Valtamedia teki arabien "yskäatakista" sääliartikkelin

Samnytt julkaisi muutama päivä sitten sosiaalisessa mediassa levinneen arabien filmaaman humoristisen ”yskäatakki”-filmin. Arabiaanot saivat filmin julkistamisen jälkeen uhkauksia. Ja se on heidän mielestä: rasismia.

Muutama arabiaano teki viime viikolla filmin, jossa nuori arabiaano lähestyi ruotsalaisia henkilöitä jonkun tekaistun syyn nojalla ja aloitti sitten yskimisen. Samalla arabiaano kertoi, että hänellä on korona. Tapahtuma kuvattiin salaa. Arabiaanolla ei siis oikeasti ollut koronaa, mutta kolmansista maista tulleet tulijat halusivat tehdä omasta mielestä hauskan filmin. Ruotsalaisittain ”vi bara skojade”.


 
Filminpätkä sai valtavat mittasuhteet ja miehet tunnistettiin Eskilstunassa majaileviksi uusruotsalaisiksi. Kävi kuitenkin toisin kuin arabiaanot ajattelivat. Nimittäin ikkunoista ja ovista alkoi pursuta tappo- ja muita uhkauksia.
Nooh, paikallinen maakuntalehti Ekuriren sai filmin käsiinsä ja haastatteli nuorukaisia. Arabiaanoille annettiin puolustuspuheenvuoro. He kertovat Ekurirenin välityksellä:
– Kun teimme filmiä niin ei tullut mieleen, että ihmiset eivät ymmärtäisi sitä. Halusimme tehdä hauskan videon kuten kaikki muutkin, joilla on Youtube-kanava.
Nuorukaiset kertovat Ekurirenile, että filmistä ei tullutkaan hauska klippi.
– Meitä on uhattu, koska olemme maahanmuuttajia. Ja tämän takia ihmiset ovat alkaneet levittämään hirvittävät määrät vihaa. Ihmiset sanovat, että he haluavat heittää maahanmuuttajat ulos maasta. Oikeastaan on kaksi ryhmää. Ensimmäinen ovat vanhemmat ihmiset, jotka eivät ymmärrä huumoria. He haluavat tehdä pikku jutusta ison asian. Sitten taas nuoremmat ihmiset, jotka ovat ymmärtäneet jutun hyvällä tavalla ja ymmärtävät, että me emme halua pelotella ihmisiä ja levittää koronaa.
Kannattaa muuten huomata se, että jotkut hauskan pilan kohteeksi joutuneet ruotsalaiset eivät saaneet tietää jälkikäteen, että kyseessä oli hauska poikamainen kujeilu.
____

Subscribe
Notify of
35 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ro
1.4.2020 00:37

Toivotaan että nostataa todellisen vitutuksen hurreissa!

JuhoL
1.4.2020 05:58
Vastaa...  ro

Ei veltot mulkut osaa edes suuttua…

Riku Laine
1.4.2020 12:41
Vastaa...  JuhoL

Juurikin näin suvakkihurreilla on jännä tapa suvaita kaikki mitä kultamunansa tekee.
Kostautuu julmalla tavalla ja jo kostautunutkin mutta kaipaavat lisää ja saamansa pitää.

Karu totuus
1.4.2020 17:30
Vastaa...  Riku Laine

Darwinin laki tässä vain toteutuu – kun siis asian laajempaa kuvaa tarkastellaan.
Biologinen tosiasiahan on se, että heikot ja kyvyttömät joutuvat vääjäämättä väistymään ja lopulta tuhoutuvat kokonaan. Samalla voimakkaammat, älykkäämmät ja ovelammat valtaavat itselleen lisää tilaa ja vaikutusvaltaa, ja lopulta asettuvat määräävään asemaan.
Tämä on ihan luonnonlaki, eikä sitä ihminen pysty kumoamaan – kuten ei mitään muitakaan luonnonlakeja.

Vaari
2.4.2020 01:13
Vastaa...  Karu totuus

Kyllä keskivertohurri on aika avuton tapaus jos normi kehitysmaalaisen älylle jäävät. Mutta näinhän se vaan menee.

Anonymous
1.4.2020 01:00

Ei ole kovin monta asiaa tässä Suuressa Isossa Maailmassa joka on yhtä oksettava kuin saada musulmaanin eläviä matoja sisältävän suun pärskeitä naamalle, voi että…

sleepy
1.4.2020 17:11
Vastaa...  Anonymous

Nämähän levittävät vielä kaiken lisäksi tuberkuloosia, joten se korona ei ole edes ainoa ongelma. Ihme, että kukaan ei lyönyt päälleyskijää turpaan.

Nestori Lundahl
1.4.2020 01:02

Mistä ne arbiaanot muka tiesivät että eivät olleet taudinkantajia?
Eivät yhtään mistään!
Typerääkin typerämpi ”pila”.

