Ruotsiin maaliskuussa 1 481 turvapaikkahakemusta

Ruotsiin jätettiin maaliskuun aikana 1 481 turvapaikkahakemusta, joka on parikymmentä hakemusta vähemmän kuin helmikuussa.

Skärmbild (249)

Miehiä tulijoista oli 907 ja ”yksintulleita lapsia” 44. Suurimmat tulomaat ovat Syyria, Uzbekistan, Irak, Iran, Georgia ja Afganistan.

Kannattaa olla hieman varovainen luvun kanssa, sillä on hieman kummallista, että maahan olisi tullut tässä tilanteessa näinkin paljon tulijoita. Nimittäin Euroopassa liikkuminen ei tällä hetkellä ole mitenkään erityisen helppoa. On siis mahdollista, että jätetyt hakemukset ovat henkilöiltä, jotka jo ovat majailleet Ruotsissa. Tämä ei joka tapauksessa tule selville Maahanmuuttoviraston sivuilta.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “Ruotsiin maaliskuussa 1 481 turvapaikkahakemusta

 1. Ruotsi on sitten onnekas maa. Astroinsinöörejä, professoreja ja aivokirurgeja sun muita vastaavia sitä vaan koko ajan tulee lisää.

  36
 2. https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006463283.html

  ”Pakolaisia yritetään pelastaa yksityiskoneella Lesbokselta Berliiniin – ”Voimme hakea heitä myös Helsinkiin”, avustusjärjestö ehdottaa”

  Katsokaa kuvaa!!! Käytännössä tulijat ovat niitä nuoria miehiä, mutta valtamedia valitsee kuvansa aina kaikkein hellyyttävimmästä päästä, että jengille tulisi huono omatunto. Valtamedia ei koskaan julkaise kuvia niistä riehuvista nuorista miehistä tällaisessa kontekstissa.

  36
  1. Niin kauan kuin niillä ei ole pakolaisstatusta ei ne ole pakolaisia. Pelkkiä onnenonkijoita

   15
 3. Kun korona on ohi (jos) alkaa likapyykin pesu. Migraation salliminen, kun oma väki taistelee hengestään, menettää työpaikkansa ja maan ekonomia tuhoutuu pala palalta, on pilkantekoa.

  Vielä tulee aika kun tämä likapyykki pestään. Toivon silloin Jimmie Åkessonilta aktiivisempaa käytöstä kuin nyt; mies näyttää menneen karanteeniin kun ei häntä missään näy eikä kuulu. Lööperi saa koko huomion ja on kiitollinen.

  Ranska takavarikoi neljä miljoonaa Mölnlycken Kiinasta tilaamaa suusuojusta jotka oli tarkoitus tuoda Ruotsiin, Italiaan ja Espanjaan. Ranskalaiset muuttivat äkkiä lainsäädäntöään ja sitten kaappasivat lähetyksen (SVT textTV). Hienoa tämä EU- moraali.

  22
 4. Miten ihmeessä määrä voi olla kuukausittain noin tasainen? Vai veteleekö siellä joku hatusta ja kausitasaa lukua ettei totuttu virta muuttuisi? Silloin kun suomen migri vielä julkaisi tulijamäärät oli havainto samansuuntainen, viikosta toiseen uusia tulijoita oli tasainen määrä. Vai onko kyseessä salakuljettajien viikko/kuukausisatsi?

  15
  1. Mulla on sellainen kutina, että ei Ruotsiinkaan enää tule kuin jotain yksittäisiä läpsyjä, jotka ovat jo esimerkiksi ollet Saksassa tai Tanskassa ja nyt hiipivät Ruotsiin. Koska määrä on kuitenkin tippunut niin voisi olettaa, että nuo ”vähentyneet” ovat niitä omatoimitulijoita, joita ei enää tule.

   Sen sijaan turvapaikka-aktivistit ovat alkaneet käyttämään koronakaaosta hyväkseen ja opettaneet läpsyille uusia tarinoita miten kannattaa laittaa hakemuksia nyt ja käyttää kaaosta hyväkseen—

   13
 5. Pahimmat tulijat eivät edes hae turvapaikkaa, vaan asettuvat minne kukin suunnittelemaan tihutöitään.

 6. Suomeen tulee kohta 200 000 ”turvapaikanhakijaa” Ruotsista.
  On se kumma ettei mitää voi tehdä ajoissa.
  On täysin selvä että siellä iskee paniikki ja alkaa tulee porukkaa rajan yli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.