Ruotsissa virallisesti kuolleita 401, määrä arvioidaan kuitenkin tuplasti suuremmaksi

watercolor-4958715_960_720

Ruotsissa on sunnuntai-iltapäivän viimeisten tietojen mukaan koronaan kuollut 401 henkiöä ja vahvistettuja tartuntoja on 6 830. Ruotsin koronakuolemia arvioidaan joidenkin väitteiden mukaan olevan enemmän, ainakin 750. Pieni luku johtuisi viiveestä. Tästä kuitenkin kiistellään.

Mielenkiintoista on vertailla Suomen ja Viron lukuja. Virossa kuolleita on 15 ja tartunnan saaneita 1 100 henkilöä kun Suomessa kuolleita on 28 ja tartuntoja noin 1 900. Suomen väkiluku on 5,5 miljoonaa kun Virossa se on 1,3 miljoonaa. Ruotsin väkiluku on 10 miljoonaa.
Ruotsissa koronaan kuolee siis joka 25 000. ihminen, Virossa joka 86 666. ihminen ja Suomessa vain joka 196 428. ihminen.
Eniten kuolleita on Italiassa reilu 15 000 ihmistä ja Espanjassa reilu 12 000 ihmistä. Kiinassa väitettyjä kuolemia on vain 3 200 ja Venäjälläkin vain 45. On selvää, että nämä luvut eivät pidä paikkaansa, joten niihin ei kannata tuijottaa.

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Übersturm

Varmaankaan Suomessa ei testata kuolleita sen selvittämiseksi oliko syy Korona. Näin saadaan hienot tilastot. Pissaliisat ovat toimineet oikea aikaisesti, toimet ovat olleet riittäviä, johtajuutta on otettu ja galluppien mukaan kansalaiset ovat tosi tyytyväisiä miten hyvin asioita on hoidettu. Näinhän meille Pasilan trollitehdas ja Erkon totuuskin kertovat.
Uskotaan vaan nyt eikä yhtään epäillä, kun asia on kerrottu tv:ssä se luki lehdessäkin. USKOKAA nyt saatana!!!

Fatwantarkistaja

Ei kait sairaalassa kuolleita tarvitse availla, eikä testailla. Lääkäri vaan toteaa potilaan kuolleen. Kotona kuolleita täytyy leikellä ja syynäillä. Eri asia kait, jos sairaalassa olevalla on todettu korona, sillon pitää tietty ilmoittaa.
Näin oletan, en väitä.

Anonymous

Entä kun koronaa sairastava saa sydänkohtauksen ja kuolee?
Oikeaoppisesti kuolema johtuu sydänkohtauksesta, ei suinkaan koronasta.
Näinhän toimitaan ymmärtääkseni aina kun kuolemansyytä selvitetään.

Ilmari

KAIKKI kuolinsyyt selvitetään aina. Jos siis henkilö on kuollut kotonaan, se näkyy lääkärin kirjoittamasta todistuksesta.

Ilmari

Pa9novirhe piti olla jos on kuollut KORONAAN.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Siionistien kotimaassakin on ilmoitettu 8018 tartuntaa ja 48 kuollutta.

T

Vasta epidemian jälkeen saamme hyvän käsityksen millainen tauti korona on/oli. Jos nykytilanteessa on jotain hyvää niin se että korona vaikuttaisi olevan vähemmän vaarallinen kuin espanjantauti noin 100v sitten.

Anonymous

No, on kylläkin jo nyt pahempi tuo covid-19.

T

Ei.
“In Iran, the mortality was very high: according to an estimate, between 902,400 and 2,431,000, or 8% to 22% of the total population died”
https://en.wikipedia.org/wiki/Spanish_flu#Mortality

Anonymous

Otappa vertailuun vaikka ruotsi ja sama aikaväli kausilenssulle ja covid-19 virukselle niin äkkiä kyllä huomaat että kirjoitat täyttä paskaa.

T

En verrannut kausittaista influenssaa ja koronaa vaan espanjantautia(H1N1) ja koronaa.
Esimerkkitapauksessa Iranissa espanjantauti tappoi matalan arvion mukaan vajaa miljoona ihmistä ja korona on tappanut tämänhetkisen tiedon mukaan vajaa 4000 ihmistä. Tämä siitä huolimatta että Iranissa asuu nykyään paljon enemmän ihmisiä kuin 100v sitten.
Iranin väkiluku 1920 oli noin 10 miljoonaa, nyt 80 miljoonaa, joten espanjantauti tappoi aikoinaan noin 10% väestöstä(alhaisimman arvion mukaan)
Korona on tappanut noin 4000 eli 0.005%

Anonymous

En tiedä mistä revit lukujasi.
Covid-19 kuolemaanjohtavat prosentit on olleet jo pari viikkoa 20%.

T

Mistä olet saanut 20% ?

T

Otetaanpa uusi yritys kun aiempi viesti ei mennyt läpi.
Iran kuolleet / varmennetut tapaukset 3,739 / 60,500 = 6% kuolleisuus.
Saksassa 1,584 / 100,132 = 1,5% kuolleisuus.
Todellisuudessa kuitenkin pienempi, koska suuri osa tapauksista ei tule ilmi. Eli, edelleen ollaan alle espanjantaudin kuolleisuuden.

T
Anonymous

Sinun älli syttyy vasta siinävaiheessa “ehkä” kun ite sairastut ko virukseen, näköjään kun ei ole mitään tajuakaan siitä miten vaarallinen virus on.
Tiesitköhän edes sitäkään että covid-19 viruksesta on erillainen mutaatio joka maassa, eihän sekään voi olaa vaarallista eihän.. Lääke jos keksitään vaikka italiassa, se ei tehoakkaan suomessa.
Eikös ole kivaa leikkiä kuoleissusprosenteilla, kikkelis, kokkelis.

