PS:n Tavio: Lääke ei saa olla tappavampi kuin sairaus

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio kertoo blogissaan, että perussuomalaiset ehdotti hallitukselle kirjallisesti 12.3. kattavampia koronarajoituksia kuin mitä Suomessa on vieläkään tehty:

https://blogit.perussuomalaiset.fi/ville-tavio-2/ikava-totuus-koronasta/
– Ajatuksena oli sallia lähinnä kaupassa ja apteekissa käynti. Emme julkaisseet ehdotusta, jotta hallitus ei torjuisi sitä sillä perusteella, että esittäjänä ovat perussuomalaiset. Nyt asian voi nähdäkseni kertoa jo historiankirjoituksenkin kannalta, Tavio kirjoittaa.
Tavio arvioi, että ihmisten olisi helpompaa noudattaa 2–3 viikon kattavaa karanteenia kuin määräämättömän pituisia varotoimia. Kattavan karanteenin hyötynä olisi Tavion mukaan, että yhteiskunta voisi sen jälkeen jälleen käynnistyä nopeammin normaalitilaa kohti.
– Kuukausia tai jopa vuosia kestävän yhteiskunnan sulkemisen seuraukset saattavat olla haitallisemmat kuin itse koronavirus. Lääke ei saa olla tappavampi kuin sairaus, Tavio kirjoittaa.
Koronaviruksen levitessä nopeasti olisi Tavion mielestä loogista ottaa yhteiskunnassa ensin käyttöön tiukimmat toimenpiteet ja sitten tilanteen parantuessa purkaa rajoituksia asteittain. Tavion mukaan on mahdollista, että kaikesta jo tehdystä huolimatta joudutaan edelleen ryhtymään tiukkaan karanteeniin.
– Käykö nyt silti niin, että kattavampi karanteeni joudutaan yhä lopulta tekemään? Hallitus ei ehkä tahtonut tehdä sellaista aiemmin, mutta onko peruste, ettei sitä kannattaisi tehdä vielä nyt? Nopeasti leviävän viruksen torjunnassa on tuhoisaa olla aina askeleen jäljessä, Tavio pohtii.
 
Ville Tavio, kansanedustaja (ps.)

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Se on yhtä vaille

Oliko tämä jollekin yllätys ettei punavihersuvakkijallitus saanut tätäkään asiaa hoidettua kuntoon.
Kun ripeisiin toimiin ei ryhdytty ajoissa, pääsi Covid-19 leviämään Suomessa ja Märinä vain ilmoitti kylmän viileesti, että: ”emme pysty pysäyttämään tautia emmekä pyri siihen”.
Tästä tule hevon helvettiä tuon tyttölauman johtaessa maamme perikatoon.
Yksi kiukuttelee, kun media julkaisi kuvan paskaisista tennareista ja toinen itkee kun ei maahan saada tarpeeksi elätettäviä, voi vit*u että menee hermot.

Anonymous

Jos joku heiluttelee nenäsi edessä 100€ seteliä ja toinen painaa pistooliin päähäsi.
Sanoo, jos otat rahat, sinut ammutaan, mutta jos valiset aseen, pääset menemään.
Kumman valitsisit?
Tuo on verrokki kirjoituksellesi.

Se on yhtä vaille

Enhän minä väittänytkään, että talous tulee pysäyttää ja lamaannuttaa Suomi täysin. Kunhan olisi heti alettu toimia ensimmäisen tartunnan tultua ilmi. Maahantulijat olisi laitettu karanteeniin ja hiukan tiukemmin valvottu mahdollisia tartuttajia, ei koko Suomea olisi tarvinut pysäyttää. Eli olisi ennakoitu, eikä odotettu, että saadaan Suomi sekasortoon ja konkurssien tsunamiin. Ruotsissa nähdään se mihin tuo mitään tekemättömyys alkaa johtamaan. Tartuntoja ja kuolleita päivittäin paljon.

Fatwantarkistaja

Singapore, Hongkong, Taiwan taitavat olla Ruattia edellä aika paljon. Ehkäpä ne ovat joitain eristäytyneitä tuppukyliä, eikä sinne kukaan halua edes mennä, kuten Joulupukin maahan mennään.

