Ja mistä tiedämme, olivatko he levittämässä virusta tosissaan vai onko tarina pilailusta vain vakavan rikoksen peittelyä. Tiedämme myös, että muslmien velvollisuus on alistaa islamiin alistumattomia vaikka sodan ja väkivallan keinoin.
Maailmalla on tapauksia, joissa muslimi on levittänyt tai yrittänyt levittää korona-virusta.
India Muslim software engineer: “Let’s join hands, go out and sneeze with open mouth in public. Spread the virus.”
https://www.jihadwatch.org/2020/03/india-muslim-software-engineer-lets-join-hands-go-out-and-sneeze-with-open-mouth-in-public-spread-the-virus
Australia: Hijabbed Muslima repeatedly coughs and spits on cop, says she was on her way for coronavirus test
https://www.jihadwatch.org/2020/03/australia-hijabbed-muslima-repeatedly-coughs-and-spits-on-cop-says-she-was-on-her-way-for-coronavirus-test

pöh

Jos ei ole asetta mukana niin suosittelen vetyämään turpaan jokaista.

pöh

niin todettakoon vielä että se ei suojaa taudeilta, mutta auttaa omaa oloa noin 30-45min

whack

Sitten pitää muistaa pestä kädet huolellisesti ja käydä saunassa sen jälkeen. Vaatteet karanteeniin.

Aappa

Ruotsalaiset eivät ole vielä integroituneet kunnolla monikulttuurisuuteen.

RK

Tuo aloituskuva twiitissa näyttää ihan Kaarisateen Keijolta.Tarkoituksellista tai ei,olen pöyristyneen hämilläni.

Ummarrusta

Tätä on Ruotsalaisten vain siedettävä ja mukauduttava tilanteeseen. Nääs kun paska on levinnyt ympäriinsä, sitä on vaikea siivota enää. Niin ja ymmärtää, koska ovat näköalattomia ja tekemisen puute vaivaa. Mutta muistakaa, ne tekee niin siistiä safkaa että oksat pois.

Särmääjä

Sama kun alkais ahdisteleen naista ja sitten tokasis että ”hahhah en ma oikeesti sua raiska haha taa oli vaa pila miksei sa naura oleko sa rasisti”.

AT

Jooh. On muitakin pisaratarttuvia tauteja kuin korona. Edes tavanomaisen flunssan tahallista tartuttamista ei yleensä pidetä hyvänä vitsinä.

Viaton sorron uhri Ahmed

Kiinnitin huomioni heti tähän:
”Sitten taas nuoremmat ihmiset, jotka ovat ymmärtäneet jutun hyvällä tavalla ja ymmärtävät, että me emme halua pelotella ihmisiä ja levittää koronaa.”
Eli siellä on taas nuoret ruotsalaiset naiset valinneet puolensa ja puolustavat ahmedeja mitä ihmeellisimmillä ”kyllähän ruotsalaisetkin yskivät” argumenteilla, eikä liene harvinaista että monet niistä antavat vielä persettäkin ahmedeille kun niitä viattomia sorron uhreja oli taas niin kauheasti uhkailtu.
Nyt pitäisi jo ymmärtää miksi Löfveenin suosio on alkanut nousemaan. Ruotsalainen nainen on uskollinen valloittajamiehilleen kuolemaansa saakka.

Anonymous

Itse en löytänyt huumoria videolta. Kulttuurieroja..?!?

Pizza-Enrico

Ahaa! Hiekkaneekereiden monikulttuurinen huumorintaju ei uponnut rasistisiin ruotsalaisiin. Outoa…

T

Vielä hauskempi kujeilu olisi sellainen että oikeasti koronaa sairastava menisi yskimään arabiaanojen päälle. Vain huumorintajuton ei naura sellaisella hillittömän hauskalle jutulle

Coronaräkää matulle myös tasapuolisuuden nimissä

Minua päin jos köhivät niin köhin takaisin. Ja jos sylkevät niin syljen takaisin.
Se parhaiten nauraa joka parhaiten nauraa. Matu lakkaa nauramasta kun sossukraana menee kiinni.
Huhtikuun loppuun mennessä lasketaan että PUOLET Ruotsin kansasta on saanut coronan:
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/halva-sveriges-befolkning-smittad-i-april

Dena

Noiden mielestä eläinrääkkäyskin on jätte hauskaa, niillä videoillaan nauravat aina katketakseen kun kiduttavat niitä, hieman sivusta; Olisittepa nähneet kun helsingissä romanialaiskerjäläis kakarat kivittivä lokkeja ja kun lopulta osuivat oli aikuisillakin riemua kun verinen lokki kellui vedessä.

