Ruotsiin maaliskuussa 1 481 turvapaikkahakemusta

Ruotsiin jätettiin maaliskuun aikana 1 481 turvapaikkahakemusta, joka on parikymmentä hakemusta vähemmän kuin helmikuussa.

Skärmbild (249)
Miehiä tulijoista oli 907 ja ”yksintulleita lapsia” 44. Suurimmat tulomaat ovat Syyria, Uzbekistan, Irak, Iran, Georgia ja Afganistan.
Kannattaa olla hieman varovainen luvun kanssa, sillä on hieman kummallista, että maahan olisi tullut tässä tilanteessa näinkin paljon tulijoita. Nimittäin Euroopassa liikkuminen ei tällä hetkellä ole mitenkään erityisen helppoa. On siis mahdollista, että jätetyt hakemukset ovat henkilöiltä, jotka jo ovat majailleet Ruotsissa. Tämä ei joka tapauksessa tule selville Maahanmuuttoviraston sivuilta.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tommy the Who
Tommy the Who
3.4.2020 15:42

Ruotsi on sitten onnekas maa. Astroinsinöörejä, professoreja ja aivokirurgeja sun muita vastaavia sitä vaan koko ajan tulee lisää.

Suomi Finland
Suomi Finland
3.4.2020 16:09

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006463283.html
”Pakolaisia yritetään pelastaa yksityiskoneella Lesbokselta Berliiniin – ”Voimme hakea heitä myös Helsinkiin”, avustusjärjestö ehdottaa”
Katsokaa kuvaa!!! Käytännössä tulijat ovat niitä nuoria miehiä, mutta valtamedia valitsee kuvansa aina kaikkein hellyyttävimmästä päästä, että jengille tulisi huono omatunto. Valtamedia ei koskaan julkaise kuvia niistä riehuvista nuorista miehistä tällaisessa kontekstissa.

Anonymous
Anonymous
3.4.2020 18:23
Vastaa...  Suomi Finland

Niin kauan kuin niillä ei ole pakolaisstatusta ei ne ole pakolaisia. Pelkkiä onnenonkijoita

Mielipuolitiikkaa
Mielipuolitiikkaa
3.4.2020 17:04

Kun korona on ohi (jos) alkaa likapyykin pesu. Migraation salliminen, kun oma väki taistelee hengestään, menettää työpaikkansa ja maan ekonomia tuhoutuu pala palalta, on pilkantekoa.
Vielä tulee aika kun tämä likapyykki pestään. Toivon silloin Jimmie Åkessonilta aktiivisempaa käytöstä kuin nyt; mies näyttää menneen karanteeniin kun ei häntä missään näy eikä kuulu. Lööperi saa koko huomion ja on kiitollinen.
Ranska takavarikoi neljä miljoonaa Mölnlycken Kiinasta tilaamaa suusuojusta jotka oli tarkoitus tuoda Ruotsiin, Italiaan ja Espanjaan. Ranskalaiset muuttivat äkkiä lainsäädäntöään ja sitten kaappasivat lähetyksen (SVT textTV). Hienoa tämä EU- moraali.

Keke
Keke
3.4.2020 19:37

Muutama päivä sitten Åkesson vaati kovempia rangaistuksia koronakriisin aikana.
https://www.friatider.se/akesson-kraver-hardare-straff-brott-under-coronakrisen-sallsynt-vidrigt

Kyllä hitasrin kelepaa
Kyllä hitasrin kelepaa
3.4.2020 17:38

Aivovuotoa Ruotsiin päin.

Eipääkestä
Eipääkestä
3.4.2020 18:18

Miten ihmeessä määrä voi olla kuukausittain noin tasainen? Vai veteleekö siellä joku hatusta ja kausitasaa lukua ettei totuttu virta muuttuisi? Silloin kun suomen migri vielä julkaisi tulijamäärät oli havainto samansuuntainen, viikosta toiseen uusia tulijoita oli tasainen määrä. Vai onko kyseessä salakuljettajien viikko/kuukausisatsi?

Anonymous
Anonymous
3.4.2020 21:13

Pahimmat tulijat eivät edes hae turvapaikkaa, vaan asettuvat minne kukin suunnittelemaan tihutöitään.

pöh
pöh
4.4.2020 06:47

Suomeen tulee kohta 200 000 ”turvapaikanhakijaa” Ruotsista.
On se kumma ettei mitää voi tehdä ajoissa.
On täysin selvä että siellä iskee paniikki ja alkaa tulee porukkaa rajan yli.