Koronaepidemia, "Maahanmuuttajat pelastavat elämämme!"

coronavirus-4910360_960_720

Ruotsin sosiaalisessa mediassa leviää – yhtä nopeasti kuin korona – erilaisia päivityksiä, joissa kiitetään maahanmuuttajia. He nimittäin monien mielestä pelastavat juuri nyt ruotsalaisten elämiä.

Mistä voisi olla kysymys? Juttu juontaa juurensa nettilehti Magasinet Paragrafin eiliseen artikkeliin, jossa Andreas Magnusson kirjoittaa, että jos Ruotsilla olisi ollut tiukka rajat kiinni-politiikka niin tällä hetkellä sairaanhoidossa olisi vähintään 67 000 hoitajan vajaus. Ja se jos mikä tekisi koronaepidemiasta entistä pahemman.
Magnusson kirjoittaa: “Ruotsissa on tällä hetkellä 42 000 ammattilääkäriä, heistä kolmannes on syntynyt ulkomailla. Sairaanhoitajia Ruotsissa on noin 110 000, joista noin seitsemäsosa on ulkomaila syntyneitä. Niin ikään kotipalvelun, kotisairaanhoidon ja vanhustenhoidon piirissä on 140 000 apuhoitajaa, joista neljännes on syntynyt ulkomailla”.
Magnussonin mukaan Ruotsissa on siis pyöreästi 14 000 lääkäriä, 18 000 sairaanhoitajaa ja 35 000 apuhoitajaa, jotka ovat syntyneet ulkomailla. He ovat tulleet Ruotsiin pakolaisina tai työperäisinä maahanmuuttajina. Lisäksi sairaanhoitoalalla on toisen ja kolmannen polven maahanmuuttajia. Ja he ovat juuri tällä hetkellä aivan välttämättömiä työntekijöitä, jotta koronaepidemiasta ylipäätään voidaan selvitä.
Tykitys jatkuu: “Takapenkiltä kuuluu mussutusta, että jos maahanmuuttajat eivät olisi tulleet ja vieneet meidän työpaikkojamme niin aina olisi löytynyt ihmisiä, jotka olisivat kouluttautuneet sairaanhoitajiksi”, Magnusson kirjoittaa.
Magnusson on kuitenkin järkähtämätön ja vastaa sössöttäjälle: “Jos enemmistö sairaanhoitajakoulutukseen osallistuneista oppilaista ei olisi ollut maahanmuuttajatyttöjä niin koulut olisivat tyhjiä. Kantaruotsalaisia hakeutuu sairaanhoitajakouluun vain todella vähän”.
Kirjoittaja arvailee mikä on syynä siihen, että ruotsalaisia ei kiinnosta sairaanhoitoala; huono palkka, vähäinen arvostus vaiko se, että raskas työ nyt ei vain kiinnosta lellittyä snapchat-sukupolvea, joiden haaveina on ihan muut asiat, kuten ura personal trainerina tai tubettajana.
Magnusson lopettaa vakuuttavasti:
– Meistä useimmat tulevat sairastumaan koronaan, sillä myrsky ei ole vielä edes alkanut. Jotkut meistä tarvitsevat sairaalahoitoa koronan takia. Osa on täysin riippuvainen kotihoidon palveluista.
– Jos Ruotsissa olisi rajat kiinni-asenne ja sverigedemokraatit olisivat johtavassa asemassa niin nyt tuota apua ei olisi tarjolla. Kun Jimmie Åkesson jakeli kuukausi sitten Turkin rajalla lappusia “Ruotsi on täynnä” niin hän varmastikin tarkoitti sitä, että Ruotsi ei tarvitse enempää hoitajia maahamme. Ehkäpä Åkesson tarkoitti sitä, että kun vähennetään hoitajien määrää 67 000:lla henkilöllä niin selviydymme paremmin pandemiasta.
– On todella todella hyvää tuuria, että sverigedemokraatit ja heidän politiikkansa ei ole koskaan saanut johtaa tätä maata. Se politiikka olisi tänä päivänä maksanut monen ihmisen elämän.
_____
Artikkelia on jaettu somessa tuhansia kertoja. Pitkissä viestiketjuisa kiitellään ulkomaalaisia hoitajia. Keskusteluihin ottaa osaa todella massiivinen määrä ihmisiä. Viesti on melko yksimielinen: Kiitos maahanmuuttajat! Me selviämme koronasta teidän avullanne!
 