T

Tässä tilanteessa on vain huonoja vaihtoehtoja. Aika tulee näyttämään mikä ratkaisu on ollut optimaalisin tässä tilanteessa. Kuolemat ovat tietysti koronan huonoin puoli, mutta tulemme kaikki kärsimään nykytilanteesta vähintään talouden osalta. Vaikka ei olisi yrittäjä tai menettäisi työpaikkaansa, niin maksamme kaikki verojen tai toteutumattomien hankkeiden muodossa tästä pandemiasta.

Haho

Virus ei voita. Oletpa asiantuntija!

Kasvot maskiin

Kaikille ulkona liikkuessa mm. kaupassa ja apteekissa käydessä suojamaski kasvoille. Se estää suusta puhuessa, huutaessa, laulaessa, rykäistessä, yskiessä ja aivastaessa ilmaan minuuteiksi leviävän aerosolipisarspilven pääsyä ilmaan aivan kuin nenäliina ja hihakin, mutta kuka esim. puhuu hihaan? Aaasian asiantuntijoiden mukaan kasvosuoja on ollut tehokkain ase koronavirusepidemian tukahduttamisessa.

Puolueeton

Ei ole montaa Suomen päättäjissä eikä mediassa ainoatakaan(?), joka Tavion sanat ymmärtäisi.
Kun kemiallista lääkettä viruksen torjuntaan ei ole, pitää käyttää muuta ”lääkettä” taudin leviämisen ehkäisemiseksi. Sitäkin lääkettä voi käyttää väärin, liian myöhään, väärällä tavalla tai liika-annoksina. Tämän lääkkeen ainota käyttöohjeet ovat älykkään asinatuntijajoukon hallinnassa, ei yhdenkää yksilön tiedot riitä. Miten näiden ääni kuuluu ja miten siitä tiedotetaan? Ei ainakaan vielä ole tietoa.
Hallituksen jäsenten mainetta ei suinkaan heikentäisi asiantuntijoiden sanojen levittäminen kansalaisille. Näyttää kuitenkin siltä, että enemmän pelätään oman maineen ja arvostuksen heikkenemistä, jos turvaudutaan muiden apuun. En osaa kuvitellakaan johtoa niin typeräksi, että kuvittelisi tietävänsä tilanteesta riittävästi. Hallintobyrokratian puolusteleminen tulee esille median suhtautumisessa presidentin huoleen kansalaisista viruksen kourissa. Se tulee esille myös median suhtautumisessa Unkariin, jossa nopean toiminnan takaamiseksi kriisilakia muutettiin tapaukseen sopivaksi.

lebensraum

Persut yhdessä presidentti Niinistön kanssa ohjasivat v.2015 varusmiehet kantamaan sotilaskarkureiden laukkuja Torniossa. Nyt he ovat yhdessä neuvomassa hallitusta miten kriisissä pitäis toimia. VMP.
Samoin kuin Niinistön nyrkkiin kaavailtu johtaja Raimo Luoma, jonka jäljiltä huoltovarmuuskeskus on täysin retuperällä. Nyt kehtaa antaa neuvoja nykyhallitukselle. On vitun Miehekästä toimintaa.

lebensraum

Vittu ku nyt alko nolottaan, kun en tajunnut tuota aikasemmin. Ei saatana. 🙂

Jihuu

Novau. Minkä helvetin takia tätä asiaa piti 5v. salata? Löytykö sieltä mitään? On perkele ettei rupee kohtaa vituttaa!!!

Pää pois perseestä

Mitkä persut? Ne oli Soini ja muut takinkääntäjä-siniset, puusilmä!

Ilmari

Huoltovarmuuskeskus ei ole retuperällä vaan päinvastoin. Tällaisen paskan suoltaminen on täysin vastuutonta.

Fatwantarkistaja

lebensraum Eli persut ja Niinistö ovat syyllisiä pedofiliaan ja murhiin maassamme. Pitää äänestää vihreitä, ne tekevät nytkin kaiken oikein, kun tuovat lisää lemmikkejä paijattavaksesi. Ihania pikku pakolaislapsia, voi kuinka herttaista.

Anonymous

Kiinassa 21 miljoonaa kännykkää hiljentynyt https://duckduckgo.com/?t=ffsb&q=China+21+million+mobile+users&ia=web

Anonymous

Mikä tekee 1.5% kiinan väestöstä. Katoaako vielä toiset 21 miljoonaa?

