Ruotsissa vahvistettu 373 koronakuolemaa

Ruotsin Kansanterveyslaitoksen viimeisen tilaston mukaan Ruotsissa on kuollut koronaan 373 henkilöä. Vahvistettuja tartuntoja on 6 443:lla henkilöllä ja tehohoidossa on 520 ihmistä.

Tukholman lääninhallitus pyysi apua Uppsalan lääninhallitukselta, jotta Tukholman läänin sairastuneita voitaisiin siirtää Uppsalaan hoitoon, mutta Uppsala on vastannut, että se ei voi nyt auttaa Tukholmaa, sillä myös Uppsalassa kaikki sairaalapaikat ovat täynnä.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Ruotsi menettää ihmisiä nyt sen takia, että sairastuneiden määrät kasvavat liian nopeasti. Tehohoidolla saattaisivat jotkut selvitä, jos sellaista olisi tarjolla. Eli kuolleita tulee Ruotsissa olemaan nuoremmissa ikäluokissa paljon enemmän kuin Suomessa.
Näyttää siltä, että Ruotsi teki pahan virheen valitsemassaan strategiassa.
Ruotsi toki selviää ongelmista, koska jos oikeita huippuosaajia menehtyy koronaan, niin muuntokoulutuksella saadaan ennätystahtia raketti-insinööreistä tarvittavaa työvoimaa tilalle.

murmeli

Kai siellä on ajateltu, että saadaan vanhat pois kuluttamasta ja voidaan tuoda uutta , nuorta verta ulkomailta elvyttämään taloutta ja muuttamaan ikärakennetta.

Anonymous

Eli suomeksi sanottuna kalifaatiksi. 20/50 vuoden sisään.

h44

Tohtori Tegnell, mies joka johti kansansa tuhoon.

Suomi Finland

doctor T E G N E L L
&
mr M E N G E L E

Arttu

Tegnell ja Lukashenko on samaa kastia. Suomessa Sale antoi käskyn ja pian ollaan back on the track.

Perästä Kuuluu

Dr Tegnele sanoi Skavlanin ohjelmassa että päävastuussa ovat:
1. Hitsaaja Lööperi
2. Tegnelen pomo FHM generaldirektör Johan Carlson
Ja niinhän se on. Pomo vastaa alaistensa teoista. Jos alainen tekee virkavirheen pitää pomon pysäyttää hänet ja hyllyttää.

500.000 CORONAA

Ruotsissa voi asiantuntijoiden mukaan olla jo nyt PUOLI MILJOONAA tartunnan joko sairastanutta, kantajaa tai sairastajaa:
”Tom Britton, professor i matematisk statistik vid Stockholms universitet, Jan Albert, professor i smittskydd vid Karolinska och Tove Fall, professor i molekylär epidemiologi vid Uppsala universitet institutet reder ut.
Enligt en studie från Italien kan miljontals italienare vara smittade i stället för de 100 000 som bekräftats. Skulle det kunna vara samma i Sverige?
Britton: – Det är ingen som tror att det är 100 000 smittade i Italien. Så det är troligt med miljontals smittade där. Jag skulle tippa på att det är mer än en miljon i Sverige och Italien ligger ju före, så då blir det ju miljontals där utan tvekan. Ju större mörkertalet är, desto mer tyder det på att fler kan vara fler smittade i Sverige. Mörkertalet är i grund och botten positivt, för det betyder att flertalet inte får allvarliga symtom.
Albert: – Absolut. Jag tror att om vi nu har 5 000 bekräftade fall i Sverige, så har vi kanske 100 gånger fler som har infektionen eller haft den. Någonstans där, några hundra tusen, upp mot en halv miljon. Men ingen vet säkert.” (Expressen 5.4)