Subscribe
Notify of
guest
48 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi suomalaisille

Tyhmät.

Hvä ja paha

Niinhän sitä jossakin lehdessä joku just totesi että kriiseissä kaikista tulee sosialisteja.
No ei nyt ihan kaikista… ainahan löytyy niitä jotka käyttävät kaaosta ja toisten onnettomuutta hyväkseen ja tästäkin ryhmästä löytyy paljon maahanmuuttajia. Kun nuori ihminen on heikoimmillaan tulee huumekauppias suputtamaan korvaan ”osta, osta”.
Ja miten oli sodan aikaan Suomessa? Kenellä oli tavaraa ja kenellä ei. Kuka myi pimeästi ja rikastui kun muilla ei ollut mitään? Miettikää.

Päivitys

Helt overkligt.. Täysin epätodellista..

Anonymous

Aprillipäivät vain jatkuu, sitten sitä herää ja perkele, todellisuus on vielä enemmän perseellään mitä yksikään aprillipäivä voisi koskaan kertoa.

Nestori Lundahl

Ruotsista ei tarvitse hulluja hakea!

Ohh Oh-hih-sal-lolll

Ohisalon mielestä tarvitsee! Lisää sosiaaliongelmaisia joiden mielestä aurinko laskeutuu kuumaan saviliejuun joka ilta, ja jos on eri mieltä niin kaula poikki ja akbarit päälle!
“Danish Prison Psychologue: -Islam Creates Monsters”

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Vastaavasti olisi 2,5 miljoonaa “asukasta” vähemmän ja rahaa tolkuttomasti enemmän jos rajat olisi ollut kiinni. Vittu mikä idiootti. Tai siionistien maksama äänitorvi.

Minä

Ne palkatkin olisivat hoitoalalla korkeammat, jos ei kaikkea liikenevää tärvättäisi suvakkien lemmikkeihin.

Jussi

Vittu ootko PT suvakki? Alkaa vähän siltä vaikuttaa nämä laittamasi viime uutiset…

Jussi

”Maahanmuuttajat pelastavat elämämme!”
Luultavasti ruotsalaiset levittivät koronan Rinkebyhyn
Noita yllä olevia juttuja ja viime kommenttejasi, joissa puolustelet somaleita.

Jaaha

Kannattaa Paavo muistaa, että olet sanonut olleesi suvakki, josta tuli rasisti vain siksi, että asuit Ruotsissa. Jokos olet muuttanut takasin monikulttuuriin?

Anonymous

Italia-peräisiä tartuntoja raportoitiin alkuun Suomessakin, eli siellä olleiden suomalaisten turistien tuomisia. Se ei tietenkään tee somaleista yhtään viisaampia, tai todista etteikö tauti olisi joka tapauksessa levinnyt joka paikkaan ennemmin tai myöhemmin.

Acc358

Minullekin tuli mieleen, että Paavo alkaisi muuttua suvakiksi.
Näiden asioiden seuraaminen on raskasta. Kaikki se mitä kutsuttiin Suomeksi on aloittanut luisun kohti rikastuksen pohjatonta kuilua. Tulevaisuus on menossa piloille. Ruotsi on jo pidemmällä. Siellä valtaväestö ei pysty enää muuta kuin valehtelemaan itselleen ja käymään niiden kimppuun, joilla vielä on rippeitä itsenäisestä ajattelusta.
Ehkä tässä tilanteessa ihmisluonto antaa periksi. Kun hyväksyy suvakismin, taivas kirkastuu ja pilvet väistyvät lämpimän auringon tieltä. Siihen haluaa uskoa. Mutta se on unta. Se on kuin huumausaineilla saavutettu hyvä olo hetkeksi.

Anonymous

KIITOS ALLAH!!!

Suomi Finland

“– Meistä useimmat tulevat sairastumaan koronaan, sillä myrsky ei ole vielä edes alkanut. Jotkut meistä tarvitsevat sairaalahoitoa koronan takia. Osa on täysin riippuvainen kotihoidon palveluista.”
Kiitos Tegnellin ja muiden vastaavien.
Vaikka THL on meillä Suomessa ollut useita kertoja väärässä, kuuluu sieltä nyt lausahduksia, että rajoitukset ovat toimineet hyvin ja että epidemia on pysynyt kurissa.
Eli nämä näkemykset ovat aikalailla täysin vastakkaisia.
Nauttikoot nyt ruotsalaiset monikulttuurista kun edes kouluja ei voi laittaa kiinni kun muuten nuorukaiset ™ alkavat riehua.

