Ruotsissa 282 kuollutta, 179 Tukholmassa

Ruotsin koronavirukseen kuolleiden määrä oli torstai-iltapäivällä 282 henkilöä, joista 178 Tukholman läänissä. Rekisteröityjä sairastuneita on 5 466 henkilöä, joista tehohoidossa 429 ihmistä. Gotlanti on tällä hetkellä ainoa maakunta, jossa ei ole kuolleita.
Skärmbild (246)

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ro

Eipä taida olla paljon läpsyttelijöitäkään! Siis Gotlannissa.

Anonymous

Gotlanti ei poikkea mitenkään muusta Ruotsista. Läpsyjä yhtä paljon kuin muuallakin.

Akuutti, akuutimpi

Tukholman Älvsjömässaniin aiotaan nyt viikonloppuna sijoittaa 140 tehohoitopotilasta. Kaikenkaikkiaan Älvsjöhön mahtuu noin 600 potilasta. Lukaaleja kyllä löytyy muitakin, lienee vanha Karolinska sjukhusetkin tyhjillään? Henkilökunnan saaminen onkin sitten toinen juttu.
Tänään päätettiin myös aktivoida ns. Kriisitilannesopimus/Krislägesavtal jolla saadaan määrättyä ihmisiä töihin noin 48- tuntiselle työviikolle, tuplapalkalla. Niinpä niin, ahneella on paskanen loppu. Olisivat alusta alkaen maksaneet kunnon palkkaa niin ei tarvitsisi nyt likistää väkisin.
70- luvulla ei ollut koskaan pulaa sairaanhoitohenkilökunnasta ja työpaikoilla oli hyvä henki. Sitten iski ahneus ja slimmattu organisaatio jota juustohöylättiin joka vuosi yhä enemmän.

Aappa

Olisi kiva tietää, kuinka monta ihmistä on korona-pandemian aikana kuollut johonkin muuhun sairauteen kuin koronaan. Ei ole tarkoitus vähätellä tai tuupata teorioita, vaan saada kokonaisvaltaista infoa tarkasteltavaksi.

Anonymous

Niin. Aina tietenkin kannattaa suhteellista. Oman käden kautta lähtee oliko 800 / 1000? Per vuosi? Eli vitutukseen kuolee paljon. Toki niitä päihteiden väärinkäyttöä on monia. Mutta kyllä siellä on helvetisti niitä, jotka ovat eläneet normaalisti, kunnes yhteiskunta puuttui asiaan. Ai mistäkö tiedän? Käyn tapaamisissa jne jossa itsemurhan läheiset kokoontuvat ja kertovat kokemuksistaan. Tämä ” hyvinvointi ” yhteiskunta vitut välittää niistä , jotka joutuvat tahtomattaan kriisiin jne.

Aappa

itsemurhien ja päihteisiin liittyvien kuolemien lisäksi on varmasti tukku tiloja&sairauksia, mihin voi menehtyä, varsinkin vanhemmalla väestönosalla. Esim. hoitokodeissa on käsittääkseni aika huonokuntoista porukkaa lähtökohtaisesti.

Kiina boikottiin

Oli miten oli ei Kiinalle ole annettu mitään erityisoikeutta saada aiheuttaa jokavuotisia tautiaaltoja jotka leviävät ympäri maailmaa ja tuhoavat ihmisiä ja taloutta.

Kuolema hiipii kuningas valtiossa

Appa hoi: Jos tarkoitat koronavirukseen kuolleita niin, toimitushan on linkannut kartan pää aiheesta. En ymmärrä miksi olet huolissaan itsemurhista, ja muista kuolemista.
Ruotsissa kuoli miehiä 2019. 44.026
——————–Naisia 2019. 44.740
Itsemurhat Ruotsissa 2018.
Miehiä: 886kpl
Naisia: 382kpl
Riippuvaisuus. Alkohol, Huumeet, Dopning, Tupakka, Pelit.
Viimeisten viiden vuoden saldo 900 kuollutta.
Liikenneonnettomuudet 2019. 223 kuollutta.
Viimeisen kuuden kuukauden aikana Ruotsissa on ammuttu 23kpl “heppua” kuoltavasti.
2019. Ruotsissa kuoli 89000 tuhatta henkilöä

Anskuvaan

Juu kuolemat on varmistettu jatkuviksi. Kiina lähettää saastuneita sairaanhoitovälineitä ! Joko Suomikin tilasi? Monet lehdet kertoo jo samaa kuin Alex EI ole huuhaata, katso itse:
https://banned.video/watch?id=5e8674b19f28db009b30e78e

Puolueeton

Koronavirus on vasta aluillaan. Unkari näyttää tehokkaan hallinnon johdosta menestyvän hyvin.
Tämän päivän luvut tartuntoja 623 (1615) uusia 38 (97) kuolleita 26 (19), suluissa Suomen luvut. Miljoonaa asukasta kohti tartuntoja 64 (291) ja kuolleita 2 (3).
Täällä hallitus kinastelee keskenään demokraattisesti toimenpiteistä eikä edes presidentti saanut päätöksiä syntymää heti. Unkarissa päämies otti vallan käsiinsä, ei tarvita valiokuntia ja eduskuntaa viivästyttämään päätöksiä, joilla voi olla kiire. Unkarin epidemia on vanhempi kuin Suomen, joten meillä paha vielä lisääntyy. Jos Suomessa olisi päätökset tehty asiantuntijoiden (THL henkilöstö on poliittisesti valittu, ei siis parasta asiantuntemusta) suosituksesta kiireisenä Unkarin tapaan, meillä olisi 300 tartunnan saanutta ja rajoituksina olisi rajoittuneet määräykset. Vahinko, että sattui nuorista kokemattomista ideologeista valittu hallitus.