T

Olenko sanonut että korona ei ole vaarallinen?

Anonymous

Vertaat espanjantautia covid-19 virukseen, milloinkas se sinun mukaan tuo espanjatauti oli, 1918, tuolloin mikä tahansa lenssu olisi tappanut ihmisiä hehtaarimäärin.
Elä nykyajassa.
Kesä tulossa ja silloin covid-19 leviää pahemmin kun mustasurma aikoinaan, sillä erotuksella että viimeksi mainittu ei koskaan rantautunut suomeen.
Pilluhallitus tämän maan murhaa viruksella, ajatusmaailma kun noilla vastaa hiikkalaatikon äärellä olevia murkkuja.

T

Kausiflunssia on ollut paljon ennen ja jälkeen espanjantaudin. Ne ovat olleet myös silloin suunnilleen yhtä vaarallisia kuin nyt. Sillä erotuksella että kykenemme nykypäivänä hoitamaan mahdollisen pneumokokki jälki-infektion antibiooteilla. 1913 never-heard kausi-influenssaa kukaan ei muista, mutta espanjantauti on edelleen hyvässä muistissa. Kuten sanoin, emme vielä tiedä tarkalleen millainen korona on, koska se on uusi taudinaiheuttaja. Sen verran tiedämme että se on selvästi kausi-influenssaa vaarallisempi, mutta tarkan arvion antaisi vasta laaja vasta-ainetesti. Eli kuolleet / tartunnan saaneet.

Herra74 ja Uffaffaa

Pikkulukuja kos vertaa kausi-influenssoihin vuosittain veivinsä heittäviin.

Anonymous

Lenssu kun ei isommin lapsia tapa.
Mutta toisin on covid-19 virus, joka muuten edellekkään ei ole lenssuvirus.

Anonymous

Korona tappaa 20x todennäköisemmin ja leviäisi ilman eritystoimenpiteitä 2x laajemmalle koska uusi tauti.
Jos annettaisiin levitä vapaasti tappaisi noin 40x kertaa enemmän porukkaa.

Anonymous

Tuota kun ei tollot vain tajua.
Ne luulee että covid.19 on löysä ripuli, entäpä sitten kun nuo ite saa ko viruksen, letkuissa miettivät tulikohan hiukka aliarvioitua virusta.
Tosin, se tuskin enää silloin auttaa kun virus on keuhkoihin päässyt, arkku on seuraava vaihe.

Anonymous

Ja niitä voi verrata sitten vuoden päästä koska tämä on vasta alussa.

Anonymous

Ei nuo apinat sitä voi tehdä.
Ne vertaa covid-19 virusta parinkuukauden aiheuttamiin kuolemiin ja verrokiksi otetaan vuoden parin yhteen lasketut kuolemat tavalliseen kausilenssuun.
No, kesällä viimeistään monet noista vähättelijöistä tulee kyllä tutustumaan covid-19 virukseen oikein läheisesti, sen jälkeen onkin erittän mukava nähdä mitä ne kirjoittaa ko viruksesta, tosin jos pystyvät.

Anonymous

En kyllä tiedä noista tehokeinoista,tai no, aika hyvinhän tuo toimii kun väki pysyttelee 4 seinän sisällä eikä juokse muna pystyssä ihmisten seassa.
Tosin 31.5 tilanne räjähtää suomessa kun baarit , terassit jne, taas saa avautua, silloin alkaa se pahin tilanne, suomen pilluhallitus ei osaa tehdä mitään, ei olisi nytkään tehnyt mitään jos ei oppositio olisi painostanut.

Ilmari

Näin se juuri on. Ja keräänpä saman tien alapeukkuja.
Marinin hallitus on hoitanut hyvin asiaa ja myöntänyt myös virheensä. Marin on ottanut johtajuuden haltuunsa. Hyvä johtaja ei selittele vaan toimii. Saamme Sanna Marinista hyvän presidentin 2024.

Anonymous

Kiinassa ja Iranissa kuolleisuus loppunut kuin seinään jokunen viikko sitten…uskokoon ken tahtoo.

Übersturm

NIIN MUTTA, meillä ei oikeastaan ole kuolleisuutta ollenkaan!
Koronan takia on kuollut vain parikymmentä ihmistä ja tautitapauksiakin on vain reilu tuhat. (Sillä että testiin pääsee vain valteliitin jäsen, värillinen tai rantabörje ei ole tartuntojen määrään mitään vaikutusta!) Siis epidemia ei edes oikeastaan tullutkaan Suomeen. Niin hyvin on asiat meillä hoidettu ja siitähän on eri paskamediatkin kilvan huutaneet.
Ja tämä pitää uskoa ihan oikeasti, kun se on totta. Tuli nimittäin TV:stä ja lehdessäkin luki.

Pahaa odotellessa

Kuolleita saa laittaa kertaa 10 ja huippu on vasta tulossa. Minkälaista jälkeä tulee kun se pääsee jyllämään noilla täytyeen ahdetuilla “pakolaisleireillä” Ammatilaisia auttajia tuskin riittää, joten nyt suvakit voisivat ottaa kopin ja rientää apuun. Ja osa varmaan karkaa Eurooppaan ja isoin osa menee Saksaan ym. niihin maihin joissa rajat ovat olleet sepposen selällään muutenkin. Tosin ymmärystä enää tuskin niin paljon löytyy kun raatoja tulee päivittäin.

Blast

Juu eihän sitä voi julkisesti myöntää että Ruotsi-metodi meni ihan vitusti reisille. Noooh onhan siellä jengiä, ei ne muslimihurrit lopu vaikka niitä delais miljoona.