Entäs ne ei- hoitajat?

Jokainen hoitoalalla oleva hommansa osaava ja kielen ja yhteistyökyvyn omaava hoitaja on tärkeä tuli hän sitten mistä maasta tahansa alkujaan.
MUTTA: ei siinä ole mitään järkeä että maahan päästetään 1.000.000 matua joista 100 alkaa hoitoalalle ja 100.000 ryhtyy rikolliseksi.

Siinä totuus

Ja loput loisii yhteiskunnan elätteinä.

Veroparatiisit

Jos Ruotsissa olisi maksettu kunnon palkkaa hoitajille ei moni olisi jättänyt hoitoalaa.
Rahat ovat menneet henkiläkuntaa vuokraavien kelmien pusseihin, miljardi miljardin perään, vuodesta toiseen. Ja siitä edelleen veroparatiiseihin.
Tämä on ongelman ydin ja syy eikä sillä ole maahanmuuton kanssa MITÄÄN tekemistä.

Acc358

“Keskusteluihin ottaa osaa todella massiivinen määrä ihmisiä. Viesti on melko yksimielinen: Kiitos maahanmuuttajat! Me selviämme koronasta teidän avullanne!”
Näillä kiittäjillä on mielenhäiriö tai synnynnäinen pysyvä päättelykyvyn vajaus. Jos Ruotsissa ei olisi rikastajia, väestö olisi kooltaan pienempi ja hoitohenkilökunnan tarve vähäisempi. Ruotsissa olisi myös turvallisempaa. Rikollisuutta vähemmän. Ongelmia vähemmän. Ei tarvitse kiitellä.
Tulee mieleen tarina Rinkebyn somaleista, joiden sairastumiseen syy on muka Danderydin asukkaissa. Ehkä tuokin tarina on lähtenyt jonkun ruotsalaisen itsensäruoskijan aivoista. Tartunnan voi saada muutenkin. Sitäpaitsi… turvaudutaanpa islamiin. Allah on voinut tuumia, että Rinkebyn somalit tarvitsevat hieman kuritusta.

Minä

Montakohan kiinalaista saapui Ruotsiin viruksen kanssa? Entä muualta Europasta ja muita ulkomaalaisia? Hieman suppeaa ajatella, että vain ruotsalaiset ovat voineet sen tuoda Ruotsiin Italiasta, joka sen puolestaan sai kiinalaisilta.
Sille on ollut monta reittiä avoinna, koska ei ole ollut mitään toimia sen estämiseksi. Rinkebyn somalit ovat puolestaan itse huolehtineet siitä, että se leviää hyvin heidän keskuudessaan.
Sinänsä yhdentekevää miettiä reittejä tai etsiä syyllisiä, koska se olisi kaikissa mahdollisissa tapauksissa tullut Ruotsiin ja Rinkebyn kohtalo olisi ollut ihan sama, riipumatta siitä mikä sen toi Ruotsiin ja millä tavalla.

Anonymous

Tässä näkyy juuri se mekanismi miten multikultti valtaa yhteiskunnan.
Kun tarpeeksi moni vertaisryhmästäsi on pakolaistaustaisia niin et enää rehellisesti voi/halua sanoa mielipidettäsi tilanteesta koska et halua loukata niitä jotka tunnet tai niitä joiden kanssa olet päivittäin tekemisissä. Näin alat sensuroimaan omia mielipiteitäsi ja mitä sanot julkisesti.
Sinusta on tullut multikultin panttivanki.
Sitten kunniakansalaiset nostetaan jalustalle ilman että kukaan kyseenalaistaa asiaa. Ruotsi on tästä kehityksestä hyvä esimerkki.

Anonymous

Tuossa tilanteessa on hyvin vaikea tehdä enää mitään.
Siksi pitäisi oppia muiden virheistä ja tehdä korjausliikkeet ajoissa. Multikultti on kuin virus joka leviää exponentiaalisesti ja jossain kohtaa on point of no return.

Jarko

Eikös tuo point of no return ollut alle 20% (yleinen lukema eri valtioissa milloin muslimit alkavat paimentaa muita fanaattisuuden voimalla) ?

Tarkennusta

Mutta kuitenkin pääasiassa he tyhjäävät teidän taskunne ja tekevät elämästänne yhtä helvettiä pommien ja murhien takia ja kääntävät koko Ruotsin muslimi maaksi olisi otsikko paremmin natsannut.