Suomi Finland
1.4.2020 01:33
Vastaa...  Nestori Lundahl

No ovathan he huippuyliopistoista valmistuneita moniosaajia, jotka pystyvät parissa tunnissa kehittämään virustestin tätä uutta virusta varten ja tietysti laboratorion, jossa tekevät pikaisen analyysin. Näin hyvää huumoria eivät ymmärrä kuin harvat ja valitut, jotka pystyvät heti ymmärtämään kuinka hyvissä käsissä pilailun kohteet oikein olivatkaan ihan alusta loppuun.

Acc358
1.4.2020 01:02

Miehet voivat olla tietäen tai tietämättään korona-viruksen kantajia. He tiesivät pandemiasta ja korona-viruksesta. Tahallinen toista ihmistä päin yskiminen on yritys levittää virusta. Syyte murhayrityksestä on paikallaan. Heidän kertomuksensa pilailusta on tulkittava yritykseksi vapautua epäilyistä.
Ja mistä tiedämme, olivatko he levittämässä virusta tosissaan vai onko tarina pilailusta vain vakavan rikoksen peittelyä. Tiedämme myös, että muslmien velvollisuus on alistaa islamiin alistumattomia vaikka sodan ja väkivallan keinoin.
Maailmalla on tapauksia, joissa muslimi on levittänyt tai yrittänyt levittää korona-virusta.
India Muslim software engineer: “Let’s join hands, go out and sneeze with open mouth in public. Spread the virus.”
https://www.jihadwatch.org/2020/03/india-muslim-software-engineer-lets-join-hands-go-out-and-sneeze-with-open-mouth-in-public-spread-the-virus
Australia: Hijabbed Muslima repeatedly coughs and spits on cop, says she was on her way for coronavirus test
https://www.jihadwatch.org/2020/03/australia-hijabbed-muslima-repeatedly-coughs-and-spits-on-cop-says-she-was-on-her-way-for-coronavirus-test

pöh
1.4.2020 01:22

Jos ei ole asetta mukana niin suosittelen vetyämään turpaan jokaista.

pöh
1.4.2020 04:36
Vastaa...  pöh

niin todettakoon vielä että se ei suojaa taudeilta, mutta auttaa omaa oloa noin 30-45min

whack
1.4.2020 12:41
Vastaa...  pöh

Sitten pitää muistaa pestä kädet huolellisesti ja käydä saunassa sen jälkeen. Vaatteet karanteeniin.

Aappa
1.4.2020 01:48

Ruotsalaiset eivät ole vielä integroituneet kunnolla monikulttuurisuuteen.

RK
1.4.2020 03:19

Tuo aloituskuva twiitissa näyttää ihan Kaarisateen Keijolta.Tarkoituksellista tai ei,olen pöyristyneen hämilläni.

Ummarrusta
1.4.2020 04:23

Tätä on Ruotsalaisten vain siedettävä ja mukauduttava tilanteeseen. Nääs kun paska on levinnyt ympäriinsä, sitä on vaikea siivota enää. Niin ja ymmärtää, koska ovat näköalattomia ja tekemisen puute vaivaa. Mutta muistakaa, ne tekee niin siistiä safkaa että oksat pois.

Särmääjä
1.4.2020 04:36

Sama kun alkais ahdisteleen naista ja sitten tokasis että ”hahhah en ma oikeesti sua raiska haha taa oli vaa pila miksei sa naura oleko sa rasisti”.

AT
1.4.2020 08:18

Jooh. On muitakin pisaratarttuvia tauteja kuin korona. Edes tavanomaisen flunssan tahallista tartuttamista ei yleensä pidetä hyvänä vitsinä.

Viaton sorron uhri Ahmed
1.4.2020 08:42

Kiinnitin huomioni heti tähän:
”Sitten taas nuoremmat ihmiset, jotka ovat ymmärtäneet jutun hyvällä tavalla ja ymmärtävät, että me emme halua pelotella ihmisiä ja levittää koronaa.”
Eli siellä on taas nuoret ruotsalaiset naiset valinneet puolensa ja puolustavat ahmedeja mitä ihmeellisimmillä ”kyllähän ruotsalaisetkin yskivät” argumenteilla, eikä liene harvinaista että monet niistä antavat vielä persettäkin ahmedeille kun niitä viattomia sorron uhreja oli taas niin kauheasti uhkailtu.
Nyt pitäisi jo ymmärtää miksi Löfveenin suosio on alkanut nousemaan. Ruotsalainen nainen on uskollinen valloittajamiehilleen kuolemaansa saakka.

Anonymous
1.4.2020 09:53

Itse en löytänyt huumoria videolta. Kulttuurieroja..?!?