EU:n ja euron loppu häämöttää

Korona epidemia tulee olemaan EU:n ja euron loppu ja hyvä niin. Euroopassa on meneillään ehkä suurin kriisi sitten Toisen Maailmansodan, ja EU:lta ei ole herunut mitään apua millekään jäsenmaalle. Jopa fanaattinen globalisti, Euroryhmän johtaja Mario Centeno varoittaa EU-maita euron tuhoutumisesta koronan laukaiseman talousromahduksen seurauksena:
https://www.vastarinta.com/valtiovarainministereita-varoitetaan-euron-hajoamisesta/

Suomi suomalaisille

Ihan kohta se alkaa. Vaatiminen, että rikkaiden EU-maiden kuten Suomi ja Saksa on pelastettava Espanjan ja Italian pankit. Täytyyhän Suomen olla rikas ja hyvinvoiva maa kun kerran sisäministerimmekin sanoi pari kuukautta sitten niin…

M

Euro ei välttämättä kaadu vielä tähän kriisiin, mutta jo ennestään velkaantuneet maat joutuvat ottamaan koronan takia massiivisia lisävelkoja. Seuraava kriisi on vain ajan kysymys. Lopulta tulee romahdus, ellei välillä saada velkoja maksettua pois.

Pirtsakka

No, ei voi muuta toivoa kuin että todella saisivatkin sen koronan.

Anonymous

Voi vittu noiden ruotsalaisten nössöjen soijapojujen reaktioita!

Gallup McCloud

Siinä sossurahoilla ostetuilla vaatteilla ja puhelimilla tehdään ns. huumoria. Sehän tästä sketsin tekeekin, kun elätit, apinat, viskovat kakkaansa ympäriinsä isännän elkein. Ei taida ruotsalaisia sirkuksen maksajia naurattaa.. Sanokaapa minulle te jotka näistä asioista enemmän tiedätte: mitä hyvää on yksikään muslimi tuonut/tehnyt saavuttuaan ”pakolaisena” länsimaiseen maahan? Siis hyvää, tuottavaa, parantavaa, kohentavaa tai edes pienissä määrin posiitivista, länsimaisesta vinkkelistä katsoen? Irakilaista veronkiertopizzaa ei lasketa. Myöskään surkuhupaisa, ”eläkkeiden pelastus”-emävale ei kelpaa. Ihan vaan konkreettisesti: mikä paranee lisäämällä 100 länsimaisen ryhmään 25 muslimia? Saa myös listata mikä huononee, jos jaksaa kirjoittaa…

ojaakin kaivanut

Olipa yllätys. Taitavat ollakin niin tyhmää porukkaa etteivät pystyisi ojankaivua vaativampaan työhön vaikka yrittäisivät. Ja se ojankaivukaan ei taida paljoa kiinnostaa…

Raksaäijä

Sairasta touhua noilta etnoilta…
Mutta huomasitteko kaavan?
Vihervassari provosoi…
Ja kun joku provosoituu..
Loukkaannutaan…
Etno provosoi…
Ja kun joku provosoituu…
Loukkaanutaan…
Että sellasta provoilua…

KJ

Tämähän osaltaan osoittaa, että moniosaaja tietää kuin tietääkin että mikä COVID-19 on, vaikkakin täällä (?) olleessa artikelissa kerrottiin, että Ruotsissa moniosaajille pitäisi kertoa asioista omien maidensa kielellä, että tauti tappaa myös musulmaaneja.
Sellaista muistelisin Paven raportoineen, mutta en löytänyt sitä.

Mika Lavitsa

Jokin ristiriita tässä nyt on, kun muslimia yskittää ihan sikana.