Minä

Jos kiitokset ohjataan maahanmuuttajille yleensä, silloinhan yleistetään hyödyn tulevan kaikista maahanmuuttajista, vastoin suvakkien vaatimuksia niissä yhteyksissä, joissa on kyse huonoista puolista.
Löysivät muutamia kymmeniä tuhansia hyödyllisiä maahanmuuttajia miljoonan joukosta ja nyt kiittävät koko miljoonaa siitä. Hieman heikko hyötysuhde.
Ei se tosiasia häivy joukolla hyödyllisiä, että valtaosa on ongelmallisia vähintäänkin soåeutumattomuutensa ja tukien varassa elämisen vuoksi. Ei Malmö muuttunut noilla kiitoksilla takaisin idylliseksi ja kauniiksi pikkukaupungiksi, jossa oli täysin turvallista liikkua ainakin vielä 80-luvulla.

Acc358

Paragrafin uutisen kuvituksessa on voimakas rasistinen piiloviesti. Ovatkohan toimituksessa edes itse huomanneet.
https://www.magasinetparagraf.se/nyheter/veckans-varsta/197457-invandringen-raddar-liv/
Kuvassa on kahdeksan hoitajaa. Heistä seitsemän on eurooppalaisia. Ja vielä blondi eturivissä. Mukana yksi intialainen. Yhdelläkään ei ole niqabia, ei edes hijabia.
Sivistyksensä valtamediasta ammentaneet tietävät, että vastuunalaisissa tehtävissä on aina mustia ja muslimeja. He ovat aina kuvissa edessä ja keskellä.
Hakusanoilla “nurse arabia” löytää kuvia hoitajista.

Anonymous

Trumppi se painosti josta helvetin syystä arvostettua, nimeltä mainitsematonta ja arvostettu tutkijajoukkoa joka julkaisi että covid-19 virus ei leviä lämpimässä, ja tietenkin tuota paskaväitettä on sitten muutikin alustat ottaneet levitykseen.
Italisssa covid-19 jyllää pahiten maapallolla tällähetekellä, siellä ei ole ollut kertaakaan alle 20 asteen lämpötiloja kun pandemia alkoi.
Tuo arvostettut tutkijajärjestö kertoili että virus leviää alle 18 asteen lämmössä, että voi perkele sentään.
Minä en arvosta enää Truppia paskan vertaa ja aina alemmas vajoaa.
Ko kääpä kaappasi hengityssuojaimia joiden piti matkata esim,italiaan kun trumppi sitten viimein aukaisi turpansa asista, ei pyydelly anteeksi, päin vastoin.
Tuo puheen voin kääntää yksinkertaisesti näin, kaikki muut voi kuolla, amerikka ensin.
Tulee myös jatkamaan suojaimien kaapaamista.
Saatana, trumppi on pelkkä helvetin terroristi.

Anonymous

Tuon peukuttajan ehkä kannattaisi katsoa viimeisin trumpin puhe.

Anonymous

Tässä se trumpin viimeisin.. Mikään muu maa ei merkitse mitään, amerikka ensin.
Kuka tuollaista minä, minä ja minä terroristia voi enää arvostaa.
Minä kannatin ennen trumppia, mutta kyllä kannatus loppui kun palajstui mikä ko äijä on.
https://www.rt.com/usa/484995-trump-face-masks-piracy/

Minä

USA ostaa tarjoamalla enemmän vaikka juuri, kun niitä lastataan. Ranska pysäytti maansa läpi matkalla olleet suojat ja yksinkertaisesti otti ne itselleen. Monet maat pyrkivät nyt siihen, että omaa hengityssuojatuotantoa ei menisi muualle. Yksipuolista ajatella, että USA olisi sen pahempi kuin muutkaan.
Jos ei pyrkisi niitä saamaan tarjoamalla enemmän, kuten ovat tehneet, vievät toiset kaikki ja USA jää ilman. On aika raaka peli menossa, ei yksin USA:n osalta.

Anonymous

Ainoastaan ranska on usan kanssa tehnyt raakan omimalla lähetykset jotka ei heille kuulu.
Helvetti, kerro miksi suojaimet kuuluisi usalle, senkun saatana valmistaisivat omia, tai tilaisivat omansa.
Etkö oikein tajunnut trumpin sanomaan, hänelle yksikään maa ei merkkaa hevon vittua, hänen mukaan kaikki maat voisi kuolla kun made in amerika varastaa laitteet muilta.
Ite en enää ikinä koske yhteenkään esineeseen mikä on usassa valmistettu, saatana koko maan saisi tuhota.
Minun kelkka kääntyi suoraan Putinin taakse.