Pizza-Enrico
1.4.2020 10:32

Ahaa! Hiekkaneekereiden monikulttuurinen huumorintaju ei uponnut rasistisiin ruotsalaisiin. Outoa…

T
1.4.2020 11:02

Vielä hauskempi kujeilu olisi sellainen että oikeasti koronaa sairastava menisi yskimään arabiaanojen päälle. Vain huumorintajuton ei naura sellaisella hillittömän hauskalle jutulle

Coronaräkää matulle myös tasapuolisuuden nimissä
1.4.2020 11:08

Minua päin jos köhivät niin köhin takaisin. Ja jos sylkevät niin syljen takaisin.
Se parhaiten nauraa joka parhaiten nauraa. Matu lakkaa nauramasta kun sossukraana menee kiinni.
Huhtikuun loppuun mennessä lasketaan että PUOLET Ruotsin kansasta on saanut coronan:
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/halva-sveriges-befolkning-smittad-i-april

Dena
1.4.2020 11:49

Noiden mielestä eläinrääkkäyskin on jätte hauskaa, niillä videoillaan nauravat aina katketakseen kun kiduttavat niitä, hieman sivusta; Olisittepa nähneet kun helsingissä romanialaiskerjäläis kakarat kivittivä lokkeja ja kun lopulta osuivat oli aikuisillakin riemua kun verinen lokki kellui vedessä.

EU:n ja euron loppu häämöttää
1.4.2020 11:55

Korona epidemia tulee olemaan EU:n ja euron loppu ja hyvä niin. Euroopassa on meneillään ehkä suurin kriisi sitten Toisen Maailmansodan, ja EU:lta ei ole herunut mitään apua millekään jäsenmaalle. Jopa fanaattinen globalisti, Euroryhmän johtaja Mario Centeno varoittaa EU-maita euron tuhoutumisesta koronan laukaiseman talousromahduksen seurauksena:
https://www.vastarinta.com/valtiovarainministereita-varoitetaan-euron-hajoamisesta/

Suomi suomalaisille
1.4.2020 12:16

Ihan kohta se alkaa. Vaatiminen, että rikkaiden EU-maiden kuten Suomi ja Saksa on pelastettava Espanjan ja Italian pankit. Täytyyhän Suomen olla rikas ja hyvinvoiva maa kun kerran sisäministerimmekin sanoi pari kuukautta sitten niin…

M
1.4.2020 23:54

Euro ei välttämättä kaadu vielä tähän kriisiin, mutta jo ennestään velkaantuneet maat joutuvat ottamaan koronan takia massiivisia lisävelkoja. Seuraava kriisi on vain ajan kysymys. Lopulta tulee romahdus, ellei välillä saada velkoja maksettua pois.

Pirtsakka
1.4.2020 11:56

No, ei voi muuta toivoa kuin että todella saisivatkin sen koronan.

Anonymous
1.4.2020 12:32

Voi vittu noiden ruotsalaisten nössöjen soijapojujen reaktioita!

Gallup McCloud
1.4.2020 13:27

Siinä sossurahoilla ostetuilla vaatteilla ja puhelimilla tehdään ns. huumoria. Sehän tästä sketsin tekeekin, kun elätit, apinat, viskovat kakkaansa ympäriinsä isännän elkein. Ei taida ruotsalaisia sirkuksen maksajia naurattaa.. Sanokaapa minulle te jotka näistä asioista enemmän tiedätte: mitä hyvää on yksikään muslimi tuonut/tehnyt saavuttuaan ”pakolaisena” länsimaiseen maahan? Siis hyvää, tuottavaa, parantavaa, kohentavaa tai edes pienissä määrin posiitivista, länsimaisesta vinkkelistä katsoen? Irakilaista veronkiertopizzaa ei lasketa. Myöskään surkuhupaisa, ”eläkkeiden pelastus”-emävale ei kelpaa. Ihan vaan konkreettisesti: mikä paranee lisäämällä 100 länsimaisen ryhmään 25 muslimia? Saa myös listata mikä huononee, jos jaksaa kirjoittaa…

ojaakin kaivanut
1.4.2020 15:07

Olipa yllätys. Taitavat ollakin niin tyhmää porukkaa etteivät pystyisi ojankaivua vaativampaan työhön vaikka yrittäisivät. Ja se ojankaivukaan ei taida paljoa kiinnostaa…

Raksaäijä
1.4.2020 20:23

Sairasta touhua noilta etnoilta…
Mutta huomasitteko kaavan?
Vihervassari provosoi…
Ja kun joku provosoituu..
Loukkaannutaan…
Etno provosoi…
Ja kun joku provosoituu…
Loukkaanutaan…
Että sellasta provoilua…

KJ
1.4.2020 21:00

Tämähän osaltaan osoittaa, että moniosaaja tietää kuin tietääkin että mikä COVID-19 on, vaikkakin täällä (?) olleessa artikelissa kerrottiin, että Ruotsissa moniosaajille pitäisi kertoa asioista omien maidensa kielellä, että tauti tappaa myös musulmaaneja.
Sellaista muistelisin Paven raportoineen, mutta en löytänyt sitä.

Mika Lavitsa
3.4.2020 05:36

Jokin ristiriita tässä nyt on, kun muslimia yskittää ihan sikana.