Somalia lähettää 20 vapaaehtoista lääkäriä Italiaan

Skärmbild (251)

Somalia lähettää 20 vapaaehtoista lääkäriä Italiaan auttamaan maata koronaviruksenvastaisessa kamppailussa. Asiasta kertoo ruotsalainen muslimien nettisivu muslimer.se.

Sivun mukaan Somalian hallituksen puhemies Ismail Mukhtar Orongo on kertonut turkkilaiselle uutistoimisto Anadolu Agencylle, että kaikki lääkärit tulevat Somalian Kansallisesta Yliopistosta Somalian pääkaupungista Mogadishusta.

— 20 vapaaehtoista lääkäriä Mogadishun yliopistolta on ilmoittautunut Italian lähetystöön matkustamisestaan ja aikeistaan auttaa Italiaa korona-asioissa. Heidät lähetetään sinne Italian hallituksen pyynnöstä ja lääkärit ovat nyt täydessä valmiudessa, Orongo kertoo.

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

40 thoughts on “Somalia lähettää 20 vapaaehtoista lääkäriä Italiaan

 1. Sehän on hieno uutinen, että Somaliasta löytyy kapasiteettia auttaa muita maita.

  Hieno homma!

  Nyt voimme lakata ottamasta ”pakolaisia” Somaliasta ja maksamasta kehitysapua, kun heillä on jo homma hanskassa.

  142
 2. Entinen siirtomaaisäntä joutuu pyytämään apua entiseltä siirtomaaltaan ja nykyseltä Afrikan kaatopaikalta. Pikkusen on jo epätoivosta.

  60
  1
 3. Jos somalialla on tässä tilanteessa lähettää 20 lääkäriä kristittyyn maahan, niin eikös tämä ole todiste korkean kulttuurin yhteiskunnasta, HÄH?!?!

  47
  2
  1. Ai somaleilla vai? Mitäs niillä nyt…Reipasta sakkia touhuamaan kaikenlaista paitsi töitä.

   69
  2. Hmmm… Jospa ne somalialaiset lääkärit rupeavatkin tekemään naisille ympärileikkauksia ynnä muita heidän oman kulttuurinsa tärkeinä pitämiä asioita…

   11
 4. Varmasti tervetullut apu. Kunhan ei Somaliassa nyt sattuisi mitään kummempaa.

  22
  2
  1. Heh. Woodoota käyttävät juju-miehet korjaavat asian. Tiedän että yliopisto sieltä löytyy, kuten sivistyneistä maista kuuluukin. Poppamies-kurssilta valmistuneet tulevat tänne Boko Haramin myönnytyksellä. BH ei Daeshia kuuntele.

 5. Onko tämä YK-EU:n. salajuoni viimeistelmään Italian tuho? Eivät suostuneet lähettämään apua Italiaan, Venäjä ja Kiina suostuivat auttamaan ! Näin pajonko vihaavat Italiaa koska Salvini oli kotimaan asialla ja kansanvaihtoa vastaan. Korona on patentoitu ja siten ihmisten suunnittelema. Patentti löytyi jopa netistä, nyt taitaa olla piilotettuna.

  26
  1
  1. Olisikin. Edes epäonnistunut testi selektiivisestä viruksesta. Mutta ei valitettavasti ole.
   Tässä on linkki varteenotettavaan julkaisuun, mistä löytyy linkkejä. Olen tutkinut tätä paljon ja tämä on hyvä ja luotettava linkki.

   Jos jollain olisi todisteita että tämä korona-virus olisi laboratoriossa tehty, niin laittakaa linkkiä. Tarkistan faktat aina ja myös tästä olen tutkinut.

   https://www.sciencenews.org/article/coronavirus-covid-19-not-human-made-lab-genetic-analysis-nature?utm_source=email&utm_medium=email&utm_campaign=latest-newsletter-v2&utm_source=Latest_Headlines&utm_medium=email&utm_campaign=Latest_Headlines

 6. Täälätä voisi kerätä kasaan 20 000 – 40 000 somali yms joukkion. Ja lähettää avustamaan.

  51
 7. Juu, 200 000 löytyy vaikka heti. Nyt VOKki-isännät toimeksi. Tulot tosin loppuisivat joten eivät suostu kukultamunia päästämään. 200 000 ”lomailijaahan” palasi juuri lomalata, otettiiin vastaan kentällä arabian ja somalian kielisten kylttien kanssa Suurella kohulla mainostettua karanteeniakaan ei järjestetty eikä coronatarkastuksia. Joten Pojat ovat myös terveitä!

  19
 8. Somaliassa vain 5 koronatartuntaa. Se kertoo hyvin heidän hallituksen pätevyydestä ja kansalaisten maalaisjärjen käytöstä.
  Vai mistähän tuo johtuneekaan?

  20
   1. Ihme juttu jos eivät ”svensksomalierna” ole vieneet Rinkelikylästä tartuntaa kotimaahansa lomamatkoillaan.

    15
  1. Virus on geneettisesti suunniteltu vain toksiseen vaaleaaan rotuun toimivaksi. Ja vaaleaihoiset Aasialaiset on myös vaarassa.
   Takkaa työtä! Nobelia pukkaa keksijälle ?

   11
   2
  2. Ehkä somaliassa ei ole koronaa, koska somalialaiset eivät käy työ- tai lomamatkoilla aasiassa tai euroopassa.

   Mikä lienee somalialaisten suosikkilomakohde ?

   13
   1. Onhan heitä Suomessakin pysyvästi all inclusive – lomamatkalla. Joidenkin lomamatka on jatkunut jo lähes 30 vuotta.