Veikko Å

Koska Ruotsilla on erilainen periaate, ne yrittää “masaimmunitaatiota “eli virus annetaan tarttua kaikkiin. Nyt sieltä tullaan ihanasti Suomeen ilman mitään tarkastuksia! Uusimaalla voi tarkastaa, mutta Ruotsista voi tulla kunniakansalaisia ja tarkastus olisi törkeää rassissmia. Voi ehkä lapissa olla pian kunnon hätätila, nooh kattellaan rauhassa, palaillaan sitten katsomaan tuloksia parin kuukauden päästä…tässä lomat painaa ja kaikkea…

Suomi Finland

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c4e847ed-ceec-47f9-9931-0a00c725f8a5
Shenzhen kielsi ensimmäisenä kiinalaiskaupunkina koirien ja kissojen syömisen
Koronaviruksen uskotaan lähteneen liikkeelle villieläinten markkinoilta.
No niin! Tulihan se sieltä. Toivottavasti tuo kielto tulee voimaan kaikkialla. Ja muutkin villieläintorit kiinni.
Ihan sama vaikka ‘alan ammattilaiset’ joutuisivat uiguurien kavereiksi uudelleenkoulutusleireille. Tuo nyt on vaan pakko pistää poikki.

Paska Maa

Se on suuri häpeä ettei kiinalaisten jne eläinrääkkäystä ja pandemioidenaiheuttamista ole pysäytetty jo vuosikymmeniä sitten.

Suomi Finland

Totta tuo on. Tämäkin pandemia on ihan turha. Tätä ei olisi ilman noita eläintoreja. Nyt vaan kaikki kiinni.

Tänään 3.4 ehkä 6000 tartuntaa ja 350 kuollutta?

Ruotsissa vuorokauden saalis eli koronatartutetut, tehohoidetut ja koronakuolleet edellisestä päivästä lasketaan yhteen kl. 11.30 ja ilmoitetaan lehdistökonferenssissa kl. 14 SVTssä. Sama juttu joka päivä.
Minkähänlainen tulee tunnelma olemaan kun luvut ovat 1.000.000 tartuntaa, 100.000 tehohoidettua ja 30.000 kuollutta?
Alussa sanottiin että laumaimmuniteetin saamiseksi vaaditaan että 60% saa tartunnan. Ruotsissa siis 6 miljoonaa ihmistä! Nyt siitä ei enää joko uskalleta ouhua tai sitten sanotaan 20-25% (Tegnell eilen). Mutta Herranjee- sekin on 200.000-250.000 tartutettua!

Miksi Swedestan?

Den som lever ser. Mutta kivaa ei tule olemaan lopputulosta odotellessa, varsinkaan kun nyt epäillään että korona ei häviäkään kropasta lopullisesti.
Miksi Paavo muutat Coronaruotsiin kun voisit Suomeenkin mennä?

Swedestan on sippiukkojen paratiisi

Siis välfärdin perässä ihan niinkuin matutkin… :-DDD
Eikö olekkin Ruotsi sentään aika mukava/reilu maa loppujen lopuksi!

Joutukaa (lauma)sielut on aikanne valmis

Siis 2,5-3 miljoonaa tartutettua jos 25-30% ”laumaimmuniteetin” aikaansaaminen onnistuu…

Li(i)k(k)i liippas

Hyvin arvattu! 6000 tartuntaa, 333 kuollutta perjantaina 3.4.
Viikonloppuna menevät viranomaiset vapaalle ja lehdistötiedoituksia ei pidetä joten maanantain luvuiksi veikkaisin 7000/500.

Särmääjä

Olisi kiva tietää millasessa tilanteessa Ruotsissa oltaisiin valmiita siirtymään poikkeusoiloihin. Ehkä siinä vaiheessa jos Tukholma Pride jouduttaisiin jättämään väliin tai kiinnostus Ruotsisa läpsyttelymaana radikaalisti alkaisi laskemaan. Tasapaino alkaa jo järkkyyn siinä kohtaa jos kerjäläiset poistuu kokonaan katukuvasta niinkun Suomessa on käyny.

Valheita

Verkkouutisissa kerrotaan, että Wuhanissa sijaitsee virustauteihin keskittyvä instituutti. Tutkimuslaitos on yhteydessä Kiinan salaiseen bioaseohjelmaan, kertoo entinen tiedustelu-upseeri. Kiina tietenkin kiistää kaiken. Virus voi olla peräisin sieltä.

Totuus?

Ylen Ykkösaamussa haastateltiin joku aika sitten asiantuntijaa, joka sanoi päinvastaista eli että virus ei olisi voinut kehittyä itsekseen eläimistä tms. En valitettavasti muista päivämäärää, enkä henkilön nimeä, mutta Yleltä haastattelu henkilöineen selviäisi. Verkkouutisten artikkeli julkaistiin 28.1. Yllättävän hiljaa tästä instituutista ollaan ja näkökulmasta, tai sitten en ole vain ollut tiedon äärellä oikeaan aikaan. Yhdysvalloissa asia on ollut esillä.

Särmääjä

Kiinan vaikutusvalta voi yltää kyllä maan omiin ja liittolaismaiden virustutkijoihin sen alkuperän peittelyssä, mutta esim. USA:ssa varsinkaan sellanen tuskin enää onnistuu.