Jälkipolvi

Kun jokin helposti leviävä hengenvaarallinen tartuntatauti vyöryy päälle, niin tarvitaan tietenkin nopeita ja moniulotteisia toimia.
Itse ainakin luottaisin homman hoidossa enemmän vanhoihin lääkäreihin ja kenraaleihin kuin nuoriin juristeihin ja maistereihin.

lebensraum

Taipaleenjoen sankarit: ne on kaikki kuollu. 🙂

Tapiola

Tässä on voimassa oleva vuonna 2012 tehty kansallinen pandemiaan varautumissuunnitelma.
Mitä olen lukenut, niin välttänättä suunnitelmaa ei ole vakavasti alkuun otettu 2020, tai sitten oltiin unohdettu sen olemassaolo.
http://julkaisut.valtioneuvosto.fi/handle/10024/72870
Siellä kuvaillaan 1918 espanjantautia, että 2-3 v. aiemmin jo tautia ilmaantui pienissä ihmisjoukoissa hitaiden kulkuyhteyksien ym takia, ja räjähti sitten pandemiaksi 1918.

Tapiola

Aijaijai tätä menoa. Huoltovarmuuskeskuksen maskit siis vanhenivat 2012, eli samana vuonna kuin tehtiin uusi kansallinen pandemiasuunnitelma. Kaikki ne vuodet kun varastossa on ollut vanhoja maskeja, on valtio-omisteisten yritysten kuten Postin Itellan ätellän äitelän vetelän johtajahedelmiä palkittu satojen tuhansien uusien maskien arvosta… pannaan nyt vielä muutama kymmentä hengityskonetta päälle.

lebensraum

Ville Tavio on ihan hauska ja välkky kaveri verrattuna tylsään ja helvetin nuukaan Halla-ahoon. Mutta ei se mitään enää pelasta. Lukemalla vaikkapa tämänpäiväistä hommaforumia tajuaa tyhmempikin, että kaikki toivo persujen suhteen on jo menetetty. Eikä tule ikävä.

Acc358

Taitaa olla myös hommaforum menetetty. Katsokaapa tekstiä:
”Teemme yhteistyötä viranomaisten ja muitten mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa varmistaaksemme, että toimimme lainmukaisesti. Voimme julkaista mitä tahansa tietoa sinusta viranomaisille tai muille yhteistyökumppaneille”
https://hommaforum.org/index.php?action=register

lebensraum

Huvittavaa on seurata sivusta kun hommaforumilla Lalli Isotalo ja mode kGB yhdessä potkivat originelleja halla-aho uskovaisia jatkuvalla syötöllä pihalle. On vähän kuin katsois Neuvostoliiton kaatumista hidastettuna.

Särmääjä

Melkein kaikki sivistyneet maat alkaa olla maailmassa samassa veneessä näiden taloudellisten tappioiden kanssa. Ei niiltä voi välttyä kukaan vaikka leikkisi mitä tahansa Ruotsi-leikkejä.

Anonymous

Kuka kehuu ruotsia joka rakastaa tuntematonta supervirusta niin paljon että ei tee mitään sen estämiseksi.
Turha ikinä odottaa että covid-19 poistuu euroopsta jos ollaan vain peukalo perseessä tekemättä mitään.
Indonesiassa sentää osataan jotain, siellä presidentti antoi armeijalle ja poliisille käskyn ampua kuoliaaksi jokainen joka uhmaan karnateenia tai käy rajamiesten, poliisin tai armeijan väen kimppuun.
Jossain maissa sentään on munaa.
Ruotsaaiset voisi laittaa jokainen hameet päälle ja laulaa hoosiannaa koko elämänsä.

PastoriNikulainen

Ota tavio tapio ja relaa.
Ei tässä nyt kausi-influenssan leveleitä vielä olla saavutettu kuolleisuudessa lähimainkaan.
Eikä saavuteta. Rokotus onkin sitten eri asia. Älkää ottako sitä rokotusta!!! Toki flunssa kuin flunssa on aina suolesta kotoisin, mutta järki päähän.
Aamen…

Osmo

Jos maa olisi suljettu aikaisemmin, kriisi olisi kohta ohi ja kaikki olisi kohta normaalia??? Tavio ainoa oikean totuuden torvi!??? Hallitus rajoittaa maan konkurssiin??? Bandemia olisi jo voitettu oikealla hallituksella??????