Luultavasti ruotsalaiset levittivät koronan Rinkebyhyn

Skärmbild (253)

Maailmalla ollaan iloittu Rinkebyn lukumääräisesti suuresta koronatartuntamäärästä ja esimerkiksi somalitaustaisten henkilöiden kuolemista. Tapahtuma ollaan nähty ikään kuin se olisi yksin heidän omaa syytään.

Koronan leviäminen Rinkebyhyn ja yleisesti Järvan alueelle on nähty siellä asuvien ihmisten omien tekojensa seurauksena. Mutta on hyvin todennäköistä, että ruotsalaiset levittivät koronan suuressa mittakaavassa Rinkebyhyn. Nimittäin rinkebyläisillä ei ole ollut mitään mahdollisuutta saada tartunta esimerkiksi Italiasta, josta korona suuressa mittakaavassa on tullut Ruotsiin, Iranin lisäksi. Rinkebyläiset eivät matkustele Italiaan hiihtolomille.
Juttelin erään Tukholmassa asuvan suomalaisen sairaanhoitajan kanssa, joka työskentelee Danderydin sairaalassa. Danderyd itsessään on Tukholman rikkaiden asuinaluetta tyyliin Kauniainen pääkaupunkiseudulla. Väkimäärät ovat vain suurempia.
Sairaanhoitajan mukaan ensimmäiset koronatapaukset, jotka tulivat Danderydin sairaalassa esille, niin potilaat olivat ruotsalaisia. He olivat yläluokkaan, tai ainakin ylempään keskiluokkaan kuuluvia ihmisiä. Näitä kaikkia sairastuneita yhdisti se, että he tosiaan olivat erittäin hyvin toimeentulevia. Useimpien kotikunta oli Danderyd tai Täbyn hyvinvointialueet, tai Lidingö. JA he kaikki olivat olleet Pohjois-Italian hiihtokeskuksissa lomailemassa(!).
Danderydiin tuli korona alkuvaiheessa kymmeniä ruotsalaisia kuumeen takia. Sitten alkoi selvitä, että ruotsalaiset sairastivat koronaa. Hyvin harvalla oli hyvin vakavia oireita ja potilaat lähetettiinkin hienoihin taloihinsa kotihoitoon Burana-reseptin kanssa
Hoitajan mukaan taudin leviäminen juuri Rinkebyhyn on hyvin loogista. Nimittäin näiden rikkaiden alueiden asukkaat palkkaavat taloihinsa siivoojia. Lähes jokaisessa talossa on oma kotisiivooja. Ja ovatko siivoojat ruotsalaisia? Eivät tietenkään vaan he ovat järkiään alipalkattuja naisia Rinkebystä, Tenstasta tai muilta ongelma-alueilta. Kun rikkaat Italianmatkaajat sairastivat koronaa miljoonakodeissaan niin he eivät sanoneet asiasta mitään siivoojille eivätkä lopettaneet työsuhdetta vaan homma jatkui kuten ennenkin. Heitä ei kiinnostanut.
Hoitajan mukaan tämä teoria Rinkebyn suurista sairasluvuista on hyvin todennäköinen. Kun ensimmäiset sairastapaukset saatiin Rinkebyhyn niin korona levisikin sitten kulovalkean tavoin ahtaastiasuvien ihmisten keskuudessa. Danderydissähän korona ei voi levitä kun jokaista taloa ympäröi suurinpiirtein muuri ja sähköaita.

10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jaaha
Jaaha
4.4.2020 23:38

Buranaa ei saa ottaa, se ei ole välttämättä sydämelle turvallista SARS2 viruksen kanssa. Oletko varma että heille määrättiin Buranaa? Yritetäänkö heitä siis vahingoittaa?

Jaaha
Jaaha
4.4.2020 23:47

Tyypillistä satuilua tyhmistä ja röyhkeistä rikkaista. Todellisuudessa vauraat ihmiset ovat yleensä keskimääräistä huomaavaisempia, ystävällisempiä ja avoimempia. Todennäköisesti kuulemasi on jonkun katkeran suvakkivassarin satuilua.

Robin Hoody
Robin Hoody
4.4.2020 23:59

En usko että tosirikkaat huolivat mitään somppua siivoamaan vaan vaativat siivousfirmasta mieluiten ruotsalaisen tai ainakin länsimaisen työntekijän jonka tausta on kontrolloitu.
Luin että Italianmatkaajat luultavasti ovat tartuttaneet matutaksikuskeja ottaessaan taksin Arlandasta. Taksikuskeja ei ole jäljitetty, sen sijaan vieressä istuneet lentomatkustajat on saatu selvitettyä.

OnOn
OnOn
5.4.2020 00:22

Onhan niitäkin toki. Pluss polakkiakkoja jne.

Janis Petke
Janis Petke
5.4.2020 00:03

Hurrit ovat ihan itse ansainneet kohtalonsa

valtamedia valikoiva muisti oikeista syylisistä
valtamedia valikoiva muisti oikeista syylisistä
5.4.2020 00:30

New Yorkin osavaltiossa koronavirukseen kuolleita jo yli 3 500
mietikää tätä asiaa ajatuksella ja valtamedian juttuja
ja ketä he syylistävät
kun mietii millaisen vastaanoton tyrmäyksen tämä demari New Yorkin kuvernööri Andrew tarjosi thrumphin idealle 28.3.2020 siis yli vikko sitten
Yhdysvalloissa taudin leviämisen jarruttamisesta syntyi taas poliittinen vääntö, kun Presidentti Donald Trump sanoi harkitsevansa New Yorkin osavaltion määräämistä viikon tai kahden karanteeniin koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. Sama koskisi Trumpin mukaan New Jerseyn osavaltiota ja osia Connecticutista.
Ajatus karanteenista sai välittömästi tyrmäyksen New Yorkin kuvernööri Andrew Cuomolta. Cuomo sanoi lehdistötilaisuudessa, ettei ole keskustellessaan Trumpin kanssa samana aamuna kuullut mitään karanteenista, eikä usko sen olevan laillisesti toteuttavissa.
– En tiedä mitä se tarkoittaa. Mutta sen voin sanoa, ***etten pidä koko ajatuksesta**AHAA
Eli kuka tässä on taas se oikea syylinen tähän
New Yorkin osavaltiossa koronavirukseen kuolleita jo yli 3 500
valtamedia vetää taas meitä perseeseen
siitä kuka on se oikea syypää
unohtamalla Demari Cumon osuuden tähän New Yorkin epidemiaan
tämä new yorkin kuvernööri on yllätys **Cris Cumon**
CNN fanaatisen anti thrump TOIMITTAJAN ISÄ
Ehkä sekin asia aiheutaa suomen valtamedialle
muisti katkoksen hänen osuudestaan tähän asiaan
https://www.itahame.fi/kotimaa-ulkomaat/1182498

Anonymous
Anonymous
5.4.2020 00:32

Rasismi on pirullista.

Haloo!
Haloo!
5.4.2020 00:34

Trumppi lähettää 1000 sotilasta New Yorkiin. Yeah!!!
Mitä tekee Hitsaaja? Juu, yritti keplotella vihervassarilipiraalikepu- hallitukselle 3 kk poikkeusvaltuudet jota Sverigedemokraatit ja Kristityt vielä menivät kannattamaan! (munausten toivossa?) Onneksi muut puolueet pistivät hanttiin.
Ei nyt mitenkään voi antaa poikkeusvaltuuksia äijälle jonka kannatus ennen koronaa oli 23%.