    24
 9. Vittu niistä ole kuin rakettitieteeseen tai aivogirurgisiin aatteisiin unelmissaan.
  Lyö Salvini rajapuomi niiden nenän edessä kiinni ja sano niille: ”You not welcome in our lands, sorry!”….
  …Niistä kun ei pääse eroon jos ne puomin läpi laskee, Suomessakin -90 luvulla koiviston konglaavin aikoihin tulleet lupasivat palata. Noh, mitenkö kävi??????
  No siinä kävi niin, että ne meni kelaan ja unohtivat siinä sivussa lupauksensa. Valehtelioita sanoo pastori tähän.
  Aamen…

  18
 10. Suomeen Somalia oli jo lähettänyt tuhansia raketti-insinöörejä, mutta nämäkään eivät pystyneet lähettämään kansaa avaruuteen ja siten pelastamaan virukselta.

  17
  1. Ne venailee niitä tutkintotodistuksia, ei voi tehdä duunia ilman niitä. 30 vuotta on mennyt kahvitellessa, raiskatessa ja muissa jekuissa.
   Nyt olisi sauma laittaa loiset vaikkapa peltotöihin mutta ei käy koska ne alkaisivat nillittämään rasismista sun muusta paskasta.
   Ilmainen loisen elämä on kuulemma ihmisoikeus. Vituttaa. Veroprossa kaikkine paskoineen 36% ja mätkyjä tuli 1507 euroa.
   Kaalimatotytöt meinaavat korottaa veroja lisää.
   Olemme tuhon tiellä ja sitähän viherkommunistit hakuavat, länsimaisen talouden ja turvallisuuden tuhoamista.
   Tämä kaikki tapahtuu juuri nyt meidän silmiemme alla.

   16
 11. Kikkareet kun pääsee eurooppaan niiden poislähtö on miljoona kertaa vaikeampaa kun saada 50 vuotta puulattiassa ollutta koiranpaskaa pois.

  21
 12. Ullatus, kun 20 saapunutta tohtoria näyttää ihan samalta sakilta kuin välimerellä meritakseilla Italiaan seilanneet. Ne paperitkin hukkuneet tuossa välillä. Ja eikö Somalia muka itse tarvitse lääkäreitä?

  11
 13. yle.fi:

  ”Poliisi otti puukotuksista epäillyn miehen kiinni aamupäivällä. Le Parisien -lehden mukaan(siirryt toiseen palveluun) epäilty ei ollut voinut todistaa henkilöllisyyttään, mutta oli kertonut poliisille olevansa 33-vuotias ja kotoisin Sudanista.

  Teon motiivista ei ole vahvistettua tietoa. Silminnäkijöiden mukaan epäilty olisi hyökätessään huutanut Allahu akbar eli arabiaksi Jumala on suurin.

  Ranskan sisäministeri Christophe Castaner sanoo Twitterissä ajatustensa olevan uhrien ja heidän läheistensä luona. Castanerin mukaan poliisin aluejohto Lyonissa on ottanut tapauksen tutkintaansa.”

  kansalainen.fi:

  ”Euroopan unionin tuomioistuimen mukaan maat olivat kieltäytyessään jättäneet täyttämättä EU-lakien mukaiset velvoitteensa, kertoo DW.

  Syytettynä olleet maat perustelivat kantaansa sillä, että kolmansien maiden siirtolaisten pakollinen vastaanottaminen vaarantaisi maiden omat kulttuurit ja maiden sisäisen turvallisuuden.

  Sakkoja maat eivät nyt saaneet, mutta Euroopan komissio voi viedä asian Euroopan unionin tuomioistuimeen uudelleen, jos Puola, Tšekki ja Unkari eivät ”jatkossa hoida velvoitteitaan”.

  Unkarin oikeusministeri Judit Varga kritisoi päätöstä tuoreeltaan.

  – Historia osoitti meidän olleen oikeassa, ja silti Unkari vietiin oikeuteen. Erityisen järkyttävää tämä on siinä mielessä, että lähes yksikään jäsenmaista ei ole toteuttanut vuoden 2015 päätöstä.”

  14
  1. ”33-vuotias hyökkääjä on pidätetty.

   Ranskalaislehti Le Monden mukaan loukkaantuneita olisi seitsemän. Jotkut loukkaantuneista ovat lehden tietojen mukaan loukkaantuneet vakavasti.

   Radiokanavayhtiö France Bleun mukaan hyökkääjä on turvapaikanhakija Sudanista.”

   Näin se vaan menee. Epätoivoiset ihmiset luovat epätoivoa muillekin.

 14. Korona saattaa vaikuttaa hajuaistiin melko dramaattisesti, joten ei kai siitä sikäli haittaa ole.

 15. Ja samaan hengenvetoon Iran, Irak ja Bangladesh lähettävät 5.000 lentopallojoukkuetta auttamaan.

  15
 16. Somalialaisen työmiehen hiki olisi tieteen uusimpien tietojen mukaan hyvä koronalääke, mutta sitä ei saa mistään. 🙁

  14
 17. Kuvittele olevasi sairaalasängyssä, liian heikossa kunnossa liikkumaan ja joka paikkaan sattuu niin että v*tuttaa. Sitten kuulet huoneen ovelta abalababalalala-mölinää ja näkökenttäsi yläpuolelle ilmestyy injektioruiskua pitelevä valkotakkinen, luurankomainen somali jonka piirteistä erottuvat lähinnä hymyilevä hammasrivistö ja silmät huoneen hämärässä.

  11

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.