Ruotsissa 282 kuollutta, 179 Tukholmassa

Ruotsin koronavirukseen kuolleiden määrä oli torstai-iltapäivällä 282 henkilöä, joista 178 Tukholman läänissä. Rekisteröityjä sairastuneita on 5 466 henkilöä, joista tehohoidossa 429 ihmistä. Gotlanti on tällä hetkellä ainoa maakunta, jossa ei ole kuolleita.

Skärmbild (246)

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

27 thoughts on “Ruotsissa 282 kuollutta, 179 Tukholmassa

  1. Gotlanti ei poikkea mitenkään muusta Ruotsista. Läpsyjä yhtä paljon kuin muuallakin.

 1. Tukholman Älvsjömässaniin aiotaan nyt viikonloppuna sijoittaa 140 tehohoitopotilasta. Kaikenkaikkiaan Älvsjöhön mahtuu noin 600 potilasta. Lukaaleja kyllä löytyy muitakin, lienee vanha Karolinska sjukhusetkin tyhjillään? Henkilökunnan saaminen onkin sitten toinen juttu.

  Tänään päätettiin myös aktivoida ns. Kriisitilannesopimus/Krislägesavtal jolla saadaan määrättyä ihmisiä töihin noin 48- tuntiselle työviikolle, tuplapalkalla. Niinpä niin, ahneella on paskanen loppu. Olisivat alusta alkaen maksaneet kunnon palkkaa niin ei tarvitsisi nyt likistää väkisin.

  70- luvulla ei ollut koskaan pulaa sairaanhoitohenkilökunnasta ja työpaikoilla oli hyvä henki. Sitten iski ahneus ja slimmattu organisaatio jota juustohöylättiin joka vuosi yhä enemmän.

  17
 2. Olisi kiva tietää, kuinka monta ihmistä on korona-pandemian aikana kuollut johonkin muuhun sairauteen kuin koronaan. Ei ole tarkoitus vähätellä tai tuupata teorioita, vaan saada kokonaisvaltaista infoa tarkasteltavaksi.

  1. Niin. Aina tietenkin kannattaa suhteellista. Oman käden kautta lähtee oliko 800 / 1000? Per vuosi? Eli vitutukseen kuolee paljon. Toki niitä päihteiden väärinkäyttöä on monia. Mutta kyllä siellä on helvetisti niitä, jotka ovat eläneet normaalisti, kunnes yhteiskunta puuttui asiaan. Ai mistäkö tiedän? Käyn tapaamisissa jne jossa itsemurhan läheiset kokoontuvat ja kertovat kokemuksistaan. Tämä ” hyvinvointi ” yhteiskunta vitut välittää niistä , jotka joutuvat tahtomattaan kriisiin jne.

   1. itsemurhien ja päihteisiin liittyvien kuolemien lisäksi on varmasti tukku tiloja&sairauksia, mihin voi menehtyä, varsinkin vanhemmalla väestönosalla. Esim. hoitokodeissa on käsittääkseni aika huonokuntoista porukkaa lähtökohtaisesti.

    1. Oli miten oli ei Kiinalle ole annettu mitään erityisoikeutta saada aiheuttaa jokavuotisia tautiaaltoja jotka leviävät ympäri maailmaa ja tuhoavat ihmisiä ja taloutta.

 3. Appa hoi: Jos tarkoitat koronavirukseen kuolleita niin, toimitushan on linkannut kartan pää aiheesta. En ymmärrä miksi olet huolissaan itsemurhista, ja muista kuolemista.

  Ruotsissa kuoli miehiä 2019. 44.026
  ——————–Naisia 2019. 44.740

  Itsemurhat Ruotsissa 2018.

  Miehiä: 886kpl
  Naisia: 382kpl

  Riippuvaisuus. Alkohol, Huumeet, Dopning, Tupakka, Pelit.
  Viimeisten viiden vuoden saldo 900 kuollutta.

