Ruotsi – eikä mikään muukaan maa – voi karkoittaa tällä hetkellä laittomia

Skärmbild (252)

Koronan takia annetulla matkustuskiellolla on myös sellainen vaikutus, että Ruotsi lopettaa toistaiseksi kaikki pakkopalautukset. Sama koskee luultavasti kaikkia muitakin Euroopan maita.

Ruotsin poliisilla on tällä hetkellä 17 000 palautustapausta, mutta näistäkin 12 000 on painunut maan alle kadoksiin. SVT:n uutisten mukaan poliisilla on noin 4 500 tapausta, joita voitaisiin karkottaa. Hekin tulevat 40:stä eri maasta. Poliisin mukaan tilanne karkotusten suhteen on siten tällä hetkellä liki mahdotonta. Koska lähes jokaisella maalla on erilaisia maahantulorajoituksia.
Nyt tilanne onkin se, että poliisi on alkanut päästämään säilössä olevia karkotettavia vapaaksi. Vapauttaminen ei koske rikoksen takia karkotettavia.
Karkotusten lisäksi Ruotsi ei ota tällä hetkellä vastaan niitä turvapaikanhakijoita, jotka ovat lentäneet entiseen kotimaahansa lomalle ja nyt haluaisivat palata Ruotsiin. Myös kiintiöpakolaisten vastaanotto on lopetettu toistaiseksi.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
4.4.2020 22:40

No niin. Lääkärit ovat vaatineet länsirajan suljettavaksi. Mitä on sanonut sisäministeri? Hiljaisuus.

Acc358
Acc358
4.4.2020 23:05

”Ruotsi – eikä mikään muukaan maa – voi karkoittaa tällä hetkellä laittomia”
Mutta mikä tahansa maa voisi ottaa säilöön laittomasti maassa oleskelevat. Jokaisella maalla on lainsäädäntöä poikkeustiloja varten, jolloin viimeistään on mahdollista ottaa säilöön ihmisiä.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
5.4.2020 06:14

17 000 leireilevää muslimia kaivautuivat maan alle piiloon, eikä kukaan etsi heitä. Totuus on tietenkin toinen, kadulla ne heilastelevat pikkutyttöjä, kuten aina.

Ennustus
Ennustus
5.4.2020 06:29

Ilo on lyhytaikainen. Pandemia on ohi vajaassa vuodessa ja valtioiden taloudet raunioina. Säästökohteita etsitään ja toivottavasti laittomasti oleskelevat karkoitetaan pikavauhtia pois rasittamasta valtoiden taloutta. Pahaa vaan pelkään että ne säästöt kuoritaan kantaväestön selkänahasta ensisijaisesti ainakin niissä maissa joissa on suvakki hallitukset ja tässä astuu oppsitio poliitiikka peliin toivottavasti. Jos näin tehdään, vihaisten kansalaisten on helppo siirtyä sinne missä kantaväestöä ja heidän hyvinvointiaan puolustetaan.

Puolueeton
Puolueeton
5.4.2020 08:48
Vastaa...  Ennustus

Päin vastoin pandemia säästää rahaa, kun ihmiset liikkuvat vähän eivätkä ryyppää ja syö ravintiloissa eivätkä naiset tuhlaa rahojaan kauneushoidoissa. Kuvattu toiminta ei tuota mitään hyödyllistä vaan kuluttaa.

Anonymous
Anonymous
5.4.2020 10:54

Ei voi karkoittaa mutta pilluhallitus voi ottaa lisää läpsyjä, joku asia hiukka mättää.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
5.4.2020 11:28

Aika kullitonta oli touhu jo toki ennen tätä koronarummutustakin.
Hulluintahahan ja epäilyttävintähän tässä on se, että ketään ei saa palauttaa, mutta ilmasiltojen kautta toki pitää yhä vastaan ottaa ties minkä ebolan tai lepran kantajaa, ties mistä perähikiästä tahi lantamajoistaan.
Aaamen…

Sam Colt
Sam Colt
5.4.2020 12:36

Jos karkotettavat laitetaan koppiin odottamaan lentojen vapautumista, niin he tulevat v a a t i m a a n pääsyä kotimaihinsa.

Anonymous
Anonymous
5.4.2020 17:33

No nuo maanalle menevät tietävät lähellä olevan Hölmölän valtion joka tarjoaa parhaat edut eikä oikeasti palauta ketään koronan jälkeenkään rajan yli pääsee taikasanalla tai kun kesä koittaa kumivenekauppa alkaa kukoistaa.