Anonymous

Kelkka on tainnut lahota siellä jo pitkään.

Anonyymi

Tässä on se perustavanlaatuinen virhe, minkä valtamedia tekee lähes kaikissa jutuissaan meillä ja muualla Euroopassa eli nähdään kaikki maahanmuuttajat samassa joukossa. Lapsikin tietää, ettei näin ole, mutta haittamaahanmuutosta ei vaan saa puhua. Ei saanut puhua edes vuonna 2015, kun Ruotsi köijäsi yli 30 000 turvapaikanhakijaa Haaparantaan ja Tornion kautta Suomeen.

OhhihSallol

Ohisalon mielestä tarvitsee! Lisää sosiaaliongelmaisia joiden mielestä aurinko laskeutuu kuumaan saviliejuun joka ilta, ja jos on eri mieltä niin kaula poikki ja akbarit päälle!
“Danish Prison Psychologue: -Islam Creates Monsters”

Acc358

”Danish Prison Psychologue: -Islam Creates Monsters”
Kiitos hakusanoista. Kyseessä on tanskalainen, nimeltään Nicolai Sennels – psykologi, joka tutki muslimivankien ajattelutapaa.
http://www.inquiryintoislam.com/2015/01/why-islam-creates-monsters.html
Mistä sitten islam saa käyttövoimansa. Tästä asiasta on ehkä salanimellä Bob Smith tehty kirjoitus
Lyhyesti. Islam luo ihmisyhteisöön, jossa on sille sopiva geneettinen perimä, itse itseään vahtivan järjestelmän. Poikkeamat tapetaan. Poislähtijät tapetaan.
http://islamsfatalflaw.blogspot.com/

M

“maahanmuuttajatyttöjä”
Hui. Sallitaanko Ruotsissa vielä näinkin sukupuolittunut kielenkäyttö?

Aappa

Suvakkiviruksen äärimmäisin muoto, koko kansakunnan tuhoava Superhybrid-Suvak-Total-HC-virus lähestyy huippuaan.

Ingen Gripen

Ikäänkuin se 70-luvun pankkiryöstössä nimensä saanut Tukholma-syndrooma olisi vallannut koko Ruotsin.

sleepy

Tuohon olisi hyvä saada viereen luvut rikollisista ja työttömistä maahanmuuttajista ja taustaisista. Myös lukema monikulttuuriteollisuudessa työskentelevistä olisi mielenkiintoista saada. Eli kaikki monikulttuurikoordinaattorit, ketkä imevät veronmaksajien rahoja, jotta verorahoja menisi hukkaan vieläkin enemmän.
Ja eikös nuo hoitajat juuri levittäneet Ruotsissakin sen taudin hyvin tehokkaasti riskiryhmässä oleville vanhuksille?

Anonymous

Miksihän niissä maissa joissa on maahanmuuttoa ollut hyvin vähän on hoitajia yllin kyllin. Kyllähän niitä hoitajia tarvittaisiin paljon vähemmän kun ei olisi tuota suurimmaltaosin loiselätti porukkaa hoidettavana.Rahaa menee niin paljon noiden Ruotsissakin suhteettoman osuuden työttömistä hoivaamiseen ja elättämiseen että hoitajien palkat voitaisiin kaksinkertaistaa tulijoita olisi jonoksi asti.

Anonymous

Visegrad maat parhaiten valmistuneita koronapandemiaan. Mistähän sinne hoitajia riittää kun maahanmuuttajia ei ole kuin naapurimaista ovat varmaankin lennättäneet Afrikasta ja Lähi-idästä salaa eihän siellä muuten toimeen tultaisi Ruotsalaisen suvakkilogiikan mukaan

kanander

Ja samaan aikaan, kun se matu-hoitaja on iltavuorossa, hänen veljensä raiskaavat ruotsalaisia lapsia.

ro

Niin vaan ei musu maahantunkijat.

Fatwantarkistaja

Hyvä juttu, maahanmuuttajat hommiin vaan ja pelastamaan. Kantaruottalaiset lääkärit ovatkin saastaa ja hoitajat kärpäsenlikoja. Heidän kannattaa jäädä saikulle, ettei pöpö iske, sillä suursankareihin nähden ne ovat vain tiellä! Saa suorittaa.