  Liikenneonnettomuudet 2019. 223 kuollutta.

  Viimeisen kuuden kuukauden aikana Ruotsissa on ammuttu 23kpl ”heppua” kuoltavasti.

  2019. Ruotsissa kuoli 89000 tuhatta henkilöä

 4. Koronavirus on vasta aluillaan. Unkari näyttää tehokkaan hallinnon johdosta menestyvän hyvin.
  Tämän päivän luvut tartuntoja 623 (1615) uusia 38 (97) kuolleita 26 (19), suluissa Suomen luvut. Miljoonaa asukasta kohti tartuntoja 64 (291) ja kuolleita 2 (3).
  Täällä hallitus kinastelee keskenään demokraattisesti toimenpiteistä eikä edes presidentti saanut päätöksiä syntymää heti. Unkarissa päämies otti vallan käsiinsä, ei tarvita valiokuntia ja eduskuntaa viivästyttämään päätöksiä, joilla voi olla kiire. Unkarin epidemia on vanhempi kuin Suomen, joten meillä paha vielä lisääntyy. Jos Suomessa olisi päätökset tehty asiantuntijoiden (THL henkilöstö on poliittisesti valittu, ei siis parasta asiantuntemusta) suosituksesta kiireisenä Unkarin tapaan, meillä olisi 300 tartunnan saanutta ja rajoituksina olisi rajoittuneet määräykset. Vahinko, että sattui nuorista kokemattomista ideologeista valittu hallitus.

  1. Koska Ruotsilla on erilainen periaate, ne yrittää ”masaimmunitaatiota ”eli virus annetaan tarttua kaikkiin. Nyt sieltä tullaan ihanasti Suomeen ilman mitään tarkastuksia! Uusimaalla voi tarkastaa, mutta Ruotsista voi tulla kunniakansalaisia ja tarkastus olisi törkeää rassissmia. Voi ehkä lapissa olla pian kunnon hätätila, nooh kattellaan rauhassa, palaillaan sitten katsomaan tuloksia parin kuukauden päästä…tässä lomat painaa ja kaikkea…

   1. Liikenne Ruotsista Suomeen on kyllä tällä hetkellä niin vähäistä, että tuskinpa sillä on vaikutusta SUomen koronatilanteeseen.

 5. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c4e847ed-ceec-47f9-9931-0a00c725f8a5

  Shenzhen kielsi ensimmäisenä kiinalaiskaupunkina koirien ja kissojen syömisen

  Koronaviruksen uskotaan lähteneen liikkeelle villieläinten markkinoilta.

  No niin! Tulihan se sieltä. Toivottavasti tuo kielto tulee voimaan kaikkialla. Ja muutkin villieläintorit kiinni.

  Ihan sama vaikka ’alan ammattilaiset’ joutuisivat uiguurien kavereiksi uudelleenkoulutusleireille. Tuo nyt on vaan pakko pistää poikki.

  1. Se on suuri häpeä ettei kiinalaisten jne eläinrääkkäystä ja pandemioidenaiheuttamista ole pysäytetty jo vuosikymmeniä sitten.

   1. Totta tuo on. Tämäkin pandemia on ihan turha. Tätä ei olisi ilman noita eläintoreja. Nyt vaan kaikki kiinni.

 6. Ruotsissa vuorokauden saalis eli koronatartutetut, tehohoidetut ja koronakuolleet edellisestä päivästä lasketaan yhteen kl. 11.30 ja ilmoitetaan lehdistökonferenssissa kl. 14 SVTssä. Sama juttu joka päivä.

  Minkähänlainen tulee tunnelma olemaan kun luvut ovat 1.000.000 tartuntaa, 100.000 tehohoidettua ja 30.000 kuollutta?

  Alussa sanottiin että laumaimmuniteetin saamiseksi vaaditaan että 60% saa tartunnan. Ruotsissa siis 6 miljoonaa ihmistä! Nyt siitä ei enää joko uskalleta ouhua tai sitten sanotaan 20-25% (Tegnell eilen). Mutta Herranjee- sekin on 200.000-250.000 tartutettua!

  1. Tegnellin mukaan Ruotsin eri esim Suomeen johtuu siitä, että Ruotsi on yksinkertaisesti monta viikkoa edellä Suomea, Ruotsi käy nopean huipun ja palaa normaaliin elämään kun Suomi kitkuttelee erilaisten rajoitusten kanssa maailman tappiin asti ja hajoittaa yhteiskunnan sen takia… Mene ja tiedä..

   1. Den som lever ser. Mutta kivaa ei tule olemaan lopputulosta odotellessa, varsinkaan kun nyt epäillään että korona ei häviäkään kropasta lopullisesti.

    Miksi Paavo muutat Coronaruotsiin kun voisit Suomeenkin mennä?

    1. Jos käy niin, että sairastun, niin en saa Suomesta mitään sosiaaliapuja tai sairaspäivärahoja, koska kuulun Ruotsin sosiaaliturvan piiriin. Eli jos sairaus iskee niin kuolisin Suomessa nälkään kun ei ole mitään säästöjä pankkitilillä.

     1. Siis välfärdin perässä ihan niinkuin matutkin… :-DDD

      Eikö olekkin Ruotsi sentään aika mukava/reilu maa loppujen lopuksi!

  2. Siis 2,5-3 miljoonaa tartutettua jos 25-30% ”laumaimmuniteetin” aikaansaaminen onnistuu…

  3. Hyvin arvattu! 6000 tartuntaa, 333 kuollutta perjantaina 3.4.

   Viikonloppuna menevät viranomaiset vapaalle ja lehdistötiedoituksia ei pidetä joten maanantain luvuiksi veikkaisin 7000/500.

 7. Olisi kiva tietää millasessa tilanteessa Ruotsissa oltaisiin valmiita siirtymään poikkeusoiloihin. Ehkä siinä vaiheessa jos Tukholma Pride jouduttaisiin jättämään väliin tai kiinnostus Ruotsisa läpsyttelymaana radikaalisti alkaisi laskemaan. Tasapaino alkaa jo järkkyyn siinä kohtaa jos kerjäläiset poistuu kokonaan katukuvasta niinkun Suomessa on käyny.

 8. Verkkouutisissa kerrotaan, että Wuhanissa sijaitsee virustauteihin keskittyvä instituutti. Tutkimuslaitos on yhteydessä Kiinan salaiseen bioaseohjelmaan, kertoo entinen tiedustelu-upseeri. Kiina tietenkin kiistää kaiken. Virus voi olla peräisin sieltä.

  1. Voihan se olla, mutta monet evoluutiobiologit ja virustutkijat sanovat, että virus ei ole ihmisen kehittämä. Itse en ole mikään ammattilainen, mutta uskon kyllä jos asiasta puhuu useat toisistaan riippumattomat tutkijat.

   Virustahan tutkii tällä hetkellä useat ammattilaiset eikä yksikään ole antanut edes ymmärtää, että virus olisi ihmisen kehittämä.

   1. Ylen Ykkösaamussa haastateltiin joku aika sitten asiantuntijaa, joka sanoi päinvastaista eli että virus ei olisi voinut kehittyä itsekseen eläimistä tms. En valitettavasti muista päivämäärää, enkä henkilön nimeä, mutta Yleltä haastattelu henkilöineen selviäisi. Verkkouutisten artikkeli julkaistiin 28.1. Yllättävän hiljaa tästä instituutista ollaan ja näkökulmasta, tai sitten en ole vain ollut tiedon äärellä oikeaan aikaan. Yhdysvalloissa asia on ollut esillä.

  2. Kiinan vaikutusvalta voi yltää kyllä maan omiin ja liittolaismaiden virustutkijoihin sen alkuperän peittelyssä, mutta esim. USA:ssa varsinkaan sellanen tuskin enää onnistuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.